Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai jegos film al anului (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85510)

KORBEN 03 Dec 2004 15:44

Cel mai jegos film al anului

pai bagati ce va trece prin minte si pe la inceputul lui ianuarie vom sti care a fost the ultimate jeg de pe ecrane
cateva sugestii/nominalizari
din ce am vazut eu, pentru ca m-am ferit de jegurile absolute, gen van helsing, am evitat terminalu lu spitbag si nu am ars-o aiurea pe la majoritatea comedioarelor din anu asta
1 raising hellen
2 the exorcist
3 cold mountain
4 orient expres
5 lotr
6 king arthur
7 gothica
8 garfield
9 in america
10 dulcea sauna a mortii
de preferinta alegeti un(1) film care v-a dezgustat the most

nume 03 Dec 2004 15:46

detasat 4) orient expres , ii dau 5 stele verzi : :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

europe_east 03 Dec 2004 16:37

Cold Mountain

Kane 03 Dec 2004 17:17

N-am vazut mare lucru din 2004, dar Kill Bill trebuie sa fie cel mai jegos film pe care l-am vazut de mult, mult timp.

keyzer soze 03 Dec 2004 17:23

Godsend

@Kane: ai coaie bai baiatule, sa sustii asa ceva pe un forum patronat spiritual de Tarantino :D . Mai ramane sa-i mai dai cap in cap pe lars si pe wkw... Apreciez dizidenta, though

PoliFanAthic 03 Dec 2004 17:40

Re: cel mai jegos film al anului

orient expres
gothica
king arthur
Godsend
White Chicks
Full Clip(raritate, stiu)
Stepford Wives
Van Helsing
Mona Lisa Smile

Rahatul absolut, ma tem, Orient Express urmat p'aproape de Van Helsing, Stepford, Gothica si Godsend. La o adica, cam toate-s la fel de kkt.

ogto 03 Dec 2004 17:58

In primul rand il felicit pe Korben pentru titlul topicului :D super original

1. Shrek 2
2. Lotr
3. You Got Served
4. Alien Vs Predator
5. Garfield
6. White Chicks

si mai departe nu stiu... Am evitat in general filmele proaste...

Nightwane 03 Dec 2004 20:13

1. Lotr
2. Gothika
3. Incredibles
4. Avp
5. White Chicks
6. Garfield
7. Van Helsing
8. ...
9. ...
10. ...

MinRep 03 Dec 2004 20:24

In nici o ordine, dar cu mentiunea ca m-am ferryt de filmele proaste anul asta:

--- Hellboy
--- Troy
--- The Day After Tommorow
--- Fahrenheit 9/11
--- Hidalgo
--- Gothika

Astea par chiar dragute pe langa "Legally Blonde 2", de exemplu!

Kane 03 Dec 2004 21:56

Originally Posted by keyzer soze:

Godsend

@Kane: ai c**** bai baiatule, sa sustii asa ceva pe un forum patronat spiritual de Tarantino :D . Mai ramane sa-i mai dai cap in cap pe lars si pe wkw... Apreciez dizidenta, though

Bai Keyser, oi fi tu prieten cu Adi, dar cam faci pe desteptul cu mine. Nu cred ca ma stii atat de bine cat sa-mi vorbesti de sus. Asa ca ia putina distanta. Si cat priveste Kil Bill e o porcarie si o mizerie care nu poate fi aparata nicicum. Mi-a placut cam tot ce a facut Tarantino prin anii 90, dar asta e dincolo de orice adjectiv. Prima parte a fost pe atat de scarboasa pe cat a fost a doua de puerila. Amandoua au fost inutile, iar pe cei care au indecenta de a apara toata violenta gratuita a filmului asta nu-i pot considera decat niste desensibilizati. Von Trier nu e departe. Si ala e un increzut, dar macar el poate avea scuza ca a fost asa dinainte de a ajunge celebru. WKW n-am vazut si nici nu sunt interesat de asiatici. Am invatat de la Borges ca cei care vor sa devina spirite universale ajung niste sterili.

