Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Le Tour de France 2004 (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84913)

herbert 06 Jul 2004 22:07

Le Tour de France 2004

ce-ar fi Franta lui Jacque Chirac fara "Le Tour de France"?
discutam despre ciclism, Le Tour de France care a demarat pe 3 iulie, despre trecutul si viitorul (unii zic ca destul de incert) unui sport frumos si foarte greu.

Jay 06 Jul 2004 22:23

Chiar crezi ca Tyler are vreo sansa????

herbert 06 Jul 2004 22:31

as vrea sa aiba. votul meu merge catre el, dar nu m-ar deranja daca ar castiga Jan Ullrich. mai propuneti si alti candidati (verosimili) si-i introduc in chestionar.

Serghei 06 Jul 2004 22:41

Originally Posted by herbert:

as vrea sa aiba. votul meu merge catre el, dar nu m-ar deranja daca ar castiga Jan Ullrich. mai propuneti si alti candidati (verosimili) si-i introduc in chestionar.

Merckx si Jalabert.

herbert 06 Jul 2004 22:50

Originally Posted by Serghei:

Merckx si Jalabert.

care? copilu' si fratele mai mic? :P glumet mai esti

Jay 06 Jul 2004 23:10

Poate Vinokurov sa produca succesul de anul trecut?
Propun un candidat la cel mai bun sprinter: Zabel... Va fi un adevarat meci pentru tricoul verde.

herbert 06 Jul 2004 23:27

Originally Posted by Jay:

Poate Vinokurov sa produca succesul de anul trecut?
Propun un candidat la cel mai bun sprinter: Zabel... Va fi un adevarat meci pentru tricoul verde.

Vinokurov nu participa la Tour - e traumat. imi pare rau ca nu stii.
Zabel nu conteaza in clasamentul final, iar printre sprinteri favoritul meu e Alessandro Pettachi care, deocamdata, nu reuseste nimic.

Jay 07 Jul 2004 01:29

la mea... Fara Vinokurov, pai intradevar am vazut numai o etapa, pana acum....Doamne tre sa ma uit... sau mai bine sa ma documentez... Astept cu nerabdare muntii... La Zabel ai dreptate si asta pentru ca se taie ca maioneza la catarare... Cine ziceti ca i-a Team Trial-ul ??
Poate un Us Postal, T-mobile sau poate Banesto??

Jay 07 Jul 2004 01:38

Serghei: "Ca tot te stiu parior,punem pariu pe o etapa-de preferinta cea de la Alpe D'Huez"

Asta este o provocare grea... Sa ne gandim.....

Jay 07 Jul 2004 01:57

Bicicleta lui Ulrich....http://www.prosport.ro/index.php?c=16&a=25389

Serghei 07 Jul 2004 06:28

Serghei: "Ca tot te stiu parior,punem pariu pe o etapa-de preferinta cea de la Alpe D'Huez"

Asta este o provocare grea... Sa ne gandim.....

Asta era pt herbert,da nu-i problema pun si cu tine.

Zabel nu conteaza in clasamentul final, iar printre sprinteri favoritul meu e Alessandro Pettachi care, deocamdata, nu reuseste nimic.

Anu trecut a fost amuzant tare,castigase maiestrul Pettachi 4-5 etape, dupa primii 100m(!) de munte a abandonat. :lol:

Danny 07 Jul 2004 22:01

Din pacate Lance inca nu are adversar. Ullrich ar trebui sa prinda o forma de zile mari ca sa poata sa-l bata. Tyler Hamilton mai are de muncit. Vinokourov si Beloki - out...

1. Lance Armstrong
2-3. Tyler Hamilton - Ullrich

Eventuale surprize: R. Heras, I. Mayo, Oscar Sevilla.

Anonymous 07 Jul 2004 22:02

Cred ca lance armstong va casitga turul frantei

Jay 07 Jul 2004 22:16

Mda... US Postal confirma, Phonak face o mica surpriza si Banesto.. iar Telekomul pe 4 ... dupa cum ziceam US Postal mai tari ca ever... Sa vedem daca batranul Lance se tine pe picioare....

