Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   adresa cinema studiou? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85538)

irene marlyne monroe 08 Dec 2004 12:31

adresa cinema studiou?

salut sunt irina ,va rog spunetim adresa cinema studiou,unde este mai concret!daca se poate acum e minunat!

nume 08 Dec 2004 12:40

Draga esti culmea , am glumit , ne-am amuzat , dar tu intreci orice masura . Ai auzit de google, de imdb , acolo gasesti toate raspunsurile.

Ia de aici si inainte de a mai intreba tot felul de chestii mai intra si tu pe net , ca d-asta ai calculator. Am uitat , ca sa vezi ce contin paginile trebuie sa apesi pe chestiile care ti le scriu mai jos :

http://www.mediapropictures.ro/

www.castelfilm.ro

In caz ca te refereai la cinematograf , e in buricul targului, pe Magheru.

irene marlyne monroe 08 Dec 2004 13:24

hai nu-mi face morala,am cautat pe net si ceea ce mi-ai zis ,dar nu am gasit adresa pt.cinema studiou.pe magheru stiam doar scala,dar ma gandeam eu ca-i pe acolo,dar nu erea sigura.iti multumesc!

BeNnY 08 Dec 2004 13:40

Si nu e Cinema Studiou, e Studio ...

irene marlyne monroe 08 Dec 2004 15:26

:oops: eu cred ca nu am dormit bine aseara sau suficient sau nu am memoria numelui,acum mi-am dat seama ca am scris din nou o prostie-vroiam sa spun ca pe magheru stiam doar cinema patria si teatru notara,auzi la mine scala. oricum sunteti draguti poate ne vedem pe acolo diseara!

BeNnY 08 Dec 2004 19:38

Si Scala tot acolo e...

nume 08 Dec 2004 19:50

Un pic mai sus .....

Jay 08 Dec 2004 21:38

Si Patria e pe undeva pe acolo

irene marlyne monroe 08 Dec 2004 23:16

Originally Posted by nume:

Un pic mai sus .....

salut!ati fost la festival?si eu dar pentru putin timp,am mai plecat in alt loc .am fost imbracata in rosu si palton crem,mi-ar fi placut sa ne fi vazut uni dintre noi acolo,darrrrrrrrrr......eu chiar mi-am vazut un prof..ok!mai imi spuneti ce s-a mai intamplat?si daca vreti sa precizati si ale evenimente festivaluri care vor avea loc in aceasta perioada!a fost foarte interesant,deosebit si in comparati de ceea ce a fost pe zi!

Jay 08 Dec 2004 23:20

inearca la
http://www.cinemagia.ro/forum/viewforum.php?f=37&hist=0

irene marlyne monroe 08 Dec 2004 23:26

Originally Posted by Jay:

merci!noapte buna!sau o seara placuta!

nume 09 Dec 2004 00:07

nu trebuie sa ne saluti de fiecare data cand intri si iesi de pe site , se subintelege....fa-o mental sa vezi ce iese ....

Danny 09 Dec 2004 00:21

Originally Posted by irene marlyne monroe:

salut!ati fost la festival?si eu dar pentru putin timp,am mai plecat in alt loc .am fost imbracata in rosu si palton crem,mi-ar fi placut sa ne fi vazut uni dintre noi acolo,darrrrrrrrrr.....

Eu eram imbracat in Mos Craciun. Costum verde-fosforescent spre lila. Imposibil de ratat. M-ai vazut?

Jay 09 Dec 2004 02:38

Te-am vazut eu in schimb... Eram imbracata in Cenusareasa si cautam disperata un bocanc

nume 09 Dec 2004 10:23

Baieti lasati-o, e irecuperabila ....

