![]() |
Nou MULTIPLEX in Mall PLAZA ROMANIA
Singurul lucru pe care il stiu este ca are 11 sali.
Daca cineva are orice alt detaliu despre acest nou multiplex, ele sunt binevenit. In general m-ar interesa: 1.Cand se deschide? (odata cu complexul comercial sau mai tarziu) 2.Aspect, dotari etc (banuiesc ca nu stie niemeni asa ceva dar nu se stie:D) 3.Preturi etc SI orice alte informatii Multumesc anticipat |
Am uitat sa metionez ca nou complex comercial se deschide pe 29 octombri (27 octombrie cred ca doar pt vip-uri, politicieni etc).Oare multiplex-ul v-a fi si el lansat in aceeasi zi? sau ca la "vechiul" Mall dupa 1 an de zile.
|
Originally Posted by Sparxxx:
Am vazut prin oras panouri despre nou mall... Suna promitator.. si sper sa nu fie o dezamagire ca noul mall din baneasa... Ceva detalii aici, aici In momentul de fata nu se stie mult... Doar ca va avea 11 sali, si ca tot complexu a costat pe unva in jurul a 45 milioane euro... |
O dezamagire sigur nu v-a fi.Eu zic ca o sa fie identic cu cel de la Mall sau chiar mai frumos.
|
Cum cacat se deschide peste 3 zile cand eu am trecut pe langa el si nici macar exteriorul nu l-au terminat?
|
Au terminat o parte din el , nu se deschide in intregime pe 29 !!
|
Pai normal ca nu o sa fie totul gata.Cred ca doar GIMA si cateva alte magazine.
Oricum eu intebat de Multiplex, pt ca si la Mall din Vitan tot asa a fost.L-a u deschis dupa 1 an de la deschiderea Mall-ului.Sper sa il deschida si ei mai devreme aici si sa mai micsoreze preturile putin :D |
stai linistit, se deschide abia in mai 2005.
|
De unde stii ca in mai 2005? Mai ai si alte informatii?
|
Originally Posted by Sparxxx:
am vorbit cu muncitorii de pe santier :lol: |
in evenimentul zilei de azi sunt toate info. despre noul mall, multiplexul se va deschide tocmai in primavara lui 2005, e al italienilor si a costat 4 mil . E
|
Mda, atunci ramane sa vedem in primavara ce o fi de capul lui.
Eu zic ca o sa fie 90% asemenator cu multiplex-ul actual. |
tot degeaba daca vor rula aceleasi jeguri americane de care m-am saturat :x (gen:"oare pana la coada vor reusi sa invinga?" caruselul ironiei inutile) :sick:
|
Distribuitorii sint problema. In afara de Independenta, nimeni nu se oboseste sa aduca filme ne-americane. E si normal, doar audienta si incasarile sint singurele care conteaza.
|
Daca fac bani cu indiene baga indiene , banu' sa iasa! intr-un fel e normal, vor sa-si scoata investitia si sa faca profit', e logic.
|
bah, cer si eu lamuriri: in afara de mall-ul (si aici ma refer, desigur, la hollywood multiplex) din vitan, mai e vreunul prin bucuresti ? unde?
|
Originally Posted by notorious:
Da tocmai s-a deschis.. Ii zice Plaza Romania.. Are un multiplex cu 11 sali ("cel mai mare din balcani"). Si se afla in zona Pasajului Lujerului |
ok, dar nu poti sa-mi zici exact care este strada ?
|
notorius, ti-a zis foarte bine, pasaj Lujerul... ca idee, Plaza Romania asta se intinde pe vreo 3 bulevarde... nu strazi :P
|
Originally Posted by cherryblossom:
Daaaa... vreo 13 strazi , 9 bulevarde..... E la intersectia strazilor Brasov (iesirea din pasajul Lujerului) cu Timisoara E imens mall-ul , de 3 ori mai mare ca cel din Vitan !!! Multe multe magazine , acum s-au deschis 80% din magazine , restul urmeaza sa se deschida in luna curenta + Zara ;) |
Originally Posted by M_olecula:
hahaaaahaaaaaaaaaaaa, acum am vazut ce-am scris.. :lol: :lol: dar e partial adevarat, Timisoara si Iuliu Maniu sint bulevarde :P neah! |
Da dar nu are treaba cu Iuliu Maniu , ti-am mai spus , e la intersectia bulevardului Timisoara cu strada Brasov , cea care duce spre stadionul Steaua !
|
I-ATI UN GHID AL STAZILOR DIN BUCURESTI ! SI AI REZOLVAT PROBLEMA.
|
Originally Posted by cherryblossom:
la bulivard, birjar, la bulivard !... |
si inca ceva: ruleaza aceleasi filme ca in vitan ?
