![]() |
ATENTIE SANTAJ!
doresc sa informez cinemagistii despre incercarea de intimidare (= santaj) la care am fost supus - de cine altcineva decit de catre nume?
acesta a primit (stiu exact si de la cine) un link la niste poze care ar fi putut constitui - in fine - raspunsul mult cautat la intrebarea (de pe alt topic) "cit de mica e a lui a.l.s.?" ce mi se cerea in schimbul deletarii acelor poze "compromitatoare"? nici mai mult, nici mai putin decit: 1. retragerea mea de pe forum, cu "scuze" :w00t: ; 2. stergerea toturor mesajelor mele, de cind am aparut pe forum :shock: ; 3. scuze publice (n-am inteles exact de la cine)... :? (trec peste limbajul de mahala in care-mi erau cerute cele de mai sus!) in aceasta "stimabila" intreprindere, nume a fost ajutat nu doar de cel care i-a trimis linkul (si pe care, repet, il stiu), ci si de pitbull - o persoana la fel de frecventabila ca si el. pt ca tot misterul sa fie limpezit, tin sa precizez ca acele imagini "compromitatoare" erau - oricum - pe un site la vedere si, mai ales, ca nu ma infatisau - toate - pe mine (asa cum cred cei care le-au vazut). de asemenea, chiar nu inteleg ce are - ca sa fiu in ton cu "santajul" - sula cu prefectura? ARE vreo legatura sula (mea) cu filmele - despre care se discuta pe forum? inclin sa cred ca nu... incercarea de intimidare are cu totul alte ratiuni (daca se pot... numi asa!): in lipsa unor argumente valabile, este atacata persoana mea. intreprindere inutila: n-am afirmat niciodata ca as fi un model de comportament. dar mi se pare sub orice critica acest atac/atentat la persoana mea, venind din partea celui pe care nu-l mai numesc & a acolitilor sai... :sick: nu pe mine ma descalifica santajul practicat de acestia - ci pe ei: dupa ce s-a comis murdaria de a-mi fi publicate mp-urile, acum se incearca cu disperare - iata - "distrugerea" mea in efigie. or, eu nu tin sa fiu altceva decit un autor de texte despre cinema. astept parerea celor decenti de pe acest forum despre ceea ce scriu si ceea ce propun in materie de cinema; este singurul lucru care ma intereseaza. murdariile trec; textele ramin. |
hoho
uite asha se afla despre adevarata fatza a unor oameni.bitches dar eu tot nu inteleg ceva,nici nu am urmatir celalat topic despre care vorbeai,dar adik why u?! |
Re: ATENTIE SANTAJ!
pt ca tot misterul sa fie limpezit, tin sa precizez ca acele imagini "compromitatoare" erau - oricum - pe un site la vedere si, mai ales, ca nu ma infatisau - toate - pe mine (asa cum cred cei care le-au vazut).