Danny 09 Dec 2004 12:55

Te-am vazut eu in schimb... Eram imbracata in Cenusareasa si cautam disperata un bocanc

Acum ca te-ai descris asa frumos am impresia ca te-am zarit si eu pe-acolo, prin multime. Pareai dezorientata, iar la un moment dat ai disparut! Pacat. Ti-as fi facut cunostinta cu prietenul meu, Mos Nicolae_scu. Pana acum isi pierdea vremea prin senat_oriu. Dar acum am inteles ca face filme intr-un an cat altii niciodata. Statea in primul rand alaturi de printesa de 24 de karate a cinematografiei romanesti. Sunt sigur ca ti-ar fi dat un rol ceva. Daca nu, macar o pereche de slapi cadou, sa nu mergi desculta pana acasa.

nume 09 Dec 2004 13:34

Originally Posted by Danny:

Acum ca te-ai descris asa frumos am impresia ca te-am zarit si eu pe-acolo, prin multime. Pareai dezorientata, iar la un moment dat ai disparut! Pacat. Ti-as fi facut cunostinta cu prietenul meu, Mos Nicolae_scu. Pana acum isi pierdea vremea prin senat_oriu. Dar acum am inteles ca face filme intr-un an cat altii niciodata. Statea in primul rand alaturi de printesa de 24 de karate a cinematografiei romanesti. Sunt sigur ca ti-ar fi dat un rol ceva. Daca nu, macar o pereche de slapi cadou, sa nu mergi desculta pana acasa.

Da.... anul asta face 2 : Comisarul Moldovan se intoarce si Trenul mortii :w00t: :w00t: :w00t: alt tren .... cred ca CFR ar trebui sa-l premieze la categoria Sergiu Nicolaescu "regizorul trenurilor marfare"

irene marlyne monroe 09 Dec 2004 20:37

hei :x ,cum va permiteti sa faceti astfel de glume????????????????????? nu va e rusinica?//??????????nu intreceti limita bunului simt! :P ei lasati ca am glumit!faceti glume foarte nostime!se vede ca sunteti dintre cei mai "tari/buni"!vreau sa stiu un lucru cine dintre voi mi-a dat adresa de [email protected]?daca vrei poti sa-imi trimiti pe adresa mea de e-mail pe yahoo!

keyzer soze 09 Dec 2004 20:44

doamne, esti induiosator de proasta... :love:
too dumb to be real, though
faina interpretare in orice caz :P

Mala Portugal 09 Dec 2004 20:45

cred ca CFR ar trebui sa-l premieze la categoria Sergiu Nicolaescu "regizorul trenurilor marfare"

Iar cand termina cu marfarele o sa ecranizeze mersul trenurilor
:shock:

Nightwane 09 Dec 2004 20:46

un studiou - doua studiouã ?

irene marlyne monroe 09 Dec 2004 20:51

Originally Posted by keyzer soze:

mai prost e cel care care observa prosti!si cred ca tu mi-ai lasat aceasta adresa!am cauta mai demult si adresa email/numele ,pe langa porecla si tu erai cu siguranta sau bosai!oricum nu conteaza!

nume 09 Dec 2004 20:54

hei :x ,cum va permiteti sa faceti astfel de glume????????????????????? nu va e rusinica?//??????????nu intreceti limita bunului simt! :P ei lasati ca am glumit!faceti glume foarte nostime!se vede ca sunteti dintre cei mai "tari/buni"!vreau sa stiu un lucru cine dintre voi mi-a dat adresa de [email protected]?daca vrei poti sa-imi trimiti pe adresa mea de e-mail pe yahoo!

Adevarul e ca aveam nevoie de tine draga , ne-ai mai scos din amorteala ...

irene marlyne monroe 09 Dec 2004 20:54

mai prost e cel care care observa prosti!si cred ca tu mi-ai lasat aceasta adresa!am cauta mai demult si adresa email/numele ,pe langa porecla si tu erai cu siguranta sau bosai!oricum nu conteaza!

sau poate e doar o impresie pe care eu vreau sa o afisez! :P

Jay 09 Dec 2004 21:27

To quote Gary Oldman(5th element): "My favorite"

BeNnY 09 Dec 2004 21:56

Cum dracu e mai prost ala care ii vede pe prosti?

