![]() |
Tis the season to be jolly... ce vreti sa va aduca moshu?
eu as vrea un mp3 player. Visez la el de cativa ani. Si niste benzi desenate n-ar strica. :)
|
7000 $ SI PANA LA ANU' PE VREMEA ASTA SUNT CUMINTE, PROMIT ! 8)
|
@nume... nici nu vrei mult... :P
May I ask ..pentru ce? :P Care Mos? |
'Imperiul simturilor' al lui Oshima si un monitor de 21' :lol:
|
eu as vreaaaa...sa-mi aduca Moshu' propria mea sala de cinematograf (cu sigla Cinemagia ca sa nu ziceti ca-s porc :P) si...toate filmele (si proaste si bune..duh :P) care au aparut pana acum si as vrea sa-mi mai trimita si cadourile voastre ca sa vi le pot darui chiar eu imbracat in costum de Mosh Cracila satanist cu barba roz si resturi de intestine in par. :love:
asta ca sa nu mai ziceti ca nume cere prea mult :shock: |
... ce vise... hai si eu!
eu vreau sa-mi aduca mosu' o cinematografie romaneasca de care sa nu-mi fie rusine (vezi azucena si orient express), si care sa functioneze cum trebuie... mai mult, eu nu cer. |
Eu vreau doar putina liniste.
|
Eu vreau sa trec la mate
|
Eu vreau o vara nesfarsita si tinerete vesnica :)
|
Originally Posted by BeNnY:
haha...good one eu as vrea un calc nou ca ala vechi "s-a ars".....la propriu!!! :(( :(( :(( |
eu vreau o masã de snooker (ºi evident ºi un spaþiu, o casã unde sã o pun)
|
@ Jay , pt. ce ?
Ca-mi trebuie. :P Si vreau si eu sala de cinema, ce eu n-am voie ??? |
Originally Posted by Leonard:
Eram bun o data... uhhhh... ce vremuri... 8) |
eu as vrea sa primesc un motan mare si blanos... unul tigrat, cu ochii mari si sticlosi, care sa toarca frumos... :P ... ma gandesc sa-i pun numele unui forumist, dar trebuie sa fie ceva scurt, gen Jay sau Nae ... :lol: :lol:
|
pai si numele meu este scurt si frumos! :P :D
|
Eu as vrea ca Moshu nu sa-mi "aduca" ci dimpotriva ," sa-mi ia ".
sa-mi ia examenele de logica cu 5 , cu cat o fi ,numai sa le ia ,ca in curand o sa ajung martalog ca el tarsaindu-mi basinile prin facultate... |
Mie moshu' vreau sa imi aduca un home cinema Sony de vreo 21 de mil. Shi dvd-uri garla ... ROTK EE mi-l fac singur cadou ... n-am nevoie de moshu '...
ramane de vazut... Pe culmile Disperarii - Cioran - in cta foarte greu se gaseshte ... |
eu vreau o tigara.
|
Cu ce in ea (tigara)?
|
.eu vreau un raspuns.
|
nu conteaza cu ce sa fie tigara, conteaza numai sa fie insotita la brat de o cafea + o companie placuta, pt. a turna un scurtmetraj gen jarmusch :P
|
Am vazut aseara pe Vh1 un top ... 50 greatest women of the video era... well... (Taiem din start vreo 10, gena Madonna, Britney etc)... dar in rest, as vrea si eu una din ele..
|
Eu vreau cat. I de la 6/49.
|
Originally Posted by K's:
|
Originally Posted by Gaandalf:
scrie cumva "EgoN" pe spatele tricoului tau si eu nu stiu inca? |
Multe dvd-uri... Ca am ramas in urma cu activitatea asta, cand ies la "cumparaturi" :P
Dupa toata faza asta cu dvd-urile... Hmmm.. laptop am primti, am pe ce sa le vad cand o sa pelc de aici. Probabil o sa mai fie un sistem audio cu puterea intre 500W-700W. Dak primesc astea sunt cat se poate de fericit! |
Originally Posted by silver_boy:
|
Originally Posted by Mala Portugal:
hahaha :D ....asta chiar ca e buna....un pic cam crud dar merge..... |
Daca ii spune asta profesorului nu mai scapa de restanta nici in anul 4.