radu83 03 Dec 2004 22:09

Conduce detasat Orient Express (am plans la filmul asta... 80k... n-o sa mi-o iert vreodata...)

in alta ordine de idei: Terminalul si Milionari de Week-end ar fi putut fi evitate, dar n-au fost prea rele

nume 03 Dec 2004 22:32

Desensibilizati ?Tarantino daca a fost increzut, a facut-o de cand a iesit din gaoace ... cu toate ca nu prea se vede . Probabil ca o mascheaza bine.
De unde aplecarea asta spre sensibil ?
wkw n-am vazut si nici nu sunt interesat de asiatici - ignoranta ?
In alta ordine de idei se pare ca orientul rulzzz ! :D

zizi 03 Dec 2004 23:51

[quote="Kane"]
Quote:

. WKW n-am vazut si nici nu sunt interesat de asiatici. Am invatat de la Borges ca cei care vor sa devina spirite universale ajung niste sterili.

am vrut sa bag un comentariu rautacios, dar am hotarat ca nu mai merita...

Kane 04 Dec 2004 07:50

Originally Posted by zizi:

am vrut sa bag un comentariu rautacios, dar am hotarat ca nu mai merita...

Atunci de ce l-ai bagat p-asta?
Bai, pe forumurile astea intalnesti tot felul de oameni care desi n-au argumente, tot trebuie sa-si lase egoul sa dea pe dinafara. Au fost filme care mie mi s-au parut proaste dar despre care se pot gasi argumente pozitive, dar cui i-a placut tampenia asta cu adevarat e la fel de ridicol ca filmul. Si spre deosebire de alte posturi, p-asta chiar nu o spun ca sa provoc, aici sunt chiar dead serious. Nu e nici o gluma.

Leonard 04 Dec 2004 11:02

m-am ferit cît am putut de filmele despre care am auzit lucruri rele. totuºi, am luat þeapã la urmãtoarele (le recomand ca must-no-see, de evitat):

Collateral
Garfield
Eternal Sunshine...
De-Lovely
Aaltra
Damen Tango
Around The World in 80 Days
I, Robot

jackpot 04 Dec 2004 11:52

Van Helsing
Hellboy
Orient Expres

zizi 04 Dec 2004 13:59

Originally Posted by Kane:

[

Bai, pe forumurile astea intalnesti tot felul de oameni care desi n-au argumente, tot trebuie sa-si lase egoul sa dea pe dinafara. .

mda, exact, asa am zis si eu despre tine, multumesc pt. argument. deasemenea, as adauga, intalnesti o gramada de ignoranti, care desi refuza sa vada filme celebre si foarte importante, se pretind a-tot-stiutori in ale cinematografiei si arunca comentarii pertinente.

p.s. n-am nimic cu parerea ta fata de kill bill, dar atunci cand spui ca nici macar nu vrei s-auzi de wong kar way(si nu numai) ma-ntreb ce mai cauti pe un forum dedicat cinematografiei...

p.s. 2 remarci ca m-am straduit sa pastrez niste termeni decenti ai conversatiei, chestie care nu ma caracterizeaza deobicei.

nume 04 Dec 2004 14:17

Good point ! Are dreptate ...
Nu-ti place ? N-ai vazut ? Taci !

Kane 04 Dec 2004 19:38

Originally Posted by zizi:

mda, exact, asa am zis si eu despre tine, multumesc pt. argument. deasemenea, as adauga, intalnesti o gramada de ignoranti, care desi refuza sa vada filme celebre si foarte importante, se pretind a-tot-stiutori in ale cinematografiei si arunca comentarii pertinente.

p.s. n-am nimic cu parerea ta fata de kill bill, dar atunci cand spui ca nici macar nu vrei s-auzi de wong kar way(si nu numai) ma-ntreb ce mai cauti pe un forum dedicat cinematografiei...

p.s. 2 remarci ca m-am straduit sa pastrez niste termeni decenti ai conversatiei, chestie care nu ma caracterizeaza deobicei.

