Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   LOST - Naufragiatii (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85745)

emanuel 24 Jan 2005 12:10

LOST - Naufragiatii

Un nou serial. Episodul pilot a fost difuzat sambata asta.
Astept impresii, reactii, etc.
Ce se afla pe insula aia? E un fel de Triunghi al Bermudelor?
Haideti sa discutam, si in saptamanile urmatoare vom vedea cine a avut dreptate...

Serialul se difuzeaza sambata seara pe AXN.

KORBEN 28 Jan 2005 00:10

da, vazut chestiunea
se vrea palpitant si o da in diverse
cat dsp line-up-ul de personaje este atat de TIPIC ca nu prea ai ce astepta
accentueza atat de mult suspansu ca ar fi cazu sa o dea in horror
dar nu o face
singura faza tare e plotpointu cu frantuzoiaca....
slabutz

Longshot 28 Jan 2005 08:48

dea.slabutze flash backurile alea care ii prezinta pe toti ca drogati, criminali, alcoolici dar in gen. e sustinuta tensiunea bine si m-a prins, cel putin primul episod.vedem cum continua.din ce-am inteles episoadele nu o sa fie cu toti la gramada.fiecare ep cu cate unu', doi.in fine, e televiziune totusi.

emanuel 31 May 2005 13:39

Deja au trecut 20 de saptamani de cand ruleaza... si primul sezon se apropie de sfasit.
Boone a murit, Locke a deschis trapa misterioasa, s-a nascut copilul invaluit in mister al lui Claire...
Ce parere aveti, cum se incheie sezonul?

Denis_stelistu 31 May 2005 16:45

Misterios :o
Sigur.
Oricum a fost misto primul sezon.Serialul e tare.

Felix 23 Jun 2005 20:01

Sincer , filmul asta m-a surprins , mai ales ca stiam ca e facut pe principiul unui reality show , iar eu nu ma dau in vant dupa asa ceva . Abia astept sezonul viitor . Cred ca principalul lucru care il face interesant e misterul ... spre deosebire de un reality show , unde si un orb poate sa vada continuarea , Lost nu inceteaza asa surprinda .
Sunt lasate multe intrebari fara raspunsuri .... si cred ca asa e numai bine de incheiat un sezon .

emanuel 23 Jun 2005 22:47

Gratie unui prieten de pe forum am reusit sa vad si ultimele episoade din Lost inaintea difuzarii.
Sfarsitul primului sezon nu lamureste prea multe lucruri, dar macar avem satisfactia ca am mai aflat cate ceva...
Oricum un final frumos, dupa unele episoade care chiar ma enervasera...
Sunt curios cu ce vor continua in sezonul 2, ce idei le mai vin.

TLD 24 Jun 2005 00:41

http://www.torrentreactor.net/view.php?id=5117530

Preview la sezonu doi... Ma rog tre sa aveti un client de torrent pt a putea downloada si viziona traileru... dar sunteti copii mari si va descurcati voi! ;)

yURy 24 Jun 2005 11:54

Trailer oficial la LOST - Season 2 !!! Poate fi vizionat doar cu Real-Player !
AicI

Longshot 02 Jul 2005 21:24

a aparut cateva minute in episodu' din seara asta si la o cautare rapida aflai ca michelle rodriguez a semnat ca regular cast member pt sez. 2
so there. hispanic tits. racial diversity. politically correct. cert e ca o sa fie acolo. giddyup.

Felix 03 Jul 2005 06:54

Originally Posted by emanuel:

Gratie unui prieten de pe forum am reusit sa vad si ultimele episoade din Lost inaintea difuzarii.
Sfarsitul primului sezon nu lamureste prea multe lucruri, dar macar avem satisfactia ca am mai aflat cate ceva...
Oricum un final frumos, dupa unele episoade care chiar ma enervasera...
Sunt curios cu ce vor continua in sezonul 2, ce idei le mai vin.