- am vazut, am ras, am uitat... nu are rost sa te disculpi de asemenea, chiar nu inteleg ce are - ca sa fiu in ton cu "santajul" - sula cu prefectura? ARE vreo legatura sula (mea) cu filmele - despre care se discuta pe forum? inclin sa cred ca nu... -nu n-am afirmat niciodata ca as fi un model de comportament. -nu esti nu pe mine ma descalifica santajul practicat de acestia - ci pe ei -just or, eu nu tin sa fiu altceva decit un autor de texte despre cinema. -pai fi astept parerea celor decenti de pe acest forum despre ceea ce scriu si ceea ce propun in materie de cinema; este singurul lucru care ma intereseaza. murdariile trec; textele ramin - regret sa-ti spun asta, dar de cand ai reintrat pe forum te-ai tinut numai de porcarele cu nume si cu toti ceilalti. cele cateva randuri despre festivalul de la berlin cu greu pot fi numite 'texte'. daca trec murdariile, nu mai ramane nimic. work on that, dude (ca poti, daca vrei, care este) |
Alex,
Intai si-ntai, tonul tau alarmat e inutil: relaxeaza-te. Eu as fi zambit. Romanii sunt oameni foarte inteligenti, dar carora le lipseste aproape complet structura morala. Asta ii face foarte periculosi ca adversari. Problema e ca nu sunt atat de inteligenti incat sa nu-si faca rau unii altuia; in ciuda unui nationalism agresiv (sau poate tocmai de aceea), ei nu sunt in stare sa cultive sau sa conserve o comunitate. Ceea ce se intampla in mare in toate aglomerarile de emigranti din lume e replicat la scara si aici, in comunitatea virtuala cinemagia.ro. Si singurul lucru care sudeaza romani pe banda rulanta e ura. Nu, metoda la care ne spui ca ai fost supus nu e deloc eleganta. Nici macar normala nu e. Dar este acelasi gen de metoda care a obtinut, de pilda, bugete largi de film in Romania de nu-mai-stim-cati zeci de ani incoace. "Asa se face." Does that ring a bell? Ma tem ca ne confruntam cu efectele urate ale unor cauze care n-au interesat pe nimeni. Sigur, suparat cum esti acum ai sa-mi spui ca asta nu are legatura cu tine. Sau si cu tine. Ba are. Aproximatia morala si recursul la vrajeala sunt atat de cultivate in ro incat in ultimii ani au devenit o norma. Iar campionii lor sunt exemple pentru aspirantii la titlu. Nu esti un model de comportament. E bine c-o spui, pentru ca epigonii tai n-au inteles si incearca sa te copie intocmai. Stiu cativa care-o fac chiar cu convingere. I hate to break it to ya, dar si murdariile raman. Si asa cum Stone i-a confundat lui Alexander viata cu opera, tot asa si Nume :) ii amesteca lui Alex Leo tribulatiile artistice cu exercitiul critic. In fapt, nu s-a intamplat mare lucru. In lumina shushelor noastre zilnice, totul pare un duel cu pistoale de apa. El te 'da in fapt' ca esti 'minor', tu 'il dai in gat' ca incearca. Dar permiteti-mi sa aprind hmi-ul. De fapt harjoana asta urata e o obisnuinta prea veche si prea buna a noastra, a multora dintre noi. Nu te poti supara pe cineva ca face ceea ce stie el mai bine de ani de zile - unii chiar nu vor intelege ce ai cu ei. E ca atunci cand te amesteci in rahat si nu curge apa. Insa daca de azi, macar de azi, incercam sa schimbam asta, peste mai multi ani de zile niste forumuri virtuale vor fi mai curate, mai civilizate, mai publice. Pentru ca, mark my words gentlemen, avem exact anvergura faptelor noastre. |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Partea mai putin placuta e ca textele de care se agata domnul critic pt a-si salva "petele" nu pot fi disociate de caracterul sau, si nici nu pot straluci (petele-n soare sunt distrugatoare) pt a face uitate toate aceste clovnerii de duzina in care se epuizeaza domnul criticangiu. |
hai sa fim seriosi, fiecare dintre noi are cite un 'dark side', nu vad ce atitea valuri pe marginea unor poze... si nu vad de ce ALS trebuie neaparat sa fie 'model', chiar mai sinteti la virsta la care va trebuie modele in viata?... sint de acord cu Airlight, ALS nu trebuie sa te scandalizezi, cei care au vazut pozele poate ca s-au amuzat, dar cu siguranta nu si-au schimbat parerea despre tine in ceea ce priveste critica de film...
... si asa cum vorbeam cu 'cineva' de pe forum, asa ajungem sa ne cunoastem mai bine, iar asta nu e rau, nu? :oops: |
unii oameni chiar nu au viata...
nu am vazut nici o poza, nici un comentariu si nu stiu in ce masura este adevarata toata povestea asta cu santajul, dar ... ptr ALS. cine ti-a facut ce ti-a facut te invidiaza si mananca din bordura zilnic ca nu e in locul tau... baga-ti sula aia ta cat de mare sau mica o fi in gura ratatilor de pe acest forum care o sa fie urmariti pe viata convingerea (desi vor nega) ca sunt niste NIMICURI. Comentariile si criticile tale despre filme nu ar trebui sa inceteze, te incurajez sa scrii in continuare pentru ca da-ti seama cat de mult "se oftica dusmanii" si cat de mult ii enervezi de au ajuns in asa hal incat sa te santajeze. |
Uite, si Gaandalf te incurajeaza, hai ca poti.. :lol:
|
Santaj "= Constrangerea unei persoane prin violenta sau amenintare, sa dea, sa faca, sa nu faca sau sa sufere ceva, daca fapta este comisa spre a dobandi un folos material, pentru sine sau pentru altul."