PS Numele tau e prea lung

irene marlyne monroe 09 Dec 2004 21:59

Originally Posted by BeNnY:

BeNnY 09 Dec 2004 22:01

Vezi ca n-ai scris nimic

irene marlyne monroe 09 Dec 2004 22:02

Originally Posted by BeNnY:

explicatie:sa se mire pro.....!glumeam!pai , :o nu sti ca cine se aseamana se aduna?,atunci prost pe prost se recunoaste!

nume 09 Dec 2004 22:03

modifica dracu numele la topicul asta ca ma dispera prostia ta ...

ai reusit performanta sa scrii 30 de mesaje fara sa spui nimic ...

irene marlyne monroe 09 Dec 2004 22:09

chiar ,stiti ca va exista o revista"snuff,scuze"stuff romania?o revista de lifestyle?sa particip la stuff vreau,mai putin in snuff!prefer sa ma joc singura cu lumanarica!am glumit!e mult mai frumos in doi,dar nu pt.film! :P :sleep:

irene marlyne monroe 09 Dec 2004 22:20

bonsai,de obicei nu renunt usor si sunt foarte ambitioasa si o parte din ce mi-am propus pana in prezent mi-am realisat!poate mie chiar mi-a facut placere sa comunicam prin intermediul acesta!tot timpul sunt lucruri bune si mai putin.pe de o parte poate nu am spus nimic important ,dar ce a fost important este ca ne-am simtit bine!dar daca considerati ca e pierdere de timp faptul ca va scriu si nu ma acceptati asa cum sunt e ok foarte bine pot sa nu mai intru in aceasta rubrica ,desi e dreptul fiecaruia si sa aleg alceva!ok mai vedem!

irene marlyne monroe 09 Dec 2004 22:29

fiecare e valoros prin faptul ca e unic/diferitdeosebit-asa ca nu judeca pers.nu ai nici un drep!si nici nu as renunta la aceasta rubrica pt.tine!asa ca acepta daca taci!

nume 09 Dec 2004 22:40

"prefer sa ma joc singura cu lumanarica" :oops: unde love ?

dar ce a fost important este ca ne-am simtit bine!"... NU RECUNOSC NIMIC :oops:

irene marlyne monroe 09 Dec 2004 22:51

esti tare amusant si ai facut o asocire BUNNNAAAAAAAAAAAAAAA!DAR MAI PUTIN CONCRET!

Jay 09 Dec 2004 23:31

Stai linistita ... ca iei votul de cea mai colorata forumista... continua sa ne minunezi... cel mai tare ar fi sa existi si in realitate... sunt fanul tau.. marylin... :D 8) :w00t: :P

BeNnY 10 Dec 2004 07:23

esti tare amusant si ai facut o asocire BUNNNAAAAAAAAAAAAAAA!DAR MAI PUTIN CONCRET!

Tu nu esti amusanta.

irene marlyne monroe 10 Dec 2004 11:46

Stai linistita ... ca iei votul de cea mai colorata forumista... continua sa ne minunezi... cel mai tare ar fi sa existi si in realitate... sunt fanul tau.. marylin... :D 8) :w00t: :P

merci!eti foarte dragut si chiar ma bucur ca am si un fan,dar si leonard a fost dragut!astazi chiar am luat o TEAPA foarte mareeeeee!nu inteleg de ce mi-a facuto cineva!m-au chemat aseara sa ma duc animatoare la o emisiune pt revelion cu fete vopsite!trebuia sa ajung la 8 dimineata,si pt.acest lucru a trebuit sa ma scol de la 6.00,sa dau telefoane?(aseara)/mai mult de 10 am dat sa aflu tel tel.si sa aman intalnirea cu o colega pt.ceva anume,am sunat toate colegele de pe fix pe mobil,am anulat o intalnire cu un medic pt.ca vroiam sa imi fac augmentare de buze,am alergat putin sa fiu punctuala(eu fac tot posibilul sa ma tin tot timpul de cuvant,am ajuns la timp am asteptat si au terminat toate fete ca au zis ca au alceva pt.mine pana la aproape 12cand trebuia sa inceapa emisiune!si dupa aceea mi-au zis ca pot sa ma duc acasa ca sunt prea multe fete,si poate ca nici nu aveam inaltimea corespunzatoare!ma durea undeva daca nu faceam toate cele si eram libera,si asta e in domeniul acesta esti refuzat...acceptat,dar a fost straniu,sper sa nu fi facuto intentionat,altfel as mai intelege si la urmatoarea chemare ma mai duc,chiar imi propusesm sa nu mai calc pe acolo,dar ramane de vazut!faza e ca nu am rezolvat nimic pt.azi si trebuie sa platesc tel.fix o groaza la cat am vorbit cu colegele,poate nu ar fi nici vorba de bani cat de farsa pe care m-au facuto!porca miseria!nu sunt deloc seriosi romani si nu apreciaza lucrurile importante!si nu se respecta omul!