Finalul sezonului e fost ciudat de-a dreptul ... ok nu e un film care sa intre in tiparele normale , dar nu stiu de ce ma asteptam la mai mult ... E adevarat ca a lasat mult intrebari si ca te cam pune pe ganduri pana la sezonul 2 , dar tot nu e chiar ceva ce asteptam , paraca lipseste ceva ( iar chestia cu ei toti muncind pt pluta fericiti e atat de Holywood , si de tipic americana ... nu credeam ca o sa o dea in bara la final )

emanuel 03 Jul 2005 11:38

Acesta de care zici nu a fost ultimul episod.
Saptamana viitoare va fi ultimul, unul special de 2 ore, in care vom afla mai multe si va fi cu adevarat senzational si frumos cum a fost si primul din aceasta serie.
Vorbim dupa aceea.

Felix 03 Jul 2005 20:55

AAA acum intelege si eu ... ca ei au spus ceva de episodul 20 si ceva , nu stiu de ce am ramas cu impresia ca era 23 ... :P Se mai intampla ... in cazul asta astept episodul de sambata viitoare

Lady_Skar 05 Aug 2005 21:23

Nu vreau sa aiba 4-5 sezoane! Va dati seama ca pana si atunci tot cu un cliffhanger se termina! Eu voiam 2 maxim 3 sezoane ca sa aflam si noi odata si odata in ce zona crepusculara au ajuns oamenii astia.
:)

Longshot 05 Aug 2005 21:35

da' ce, crezi ca ei stiu? pur si simplu fac povestea din mers.
la ce rating bun a avut serialul o sa vezi soto cel putin 4-5 sezoane.

Lady_Skar 06 Aug 2005 08:53

Jin, Charlie, Claire si Hurley sunt personajele mele preferate de pe insula. De fapt toate imi plac dar daca vreunul din astia 4 moare, boicotez serialul! :)
Ar fi bine ca Jack si Locke sa-si rezolve odata problemele, pentru ca amandoi au de invatat unul de la altul. Locke mai are putin si construieste un altar insulei. Unul dintre ploturile preferate ale sezonului trecut a fost relatia dinter Locke si Boone, desi Boone era uin fel de evil henchman: "YESSSSS, master". :) Dar a murir ca un erou.

Deci pana la urma ce se intampla, Michelle Rodriguez vine in serialul asta sau nu? Let's spice things up a bit.

yURy 06 Aug 2005 12:49

Dap,asha se pare Michelle Rodriguez va fi o naufragiata din coada avionului kre a cazut in alta parte a insulei shi va aparea ink din primele episoade ale sezonului ;)

pier 11 Sep 2005 21:16

Cel mai genial serial din toate timpurile. Sper sa faca 3-4 sez shi sa le incheie cu un film. Cand s-a terminat primul sezon am ramas :w00t:, deshi speram sa sa elucideze toate misterele. Preferatul meu personaj este Locke, deshi are nishte teorii mai ciudate el le shtie pe toate. Sper sa aiba acelasi succes shi sa-shi publice revista shi-n romania.

See you next time!!

Belzebooth 17 Oct 2005 08:59

Nu sunt un fan al serialelor TV, din lipsa de timp. Dar intr-una din zile chiar am avut putin timp si am copiat de pe retea episoadele pilot din Lost. Dupa ce le-am vizionat ... nu m-am mai oprit pana nu le-am vazut pe toate (care au aparut pana acum) pana la "Everybody hates Hugo", inclusiv cele doua specials-uri. Iar acum imi pare rau... pentru ca trebuie sa astept o saptamana intreaga pentru a vedea un nou episod.

