Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Lucruri ridicole (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85337)

emaneul 23 Oct 2004 16:08

Lucruri ridicole

Va propun sa scriem pe acest topic lucruri ridicole ce ati semnalat prin diverse filme. Ce ziceti?

Leonard 23 Oct 2004 18:24

eu sunt de acord

christi 23 Oct 2004 18:50

incep eu: Steven Seagal :)

emaneul 24 Oct 2004 08:06

Sa zic eu una de model

Sa dau eu un exemplu ca sa vedeti la ce m-am referit :
- Cand Rambo era ranit in mina sau nu mai stiu unde, a luat praf de pusca si si-a pus in rana iar dupa aceea pur si simplu au sarit scantei din rana lui pe de o parte si cealalta iar el tot a luptat in continuare.

PoliFanAthic 24 Oct 2004 11:03

Stiu ca poate-mi iau in cap anume lume, dar de aia traim intr-o tara libera: moartea melodramatica a unui oarecare individ, aerisit bine de tot de sageti, in The Fellowship of the Ring.

keyzer soze 24 Oct 2004 12:46

cutiuta cu autografe din 'the terminal'

nightsorrow 26 Oct 2004 15:54

Originally Posted by PoliFanAthic:

Stiu ca poate-mi iau in cap anume lume, dar de aia traim intr-o tara libera: moartea melodramatica a unui oarecare individ, aerisit bine de tot de sageti, in The Fellowship of the Ring.

Si cam ce ti s a parut tie ridicol in moartea lui Boromir,un personaj f. expresiv?

Nightwane 26 Oct 2004 16:12

Originally Posted by nightsorrow:

Si cam ce ti s a parut tie ridicol in moartea lui Boromir,un personaj f. expresiv?

tot personajul e ridicol... culminand cu moartea sa "pe-na-la".

BeNnY 26 Oct 2004 20:26

ha ha. Punctul pe I !

Jay 26 Oct 2004 21:10

Scrisoarea de la final, primarita, tipa din statie... de fapt tot filmul... Italiencele

Blue 27 Oct 2004 18:31

He he

Poate unii nu vor fi de acord cu mine, dar mie mi s-a parut ridicola scena aceea spre finalul filmului "Salvati soldatul Ryan" unde muribundul " Tom Hanks" ii spune lui "Matt Damon" sa isi traiasca viata dupa ce mai devreme trasese cu pistolul in tanc. In fine, cam tot filmul mi s-a parut ceva foarte penibil, sacrificiul atator oameni pentru a salva unul singur mi s-a parut ceva de domeniul povestilor fantastice ce le citeam prin clasele 1-5.

nightsorrow 27 Oct 2004 19:51

To nightwane & benny : teribilism ,doar atat...din partea voastra nu ma asteptam la mai mult... :hmm:
To Blue : Devi selectiv ? dupa mine nu ai nimerit filmu'...

Gaandalf 28 Oct 2004 08:04

Tot ceea ce are de-a face cu Legally Blonde shi Mean Girls shi Princess Diaries shi all that crappy stuff those idiots call movies ... ce rushine, ce insulta! :sick:

keyzer soze 28 Oct 2004 09:37

cat despre privata ryan: faza de final cu familia americana... :sick:
si, tot ridicol, 'our beloved president of the us of a', in 90% din filmele hollywoodiene (o bila alba pt nixon-ul lui oliver stone, though...)

notorious 28 Oct 2004 11:32

copacii vorbitori din LOTR.

terminatorul injumatatit din 'the terminator' care o fugareste pe linda hamilton prin presa hidraulica.

poantele din 'la bloc'.

'vlad nemuritorul' (filmul in sine, din pacate).

corinka 28 Oct 2004 12:20

Am remarcat o chestie "clasica" in mai multe filme de actiune. Eroul/eroina principala trebuie salvata, asa ca au loc urmariri,impuscaturi etc., mor nspe mii de oameni ca sa scape unul si asta e considerat happy-end! Penibil!

BeNnY 28 Oct 2004 12:41

Originally Posted by Gaandalf:

Tot ceea ce are de-a face cu Legally Blonde shi Mean Girls shi Princess Diaries shi all that crappy stuff those idiots call movies ... ce rushine, ce insulta! :sick:

Nu inteleg, de ce vorbesti tu? Tie iti placea White Chicks!

skip 28 Oct 2004 16:10

sfarsitul lui ROTK

abbadon 28 Oct 2004 16:16

resident evil II : scena in care monstrul ala super hidos devine sentimental...de ce???? :sick: adevarul e ca cine nu ar deveni sentimental in fata unei femei ca mila jovovich???! :love:

BeNnY 28 Oct 2004 17:06

A, ridicol este sfarsitul de la Hell-Boy in care cel mai smecher dintre smecheri a murit destul de usor... si, macar de avea si el o forma. Ma rog, a fost destul de patetic ce usor l-a omorat pe ala rau.