|
Originally Posted by notorious:
Cand se va deschide (Mai 2005 din cate stiu) vom stii si noi ce filme vor rula ;) |
cum adica ??! pai n-ati zis voi clar ca tocmai s-a dechis ??
|
mare figura esti!!
pai tu citesti numai ultimele mesaje? s-a deschis mallu' dar fara multiplex, ce e asa greu? ala e gata la anu' (si la multi ani!)... |
Originally Posted by TLD:
poftim... unul de pe la jumate... ce-ar trebui sa inteleg din el ?... |
Citeste mai multe, in pagina 1 chiar eu am scris info. din evenimentul zilei...in primavara se deschid salile de cinema, mall-ul s-a deschis deja.
|
Deviez putzin de tot de la subiect...... la Jollie Ville a fost careva? Unde e si cum e? (btw, ce gafa de proportzii... cit de prost potzi fii, sa numeshti un multiplex nou shi modern cu un nume scris greshit??)
|
Noi informatii (cel putin pot mine) despre viitorul Movieplex aflat in centrul comercial Plaza Romania:
"Plaza Romania este locatia ideala si pentru deschiderea celui mai modern si mai confortabil cinema multiplex din Romania – Movieplex. Investitia Movieplex se ridica la 3.8 milioane de euro si presupune nenumarate inovatii, printre care putem aminti: 11 ecrane si 2.600 de locuri, ecrane amplasate in foaiere unde se pot urmari secvente din cele mai noi filme, puncte de internet si unde tinerii vor putea naviga pe web asteptand sa inceapa filmul, standuri de produs unde vor fi puse la vedere ultimele noutati in materie de tehnologie. O alta noutate adusa de Movieplex este VIP Executive Lounge – o sala de 44 de locuri unde se vor putea viziona numai premiere. Conditiile tehnice superioare includ un spatiu de 1,2 metri intre fotolii si 57 cm arie a fotoliilor, semnate Figueras." Interesant cat o sa coste biletul la "Vip Lounge": ~500.000Lei :D |
mda... ii tot fac reclama de ceva vreme prin B24FUN si 7 Seri...
chestia e ca e foarte probabil sa aiba succes cu sala asta. Din pacate nu ducem lipsa de oameni care au prea multi bani si n-au de gand sa vada un film in acelasi loc cu "plebea" |
Originally Posted by radu83:
:shock: :shock: :shock: si care e faza ??? Ce e asa de rau in asta ??? |
nu vad nimic rau in deschiderea unei sali de cinema care sa ofere conditii peste medie.
in caz ca la asta te refereai... |
Faptul ca avem oameni cu bani multi care vor sa vada un film in conditii peste medie , unde clientela (plebea) sa fie selectata, constituie un lucru mai mult decat imbucurator, la asta ma refeream. Tu ai spus-o ca si cum ar fi ceva de condamnat , sau cel putin asa suna. Ma rog , nu cred ca mai conteaza asta ...
|
Si mie mi se pare o idee excelenta.Pacate pt ca sunt cam putine locuri.Era bine sa fi fost undeva in jur de 100 dar banuiesc ca devenea sala giganta tinand cond si de spatiile dintre scaune.
Sper sa ajung in sala aia daca preturile nu sunt peste 200-250mii, altfel nu prea vad rostu (pt mine cel putin) |
|
Sambata se deschide Movieplex Cinema Plaza Romania
|
Am fost aseara si am vazut Saw la noul multiplex. Sunt niste chestii un pic cam tampitele. De exemplu snack-bar-ul e in afara multiplex-ului, adica te duci la snack-bar, trebuie sa-i arati tipului biletul si dupa aia intri cu ele acolo unde sunt salile unde trebuie sa-i arati altui tip biletul. Si daca vrei sa iesi in timpul filmului sa-ti mai iei popcorn e cam aiurea. Alta prostie: stiti cum sunt luminite la scarile de la HM sunt si aici, sunt rosii, numai ca sunt foarte prost puse. Astfel incat luminitele alea rosii (care sunt PREA puternice) ajung sa bata in ecran si ecranul are intotdeauna o tenta de rosu.