Faptul ca nu vreau sa aud de asiatici e problema mea. Cu siguranta am vazut si auzit de filme de care TU (sau altcineva) esti complet ignorant. Daca cineva de exemplu nu vrea sa auda de Nouvelle Vague sau de cinematografia franceza, asta nu-nseamna ca nu poate avea idei pertinente despre orice alt film. Daca as spune ca nu ma intereseaza cinematografia dinainte de 1970 (sau orice alta data) asta nu-nseamna ca nu pot sti enorm despre ce s-a facut dupa aia si despre cinema in general.

Si cat despre p.s.2, da-ti drumu' baiete sa vad si eu cat de rau esti. Atata timp cat e ceva substanta I can take it, sunt major nu-ti face griji. Doar nu face posturi in care nu spui nimic. (apropo Domnule nume, asa ti-ai facut tu alea 650 de posturi?)

Si lasa ca exista regizori mai celebri ca wkw, sunt sigur ca ma descurc si fara el.

Kane 04 Dec 2004 19:47

Originally Posted by nume:

Cand o sa inveti sa scrii propozitii subordonate, te rog sa-mi explici si mie ce vrei de la mine mai precis.

lhada 04 Dec 2004 20:33

1. Orient express ...in primul rand ca a fost chiar naspa dar si pentru ca dintre toate pe asta am dat bani pe el.
2-7 Van Helsing, Gothika, Riddick, Alien vs. Predator, Hellboy, Torque ...tot o apa si-un pamant, fara sens
8-10 Elephant, Lost in Translation, Fahrenheit 9/11 ...aici o sa-mi sara unii in cap dar personal le-am gasit extrem de plictisitoare si nu le-asi mai viziona nici platit
Or mai fi si altele pe care ma bucur ca nu am avut ocazia sa le vad.

nume 04 Dec 2004 22:13

Originally Posted by Kane:

Cand o sa inveti sa scrii propozitii subordonate, te rog sa-mi explici si mie ce vrei de la mine mai precis.

Dragul meu , vad ca esti foarte inversunat , total aiurea , te superi ca vacarul pe vaci. Zizi are dreptate esti ignorant si vorbesti prostii, iata inca un exemplu de ineptie a la Kane (sper ca observi ca ti-am scris nick-ul cu majuscula):

"Daca cineva de exemplu nu vrea sa auda de Nouvelle Vague sau de cinematografia franceza, asta nu-nseamna ca nu poate avea idei pertinente despre orice alt film."

De data asta chiar ai dat cu basca in fasole. NO COMMENT.

BeNnY 04 Dec 2004 22:51

Ce expresii misto: te superi ca vacarul pe vaci;dai cu basca in fasole

Kane 05 Dec 2004 11:53

Dragul meu , vad ca esti foarte inversunat , total aiurea , te superi ca vacarul pe vaci.

De fapt stii ceva? Chiar ai perfecta dreptate aici. Ma supar ca vacarul pe vaci. Ce vina sa aibe vacile?

nume 05 Dec 2004 12:03

Dupa ce ca in ignoranta ta socanta debitezi numai prostii , mai iti arde si de mp de maidan . Tati , stadionul e mai incolo , aici se vorbeste despre cinematografie nu despre manele. :sick:

Kane 05 Dec 2004 12:09

Dupa ce ca in ignoranta ta socanta debitezi numai prostii , mai iti arde si de mp de maidan . Tati , stadionul e mai incolo , aici se vorbeste despre cinematografie nu despre manele. :sick:

Bai, pe moment sunt prea "inversunat" sa-ti mai zic ceva.

nume 05 Dec 2004 12:34

Avem un idiot printre noi : Kane , alias Andrei Ghergic, care nu numai ca injura ca ultimul suporter (incerc sa fiu delicat) in mp dar are timpul , rabdarea si indemanarea (wow!!!) sa trimeata si mail-uri cu acelasi continut.
Tristule ! :lol:

keyzer soze 05 Dec 2004 12:47

calm down... kane nu e singurul ignorant de pe forum, sunt multi altii care scriu la revista omonima