Gaandalf 29 Oct 2004 10:36

Originally Posted by BeNnY:

Nu inteleg, de ce vorbesti tu? Tie iti placea White Chicks!

am scris io cumva la cel mai mai recent vizionat film k am vazut White chicks ?... cred k visezi urat noaptea ... te trezeshti cu chest pains shi ud de transpiratzie shi tzipi "Gaandalf! Gaandalf! Gaandalf!" prin casa ...
nu shtiu ce sa zic decat k in cele 10 minute pe kre le-am vazut din film doar scena de la inceput cu "hold my bag dogg!" ... ""u want beef?"

ma mir k n-aiscris de spiderman2 la kre ai fost din cate am auzit! Iar pe forum "declarai altceva" ... whatever!
Cat despre comparatzia intre White chicks shi Princess Diaries 2 shi Legally Blonde ... pot spune k "you're in the wrong business my friend!"
Get out while u still can ... PUNCTE, PUNCTE!

BeNnY 29 Oct 2004 13:40

"c kkt vrei t ku cl mai recnt film vzonat?

Originally Posted by miKu 41b:

. te trezeshti cu chest pains shi ud de transpiratzie shi tzipi "Gaandalf! Gaandalf! Gaandalf!" prin casa ...

aaa...da...

idiotule

Originally Posted by idiotul 41b:

ma mir k n-aiscris de spiderman2 la kre ai fost din cate am auzit! Iar pe forum "declarai altceva" ... whatever!

csa skriud spdmn2 la krefusei? am dlcrt pfrm knu fusei lel? "

KORBEN 29 Oct 2004 14:08

To nightwane & benny : teribilism ,doar atat...din partea voastra nu ma asteptam la mai mult... :hmm:
To Blue : Devi selectiv ? dupa mine nu ai nimerit filmu'...

dupa parerea mea a ales fbine filmu care e unu din cele mai over-rated cacapodopere spitbag ever
poveste jenanta...
sa moara atatia oameni pt un retard prea delectat de razboi si ucidere doar ca spitbag sa demonstreze cat de mult i-apasat americii de soldatii ei...
mega siktir

KORBEN 29 Oct 2004 14:09

Originally Posted by Gaandalf:

mean girls mi se pare a fi totusi, putin deasupra celorlalte titluri mentionate

KORBEN 29 Oct 2004 14:15

as aduga
1 finalu de la Ai (si au venit extraterestrii sa-l caute pe eT in filmu gresit)
2 satana din end of dayz (very bad cgfx )
3 panic room (aceleasi gaselnite vizuale, faza cu copila diabetica...umplutura)

emanuel 29 Oct 2004 14:20

In urma insultelor de mai sus, s-a decis:

BeNnY - ban pentru o saptamana (a doua abatere)
Gaandalf - ban pentru 3 zile (prima abatere).

www.cinemagia.ro

KORBEN 29 Oct 2004 14:39

Originally Posted by emanuel:

In urma insultelor de mai sus, s-a decis:

BeNnY - ban pentru o saptamana (a doua abatere)
Gaandalf - ban pentru 3 zile (prima abatere).

www.cinemagia.ro

asta da chestie ridicola....

dRag0sh 30 Oct 2004 21:19

tot filmu resident evil 2 de la un capat la altul e ridicol... :hmm:

corinka 05 Nov 2004 12:28

Am vazut recent "Orient Expres" si e plin de chestii ridicole, culminand cu sinuciderea Anei. S-ar adauga si interpretarea unora dintre actori. Pe scurt, tot filmul este ridicol, nu am inteles de ce atata publicitate in jurul lui. Boring!

Bulumulu 05 Nov 2004 14:35

ridicol si penal xxl= azucena :sick:

constant_im 05 Nov 2004 15:54

accentul "irlandez" al lui richard gere in "Sacalul"

capitain 05 Nov 2004 17:58

Don't drink water! Fish fuck in it!

jackpot 05 Nov 2004 19:04

Rolul lui S. Stallone in Avenging Angello. Prea moale in film...

MinRep 06 Nov 2004 09:34

Pe DVD-ul de la "Mystic River" scrie, mare de tot:

CASTIGATOR AL DOUA PREMII OSCAR

Nae 06 Nov 2004 12:53

CNC-ul trimite marea opera de arta cinematografica 'orient express', al maestrului cinematografiei romane, Sergiu Nicolaesc, la Oscar, in speranta unei reprezentari bune.
LOL

nume 06 Nov 2004 20:47

F*** sergiu! Revenind, lucruri ridicole : replica din Good Will Hunting a lui robin williams(psihiatru ratat): "Mi-e dor de vanturile sotiei mele, care erau atat de pestinentiale ca trezeau si cainele!"(nevasta crapase) + imbratisarile poponaute dintre psihiatru si matt damon+ tot filmul. Cat de tampit poti sa fii ca sa scoti asa ceva ? Raspuns : la fel de tampit ca sergiu , care avusese o scena identica in "Triunghiul mortii". Numai ca a vazut-o Plangau la montaj si marele guru cu c , dupa ce l-a injurat pe amaratul ala , a scos-o!!! :)

nightsorrow 06 Nov 2004 21:05

Lucru ridicol : Kill Bill
Chiar nu mi se pare amuzant...ceva parodie nereusita...