Codul Penal al Romaniei, Partea Speciala. Pur si simplu mi-e mila de tine. Patetic. |
Originally Posted by Airlight:
|
nume,
nu vreau sa stric frumusetea :) unei dispute prelungi, dar recunoasterea publica in cadrul comunitatii virtuale de aici e cam tot ce-ti poti dori mai material de la ea. In locul tau as fi tacut o vreme. |
Nu prea vroiam sa ma bag in chestia asta, dar deja m-am saturat de prostiile astea... In ultimul timp, nu-mi mai vine sa intru decat la "Playlist si atat..." si la topicul despre F1. Trebuie sa ma intreb si eu, totusi...
Quote:
|
pt. Gandalf:
m-a distrat asta: "maninca din bordura zilnic" :lol: |
Originally Posted by cherryblossom:
same here |
Comentariul despre The Aviator pus de ALS pe forum este cel mai cu miez comentariu la un film pe care l-am citit in ultima vreme. Doua randuri ale lui ALS despre un film valoreaza mai mult decat multe alte pagini de pe acest forum. (Vezi Antonioni, Kubrick, filmele de la festivalul de la Berlin). Orice comentariu inteligent are valoare dubla pe acest forum. :) Asa, despre ce discutam?
|
Despre :) prefectura, draga mea..
|
Originally Posted by europe_east:
Enfine, altceva se petrece acum. Iar ALS stie mai bine ce. |
Originally Posted by marx:
Eu nu-l cunoc pe ALS dar daca eram in locul lui nu as fi reactzionat la aceste atacuri deloc (perhaps a slight itch or tickle to my left nutt) pentru ca este CLAR - chiar daca va place sau nu ceea ce scrie (alte catalogari degeaba le faceti - e viata lui) - ALS va da clasa... As da orice sa ma santajeze cineva asa cum l-au santajat pe el dar sa am "job-ul" lui... Uneori sunt prea idealist... |
festiva-luri, Gaandalf, festivaluri.
in rest ma surprinzi placut prin aspiratii si atitudine. multa bafta |
Nu am de ce sa te surprind ... Probabil ca daca eram si eu un "hater" ca cei care au comis-o in asa hal mai mult ca sigur ca as fi muscat si eu din bordura... Problema este una la numar: viata nu le ofera intotdeauna ceea ce isi doresc si cand ii vad pe altiii ca au ceva frumos isi ejaculeaza invidia si rautatea peste fetele lor ca sa-i faca si pe ei sa fie mizerabili asa cum sunt ei de fapt. multa bafta airlight! |
Originally Posted by Gaandalf:
|
a intuit bine ceva acolo Gaandalf.
in psihologie si vanzari tehnica se cheama leveling si functioneaza pe principiul 'daca nu te poti ridica la nivelul lui, coboara-l pe el la al tau.' Si p-orma da-i sa zaca :) veti fi surprinsi de cat de curenta e in spatiul nost' |
|
dar tu cu ce te ocupi marx !?