Jay 08 Jul 2004 03:20

Click http://www.gazetasporturilor.ro/index.php?c=28&a=17085

herbert 08 Jul 2004 12:14

a fost un mesaj (nedorit) pe care l-am sters. n-am stiut cum s-o fac fara urme. cine stie, sa vina in ajutor

herbert 08 Jul 2004 12:20

in TT de ieri mi s-a parut destul de bun (adica pregatit) Tyler Hamilton. sper sa nu fie macinat de complexe ca in ceilalti ani, cand era si cu clavicula rupta (un complex ar fi... prietenia mai veche cu Lance) si sa "loveasca" oportun si decisiv, lasandu-i in urma pe ceilalti. ce timp mizerabil in cursa de ieri. astazi se anunta vant puternic si "caravana" va traversa campii franceze, involburate de curenti antiamericani.

piranha 08 Jul 2004 13:54

Olá,

Un pont de site super-fun pentru voi: 29 de motive pentru care Bicycles are better than women. Have fun !

http://www.cyclingforums.com/t116258.html

De asemenea, poate veti gasi interesant site-ul meu de ciclism, unde puteti descarca melodia Bicycle a lui Freddy Mercury si alte chestii faine la sectiunea Download.

Jay 08 Jul 2004 21:08

Mai... va plac comentatorii... Naum si Banciu that is... I love them....

Jay 08 Jul 2004 21:56

Etapa a treia http://www.prosport.ro/index.php?c=16&a=25525

herbert 08 Jul 2004 22:33

Mai... va plac comentatorii... Naum si Banciu that is... I love them....

pentru mine, Naum e cel mai suportabil comentator sportiv din tv-urile romanesti. tipul si scrie destul de bine, e drept usor flamboaiant si metaforic (o veche meteahna a ziaristicii romanesti).
ce etapa halucinogena. nu stiu cata treaba va face acest Thomas... frances, care a imbracat "galbenul", dar e o bucurie pentru Franta care n-a mai castigat Turul de multi ani. cum naiba nu nimereste si Lance intr-o busculada? mi se pare ca Alessandro Petacchi va abandona.
poate maine asistam la un sprint final, cu caderi, sa cante claviculele...

Jay 08 Jul 2004 22:52

Mda... Eu am mai citit si carti de ale lui taica-su Gellu Naum... Oricum nu cred ca pot fi egalati.... Au fost destule cazaturi si astazi pe ploaie... Oricum mi-a placut evadarea si la cat mai multe...

Danny 08 Jul 2004 23:01

Eu am inceput sa ma uit la Turul Frantei acum 4 ani...tocmai datorita comentariului lor. Fac un cuplu de exceptie. Bine...au mai contribuit peisajele Frantei si etapele de munte... :)

herbert 09 Jul 2004 01:03

Mda... Eu am mai citit si carti de ale lui taica-su Gellu Naum... Oricum nu cred ca pot fi egalati.... Au fost destule cazaturi si astazi pe ploaie... Oricum mi-a placut evadarea si la cat mai multe...

mai Jay, fratioare, Radu Naum nu este fiul lui Gellu Naum. de unde ai scos-o? il putem intreba pe prietenul nostru ALS (bai hedonistule, unde ai disparut?!), care a fost un prieten al casei Naumilor (Gellu si Ligia).
inseamna ca citesti poezie, ca Gellu Naum e poet??? cum poti sa afirmi ca ai citit cateva carti. ce carti? te-am cam prins cu minciunica, vrei sa impresionezi, asa-i??? are doar un roman-poem "Zenobia" si cateva piese, restul e poeeeziiiee suprarealista!!!
dar sa nu ne abatem de la subiect. eu mai ascult si comentatorul englez si - o curiozitate - pe cel rus, foarte bun si acesta, fost ciclist de performanta, e drep, usor imperialist, ca orice rus, dar un tip cultivat care turuie fara intrerupere si mai exersez russkii iazik

Jay 09 Jul 2004 01:52

mai Jay, fratioare, Radu Naum nu este fiul lui Gellu Naum. de unde ai scos-o? il putem intreba pe prietenul nostru ALS (bai hedonistule, unde ai disparut?!), care a fost un prieten al casei Naumilor (Gellu si Ligia).
inseamna ca citesti poezie, ca Gellu Naum e poet??? cum poti sa afirmi ca ai citit cateva carti. ce carti? te-am cam prins cu minciunica, vrei sa impresionezi, asa-i??? are doar un roman-poem "Zenobia" si cateva piese, restul e poeeeziiiee suprarealista!!!
dar sa nu ne abatem de la subiect. eu mai ascult si comentatorul englez si - o curiozitate - pe cel rus, foarte bun si acesta, fost ciclist de performanta, e drep, usor imperialist, ca orice rus, dar un tip cultivat care turuie fara intrerupere si mai exersez russkii iazik

