![]() |
Punem de-un Bergenbier Prietenii-stiu-de-ce?
Adie zefir de primävarä, iar pe meleagurile CineMagice totu-i un vis si-o armonie cum personal n-am mai väzut, de când bântui pe-aici. Ce-ar fi sä-l betonäm cu oarece combustibil la halbä? Cä prima vedere s-a comis pe vremea când eram un novice cu mesaje nici cât degetele de la o mânä, asa cä n-am bägat de seamä decât dupä consumarea zisului fapt si a respectivelor Ursuse si Stelle Artois. Si cutez a pre'pune cä si altii au gâtlejul cam uscat.
Cine subscrie si vrea sä se-nscrie, sä scrie. Si pe urmä, vedem noi. Propun s-o luäm cu binisorul, ca sä-si poatä ajusta programul cât mai multi doritori. Poate, dacä nu ne pripim prea tare, reusesc sä punä sharff-ul pe noi si sä facä un travelling pân-la Bucuresti si oarece provinciali (în domiciliu, nu-n cuget si simtiri!) Cel putin, în viitorul apropiat va adästa prin târgul Bucurestilor si Nae. Poate se-ncumetä si MinRep la opt ore cu trenul, sau una, cu Taromul. Dinspre dulcele târg al Iesilor, s-ar putea abate încoace un Keyzer Soze. Si din câte stiu, si Craiova ar putea contribui cu cel putin un reprezentant (Marx, dacä nu mä-nsel...?) Weekendul care vine vä inspirä, la o adicä? Sau äl'lantu'? Hai, care te-arunci, neamule? |
Re: Punem de-un Bergenbier Prietenii-stiu-de-ce?
Originally Posted by Pitbull:
pas |
Bergenbier :sick:
|
:sick:
|
Originally Posted by Danny:
|
Week-end-ul asta daca e. Urmatorul nu.
|
heheheeeee, Pitbull, vrei sa zici ca trebuie sa prezentam fiecare cite una bucata bere pentru fiecare stofa din oda cinemagica??! 8) :) :P
|
Originally Posted by Mala Portugal:
mala mala, stii prea bine ca nu am fost de acord sa joci in reclama respectiva, sau mai bine zis, sa-ti etalezi lenjeria. dar cu toate astea, ramai grasunica mea favorita :love: |
Originally Posted by cherryblossom:
Scurt pe doi: suptscrii la suptu' berii? @Danny Dacä e voie de ales licorul favorit, marshezi? @Mala Se poate si în lenjerie. Esti da, sau ba? @BeNnY OK, atunci sä speräm cä se-adunä destulä lume pânä-n weekend. Hai, Lume-Lume! Nume-Nume! Care pe care? |
.poate.daca ma-ngaduie banii.
|
subscriu, subscriu, dar nu prea se-nghesuie lumea, nu vezi?... lipsesc elemente importante din peisaj... :)
|
Speranta moare ultima! ;)
|
io asa veni daca sunt primit, da in vreo luna... sau poate nu sunt element important in peisaj
|
Asteptäm la mata cu bratele deschise. Dacä ästia nu se-ndeasä, ne prinde luna viitoare. Dacä se-ndeasä prea tare, tragem si un sequel.
|
klein, cum stai cu self-esteemu'? :)
|
ce e aia?
|
Originally Posted by klein:
|
:lol: deci daca raspunsul e afirmativ inseamna ca stau prost cu self-esteemu'...
mda mai trebuie lucrat la chestia cu oglinda |
Originally Posted by klein:
(Pe Tarkosvki, poti sä-ncerci... Dacä-ti dä mâna! ;)) |
ma bazez pe originalitate. nu asimilez prea bine postemodernismul ( dragutza, ma cam faci sa alerg dupa micul Robert ;) )
|
ca sa nu dau impresia ca ignor topicul :
fiind in deplasare, de pe 1 pe 8 => pas. iar cu oglinda,...dupa 3 beri nici nu mai conteaza |
La cererea onoratei audiente o sa trimit o pereche de boxeri cu autograf :sleep:
|
Se primesc numai predati personal.
|
Atunci ramaneti fara boxeri!
|
I'm in (like always)... numa sa fie in Bucuresti ca nu am cum sa plec...
|
Deci pân-acum avem:
- Cherryblossom - Jay - Nae (confirmat prin telefon) - BeNnY (pentru weekendul ästa) - Raptor (poate) - Nume (poate si mai putin - comunicat prin telefon) Target date: sâmbätä dup-amiaz'. Target place: vedem noi. Hai cä mai avem locuri! |
.raptor nu mai poate :( ...poate data viitoare.