Mala sectiunea de bancuri era parca mai jos . |
Adica te face amant de sotie de profesor de logica(multe de-uri) si tu o trimiti la sectiunea de mai jos?? :shock: :P
|
Originally Posted by silver_boy:
Daca rezolvi exercitiul asta pun o vorba buna pt. tine la prof' :D Sunt corecte urmatoarele enunturi? Atunci cand raspundeti explicati cum ati rationat. Pentru enunturile pe care le considerati incorecte prezentati o interpretare pe baza careia se poate stabili acest lucru. (a) A -> B, B -> (C v D), ~D |= A -> C (b) (A & B) -> C, B -> D, C -> ~ D |= ~A (c) A -> (C v E), B -> D |= (A v B) -> (C -> (D v E)) (d) A -> (B & C), D -> (B v A), C -> D |= A <-> C (e) (A -> B) v (B -> C) |= A -> (B v C) (f) (~A & ~B) v C, (A -> D) & (B -> F), F -> (G v H) |= ~G -> (H v C) :huh: |
sa aduca tot ce poate ...dar bun sa fie..:)
|
Originally Posted by nume:
|
Eu imi doresc sa scap de dependenta de Net si de Cinemagia in particular... :)
Originally Posted by jackpot:
Asa copii, rezolvati-va temele pe net... Din secretele conditionalului "daca ... atunci"? Uite aici ca ti-am rezolvat exercitiile, si nu mi-au placut, sa stii.... a) True, b)-e) False. Ex. c) A, C=True, B, D, E=False d) B, C, D=True, A=False e) A=True, B, C=False f) orice combinatie cu C, G, H, F=True |
hmmmm... ce tare! sa va aduca mosu' toate rezultatele correcte de la exercitiile de logica copii... asta va doresc.
|
Originally Posted by europe_east:
brrrrrr.....amintiri neplacute din clasa a 9-a!!! :shock: :w00t: |
"Pe tine te-a angajat cineva ca femeie de servici sau asa esti tu, un spirit mai voluntar?"
_________________ @Mala Da , ai ghicit, m-a angajat cineva sa arunc la gunoi ciurucurile de pe forum. ;) |
Originally Posted by nume:
|
Hai sa nu porcaim locul ca se supara Moshu' 8)
Tu crezi ce vrei... |
Hai ca si eu am facut logica si la scoala si in faculta, dar nici eu nu eram mai breaz, mai mult de 5 nu am luat. Dar la logica juridica acolo am fost mai tare si am luat 7 ... odata nu demult. :P
|
Nu de alta dar nu imi placea materia si nici nu ma interesa ; am mers cu "servita" majoritatea, iar profu a vazut ca lucrarile noastre cam semanau si mai mult de 5 nu ne-a dat. :(
|
ahhhhhhhhhh, right!
si acuma spune-mi jackpot, tu ce-ti doresti sa-ti aduca mosu'? cred ca tuturor mosu' le-ar putea aduca ceva mai multa intelepciune, ca sa stie ca fiecare thread are un titlu', si ca despre ala trebuie vorbit, si nu despre 'once upon a time, in my life i was... blablabla...'.. @nume si mala... mai copii, hai intalniti-va si voi o data, si stati de vorba... peste tot unde scrie-ti, iuese cu cearta si lungi post-uri de insulte... nu cred ca trebuie sa vedem asta tot timpul. |
@Nae...
Mosu' nu o sa-mi aduca niciodata ceea ce vreau eu, iar intelepciune, poate ca ... o sa am nevoie. Dar mai bine mai incolo.. pe la batranete acuma vreau sa fiu asa cum sunt... nu ca nu sunt deschis la altceva, dar nici intelept nu mi-ar place sa fiu... lasa-=l pe Mosu sa fie intelept. |
moºu sucks!
|
mosu e doar un pretext comercial :((
|
deh, m-am razgandit...
"ce vrei tu!" :D |
As vrea sa imi aduca un notebook IBM R50e 8)
|
Sa incepem cu o bata de base-ball adevarata, una bucata Magnun 44, una bucata bazooka, o sabie "lanterna" laser, s ama joc de-a Star Wars shi toate sabiile shi cutzitele shi arcurile shi sagetzile lu` aia din "Lord of the Rings". Shi o minge de DodgeBall. :?
|
Originally Posted by Demona:
|
Originally Posted by X5:
sau mai bine un Apache!! |
All times are GMT +2. The time now is 12:37. |