![]() |
Let's come together...adica meeting Cinemagia
Nu "cum" together ca nu e momentul pt. cumshot fiesta ci come together as in meeting. Ce ziceti de Sambata sau Vineri? Care vrea...sa se bage p-aici si sa dea cu ciocu'. I'll be waitin' .
|
Sambata count me in.
Si Cristo. Poate si daniel (daca nu e ocupat cu altceva). Asteptam locul. |
damn it, da frustrat ma mai simt... tocmai sambata, cand eu vin duminica !
|
Originally Posted by notorious:
vino mai devreme :D we're more important :D |
Re: Let's come together...adica meeting Cinemagia
Originally Posted by Nightwane:
ca in melodia Moby, dar acolo era "People", nu "let's".
That is very disturbing :huh: |
dacaa duceti persoane peste 18 ani vin si eu.
|
i'm in.
|
good...we need more people. :P
|
you need more women...
:) [insert flattery now] :D |
Originally Posted by Lady_Skar:
insert Michael Flately? :P hai vino ca eu cu cine discut despre trenul ala? |
Re: Let's come together...adica meeting Cinemagia
Vreau si eu .... numai ca am niste probleme cu transportul, sa vedem. Unde are loc meetingul ? Tot in Frame ? Aveam o idee, dar o tin pentru mai incolo. :) (Nightwane, daca vine si monroaica faza cu cumshot-ul e posibila. :D) |
mda, suna interesant
pan sambata mai e ceva timp |
Count me in....
|
daca vine si Mala Portugal, MinRep, Korben, Cherry, Jay, Notorious, Nume, BeNnY, Leonard, Nae, Serghei... ma alaturi si eu. desi mi-ar conveni mai mult duminica.
|
90% vin.
|
Originally Posted by herbert:
bine, bine ! mai multe voturi pt duminica, va rog ! :w00t: de fapt, de ce nu poti, totusi, sa organizezi mitingul duminica, nightwane ? stiu ca luni o incepe scoala, so what ? oricum, daca se termina la 10 seara ca data trecuta, o sa ai ocazia sa-ti faci beauty sleep-ul. 8) |
Duminica si eu..... nu de alta dar ii vreau si eu pe herbert si pe notorious(cu care nu prea am vb).... Hai ca se face gasca....
Am o propunere si mai interesanta pentru cei din provincie care nu pot sa ajunga... Facem si o mica inregistrare pe care am sa o pun pe un CD si am s-o trimit... Asa ca sa va prezentam personajele principale. Aduc eu camera... oki? Trebuie sa fie toti de acord... |
provincia e de acord, jay 8)
|
i need 365 days for my beauty sleep. ok fie...duminica cine vine ? |
parca as veni si eu... :)
|
Originally Posted by keyzer soze:
Organizam un simultan,duminica la 18.00 ne intalnim la Casa Studentilor. |
.cred ca ne vedem 8)
|
@ serghei: casa studentilor? in ethos sau in belfast?
cautati si voi niste cinefile, sa nu mai cinemagim singuri :) |
cand se hotaraste exact unde si la ce ora, ar fi fain sa-l invite cineva si pe a.l.s. (emanuel maybe).
|
Daca ati sti ce rau imi pare ca nu pot sa vin si eu... Ca mor de curiozitate sa va vad.................... Nu vreti sa organizati si o chestie de-asta candva pe la vara cand poate ajung si eu prin Ro? ... Faceti si voi niste poze daca se poate. Date biografice complete ar fi si ele de apreciat. ;)
|
.pina la urma citi,cind si unde?(niste coordonate geografice ar fi ideale)
|
Originally Posted by Jay:
Yeah, great idea. Please do that :) |
mai bine duminica. poate il trezesc din mortzi si pe bulanjiu ala de blitz43 si-l conving sa apara.