nume 10 Dec 2004 11:58

"am anulat o intalnire cu un medic pt.ca vroiam sa imi fac augmentare de buze"

Da-ne mai multe detalii , cred ca o sa scriu un scenariu cu tine.

Adevarul este ca sa fii animatoare (a se citi aplaudaca), este un pas inportant in cariera cinematografica. Nu se stie , poate te remarca un regizor important si devii vedeta. ;)

irene marlyne monroe 10 Dec 2004 12:28

"am anulat o intalnire cu un medic pt.ca vroiam sa imi fac augmentare de buze"

Da-ne mai multe detalii , cred ca o sa scriu un scenariu cu tine.

Adevarul este ca sa fii animatoare (a se citi aplaudaca), este un pas inportant in cariera cinematografica. Nu se stie , poate te remarca un regizor important si devii vedeta. ;)

dar ma doare undeva de acest lucru -nu te poti numi vedeta pt cateva activitati ci ani de zile !eu tot ceea ce fac este pt. faptul ca sunt pasionata si imi face mare placere sa l sa particip la evenimente tv,sa pozez sa joc tetru/film-desi sunt foarete sincera nu obisnuiesc sa mint,ci sa spun asa cum stau lucrurile,e normal sa vreau si sa fiu apreciata si nu vreau sa fiu cunoscuta pt a fi vedeta ci sa imi realizez visurile,apoi daca se poate sa fiu actrita de succes cu atat mai bine!dar oricum eu mai incerc aici nu se poate nimic ma duc i n afara,se castiga bine incat sa lucrez si sa fac televiziune/cinematografie costa 1ooo/1400euro pe an si poti sa ii castigi intr-o luna-doua.si chiar vrea cineva din italia de la o agentie sa colaboram,dar eu vroiam aici in tara mea!sau as putea sa ma duc in america!cum acum cateva zile a venit la scoala -ca in fiecare an o agentie care ofera studentilor in an iterminal oportunitatea de amunci pe timpul veri in america,iar pt. pers.din ani terminali sunt 2 programe:1:sa gasim noi postul de lucru-contractul si bani necesari plecari adica 500-650e si ei se ocupa de restul-viza bilet etc.sau2:ne gasesc ei de lucru-un contract o familia ca baybisiter-lucru in familie!deci ramane de vazut totul !numai sa nu imi cheltuiesc eu bani pana atunci,caci ti-am zis ca intentionez sa fac augmentare la buze-eu le am foarte placute senzu si cu volum normala,o forma frumoasa,dar doresc si mai vreau putin volum!tu ce iti doresti?care sunt visele tale?

nume 10 Dec 2004 12:44

visul meu este sa te intalnesc pe tine.... :oops: , sa vad , asa cum a zis si jay , daca esti reala ....
la ce facultate esti ??

irene marlyne monroe 10 Dec 2004 13:02

visul meu este sa te intalnesc pe tine.... :oops: , sa vad , asa cum a zis si jay , daca esti reala ....
la ce facultate esti ??