Ce pot sa spun... Un film care te tine ochii lipiti de ecran.

dolloress 21 Oct 2005 12:19

sa incepem cu noutatea, ca asa e in presa...am vazut primele 5 episoade ale sezonului 2...stiu ca nu toti se vor oftica, dar macar sunt sigura ca exista cativa fani pe acest forum care vor face acest lucru...si ce ma bucur...
so, ca sa nu incep cu "deci"...primele 2 episoade de baga intr-o ceatza mai mare decat te-a lasat sezonul 1, dar apoi se mai linistesc apele...cel putin episoadele 4 si 5 au fost de-a dreptul plictisitoare (nu stiu de ce dar am o vaga impresie ca s-a schimba regizorul sau scenaristu...o sa verific si o sa va spun daca am dreptate sau nu)...
eu sunt un fan al acestui serial dar, totusi, nu as vrea sa dureze prea mult ca mor...daca e sa gandim logic, atunci cand a fost lansat lost s-a batut la globul de aur cu un alt serial "Nip Tuck" - Prietenie pe muchie de cutit a fost traducerea romaneasca...din nefericire, premiul nu a fost castigat de lost...ce vroiam sa spun, de fapt, este ca Nip Tuck a ajuns la sezonul 3 ( care a fost lansat cu o zi inaintea celui de-al doilea sezon din lost)...adica e o lupta reala intre ele...so, ma indoiesc ca lost se va termina inaintea lui, sper doar sa nu o lungeasca doar de dragul de a fi in continuare in lupta...oricum, din informatiile pe care le detin, lost va incepe pe axn in ianuarie 2006...asa ca cei care nu se impaca prea bine cu torentii mai au de asteptat...
aaa....sa nu uit, nu ma provocati cu intrebarile ca imi va fi greu sa ma abtin sa nu va povestesc...

Raketu 03 Jan 2006 03:50

Serialul asta e extraordinar, cum am vazut primele 2 episoade, cum am ramas cu gura cascata si am devorat cu o curiozitate de neimaginat restul de 34 de episoade :D
Personajele preferate sunt
1.Saiyd -nu stiu exact ce e asa de special la el dar omu' e pur si simplu interesant 8)
2.Hurley
3.lockle
4.Eko

LOSTgirl 28 Jan 2006 17:12

Paaaaaaai.... serialul asta merita!TOTUL... e pur si simplu interesant....Personajul meu favorit e Charlie :love: , apoi urmeaza Locke, Sayid si ..Sawyer! :D ;)

Raketu 29 Jan 2006 03:14

4 8 15 16 23 42 numerele care ne dau dureri de cap :D ... care e semnificatia lor ...?
Parerea mea e ca numerele au atat propietati matematice cat si propietati spirituale

Prop. Matematice
Hurley castiga la loto cu numerele alea ....

Prop. Spirituale

Dupa ce am vazut episodul psalm 23 am facut legatura cu numerele, fiecarui numar ii corespunde un psalm ....

emanuel 29 Jan 2006 19:05

Uite cate ceva despre numerele misterioase:
aici

qwerty 06 May 2006 12:32

Am reusit sa vad si eu tot serialul ,sezonul 1+sezonul 2 pana la episodul 20.E un serial foarte bun mie mi-a placut mult cu toate ca nu se intampla foarte multe lucruri intr-un episod iar misterele de pe insula sunt in continuare neelucidate.Sunt sigur ca o sa mai fie cel putin un sezon,eu unul astept cu interes episodul urmator care va aparea in 10.05.2006.