de moare lumea :? |
|
Originally Posted by europe_east:
http://www.rottentomatoes.com/author-4105/ si-a fost doar un google scurt :) Altceva mi se pare interesant: suntem happily offtopic :D si e victoria unei normalitati de shueta asupra unui subiect care, daca n-ar fi penibil, probabil n-ar fi deloc.. Mie imi place. |
Dragul meu, termenul de "material" implica ceva tangibil si pe care il poti primi ad manum, adica din mana. Pentru dovedirea santajului mai e nevoie si de o chestie simpla, care se numeste "flagrant". Chestia asta implica niste probe (audio; video; foto; grafologice (de scris); papilare (amprente). Rog pe Emanuel sa inchida (asa cum a mai facut-o de 4 ori pana acum) si acest topic aberant al lui leo. Ca de obicei vorbeste ca sa nu-l ia somnul. Daca nu stiti despre ce este vorba, incercati sa va abtineti de la comentarii inutile. Sunteti indusi in eroare. @europe_east Dear, comentariul respectiv era luat cu copy si paste (ca de obicei) . |
ad rectum
|
Originally Posted by Gaandalf:
PS: oare ce mai urmeaza? |
Cum a ajuns "acolo" ? Treaba lui. Nu avem noi nici un drept sa il judecam cand in Romania e situatia care este dezgustatoare si chiar permite-mi sa spun "gretzoasa" ... |
in sfarsit sa spart buba . hai sa va zic eu cum sta situatia cu acest imputit de ALS.
E VORBA DE NISTE POZE IN CARE EXECUTA FELATII ALTOR BARBATI. linkurile trimise de mine unor membri al acestui dezolant forum de poponari sunt doar niste mici deserturi. tipul se dezbraca, se masturbeaza in fata aparatului de fotoghrafiat , isi face singur pozele in oglinda. este un scarbos obsedat, un sugator de penisuri care a ajuns prin dos unde e. |
Eu m-am porcait big time cu ALS pe forum. A fost show-megashow, s-a tras din toate pozitiile, a dat si el, am dat si eu ca era superoferta, scandal, forum inchis. 8)
Apoi ne-am vazut la niste beri si am constatat ca omu' stie cinema grupa mare si e mai mult decat pasionat. A mai trecut ceva timp si am avut nevoie sa ma ajute cu ceva. Si m-a ajutat. I-am multumit atunci personal, o fac acum public. Daca ar fi ALS cel mai nashpa personaj din cinemaul sau zona culturalioda din romanica zau ca am duce-o tare bine. ------------------------------ Viitorul suna ocupat. |
this is pretty fuked up right here
|
Acelasi lucru cu porcaitul, vazutul la bere si ajutatul pe care l-a semnalat crydead il confirm ei eu despre ALS. In plus, sint impotriva publicarilor intr-un spatiu public de poze si alte lucruri ce tin de viata privata a individului . Ca atare, gestul lui nume si al tuturor altora care o ard la fel, maniera paparazzo, mi se pare de ca-cat. Si multa muie.
|
chiar daca nu il shtiu(dar l-am citit)...tin partea lui als.
oricum eu ma intreb:chiar asha plini de ciuda sunt cei mentionati? shi inca ceva,fata de ce a spus pericol: ce pm il doare ce face shi ce nu face el!? s-a tras de mana cu el ca sa ii spuna ca ii asha shi ii invers. chair daca ar fi adevarat, de ce sa ne doara pe noi?! doar daca sunt nascociri d'ale dusmanilor. cu ma spus hsi cineva mai devreme"judecam critica shi nu omul" oricum o asemenea atitudine mi se pare plina de kkt.s-au injosit shi mai mult. |
Doamne, sunt atât de multe de spus, cä nici nu stiu cum sä le rezum si sä le comprim, ca sä nu vä astenizez iar cu monoloagele mele logoreice.