M_olecula 06 Nov 2004 22:45

Auch ... ai belit-o cu afirmatia asta !

Nae 07 Nov 2004 00:32

lucru ridicol: existenta nightsorrow... :D ceva parodie nereusita...

Blue 07 Nov 2004 15:56

Originally Posted by nume:

F*** sergiu! Revenind, lucruri ridicole : replica din Good Will Hunting a lui robin williams(psihiatru ratat): "Mi-e dor de vanturile sotiei mele, care erau atat de pestinentiale ca trezeau si cainele!"(nevasta crapase) + imbratisarile poponaute dintre psihiatru si matt damon+ tot filmul. Cat de tampit poti sa fii ca sa scoti asa ceva ? Raspuns : la fel de tampit ca sergiu , care avusese o scena identica in "Triunghiul mortii". Numai ca a vazut-o Plangau la montaj si marele guru cu c , dupa ce l-a injurat pe amaratul ala , a scos-o!!! :)

Despre nea Sergiu nu mai e nevoie sa mai zicem ceva. Dar , parerea mea, ca nu aia a fost veriga slaba a filmului Good Will Hunting (ma refer la replica aceea). Acel psihiatru dorea o apropiere mai umana de Will decat aceea de psihiaru - pacient. Insa sunt multe chestii ridicole in acel film, aici sunt de acord cu tine. Interpretarea lui Robbin Williams mi s-a parut buna si cred ca a fost cam singurul lucru bun din acel film!

nume 07 Nov 2004 17:38

Tot filmul e o veriga slaba, ca sa nu mai vb. de prietena lui damon din film + bancul ei gretos spus in restaurant. Un cuplu de batrini ajunsi la nunta de aur. Hai sa ne indeplinim cate o dorinta dragule, una ascunsa . Sa-mi faci un blowjob draga! Ii face. Acum e randul tau(el catre sotie). Ea cu gura plina: saruta-ma !

keyzer soze 07 Nov 2004 20:38

si de ce ti s-a parut ridicola poanta respectiva?????
bancul e misto, chiar daca il stiam, tipa il spune misto in film (in bar, cu gura plina de cola la replica finala), chiar nu vad ridicolul din povestea asta :shock:

Blue 08 Nov 2004 12:11

Imi vine sa plang

:(( Imi vine sa plang , m-a luat nume cu 100 de mesaje!! :(( Cand mai ajung eu guru??

nume 08 Nov 2004 12:41

Amice , confirmi inca o data, daca mai era nevoie , ca esti IDIOT !

Gaandalf 08 Nov 2004 13:36

Lucru ridicol:
Orient Expres

Blue 08 Nov 2004 13:57

Originally Posted by nume:

Amice , confirmi inca o data, daca mai era nevoie , ca esti IDIOT !

Ai mirosit ca la tine ma refeream , nu? Ca altfel numai un ... (nu pot sa zic, sunt chiar prea tanar pentru asta) ar putea sa se certe si sa injure pe aici! Oricum daca nu ai reactionat asa pentru faptul ca te-ai simtit oarecum aratat cu degetul de catre mine! Chestia a fost ca majoritatea ce am scris aici pe forum am scris din plictiseala. Nu stiu daca am injurat pe cineva, am vorbit mai mult in gluma sau sa zic asa " la vrajeala" si din cate am vazut doar Herbert si-a dat seama de chestia asta! Iar chestia aia cu eu sa ajung Guru a fost tot vrajeala, ca sa vad ce ziceti. Cand m-am plictisit , nu am mai scris. Am avut la un moment dat si alte nickuri in afara de asta , cu care scriam diferit, "alter ego-uri". Cine stie poate inca mai am! In special m-a interesat reactia voastra si am facut-o pentru distractie! Dar cred ca postand cate 2 mesaje odata (la tine ma refer nume) zice multe despre tine. Cred ca la tine chiar asta este telul . Sa postezi cat mai mult!

nume 08 Nov 2004 14:25

1000X IDIOTEN, BOULE ACOLO A FOST O EROARE DE LA BUTONUL TRIMITE, S-A MAI INTIMPLAT DE CATEVA ORI DAR LE-AM STERS PE CELE POSTATE DE 2 ORI ! ESTI STUPID DE-A DREPTUL. U ARE ON MY IGNORE LIST-PERMANENT.

keyzer soze 08 Nov 2004 15:55

bai albastrule, esti fenomenal... tu esti tampenia intruchipata! plictiseste-te naibii de forumul asta si migreaza pe un altul pe masura ta xs

Blue 08 Nov 2004 20:15

Hehehe

Stiu , asta baieti si imi pare rau :P . Oricum , pentru unu de varsta mea (8 ani), trebuie sa recunoasteti ca am avut momentele mele 8) !

KORBEN 08 Nov 2004 20:34

observ ca aceasta discutie devine ridicola

All times are GMT +2. The time now is 13:35.