.in orice caz:'bere lunga,vorba scurta' ;) |
Awww... :(
Puteam si sä scurtäm berea oricui - la cererea onor clientelä. |
si eu zic s-o lasam pe alta data... cvorumul nu s-a intrunit... in plus si eu s-ar putea sa trag o fuga pina la mare in we, ca tot e asa cald... :P
|
Da' duce-ti-vä-ti, fratilor, duce-ti-vä-ti, cä nu vä tine nimeni cu forta! Eu a doua oarä nu mai initiativizez, sä fie clar!
Bine, o sä beau cu Nae, si cine mai vrea sä vinä, ne gäseste acolo si acând. Am sä postez vineri noapte locul si ora. |
heeeeeeeeeeey, ce te superi asa usor :) ... tu spune locul faptei si vedem noi ce iese... !! 8)
|
Originally Posted by cherryblossom:
DE CE???? :shock: :? |
confirm si aici, eu vin.
|
daca pitbull si onorata audienta poate muta meetingul pe duminica serata, vin si eu. daca n-am vazut topicul, deja mi-am facut bagajelul, mi-am pus boxerii :lol:, mi-am luat biletel si da-i !
si pitbull, te implor, pt ca vreau foarte, foarte, foarte foarte mult sa vin. :( |
Duminica seara as veni si eu.
|
eu am pus-o asta seara...asa ca nu mai merge duminica!!!
|
OK, duminicä seara va fi. Vom anunta ora exactä si locul precis în timp util.
|
Originally Posted by Jay:
ma duc sa exersez asezatul prosopului pe nisip si potrivitul umbrelutei... |
"ma duc sa exersez asezatul prosopului pe nisip si potrivitul umbrelutei..."
:D exersand ajungi la perfectiune. |
exclus sã vin weekend-ul ãsta cã lucrez. În rest, dacã am timp, cu plãcere.
|
ok, duminica seara... pitbull, da-mi de rog un sms cu ora exacta, nu stiu daca reusesc sa intru online pana atunci...
salutari. |
sunt foarte grabit, imi cer scuze. poate cineva sa mai actualizeze lista 'arrivatorilor' ?
|
I'm a maybe
|
Dezmätul începe la o.r.l. 15:00, în clubul "Fire" (lângä "Backstage", pe Gabroveni, paralelä cu Lipscani).
Lucrärile bairamului vor fi deschise de Nae, Nume si Pitbull. Doritorii ne vor gäsi pe pozitii. Cine vrea detalii, poate sä mai întrebe aici, sau sä-mi dea P.M., pentru eventuale schimburi de numere de mobil. Ultima strigare se va face la h. 14:15, înainte sä mä aburc în metrou. "Shteptem cu mult drag. |
Ehh, asta asteptam...sa stabiliti coordonatele...din pacate eu insa nu poci sa vin, bere...
Distractie placuta. |
Nu am nici o idee unde e asta si 15:00 e mult prea devreme pentru mine... Comitetul de primire suna periculos 8)
|
Ne-am înteles pe privat, BeNnY vine putin mai târziu.
Unul dintre motivele pentru care am hotärât s-o luäm asa, cu noaptea-n cap, a fost tocmai ca sä tinem masä ocupatä pentru cei ce vin mai cätinel... Cä-i duminicä dup-amiazi, si lumii-i sete! |
Les jeux son faites. Care mai veniti, ne gäsiti acolo.
|
A fost: cool.
N-a fost: Bergenbier. Au fost: alte beri N-au fost: Cherryblossom, BeNnY, Jay. Am fost (în ordine alfabeticä): Floydman, Nae, Nightwane, Notorious, Nume, Pitbull Ati fost (în ordine generalä): fraieri. |
imi cer scuze, dar eu chiar n-am avut cum sa ajung la ora aia... promit sa ma revansez..
|
All times are GMT +2. The time now is 03:29. |