Voi încerca doar sä punctez: De acord: ALS e într-adevär o enciclopedie ambulantä în materie de cinema. Recunosc cä informatiile pe care le publicä el aici mä uluiesc, si-mi sunt si mie extrem de utile. Am si precizat, la sfârsitul unui mesaj din topicul "Film rusesc? Film sovietic?" (unde ALS si-a adus o contributie valoroasä), cä nu încurc niciodatä borcanele - în spetä, valoarea profesionalä a cuiva, si träsäturile sale personale de caracter. De acord si cä viata sexualä a cuiva trebuie sä rämânä privatä. Personal, n-am nimic împotriva homosexualilor, exhibitionistilor, masturbatorilor si în legäturä cu toate devierile, perversiunile si fetisismele în general. Atâta vreme cât ele se practicä în intimitate, si färä a abuza fatä de nimeni, ce ne doare pe noi? I-am si spus lui Nume, pe privat, cä am o retinere fatä de folosirea publicä a fotografiilor asa-zis "compromitätoare" ale lui ALS. Si totusi... Din päcate, existä destule motive care sä justifice mäcar partial acest demers (care în sine e murdar, într-adevär). Problema este cä i-am întins mâna lui ALS de destule ori, în mesaje publice sau private - si sunt convins cä au mai fäcut-o si altii. În toate "armistitiile" dintre conflictele trecute, am lansat semnale de pace, invitându-l la o îngropare definitivä a securii räzboiului. Într-un mesaj privat i-am spus, chiar, cä îmi doresc sincer sä reiasä cä am gresit judecându-l, iar atunci nu voi întârzia sä-mi fac mea culpa public, pe forum. Care a fost reactia lui? Fie ignorare imediatä, fie chiar räspunsuri dispretuitoare si arogante fatä de toate aceste oferte conciliatoare. Si, în plus, de fiecare datä a reluat, mai devreme sau mai târziu, atacurile, în acelasi stil pueril-insalubru. În sfârsit, un ultim argument: agresivitatea istericä, violenta de limbaj si atitudine, si în special megalomania auto-adulatoare din mesajele lui publice si private cätre Nume. Färä sä dau citate (ar fi atât indiscret, cât si cicälitor), atitudinea lui se poate rezuma perfect în câteva cuvinte: "eu sunt cel mai elevat, cel mai inteligent, cel mai cult, cel mai albastru la sânge, cel mai norocos, cel mai bogat, cel mai macho, cel-mai-cel-mai-cel-mai... pe când tu esti - din nou cel-mai-cel-mai: zero, neam prost, cadavru viu, täränoi, etc., etc.; scuip pe tine, pe familia ta, pe viata ta, pe mormântul täu, îti doresc moartea, am sä te distrug cu pläcere, sunt cel care te va face KO, ALS rulz întotdeauna, sunt invulnerabil, si asa mai departe..." (pomelnicul e într-adevär înfiorätor, prin dimensiunile lui pervers-maniacale, atât ca întindere cât si ca "profunzime"). Ei bine, într-o asemenea situatie, nu pot sä nu înteleg riposta lui Nume, în momentul când cineva (fie si anonim) i-a oferit mijloacele s-o facä. Un ultim exemplu. I-am povestit toatä täräsenia lui fiu-meu, care e un om extrem de drept si conciliant. La început, s-a revoltat: "Läsati, mä, omul în pace. E viata lui, ce-aveti cu el?" etc. Pe urmä, i-am arätat cel mai recent PM al lui ALS pentru Nume. L-a citit, s-a fäcut verde la fatä si a iesit din camerä dezgustat, aruncând peste umär: "Ducä-se-n p***a mä-sii, publicati pozele!" Ce pot sä-i fac? A CÄUTAT-O CU LUMÂNAREA! |
Bai mosilor, e murdara treaba.