Kane 05 Dec 2004 17:29

Avem un idiot printre noi : Kane , alias Andrei Ghergic, care nu numai ca injura ca ultimul suporter (incerc sa fiu delicat) in mp dar are timpul , rabdarea si indemanarea (wow!!!) sa trimeata si mail-uri cu acelasi continut.
Tristule ! :lol:

Imi recunosc defectul ca atunci cand sunt provocat de imbecili nu am intelepciunea sa-i ignor. Surprinzator, vad ca si tu ai timp sa te uiti pe profilul meu, deci sunt sigutr ca ai cel putin la fel de mult timp de pierdut ca si mine, mai ales ca tot timpul raspunzi atat de repede. Nu vad de ce nu te-as injura ca pe catastrofa ce esti atata timp cat fara sa te provoc personal ai nesimtirea sa-mi spui sa tac din gura. Si da sunt in general trist, dar as fi si mai trist daca n-ar fi atata prostie de care sa rad.

Si keyser, pana nu vei vedea toate filmele facute vreodata e cam greu sa definesti un ignorant. Poti sa spui despre mine ca am gusturi proaste, cum si eu pot spune acelasi lucru despre cineva care apara kill bill, dar un ignorant e un cuvant cam greu, atata timp cat tu nici nu stii ce filme am vazut eu. Iar atata vreme cat cuiva ii place atat de mult kb sunt destul de sigur ca nu conteaza cat de multe filme a vazut si cat de bune sunt ele de fapt pentru ca oricum n-are capacitatea critica de a aprecia vreun film la justa valoare.

keyzer soze 05 Dec 2004 19:11

esti cam aprig la manie, cetateanule
singur ai spus ca nu te intereseaza, si deci ignori, cinematografia asiatica... so whatta fuck?

BeNnY 05 Dec 2004 21:01

1. Shrek 2
2. Shrek 2
3. Shrek 2
4. Shrek 2
5. Shrek 2
6. Shrek 2
7. Shrek 2
8. Shrek 2
9. Shrek 2
10. Garfield

Filmul care m-a dezgustat cel mai tare: Shrek 2 (duh!)

kasper hauser 05 Dec 2004 23:34

In opinia mea, cel mai jegos film de pe 2004 este "The passion of Christ". Nu stiu daca este cel mai prost facut, poate ca mai exista multi alti "candidati", dar cu siguranta mi s-a parut cel mai "jegos".
E o mizerie holywoodiana(A NU SE NTELEGE CA TOATE FILMELE DE HOLYWOOD SUNT PROASTE, EXISTA SI MULTE EXCEPTII) cu pretentie de film religios. Dar Dumnezeu, nu apare nicaieri, in filmul acela. nici macar Isus. Apare un om torturat jucat foarte prost de un actor care nu i-a putut intra in "piele". Toate scenele de violenta din film ar vrea sa simbolizeze suferinta prin care trece acel "om" pe care ei au indraznit sa-l numeasca Isus, dar Mel Gibson este incapabil sa sublinieze(si , de ce nu, in cele din urma sa comunice), d.p.d.v regizoral, aceasta suferinta si se avanta in tot felul de clisee, unul mai nepotrivit ca altul(d.p.d.v. contextual). Are parti reusite pe care nu stie sa le valorifice, denatureaza textul Biblic fara nici un motiv serios.
Intr-adevar sunt si calitati. Exista atmosfera foarte buna, exista o incercare de transpunere in acele timpuri(prin folosirea aramaicii, in loc de, sa zicem, engleza), este reusit, d.p.d.v al constructiei, dar toate acestea mi se ar in zadar, cand filmul in sine este fals.
Poate ca gresesc, poate ca filmul e chiar foarte reusit si nu inteleg eu de ce (desi sincer ma indoiesc), dar asta e parerea mea.