mu_zz_i 08 May 2006 20:14

Ai ajuns pana la 20. e bine ca eu sunt la 19 din sezonul 2. Am auzit ca regizorii, scenaristii au material pentru 12 sezoane dar ar prefera mai mult sa termine cu totul la sezonul 3 pt a nu supara fanii desi eu unul sunt pentru al lungii si a afla misterele treptat, incet ci nu rapid sa nu se mai intealeaga. Asta e parerea mea. Cat despre numere , s-ar putea sa fie niste episoade cheie care le reprezinta. Unii spun ca locul unde sa prabusit avionul ar fi Triunghiul Bermudelor iar locatia unde se afla acest loc (daca exista acest loc cum spun cercetatorii ) este in Oceanul Atlantic, prin zona Marii Caraibelor. Inseamna ca avionul nu sa prabusit acolo pt ca ruta dintre Los Angeles si Sydney se face deasupra Oceanului Pacific, deasupra Ins Fiji, Samoa, Polinezia si asta este si logic: distanta dintre Sydney si LA este mult mai scurta prin est, deasupra Pacificului, decat prin vest,deasupra Atlanticului. Si daca revedeti micul film pus de Locke si vazut de ceilalti naufragiti veti vedea ca omul care prezinta filmul este de origine asiatica (galbejit), iar zona de care va spun eu ca ar fi cazut avionul este plina de insule cu acesta rasa. O alta dovada este si faptul ca aceea zona din Pacific, Polinezia, este formata din mii de insule mai mici si mai mari NELOCUITE pe cand despre Marea Caraibelor nu pot spune asta. Lasand la o parte mica lectie de geografie tin sa mai aduc la vedere 2 lucruri care cred ca nu sunt intamplatoare: 1.cu totii am vazut ca toti pasagerii care erau in avion se intorceau la casele lor dupa o perioada nu prea buna pt ei, cu multe pacate; iar doi, cea mai importanta, mai toti aveau probleme de sanatate inainte de a se prabusi pe insula: Locke era paralizat, Jin era "inapt", Rose avea o boala care nui mai dadea prea multe zile de trait, iar Claire,care era insarcinata, a avut o nastere mult mai devreme. Toate acestea au trecut odata cu sederea pe insula: Locke poate merge pe propriile picioare, Jin sa vindecat si el, Rose la fel, iar Claire desi a avut o nastere grea, ia mers bine si ei si copilului. Oare sa fie o intamplare?????????

mu_zz_i 11 May 2006 22:59

Pentru vanatoarea de numere
In episodul 20, cand incepea povestea Anei Lucia apar masinile, iar pe masini ghiciti ce numere se afla: 23, 15, 16, 42 iar masina cu care vine Ana Lucia este 8.
Trebuie sa insemne ceva astea.
In caz ca o sa aflu am sa revin.

emanuel 11 May 2006 23:32

Eu am impresia ca scenaristii ne tot dau informatii pe parcursul serialului, dar ce se va intampla pana la urma cu informatiile date, cred ca nici ei nu stiu. Oricum cred ca totul se inventeaza pe parcurs.
Ai vazut ep 21 din sez. 2? Deja se precipiteaza lucrurile... se vede ca mai avem 3 episoade si se termina acest sezon. Pana in septembrie, iar vom astepta pana ni se vor lungi urechile... :)

Cinemania 12 May 2006 02:08

am o dilema....

cum incepe exact primul sezon din serial?

prabusirea avionului, organizarea grupului in jurul doctorului, gasirea buncarului, plecarea lui Sawyer & co cu pluta se petrec in primul sezon?

Cinemania 12 May 2006 02:14

hehe..am aflat...am inceput vizionarea cu sezonul 2..ain't that a bitch!? :lol:

Goddess 12 May 2006 13:34

Nu stiu de ce a prins la public atat de bine serialul asta, ca e ...soooo stereotypical :P .N-am vazut prea mult din el, doar cateva episoade din primul sezon,dar nu mi s-a parut nimic deosebit.Mi se pare doar o aglomerare de idei din alte seriale.
Singurul lucru care il face deosebit (nu in sensul bun al cuvantului) e faptul ca prelungeste atat de mult suspansul, incat iti vine sa iei la bataie televizorul.Iar unele lucruri sunt chiar prea evidente, dar nuuuu, ei reusesc sa faca un intreg episod despre asta.Cum a fost cel cu flash-back-urile despre un tip (habar am cum il cheama) care se droga in avion.O scena ca tipul se aseaza pe scaun.O scena ca tipul se ridica de pe scaun.Alta ca se duce de la scaun la baie.Urmatoare ca deschide usa de la baie.Apoi alt flash-back:inchide usa de la baie. Cand tu ti-ai dat seama ca ala e junkie din primul episod , in care tremura ca toate cele. :lol:

Bine, am exagerat, but you get the idea.