daa???????????dupa ce mi-ai vorbit urat?ramane de vazut-totul e posibil!si nu uitati ca eu sunt irene/irina marlyne si nu marlyne monroe!dar as vrea eu sa am succesul ei!ea era deosebita aproape perfecta(a nici ea nu era foarte inalta,si eu sunt diferita in felul meu si am unele lucruri in comun cu ea!stiti ca si ea a fost brunet?de fapt culoarea nat.brun.si du pa aceea s-a vopsit blond fiindca considera ca 90%din barbati prefera blondele si sunt mai usor de iesit in evidenta,majoritatea sarurilor sunt/erau blonde!ea colaborat si cu s.r.iagent secret si ca actrita!eu sunt la univ.buc.sociologie si asistenta sociala!tu?care e ocupatia ta?scrii scenariiiiiiiii???????????am glumit! 8)

Danny 10 Dec 2004 21:50

Jay...nume...fratilor...incep sa cred ca sunteti mai prosti decat irene... :shock:

Nae 10 Dec 2004 22:27

nu, nu, nu!!! va rog, continuati!

irene draga, nume si cu mine ne straduim sa fim scenaristi, desi suntem numai amatori... mai povesteste draga, te rog eu mult... orice, despre tine, despre viata ta, te rog, esti incredibila... and this is a compliment.

nume 10 Dec 2004 23:05

Originally Posted by Danny:

Jay...nume...fratilor...incep sa cred ca sunteti mai prosti decat irene... :shock:

Lasa-ne frate sa ne distram cu ea , e delicioasa :love:

europe_east 11 Dec 2004 06:50

Eu cred ca e doar vorba de unul dintre baietii destepti de pe Forum si care se amuza. Genial, tre' sa recunosc! Whoever you are, merita sa te apuci de scris. Sau scrie mai des. A la prochaine.

keyzer soze 11 Dec 2004 07:15

genial sau mai putin, ce-i mult strica... a fost albastrelul habarnist, badaranul badaran, acum blonda sexy-toanta, sunt curios ce va urma :D
oricum, buna interpretarea

irene marlyne monroe 11 Dec 2004 10:42

genial sau mai putin, ce-i mult strica... a fost albastrelul habarnist, badaranul badaran, acum blonda sexy-toanta, sunt curios ce va urma :D
oricum, buna interpretarea

salut,vrei sa-ti zic cea a mai urmat cu mine?mi-am facut ieri augmentare de buze/marire.si dupa interventie si de la anestezic se umfla exagerat-catastofa,dar dupa cateva zile se ajunge la forma dorita.sa ma fi vazut cineva aseara ziceai ca am buze de cal sau cine stie de ce sufar.chiar m-am facut poze,sa am amintire de sperietura pe care am luato in viata mea!si toate aceste schimbari de look-sunt ca imi place sa fiu tot timpul deosebita,iar marirea de buze imi doream de pe acum 2 ani?(nu ca le-as fi avut subtiri-ereau normale,dar mai vroiam un pic de volum).iar pentru faptul ca scriu atat -este ca uneori ma descarc sau ma simt singurica(locuiesc singurica).putin imi pasa de glumele voastre referitor la scenari-sunt glume pe care nu ma intereseaza,iar eu sa fac ceva fara placere nu pot,chiar sa va scriu/daca nu simt acest lucru si sa -mi faca placere!oricum interpretati cum vreti-fiecare are mentalitatea lui!ok!va pupic!

K's 11 Dec 2004 11:02

Nu mi-am imaginat vreodata ca o agramata ca tine ajunge sa foloseasca internetu ori sa fie studenta. Stai acolo singurica cu ale tale buze de cal (pe care deschide-le doar in caz de blow).

nume 11 Dec 2004 11:18

Originally Posted by europe_east:

Eu cred ca e doar vorba de unul dintre baietii destepti de pe Forum si care se amuza. Genial, tre' sa recunosc! Whoever you are, merita sa te apuci de scris. Sau scrie mai des. A la prochaine.

Ce ai scris tu se incadreaza la categoria boli mintale sectia "scenarita".
Cred ca o suspectezi de o oarecare prezumtie de inteligenta (cum spunea cineva pe aici). Nu e cazul...

All times are GMT +2. The time now is 02:18.