kasper hauser 06 Dec 2004 00:06

A, si legat de Kill Bill, pot sa zic ca nici eu ca am fost incantat de el si nici nu sunt. Ii recunosc calitatile regizorale, dar filmul in sine m-a lasat complet rece. Nu l-am urmarit cu atentie ca sa pot spune mai multe si nici nu stiu daca as putea trece peste lucrurile care m-au enervat la film, dar daca ar fi sa aleg intre kill Bill si multe ate tampenii care au aarut e piata, arca as nu as alege Kill Bill.Filmul "Kill Bill"(I si II, nu am folosit pluralul fiindca ambele se leaga intre ele ) l-am perceput ca un fel de gluma meticulos construita(a se observa structura de anime, pentru care ce-i drept nu am prea multa simpatie, pana si personajele sunt facute dupa acelasi tipar, iar aici in mod car intervine o kstie de gusturi: iti plac anime-urile sau nu iti plac, nu cred ca trebuie mers mai incolo fiindca nu are sens.) . Dar la el stii asta din start, iar violenta este privita si ea e un ton usor ironic, zic eu. Gandeste-te ca sunt filme care sunt mult mai violente si au incarcatura emotionala mult mai puternica si, cu toate astea, totul e pus pe un ton "glumet"(si nu fac referire la "Blue Velvet") . Oare ce e mai crud Sa vezi un film in care violenta are din start un caracter ironic sau sa te lasi purtat, emtional vorbind, de un film de o violenta(si nu vorbesc numai de violenta fizica) devastatoare, entru ca apoi totul sa se rupa, fiindca, vezi doamne, regizrul a vrut sa faca doar o gluma? Nu cred ca e nevoie sa mai raspund la intrebarea asta.
Da, nici mie nu mi-a placut filmul si nu datorita violentei, ci in mare datorita partii a II-a care mi s-a parut ridicola. Dar nu as putea spune ca cei ce apara filmul acesta sunt desensibilizati pentru ca pur si simlu, nu se poate vorb de asa ceva Filmul nu apeleaza in nici un moment la sensibilitatea celui ce il urmareste. Daca ar fi apelat la ea, in scopul de a-si duce pana la bun sfarsit "gluma", atunci da, ar fi fost altceva. Dar asa...
Legat de Wong Kar Way, e treaba ta, sunt gusturile tale si nu cred ca tine de ignoranta cat de o rezistenta autoindusa in mod inconstient. Nu te poate condamna nimeni entru faptul ca tu nu vrei sa vezi un anumit film sau ca tu nu vrei sa citesti o anumita carte si nici nu se poate sune ca esti ignorant numai din atat.
Cat despre partea cu aroganta, nu stiu de ce ai insistat atat pe o tema, zic eu, insignifianta. Toti suntem aroganti de la un punct, de la unctul in care mandria noastra ne este atacata peste masura. Aroganta este un lucru ce sta in firea omului. Nimeni nu devine arogant, pur si simplu apeleaza doar la ea, fie ca sa se apere, fie din alte motive.
Uite, si eu am fost arogant cand am raspuns pe un ton nu intocmai civilizat si nu intocmai rational lui Nume(btw, imi cer scuze pentru iesirea mea) si asta nu ma face o persoana mizerabila.

P.S: Keyser nu te-a privit de sus(iti sun asta ca eu il cunoc destul de bine), a facut doar o remarca pe un ton destul de pasnic...

nume 06 Dec 2004 00:20

Sunteti frati ?
Ce p.m. faceti atata teorie a chibritului ? Cine refuza sa vada filmele noului val francez si cele asiatice este UN IGNORANT , DREPT CONSECINTA NU CONTEAZA. Se incadreaza la capitolul mancator de popcorn neinteresant care ingroasa randurile prostimii. Hai ca v-am dat prea multa atentie. Punct !