Si Ambra avea dreptate: e vorba de multa m*** :o Imi cer scuze pentru mesajul lung si intelectualist pe care l-am dat mai sus. N-are nici o legatura. Sau are, da' doar teoretic. Unde dracu' am intrat? Aoleu ce viata bate filmul e aici. Emanuel, muzica! |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
De cinema scrii bine. Pierzi mult prin faptul ca te certi cu un attention whore, o curva ca nume care de fapt nu merita nici un pic de atentie. Decat cat sa-i zici muie si siktir. Atat. Nu mai da atentie tuturor, ai inteles punctul de vedere al lui nume pe care poate l-as respecta un pic daca ar injura si filmele, nu numai criticii de film. In concluzie: comunitatea Cinemagia iti ofera multa muie, nume, pentru gestul facut. |
Hehe, welcome to the madhouse! :lol: Exact sentimentele tale le aveam si eu, acu' câtva timp. :( :sick: Da' nu-ti face griji, curând ai sä te simti ca acasä! Cu toate se obisnuieste omu'! ;) |
Originally Posted by BeNnY:
Dincolo de insultele tale la adresa lui Nume (pe care le înteleg, dar le resping, pentru cä-i sunt prieten si, în plus, îl cunosc destul de bine ca sä stiu ce fel de om e), îti dau dreptate: aceleasi lucruri i le-am spus si eu lui ALS, încä de la început (vezi mesajul meu lung de mai sus). DEGEABA! Nu vrea, si pace! Ii place scandalul - el însusi a recunoscut: "îmi place sä oftic pe toatä lumea", etc. Si-atunci, de ce se mirä? De ce se plânge? Dacä-i bâlci, bâlci sä fie! Mai întâi zice "am sä te gäsesc si-n gaurä de sarpe, AM SA TE DISTRUG, sunt cel care te va face KO" (nota bene! Se referea la viata REALA, nu la forum - deci, nu mai era doar un joc, sau o luptä de idei!), se bate cu cärämida-n chept cä încä nu s-a näscut äla care sä-l dovedeascä pe ALS, si pe urmä chiräie ca o tzatzä pe ulitzä "Ajutoooor, säriiiiiti!", când Nume îi dä o ripostä pe mäsurä, asa cum singur l-a invitat? Mai cä nu i-a zis-o pe sleau: "Hai, trage-mi-o, dacä-ti dä mâna!" Si uite cä i-a dat mâna! Cum, necum, i-a dat! Iar acum vine si se smiocräie cä auleo, mamä, santaj! Care santaj, bäi Firfiricä, de unde santaj? I-a cerut sä-si prezinte public scuzele pentru insulte si sä steargä toate posturile în care l-a jignit! Asta-i santaj la el? Se fäleste cä-i "exhibitionist" (ce-i drept, Emanuel a sters mesajul respectiv, dar îl am salvat într-o arhivä), cä pozele erau pe un site public, etc. Okay, atunci care-i problema? De ce atâta circ? (Si, apropo: de ce si-a stres albumul cu pricina, dacä era häräzit ochiului tutulor? Päi hotärä-te, nene: ori e public, ori e privat! Ori esti exhbitionist, ori esti mironositä! Ori cu dracu', ori cu lumânarea!) |
Originally Posted by Pitbull:
S-a ras la asta. |
Care poze publicate bah tampitilor ? Voi sunteti nebuni ? Alooo ! Nu vad nici o poza pe forum. Eu n-am cerut nici linkuri si nici nu i-am scormonit in calculator lui als.
Ce se intampla extra-forum si in mp nu e treaba voastra. Pur si simplu am venit de pe unde am avut treaba, am deschis calculatorul, m-am logat pe cinemagia si am primit niste linkuri si foarte multe mail-uri. Chiar nu tineam mortis sa vad asa ceva. Daca urma sfatul pe care i l-am dat nu se ajungea aici. NU EU I-AM FACUT ASTA, EU N-AM SPUS NIMIC PE FORUM. Dupa cum singur, a recunoscut stie autorul/ii acestor grozavii. Daca als tacea, filosof ramanea. Daca nu avea atitudinea deja binecunoscuta nu avea nimeni nimic cu el. In fond pana sa apara pe acest forum imi era simpatic (intr-o oarecare masura). Oricum tipii care rasar din ce in ce mai des pe acest forum au un dinte foarte ascutit pentru el si nu il vad bine. Pur si simplu eu nu am cerut nimic. Observ (nu-mi disimulez o oarecare satisfactie), ca in jurul lui se strange latzul. Atat ! Situatia a degenerat oricum si se pare ca a fost bine premeditata (weekend, lipsa moderatorilor, trimiterea chestiilor la "dusmani" bla bla.) La dedicatiile voastre : "noi sa fim sanatosi !" |
acest nume a reusit performanta sa instaleze WC-ul pe forumul Cinemagia si-si face nevoile in public. constat cu stupoare ca are si confesori, carora le trimite - spre evaluare?! - mesajele private primite de la alti (naivi) cinemagisti. (Pitbull, macar fereste-ti copilul de asemenea „influente” . nu era necesar sa ne spui ca „lucrati” in echipa).