Cinemania 12 May 2006 18:51

Originally Posted by Goddess:

Nu stiu de ce a prins la public atat de bine serialul asta, ca e ...soooo stereotypical :P .N-am vazut prea mult din el, doar cateva episoade din primul sezon,dar nu mi s-a parut nimic deosebit.Mi se pare doar o aglomerare de idei din alte seriale.
Singurul lucru care il face deosebit (nu in sensul bun al cuvantului) e faptul ca prelungeste atat de mult suspansul, incat iti vine sa iei la bataie televizorul.Iar unele lucruri sunt chiar prea evidente, dar nuuuu, ei reusesc sa faca un intreg episod despre asta.Cum a fost cel cu flash-back-urile despre un tip (habar am cum il cheama) care se droga in avion.O scena ca tipul se aseaza pe scaun.O scena ca tipul se ridica de pe scaun.Alta ca se duce de la scaun la baie.Urmatoare ca deschide usa de la baie.Apoi alt flash-back:inchide usa de la baie. Cand tu ti-ai dat seama ca ala e junkie din primul episod , in care tremura ca toate cele. :lol:

Bine, am exagerat, but you get the idea.

n-ai exagerat, dar uneori un soap ultarsofisticat face bine

qwerty 13 May 2006 22:41

Episodul 21 a fost interesant,se pare ca pe insula mai sunt o gramada de bunkere, eu sunt foarte curios cum o sa se termine toata povestea asta.Din pacate mai avem mult de asteptat.

qwerty 21 May 2006 14:37

Episodul 22 din seria 2 nu aduce nimic nou,doar accentueaza cateva lucruri pe care deja le stiam.Un episod de umplutura.

emanuel 22 May 2006 15:19

Si ne pregatim de marele final, miercuri in SUA, un episod dublu - sfarsit de sezon 2.
Probabil ca mare lucru nu vor lamuri, dar vom vedea atunci ce si cum. Deja lucrurile s-au mai limpezit fata de sezonul 1, acum stim mai multe lucruri si banuim cam in ce directie se indreapta subiectul.
Din cate am inteles, in prima parte a episodului dublu (23-24) vom afla povestea lui Desmond, cel pe care l-am descoperit in buncar la inceput de sezon 2, apasand pe buton :-)

qwerty 27 May 2006 09:45

Din pacate sezonul 2 s-a incheiat lasandu-ne intr-o ceata totala.Nu s-au dezlegat prea multe mistere,lucrul acesta fiind amanat pentru urmatoarele sezoane.Nu stim ce s-a intamplat cu butonul cu cei 3 care au fost luati prizonieri,cu Michel care a plecat cu barca si inca nu stim mare lucru despre ''ceilalti''.Se vede treaba ca mai avem de asteptat pana cand o sa aflam misterele de pe insula.

emanuel 27 May 2006 14:45

Era si normal sa ne bage mai mult in ceata... asa se intampla la final sezon cu orice serial :-)
Oricum ei au spus ca vor sa faca 4-5 sezoane din LOST, asa ca mai avem de asteptat.
Sper doar sa nu se incurce pana la urma si sa uite ce indicii ne-au dat pe parcurs... si sa lase unele intrebari fara raspuns.

qwerty 27 May 2006 16:39

Si eu sper ca nu se vor incurca.Oricum e destul de interesant faptul ca fiecare personaj are o poveste care este prezentata separat de viata de pe insula.O sa vedem care va fi continuarea cu toate ca sunt sigur ca inca nu exista un scenariu pentru sezonul urmator.Oricum dupa ce s-a intamplat la sfarsitul acestui sezon sunt o multime de variante pentru continuare iar producatorii au timp de gandire.