Kane 06 Dec 2004 14:05

Sunteti frati ?
Ce p.m. faceti atata teorie a chibritului ? Cine refuza sa vada filmele noului val francez si cele asiatice este UN IGNORANT , DREPT CONSECINTA NU CONTEAZA. Se incadreaza la capitolul mancator de popcorn neinteresant care ingroasa randurile prostimii. Hai ca v-am dat prea multa atentie. Punct !

Filmele noului val francez pe care le-am vazut sunt excelente (ca sa stii cat de mult imi plac am facut o traducere in rom la a bout de souffle si am pus-o pe titrari.ro). Ala a fost doar un argument. Si majoritatea filmelor la care ma uit nu sunt facute la hollywood. In afara de lotr, chicago si inca vreo 5 nu cred ca mi-a placut vreun film de mancat popcorn din ultimii vreo 5 ani. Fiecare cu selectia lui. N-ai dreptul sa-mi spui mie ca selectia ta e mai buna ca a mea, ca nici eu nu ti-am zis la ce sa te uiti si ce filme conteaza. Asta s-o descoperi singur daca ai minte.

Legat de Kill Bill, e un film pe care-l consider cu adevarat jegos tocmai pentru ca il consider pe qt un geniu (cel putin al naratiunii) si pentru ca mi-au placut enorm filmele lui din anii 90. Tocmai cand parea mai serios insa (dupa Jackie Brown) vine cu infantilismul asta la care a mai si avut nesimtirea sa stea vreo 4 ani ca sa-l faca. Macar from dusk till dawn sau four rooms, fiind niste proiecte minore, puteam sa le iau ca niste glume si ca pe niste "ratari glorioase", dar asta nu pot sa-l consider asa. Nu cred ca passion poate fi mai "jegos" decat asta pentru ca mie de fapt nu mi se pare vreo mare incercare artistica (desi mi-a fost lene sa-l vad pana acum). E doar povestea unei mari suferinte fizice, si atata timp cat nu-l iei mai mult ca asta (si de ce l-ai lua?) nu cred ca poate sa te dezamageasca. Mie nu mi se pare ca are ambitie "passion", dar cu adevarat jegos nu cred ca e.

Filmele comerciale sunt exact asta, filme de facut bani. In general fiind facute dupa o "reteta" n-au cum sa rateze, pt ca se pliaza pe un segment demografic perfect previzibil. Nu pot fi considerate jegoase decat pt mentalitatea de exploatare care e in spatele lor. Luate in sine nu pot fi usor criticate (e ca muzica house - cum poti critica NIMICUL?). Asa ca nu vad de ce atatea voturi pt filme de genul asta.

crissis 06 Dec 2004 14:24

mindhunters. nu stiu daca e de anu' asta sau de anu' trecut, dar e al naibii de prost.

Gaandalf 06 Dec 2004 16:25

Orient Expres
Van Helsing
Around the world in 80 Days
The Alamo
Shark Tale
White Chicks

Mala Portugal 06 Dec 2004 20:35

Cam astea sunt marile orori vazute de mine anu' asta. 4:1 pentru noi
Van Helsing
Milionari de weekend
Dulcea sauna a mortii
Camera ascunsa
Raport despre starea natiunii
Banuiesc ca am ratat destule (din fericire)

KORBEN 06 Dec 2004 22:50

@leonard
anumite nominalizari ne doare
@nume &kane
whatever
@mala
u licky bastard....
ai ratat cele mai jegoase faze (expresu oriental)
@nu mai stiu cine
lipsa totala a lui dzeu e chiar faza cea mai tare din pasiunea....
oglindeste perfect starea religiei (crestine si a catolicismului in special)
si violenta fara limite a americii
@everyone
killbill 1&2 e o capodopera, ultima consecinta a cinemaului
atat am avut de zis

Sm�agol-Gollum 07 Dec 2004 00:03

cel mai jegos film : Godsend

Mala Portugal 07 Dec 2004 00:20

Originally Posted by KORBEN:

@mala
u licky bastard....
ai ratat cele mai jegoase faze (expresu oriental)