Pai Zenobia ce e mai???(pe carte scria toata ziua roman). sau CAlea Searpelui.. ce e??? Eu stiam ca Radu e ruda cu Gellu, dar se poate sa ma insel. Nu prea cred ca tre sa ma faci mincinos pentru faptul ca am crezut ca Zenobia ar fi altceva. Eu l-am citit si nu stiu de ce ii zici roman-poem. Poate imi explici si mie. Si stiu ca este poet in principal... Dar cum nu ma omor eu cu poezia, nu am vrut sa spun de poezia sa, mai ales ca nu am citit-o. Pai sa impresionez, cel putin pe tine, e ultimul lucru pe care vreau sa-l fac ...
Eu l-am prins o data pe comentatorul ala englez si era sa adorm de plictiseala... Povestea de nu stiu ce calatorie a facut el si ce a facut pe acolo(prin Franta cred)... in fine ... nu mai vreau sa-l aud...

P.S. Gellu Naum a scris si teatru... http://www.adevarulonline.ro/index.j...ticle_id=88120

Jay 09 Jul 2004 02:05

Lance si Sheryl Crow....http://www.prosport.ro/index.php?c=16&a=25673

Etapa a 5 a http://www.gsp.ro/index.php?c=1&a=17507

herbert 09 Jul 2004 16:43

pai despre Zenobia (roman-poem) si piesle de teatru am spus eu mai sus. de ce ma trimiti la adevarul?
astazi sper sa apuc macar finalul cursei. sau mai bine s-o vad in reluare/rezumat si sa aflu de o mare surpriza, sa zicem - abandonul lui Lance si victoria lui Hamilton sau Ullrich.

Jay 09 Jul 2004 21:36

Pai te-am trimis la adevarul, pentru ca nu prea stiam sa vorbesc despre cartea aia, ca nu am citit-o si nici nu stiu pe cineva care a citit-o. In fine... De acum nu trebuie sa ma iei asa de tare ca vreau sa impresionez sau lucruri din astea pentru ca nu e asa. Atunci cand gresesc, ori nu stiu, ori ma incurc.. In nici un caz nu vorbesc..... gol.
Despre estapa de azi am sa revin intr-un alt post...

Jay 09 Jul 2004 23:13

Ziua incepe foarte rau... Cu vestea ca italienii Alessandro Petacchi si Mario Cipollini au abandonat Turul Frantei datorita accidentarilor.
De notat: In ultimul km al etapei o cazatura destul de haotica. Primul sprint intermediar luat de Da Cruz, al doilea la fel, iar evadatii au reusit au fost prinsi destul de aproape de plutonul condus de Brioches la Boulangere.
Etapa a fost castigata de belgianul T. Boonen in urma unui sprint, de fapt hai ca suntem deja la inceput, sa dam un mic clasament... asa ca sa stim cum evolueaza baietii....

Clasamentul general:
1. Thomas VOECKLER
2. Stuart O'GRADY
3. Sandy CASAR
4. Magnus BACKSTEDT
5. Jakob PIIL
6. Lance ARMSTRONG
7. George HINCAPIE

Clasament tricou verde:
1. Stuart O'GRADY
2. Robbie MC EWEN
3. Danilo HONDO
4. Erik ZABEL
5. Jean-Patrick NAZON
6. Jaan KIRSIPUU
7. Thor HUSHOVD

Clasament cataratorilor:
1. Paolo BETTINI
2. Janeck TOMBAK
3. Jens VOIGT
4. Bram DE GROOT
5. Sandy CASAR
6. Jérôme PINEAU
7. Franck RENIER

si Clasamentul etapei a6a:
1.T. BOONEN
2.S. O'GRADY
3.E. ZABEL
4.D. HONDO
5.B COOKE
6.S MARINANGELI
7.J PINEAU

Jay 10 Jul 2004 00:47

Armstrong, contestat

http://www.prosport.ro/index.php?c=16&a=25764

Jay 10 Jul 2004 17:16

S-a terminat si etapa a 7a. Etapa plata cu 2 mici catarari, dar sa va spun sincer... Iubesc Bretania... O etapa cu o cazatura si cu o mica evadare la sfarsit...
Clasamant etapa 7:
1.F Pozzato
2.I Flores
3.F Mancebo
4.L Brochard
5.S. Hinault
6.M Scarponi
7.P Bettini