afirm inca o data ca ma dezgusta profund amusinarea partilor ascunse ale corpului (adica rascolitul prin kkatul altcuiva) pe care o(il) practica acest personaj, nume. cred ca „are o problema de constiinta”, cum ar spune un personaj (alt personaj!) din Solarisul lui Tarkovski. mai are, cred, si grave probleme de ordin psihic... nu ma intereseaza deloc viata privata a lui ALS si nici a altora de aici. ma intereseaza criticul de film si omul de cultura care este ALS. am venit pe Cinemagia pt ca imi place filmul (vroiam sa discut despre cinema cu alti cinefili) si pentru ca pe acest forum semna si ALS. am gasit aici si alte „semnaturi” remarcabile (nu cunosc personal pe nimeni si nici nu ma intereseaza identitatea cuiva), pe care ii apreciez si simpatizez. am gasit si cativa insi (din fericire mai putini) munciti (terorizati) de o curiozitate bolnavicioasa sa afle cine sunt. Numai cum nu m-au botezat! Am fost, pe rand: Gorzo, Chirilov, neamtul, francezul, basarabeanul, Radu Gabrea (sarmanul, i-a fost balacarita intreaga familie), poetul cutare...(nu mai scriu aici, in acest context, numele poetilor), criticul literar cutare... pe scurt: am traversat pasaje triste si suparatoare, dar am revenit intotdeauna, pt ca apreciam mai mult sansa de a avea un schimb de opinii despre un film/regizor cu cei cativa onorabili de aici. pentru mine e clar ca acest personaj, nume, a gresit adresa forumului si ar trebui sa i se spuna acest lucru de catre administratorii Cinemagia. P.S. e inutil sa mai scriu ca nume mi-a trimis si mie un MP (desi i-am spus sa nu-mi mai scrie pe PM) cu adresa linkului unde pot fi vazute "fotografiile compromitatoare". |
Originally Posted by pericol:
Frate, ne-ai dat in fapt. In cutia pandorei care este cimajia activeaza o foarte activa grupare de nimfomaniaco-depresive, un grup de lesbiene care beau apa plata fara lamuie, pedofilologi, transtextuali, felationihilishti, mari masturbatori care actioneaza in parcarile Dali, ardoratori ai pasarii penix, vanatori de muntele lui venus care canta la trompetele uterine, virgine la minte si eu, un sado-masochizda ma-tii. ----------------------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Originally Posted by herbert:
Esti foarte previzibil, ma mir cum de ti-a luat atat de mult timp sa reactionezi. Ce mai face marcu ? Dar micu ? |
Originally Posted by crydead:
:lol: |
"vanitas vanitatum et omnia vanitas" emanuel sterge-i!
|
Originally Posted by crydead:
s-a ras la greu la asta |
cinemagaria.ro
|
Dupä primele reactii din mesajele de mai sus, am stat un timp pe gânduri, încercând sä gäsesc cea mai potrivitä atitudine fatä de împrejurärile care s-au creat. Pentru a nu stiu câta oarä, vä rog sä mä iertati cä IARÄSI m-am lungit pe atâtea pagini (eventual, salvati si cititi offline, dacä socotiti cä meritä) - dar cred cä e necesar, totusi, întrucât situatia a devenit efectiv de nesuportat. Dacä nu întelegem ce se întâmplä, nu vom sti nici cum sä reactionäm, iar aceste scandaluri vor continua la nesfârsit. Vorbeam la un moment dat de "CineMagia" si "CineMahalagia" - dar din päcate nu e numai atât - este vorba de ceva mult mai grav si complicat.