Stiu ca ai vrut sa spui lucky da'mi place si asa :D
Am pierdut espresu , recunosc :oops:

KORBEN 07 Dec 2004 00:51

e mai infect decat orice personal cu care m-am preumblat vreodata prin tara
inb alta ordine de idei, lucky e diva-alter-ego a lu britney spears dintr-un videoclip
si nu am vrut sa te jignesc
u see?

europe_east 07 Dec 2004 07:03

Si eu cred ca Eternal Sunshine aparand aici loveste la punctul slab... Come on, guys, asta nu e film prost. Am mai vazut pe undeva cineva zicand ca si Lost in Translation e slab. Apoi ce sa mai zici? (Exista subiect Lost in Translation? Daca nu, cred ca ar merita facut unul, nu credeti?)

Cum adica, zici ca filmul e _involuntar_ un film "tare"? Ce legatura are violenta din film cu "violenta fara limite a americii"? Si care e starea religiei crestine si a catolicismului in special? Nu cred ca e forma fara fond, asa cum e filmul asta. Sincera sa fiu, m-am bucurat cand am vazut ca cineva l-a citat... Prea a fost o dezamagire.

radu83 07 Dec 2004 08:01

filmul "The Passion..." a mers la cei care au ajuns la o experienta religioasa datorita violentei duse la extrem. Personal eu nu pot fi de acord cu asa ceva
Se pare in schimb ca tzanspe mii de americani sint de alta parere si au facut din Mel Gibson un nou profet :sick:
filmul e interesant din anumite puncte de vedere, dar de aici pana la a spune ca e "the greatest movie of all time", "an eye-opening experience"... e cale al naibii de lunga

notorious 07 Dec 2004 09:45

mama, cand ma gandesc cate filme VERITABIL proaste am ratat anul asta!... in prima jumatate a anului din cauza bacului, in a doua jumatate pt ca n-am avut bani de aruncat, asa... dar au fost si destule pt un top rusinica, atat de multe incat nici nu am cum sa le bag in ordine...

1. milionari de weekend (totusi!) a fost filmul din cauza caruia am evitat si expresul, si 'magnatul', si 'camera ascunsa', si multe alte 'romanesti'.

restul:

van helsinki
fereastra secreta
satul
azi 13, maine 30 de ani
LOTR
man on fire (neaparat!)

ma mai gandesc si la altele si poate vin chiar cu un TOP...

KORBEN 07 Dec 2004 23:37

nu poate omul sa spuna ceva dsp starea jalnica a crestinismului sau despre filme care, da, sunt involuntar bune ca sariti in sus
zau ca nu va inteleg
sa mai explic?
mai ales ca nu am formulat pe undeva ca pasiunea ar fi macar mediocru....
@notorius
baga un top
dar voi decerna "jegul anului' dand fiecarui film nominalizat cate 1 punct jegos
ala care va avea cela mai multe va castiga

Mala Portugal 07 Dec 2004 23:55

dar voi decerna "jegul anului' dand fiecarui film nominalizat cate 1 punct jegos

:D :lol: :D :lol: numai tu puteai inventa 'punctul jegos' :lol: :lol:

Ilila 08 Dec 2004 12:40

Underworld ?!

X5 08 Dec 2004 15:12

Un film jalnic Shrek 2

notorious 08 Dec 2004 17:12

eu 'bag' cam asa:

1. milionari de weekend (imbecili pe vecie)
2. once upon a time in mexico (end of story)
3. gothika (sau bau-bau-ul din mintea lui halle barry)
4. van helsinki (sau helsing van bull shit)
5. denzel's ass is on fire
6. 13 going on 100
7. secret window (sau stephen king a urmarit 'psycho')
8. LOTR: will somebody kill the hobbits!
9. S.W.A.T. (shit with absolute trash)
10. rezervat pt 'italiencele', film pe care inca nu l-am vazut

All times are GMT +2. The time now is 17:37.