Altfel scaunele sunt foarte confortabile, ai loc mult la picioare, COLA INTRA IN SUPORTUL ALA, si popcornul parca e un pic mai bun decat cel de la HM. A, da, si pentru ca a fost seara de deschidere ne-au dat popcorn & cola gratis. Ecranul e mult mai mare decat cel de la HM doar ca bat luminile alea rosii in el... Sunetul e bun, ca cel de la HM. Problema e ca Mall-ul asta fiind in Drumul Taberii si aproape de ajuns la el, e o taranime si o tiganime extraordinara. |
eu fost azi la blade trinity, primul spectacol de la 15 20 (da, stiu, blade, infect, o sa ma pronunt la ultimul film vazut, dar chiar nu era altceva, vazusem restul, mai putin the final cut de la ora 21).
in primul rand haos. nu au dat drumul gardienii pana la 15 25 !!! in cinema pt ca nu erau casele deschise. dupa aia haos cu tipele alea, cer doua bilete, intreb daca blade a inceput deja. face aia : nu, nu, ce naiba, abia am deschis casa. zic ok, cer biletele, ma duc la bar. la bar iar nu mergeau casele asha ca ne da cola si popcorn pe gratis (macar atat). toate astea in timp ce printre angajati se plimba un strain urland in draci la ele in engleza ca nu se descurcau. intram in sala. pe bilete nexam locuri, pe scaune nu erau numere, sau cel putin nu am vazut eu pentru ca filmul incepuse de 10 minute (macar operatorul isi facea treaba cum trebuie). sala e asha cum a zis benny mai sus. ce nu mi-a placut e ca se intra direct in cinema, nu e o zona tampon ca la multiplex. dar in fine. in principiu e ok, dar le-as mai da vreo 3-4 luni de rodaj sa invete toti de acolo ce si cum. |
Originally Posted by BeNnY:
buna si exacta descrierea facuta de BeNnY. iar "taranimea si tiganimea" pot fi marginalizate/civilizate printr-o masiva prezenta a "lumii bune", adica a celor de la Cinemagia :P |
"Mon-log":
Noaptea deschiderii... Oameni la coada, lumea e emotionata. Merga la stand-ul de popcorn. Ma uit la tipul ala, imi dreg vocea, aranjez putin cravata si ma inchei la sacou, pun mainile pe tejghea si zic: "un popcorn". Ala imi cere biletul si eu ii arat super-invitatia mea, mare si frumoasa. Cum o vede parca devine complet umil si ma ia: "Ce doriti" si asa mai departe... In seara aia era gratuit tot, promotie speciala, si eu, ca un taran roman, am luat cat puteam. Totul bine si frumos. Ajunh in sala mare, ma asez unde vreau, scaunele bine distantate ca nivel, deci nu avem probleme de genu: "auzi, nenea, ai capu' cam mare" sau "mami, da-mi olita ca sa stau pe ea ca nu vad de tampitul asta din fata". Stau comod in scaun, pun bautura in suport si, cum precizeaza Benny, sta bine! Filmul incepe, sunt foarte calm, relaxat, sunet bun, conditi bune, nu frig dar nu cald, popcorn-ul bun (desi cam putin) si cand sa intre imaginea, vad un tenta rosie apasatoare cam pe 70% din ecran! totul se duce dracu si se strica vizionarea. Pacat, era promitator... 7/10 Chestia cu ecranul insangerat chiar m-a dat peste cap. |
dacã ai luat popcorn "cât ai putut" duce, cum se face cã ti s-a terminat asa dintr-o datã, sau cum de-a devenit subit "cam putin"? :?
I detect a plot-hole; regia, montajuu..aloo :P |
Ideea e, ca eu cica am comandat MARE, dar ala 'mare' e cam jumate din ala mare de la Multiplex... Desi, poate mi-au tras-o aia si mi-au dat o cutie mai mica :hmm: Bastards
|
Ideea era ca nu era pe comandat. Dadeau tuturor aceeasi cantitate. Noi i-am zis "ba nenea da-o pe aia mai mare ca platim" da' tipul nu prea intelegea. De fapt erau 3 tipi. 2 se uitau crucis si unu la mobil... Tinerei baietii, neexperimentati. In fine, nu ne-au dat cat popcorn am vrut ci o chestie kid-size sau Popcorn Diet. Bitches
|
problema lor era ca atunci cand am zis ca vreau POPCORN, trebuia sa scoata un sac de gunoi si arunce tot pop.c.-ul acolo. Mai bagam prin buzunare si tineam in bluza... Treaba se rezolva...
|
propun ca Ogto si BeNnY sa fie angajati - deci, remunerati cu un salariu bun! - drept corespondeti speciali Cinemagia la Cinema...Multiplexuri...
am citit reportajele lor cu sufletul la gura :P bravo, baieti! materie prima de buna calitate - pazea critica de film de maine! :P |
Originally Posted by herbert:
Corespondenti. |
Naspa faza cu luminile rosii de care ziceti. Sper sa rezolve cumva
Apropo, la noul cinema cand incepeti sa oferiti invitatii ? |
All times are GMT +2. The time now is 22:18. |