CÂTEVA GENERALITÄTI Mä voi referi doar în treacät, pe alocuri, la problema homosexualitätii, din simplul motiv cä e mai putin relevantä aici. Acest scandal nu a pornit de la faptul cä al nostru respectabil coleg e gay, ci de la fotografiile lui exhibitioniste si tot ceea ce s-a întâmplat în jurul lor. Asupra acestui aspect se impune sä insistäm. În rândul tuturor devierilor sexuale, exhibitionismul nu este nici cea mai spectaculoasä, nici cea mai periculoasä - si, poate, nici cea mai räspânditä (desi la întrebarea asta numai o statisticä ar putea räspunde). Nu se comparä, de exemplu, cu sadismul, pedofilia, necrofilia, coprofagia si multe alte "extreme". În schimb, este una dintre cele mai lamentabile, pentru cä relevä în mod dureros si necrutätor inadecvarea socialä a individului tarat, starea de "loser" - si, lucru chiar mai grav, dorinta degeneratä de umilire si autoumilire. Desigur, majoritatea particularismelor exacerbate (numite uneori, adecvat sau nu, "perversiuni"), au la bazä lacune de fond ale structurii personalitätii - ele fiind reactii denaturate ale libidoului care încearcä automat sä completeze acele goluri. Ca atare, cele mai multe "perversiuni" sau "fetisisme"- termeni pe care-l folosesc generic, din comoditate, desi nu se aplicä întotdeauna - sunt rezultate ale unor complexe de INFERIORITATE (inferioritate uneori realä, alteori perceputä doar subiectiv). Dupä cum sugereazä însusi termenul "complex", acest fenomen psihic este caracterizat printr-un sistem de contradictii de fond, adeseori paradoxale - în general, axate pe principiul polaritätilor de tipul "puternic/slab", "frumos/urât", "aträgätor/respingätor", "superior/inferior", "bun/räu". Ca atare, orice persoanä complexatä suferä, la origine, de un auto-sentiment negativ, cäruia îi opune un auto-pozitivism exacerbat. Din dificultätile lor de compatibilitate rezultä atitudinile si comportamentele irationale si incoerente ale complexatilor. Revenind la problema exhibitionismului, complexul de bazä este acela al inferioritätii fizice. Exhibitionistul începe prin a fi marcat de sentimentul propriei sale inadecväri ca atractivitate sexualä - cel mai adesea, la nivelul înfätisärii. Conjugatä cu o structurä psihicä vulnerabilä si labilä, aceastä stare duce la o reactie constând în tendinta obsesivä de a-si expune trupul gol, sau în orice caz organele intime, ca o tentativä instinctivä de a-si "demonstra" doritul sex-appeal. (Constatäm aici o componentä narcisistä clarä: exhibitionistul este excitat sexual de propriul lui trup, si tinde sä le impunä si altora aceeasi reactie.) Observäm cä de cele mai multe ori exhibitionistii au, în fond, o înfätisare destul de inesteticä, cel putin mediocrä fizic, dacä nu chiar dizgratioasä. Nu întâmplätor, pulsiunea lor devine mai accentuatä spre vârsta medie, când complexele fixate în adolescentä se acutizeazä prin "criza vârstei mijlocii" si iminenta începutului îmbätrânirii. Sunt relativ rare cazurile de exhibitionisti tineri, sau cu un sex-appeal autentic. Pe de altä parte (iar aici intervine acel paradox despre care vorbeam, propriu complexatilor), exhibitionistul simte nevoia instinctivä de a fi pedepsit si umilit (zonä în care fetisismul lui devine tangent cu masochismul si rolul de "subordonat" în relatiile de tip dominator). Acest lucru este firesc, întrucât incidentele care stau la originea exhibitionismului constä, de obicei, în pedepsiri, uneori brutale, întotdeauna umilitoare, ale copilului. (Rousseau descria extrem de revelator fenomenul, în "Confesiuni": întrucât în copilärie era pedepsit prin bätaie la fundul gol de cätre guvernanta fatä de care se simtea atras sexual, ajunsese ca la maturitate sä-si expunä fesele trecätorilor, în asteptarea unor umilinte similare, care-i prilejuiau descärcarea tensiunilor libidinale acumulate.) Cam acesta este "patternul" comportamental-emotional al exhibitionistului. |
All times are GMT +2. The time now is 15:32. |