si fiind asa multi...propun hanul cu tei. ca sa poti sa bei. cu 30 jdemii de lei. si sa incapem si totzi la masa. si ca sa gasim si loc...parca ar merge un 17 trecute fix. |
iar la vara fireste ca o sa sarbatorim intrarea europei in romania :D
|
Originally Posted by EgoN:
Da, de ce nu? Si poate si alte cateva "personalitati"de care s-a tot vorbit pe site. Cine? Surpriza! |
Originally Posted by emanuel:
Stai sa ghicesc... aaaa? Merlin Monro? :P In alta ordine de idei poate imi misc si eu curu la miting, ca demult nu v-am mai vazut cur... alea fetele! ;) |
Ok, cred ca vin si eu. Facem poze?
|
Originally Posted by BeNnY:
Daca vreti ma car cu digitalu [da digitalu de data asta..., nu cu ragalia aia cu care umblam], dar am vazut ca deja s-a oferit cineva sa vina cu camera [?], asa ca nu prea ma mai simt! :) |
Pai de-asta intrebam si eu ca sa stiu daca aduc aparatul sau nu :)
|
Originally Posted by TLD:
"Merlin Monro" de pe forum nu e vedeta...e user, forumista... eu ziceam de actori romani. Gata. Am spus destul... :) |
Originally Posted by EgoN:
eu zic sa-l lasam mai bine pe nightwane sa propuna unde sa ne-ntalnim, ca doar el e 'organizer'-ul. ;) eu as opta tot pt frame. chiar daca e scump... are o traditie legata de intruniri cinemagia. |
Si mai are o alta traditie... E mult prea mic pt toti cei care o sa vina! ;) P.S: Propun sa mergem undeva in aer liber... Tot s-a incalzit, si sunt 10 grade afara... ma rog erau pe la 12! :) |
Originally Posted by TLD:
you gotta be nuts, man ! :o nightwane, where are you ?? |
right..here i am! here i am! don't get frisky!
anyway...all you gender-benders (ugh..de cand tot vreau sa bag chestia asta intr-o propozitie care sa nu aiba legatura cu mine :lol: :P )... merge sa ne intalnim pe la ora...uhm 1530 la Hanul cu Tei (wherever that is ...) ? PS: sa vina careva sa ma ia de acasa ca nu stiu s-ajung acolo :P |
E foarte usor de ajuns... treci de Sheriff's daca nu ma inshel si ia-o pe prima stradutza, acolo unde e pasajul... mergi si undeva pe dreapta se face o alee. E o usa mare de lemn care da in han.
anyway. da un bip cand ajungi in fata la Sheriff's si vine cineva si te aduce. |
aduceti-l si pe toni si pe vara-sa.
|
Folositi netu oameni!
http://www.sapteseri.ro/index.php?pa...n=3&city=1#map pt aia care nu stiu... http://www.sapteseri.ro/index.php?pa...ity=1&pid=2146 - in caz ca nu merge primu link... <- de aici va descurcati sper apasand pe [Arata ep harta] ;) |
Originally Posted by europe_east:
ha ha, uite si asl pls-ul ;) |
eu nu tin neaparat sa merg in han. a fost doar o propunere. important este insa sa va hotarati mai repede. sa stie din timp lumea unde sa vina.
|
Bien... Duminica... (ar trebui sa mai lucram la ora.. un 15.30 deabia ma trezesc).... sa fie un 17 oare...
Aduceti si camere digitale si video, nu conteaza... dar ma gandesc si la cei din provincie... Are dreptate DAnny... Hanul cu tei e mult mai incapator... si e moccaiala... ne vedem atunci... |
Eu ziceam sa mergem intr-o carciuma ieftina sa ne imbatam ca porcii. :lol:
"Haidii" bah, hotarati-va !!!! Jay, daca nu ma filmezi frumos te omor !!! :P |
nume sa aduci un scenariu poate facem un scurt metraj misto, "Bataia lui Ogto" 8)
|
mai oameni buni,hoatarati-va odata,sa stiu cum ma organizez cu trenu...strimbata sau duminjeca?(eu optez pt sambata,dar ma pot inghesui si dumineca,cred...)DA sa stiu DINAINTE,pls.adica de azi :)
|
Originally Posted by raptor:
|
mersi.sa traiti bine!ne vedem dumineca....
|
All times are GMT +2. The time now is 22:07. |