![]() |
adresa cinema studiou?
salut sunt irina ,va rog spunetim adresa cinema studiou,unde este mai concret!daca se poate acum e minunat!
|
Draga esti culmea , am glumit , ne-am amuzat , dar tu intreci orice masura . Ai auzit de google, de imdb , acolo gasesti toate raspunsurile.
Ia de aici si inainte de a mai intreba tot felul de chestii mai intra si tu pe net , ca d-asta ai calculator. Am uitat , ca sa vezi ce contin paginile trebuie sa apesi pe chestiile care ti le scriu mai jos : http://www.mediapropictures.ro/ www.castelfilm.ro In caz ca te refereai la cinematograf , e in buricul targului, pe Magheru. |
hai nu-mi face morala,am cautat pe net si ceea ce mi-ai zis ,dar nu am gasit adresa pt.cinema studiou.pe magheru stiam doar scala,dar ma gandeam eu ca-i pe acolo,dar nu erea sigura.iti multumesc!
|
Si nu e Cinema Studiou, e Studio ...
|
:oops: eu cred ca nu am dormit bine aseara sau suficient sau nu am memoria numelui,acum mi-am dat seama ca am scris din nou o prostie-vroiam sa spun ca pe magheru stiam doar cinema patria si teatru notara,auzi la mine scala. oricum sunteti draguti poate ne vedem pe acolo diseara!
|
Si Scala tot acolo e...
|
Un pic mai sus .....
|
Si Patria e pe undeva pe acolo
|
Originally Posted by nume:
|
|
Originally Posted by Jay:
|
nu trebuie sa ne saluti de fiecare data cand intri si iesi de pe site , se subintelege....fa-o mental sa vezi ce iese ....
|
Originally Posted by irene marlyne monroe:
Eu eram imbracat in Mos Craciun. Costum verde-fosforescent spre lila. Imposibil de ratat. M-ai vazut? |
Te-am vazut eu in schimb... Eram imbracata in Cenusareasa si cautam disperata un bocanc
|
Baieti lasati-o, e irecuperabila ....
|
Acum ca te-ai descris asa frumos am impresia ca te-am zarit si eu pe-acolo, prin multime. Pareai dezorientata, iar la un moment dat ai disparut! Pacat. Ti-as fi facut cunostinta cu prietenul meu, Mos Nicolae_scu. Pana acum isi pierdea vremea prin senat_oriu. Dar acum am inteles ca face filme intr-un an cat altii niciodata. Statea in primul rand alaturi de printesa de 24 de karate a cinematografiei romanesti. Sunt sigur ca ti-ar fi dat un rol ceva. Daca nu, macar o pereche de slapi cadou, sa nu mergi desculta pana acasa. |
Originally Posted by Danny:
Da.... anul asta face 2 : Comisarul Moldovan se intoarce si Trenul mortii :w00t: :w00t: :w00t: alt tren .... cred ca CFR ar trebui sa-l premieze la categoria Sergiu Nicolaescu "regizorul trenurilor marfare" |
|
doamne, esti induiosator de proasta... :love:
too dumb to be real, though faina interpretare in orice caz :P |
:shock: |
un studiou - doua studiouã ?
|
Originally Posted by keyzer soze:
|
Adevarul e ca aveam nevoie de tine draga , ne-ai mai scos din amorteala ... |
|
To quote Gary Oldman(5th element): "My favorite"
|
Cum dracu e mai prost ala care ii vede pe prosti? PS Numele tau e prea lung |
Originally Posted by BeNnY:
|
Vezi ca n-ai scris nimic
|
Originally Posted by BeNnY:
|
modifica dracu numele la topicul asta ca ma dispera prostia ta ...
ai reusit performanta sa scrii 30 de mesaje fara sa spui nimic ... |
chiar ,stiti ca va exista o revista"snuff,scuze"stuff romania?o revista de lifestyle?sa particip la stuff vreau,mai putin in snuff!prefer sa ma joc singura cu lumanarica!am glumit!e mult mai frumos in doi,dar nu pt.film! :P :sleep:
|
bonsai,de obicei nu renunt usor si sunt foarte ambitioasa si o parte din ce mi-am propus pana in prezent mi-am realisat!poate mie chiar mi-a facut placere sa comunicam prin intermediul acesta!tot timpul sunt lucruri bune si mai putin.pe de o parte poate nu am spus nimic important ,dar ce a fost important este ca ne-am simtit bine!dar daca considerati ca e pierdere de timp faptul ca va scriu si nu ma acceptati asa cum sunt e ok foarte bine pot sa nu mai intru in aceasta rubrica ,desi e dreptul fiecaruia si sa aleg alceva!ok mai vedem!
|
fiecare e valoros prin faptul ca e unic/diferitdeosebit-asa ca nu judeca pers.nu ai nici un drep!si nici nu as renunta la aceasta rubrica pt.tine!asa ca acepta daca taci!
|
"prefer sa ma joc singura cu lumanarica" :oops: unde love ?
dar ce a fost important este ca ne-am simtit bine!"... NU RECUNOSC NIMIC :oops: |
|
Stai linistita ... ca iei votul de cea mai colorata forumista... continua sa ne minunezi... cel mai tare ar fi sa existi si in realitate... sunt fanul tau.. marylin... :D 8) :w00t: :P
|
Tu nu esti amusanta. |
|
"am anulat o intalnire cu un medic pt.ca vroiam sa imi fac augmentare de buze"
Da-ne mai multe detalii , cred ca o sa scriu un scenariu cu tine. Adevarul este ca sa fii animatoare (a se citi aplaudaca), este un pas inportant in cariera cinematografica. Nu se stie , poate te remarca un regizor important si devii vedeta. ;) |
|
visul meu este sa te intalnesc pe tine.... :oops: , sa vad , asa cum a zis si jay , daca esti reala ....
la ce facultate esti ?? |
|
Jay...nume...fratilor...incep sa cred ca sunteti mai prosti decat irene... :shock:
|
nu, nu, nu!!! va rog, continuati!
irene draga, nume si cu mine ne straduim sa fim scenaristi, desi suntem numai amatori... mai povesteste draga, te rog eu mult... orice, despre tine, despre viata ta, te rog, esti incredibila... and this is a compliment. |
Originally Posted by Danny:
Lasa-ne frate sa ne distram cu ea , e delicioasa :love: |
Eu cred ca e doar vorba de unul dintre baietii destepti de pe Forum si care se amuza. Genial, tre' sa recunosc! Whoever you are, merita sa te apuci de scris. Sau scrie mai des. A la prochaine.
|
genial sau mai putin, ce-i mult strica... a fost albastrelul habarnist, badaranul badaran, acum blonda sexy-toanta, sunt curios ce va urma :D
oricum, buna interpretarea |
Originally Posted by keyzer soze:
|
Nu mi-am imaginat vreodata ca o agramata ca tine ajunge sa foloseasca internetu ori sa fie studenta. Stai acolo singurica cu ale tale buze de cal (pe care deschide-le doar in caz de blow).
|
Originally Posted by europe_east:
Ce ai scris tu se incadreaza la categoria boli mintale sectia "scenarita". Cred ca o suspectezi de o oarecare prezumtie de inteligenta (cum spunea cineva pe aici). Nu e cazul... |
All times are GMT +2. The time now is 02:18. |