M_olecula 10 Jul 2004 23:41

Jay : Te Iubesc frate ! Bine ca postezi tu aici cronicile etapelor (oricat de mici ar fii ele) . Eu sunt un fan al turului Frantei , ma uit de vreo 5 ani si iubesc competitia asta . In perioada asta nu am timp sa ma uit nici la 5 minute din tur si d-asta iti spun ca faci treaba excelenta cu posturile astea !!!!! Tine-o tot asa !!!!

herbert 11 Jul 2004 16:24

ploaia (ce multa e la acest Tour!) mentine suspansu'. oricine poate cadea, inclusiv marii pretendenti la victorie. deocamdata sta linistit, mediocru-adormit Ullrich. poate ca asteapta muntii?

Danny 11 Jul 2004 19:17

deocamdata sta linistit, mediocru-adormit Ullrich. poate ca asteapta muntii?

Asa e Ullrich de cand il stiu. Asta e stilul lui. Care mie nu-mi place. La fel de linistit o sa fie si pe munte...

herbert 11 Jul 2004 21:38

Originally Posted by Danny:

deocamdata sta linistit, mediocru-adormit Ullrich. poate ca asteapta muntii?

Asa e Ullrich de cand il stiu. Asta e stilul lui. Care mie nu-mi place. La fel de linistit o sa fie si pe munte...

bine, i-am conturat profilu'. ca niste latini temperamentali eu propun sa-l trimitem in p***. de ce ne enerveaza??? de ce nu arde ca un fitil???
...dar tot asteptam sa i-o faca lui Lance...

Danny 11 Jul 2004 22:00

...dar tot asteptam sa i-o faca lui Lance...

Mai multe sperante imi pun in Hamilton...

herbert 11 Jul 2004 22:16

Mai multe sperante imi pun in Hamilton...

sa fii tu celalalt care a votat, pana acum, cu Tyler Hamilton?

Danny 11 Jul 2004 22:22

Nu, eu sunt realist, am votat cu Lance. :D

herbert 11 Jul 2004 22:27

Nu, eu sunt realist, am votat cu Lance. :D

se poate spune si asa, dar se mai spune: fricos, merge pe mana celor puternici, conservator-comod... :P

Danny 11 Jul 2004 22:33

Neah, realist. Daca intrebarea era "Cine ati vrea sa castige Turul Frantei" era altceva.

Jay 12 Jul 2004 16:29

Luni pauza ... si nu e bine...

Dar sa revin cu un scurt de duminica... Doamne ce a mai plouat, mi-era mila de ciclisti... Ma asteptam la cazaturi spectaculoase, dar au mers prea intepati...In etapa de duminica, Lamballe - Quimper (172 km), cei care au trecut primii linia de sosire au fost Thor Hushovd (Credit Agricole), Kim Kirchen (Fassa Bortolo), Erik Zabel (Team T-Mobile). Vad ca-si revine Zabel.. e ceva... Pe marti

Jay 13 Jul 2004 18:09

Marti... Ce mai e nou!!
Pai... Doar 173 de ciclisti (din 188) au ramas in Turul Frantei. O parte au renuntat din cauza accidentarilor, altii au fost exclusi pentru dopaj.
Prima catarare (km 34) ofera cele mai multe puncte lui Virenque, apoi lui Mayo (Euskaltel) si Gonzalez de Galdeano (Liberty Seguros).
McEwen castiga primul sprint intermediar, urmat de O'Grady. Castigatorii celei de-a doua catarari - Cote d'Aubusson - sunt 1. Landaluze (3 pt), 2. Simeoni (2 pt), 3. Kroon (1 pt). Plutonul reuseste sa prinda din urma pe cei doi evadati, finalul cursei fiind unul spectaculos: foarte multi ciclisti trecand linia de sosire aproape in acelasi timp. Robbie McEwen trece primul la cativa centimetri de Hushovd. Al treilea este O'Grady.
Maine ziua Frantei... om trai si om vedea....

herbert 13 Jul 2004 19:45

ce tristete pe capul lui Erik Zabel! neamtul asta (fericit-pragmatic candva) termina cursele pe locul 3,4,5... nu mai poate castiga. vezi daca nu stii sa te lasi la timp! desi, daca trece muntii, poate castiga la Paris.