Cinemania 30 May 2006 18:16

damm...pai normal ca trebuie sa o puna de continuari...m-o scos din sarite finalul ala, iar acuma tre' sa astept pana in toamna/iarna pt sezonul 3...dar merita...m-am atasat foarte usor de personaje (desi, sincer sa fiu, imi doresc sa moara Michael :D ), in plus curiozitatea mi-a fost starnita la maxim

qwerty 14 Jun 2006 09:54

Producatorii serialului de succes Lost, a carui sezon 2 s-a terminat cu surprize pe 24 mai, au spus ca al treilea sezon se va concentra mai ales pe iubire - si pe Ceilalti. "Ceilalti constituie o parte importanta a noului sezon, si sunt inconjurati de multe intrebari si mister," spunea producatorul executiv Carlton Cuse intr-un interviu, "Si aceste lucruri le vom explora".

"Vor aparea si fete noi in noul sezon. Michael Emerson, cine il interpreteaza pe Henry Gale, va fi un caracter prominent in sezonul trei", spunea Cuse. In al treilea sezon mai apare si Penelope Widmore, interpretata de Sonya Walger.

In finalul sezonului, spectatorii afla cine e Desmond (Henry Ian Cusick), ce se intampla daca nu este apasat butonul, de ce s-a prabusit avionul si despre soarta lui Michael (Harold Perrineau) si Walt (Malcolm David Kelley). La sfarsit Jack (Matthew Fox) , Kate (Evangeline Lilly) si Sawyer (Josh Halloway) sunt prizonierii Celorlalti. Iar Claire (Emilie de Ravin) il saruta pe Charlie (Dominic Monaghan).

Sezonul doi fiind terminat, scriitorii sezonului trei s-au intrunit in Hawaii pentru a elabora detaliile povestii noului sezon. "E interesant, pentru ca in principiu ne tinem de acelasi itinerar pe care l-am discutat acum cativa ani", spunea Bryan Burk, producator executiv a serialului. "Desi detaliile se schimba si apar caractere la care nu ne-am gandit, dar ideea de baza ramane aceeasi"

Fgxf 16 Aug 2006 14:50

pfoai... :(( trebuie asteptat pana in septembrie pt seria a 3a? :sad:
ultimul episod din seria a 2-a, se numea "Live together, Die alone"?
pe siteul asta arata ca deja sunt scoase doua episoade din a 3-a serie :
http://www.tv.com/lost/show/24313/ep...&tag=nav_bar;3

serialul il transmite vreun post TV?

qwerty 17 Aug 2006 09:40

Sambata si duminica 19.08.2006-20.08.2006 AXN transmite tot sezonul 1 de la 19,30 pana la 4 dimineata.
Iar in 26 si 27 08.2006 sezonul 2 de la aceiasi ora.

Fgxf 17 Aug 2006 09:47

eu nu cred ca prind AXN... e post romanesc, nuh?

norina 17 Aug 2006 10:27

ba trebuie sa prinzi postul asta; este in limba romana si ma mira ca nu ai auzit de el pana acum

Fgxf 17 Aug 2006 10:45

nu prea ma uit la TV :D o sa-l caut... dar oricum, am vazut seria I si II din Lost... astept sa apara seria III.

norina 17 Aug 2006 13:45

vizionare placuta!!!!
eu nu halesc serialul asta :sick:

crin3l 22 Aug 2006 10:45

Am vazut cate ceva din maraton... m-a vrajit din prima data pot sa spun , poate ca shi pt ca nu prea am vazut seriale de genul la viatza mea. Oricum se cunoashte ca are shi ceva originalitate.

Fgxf 02 Sep 2006 15:43

pe tvr da seria a 2-a...
dar cand apare seria a 3-a si unde ?!!?

qwerty 11 Sep 2006 21:21

Pe TVR1 va incepe sezonul 2 la inceputul lui octombrie.
Sezonul 3 incepe tot in octombrie pe dc.

Nightwane 11 Sep 2006 22:05

Lost e de cacat.

All times are GMT +2. The time now is 06:46.