Jay 13 Jul 2004 19:47

Vedem daca e in stare sa treaca muntii, dar ... nu cred ca va lua vreo etapa anul asta...Eu totusi as vrea....

Jay 13 Jul 2004 20:33

Armstrong, sub Ullrich

http://www.prosport.ro/index.php?c=16&a=25961

Jay 14 Jul 2004 16:29

In primul rand ..La multi ani Franta!...
Astazi este o zi speciala.... Comenteaza in direct Radu Naum si Banciu, dar si Marius Tuca... extraordinar
Etapa 10 Limoges - Saint Flour
Ne axam pe catarari astazi... ca am intrat in munti...
Prima catarare de categoria 4 este castigata de Richard Virenque (regele muntilor de anul trecut). Au urmat Merckx (LOT) si Chavanel (BLB). Primii doi cataratori s-au si detasat la 1'25'' de pluton.
A doua catarare (cat-3 Col de Lestards) aduce lui Richard Virenque (QSD) 4 puncte, 2. Alex Merckx (LOT) 3 puncte, 3. Paolo Bettini (QSD) 2 puncte, 4. Christophe Moreau (C.A) 1 punct. Top 3 oficial in varful catararii de categorie 3 de la Cote de Saint-Yrieix-Le-Dejalat: 1. Virenque (4 pt), 2. Merckx (3 pt), 3. Bettini (2 pt). Top 3 oficial in varful catararii de categorie 1 de la Col Du Pas De Peyrol: 1. Virenque (15 pt) 2. Merckx (13 pt) 3. Menchov (11 pt) si cu asta Virenque trece pe primul loc in clasamentul cataratorilor. Tricoul alb cu buline rosii este al sau.
Castigatorul "celei mai dificile etape din T.F. 2004"(datorita catararilor) este Richard Virenque - reusita amplificata de sarbatoarea nationala a Frantei - cu peste 5 minute fata de pluton. Felicitari !! Francezul a reusit sa castige toate cele 9 catarari de astazi care mai de care mai dificile si sa ia tricoul alb cu buline rosii.
Thomas Voeckler isi pastreaza tricoul galben.

Bogie 14 Jul 2004 20:59

Jay, faci un lucru bun pt amaratii astia de noi care nu avem posibilitatea de a urmari Turul. Multumim.

Jay 15 Jul 2004 16:37

Etapa 11 Saint Flour - Figeac. Nu uitati maine... va fi o etapa extraordinara... se intra serios in munti... vedem cine se tine si cine nu...
Primul loc in prima catarare de categorie 3 este adjudecat de eroul de ieri Richard Virenque (Quick Step), urmat de Christophe Moreau (Credit Agricole) si Egoi Martinez (Euskaltel) si clasamentul cataratorilor e destul de bine sudat.. David Moncoutie (Cofidis), Egoi Martinez (Euskaltel) si Juan Antonio Flecha (Fassa Bortolo) sunt evadatii care aduna punctele celei de-a treia catarari. S-au distantat la 7 minute de pluton. David Moncoutie se desprinde in utlimii 10km si castiga. Dupa el trec Juan Antonio Flecha si Egoi Martinez.

herbert 16 Jul 2004 00:01

nici etapa a doua montana n-a "deconspirat" posibilitatile si intentiile celor trei mari ( declarati asa la inceputul Turului):Armstrong, Ullrich, Hamilton. pot mai mult decat arata??? incepe sa ma enerveze rau de tot "tactica" gigantilor. mi-ar place sa castige Turul Virenque - e mai patimas, e mai expresiv, a si avut obscure probleme cu dopajul etc.

Danny 16 Jul 2004 10:20

Pana acum a fost jucarie. Astazi si maine sunt etape montane clasice, cu finish in catarare, decisive pt. soarta turului.
Etapa de astazi - 2 catarari de 1a categorie. Maine - poate cea mai dificila etapa cu 2 catarari de 1a categorie si finish cu catarare "haute-categorie" (aici va ataca cu siguranta Armstrong...daca n-o va face inca de azi).
Din pacate nu pot sa vad turul insa sunt sigur ca cei 3 si-au pastrat fortele pentru aceste 2 etape.

P.S. Pentru astazi - atentie la I. Mayo. (in primii 3?)

All times are GMT +2. The time now is 02:35.