![]() |
Harry Potter movies and books
Salut... Forumul asta e pentru "fanii" HP. Make fun all u want! Real fans adore Potthead... Real fans lick ass...
|
Nu, forum-ul asta e pentru cinefili.
|
Re: Harry Potter movies and books
Originally Posted by EternalDeadlyFever:
|
H a h a... Mi se pare k atzy prins o idee greshita... De fapt... am skris yo greshit.... am vrut sa skriu Pt "fanii" HP. I'm sooo clumsy! Anywayz... I only want to make fun of real fans... Nassty.. :D
|
Tu de fapt ce vrei? Sa se arate toti fanii HP ca sa razi de ei sau ce?
|
Originally Posted by BeNnY:
|
Originally Posted by Gaandalf:
|
Originally Posted by iepurilah:
:D :D :D :lol: :lol: :lol: hp impreuna cu cine a scris aceasta minunatie de carte sa isi cumpere un pistol si sa se omoare, cred ca ar fi cel mai intelept lucru posibil\ in primul rand hp nu prea are multzi fani pe acest forum asa ca nu inteleg de ce acest topic a fost deschis mai ales la fanatic oricum imi sustin parerea HP 1,2,3 si cate or mai fi sunt de KKT |
Deci... aici veniti si il injurati pe Harry Potter & fanii lui... Si?
|
nu il injuram...facem misto de el! :D
|
No shit!
Originally Posted by Ionutz55:
De parca nu ar fi tot aia... |
ce aveti mai cu saracul harry porcar? :happy:
lasati-l sa traiasca in pace.... |
:lol: lol. Totusi, MinRep are dreptate. Nu va mai bateti joc de Harry Potter, pt k prin asta dati dovada de slabiciune. Orikum nu e vina lui k seria LOTR e cu muuult mai buna. A, si inca ceva... Topicul Harry Potter ar trebui sters.
|
Acum va razbunati dupa ce v-a fost atacat "LOTR Pride-ul" sau ce? Ce patetic... Rasariti unul dupa altul care mai de care sa vedem care reuseste sa-l insulte pe HP cel mai tare! Cine reuseste primeste un prezervativ folosit! :w00t:
|
pai asa ar fi cel mai bine
prea a fsot bagat in seama |
|
Bai incultilor! Macar ati pus mana pe cartea HP (sau in general pe o carte analfabetilor)? SA citit si voi acolo 3 cuvinte, desi necesita 'mult efort' pt unu care a citit ceva asa de 'sofisticat' ca LOTR. Ma pis pe filme care sunt varza. Ma declar fan MARE HP (3, 4 si 5). Cine nu a citit cartea sa taca din gura.
|
Bai ogto, am pus pana pe carte bah, da nu pe una despre un copchil care e mare vrajitor!
|
wow... ce ai facut, ai citit titlul sau premiza filmului de esti ASA de informat? Drogatule. |
Nu, am spus ce e important din filmul asta! Restul = balarii
|
Prezervativul folosit echivaleaza cu gura ta |
|
De fapt chestia e spusa de Parazitii... nu ca n-ar fi adevarat |
Oka...ma' bad again....chiar incepusem sa-mi fac griji ca incepi sa gandesti
deci...corectez....din ciclul "2 stupid dogs", Benny a mai preluat o perla P.S: aia de la Parazitii era altfel, dar nu asta conteaza |
Am citit shi eu din seria Harry Potthead - in engleza ca in romana au vomitat aia in nu shtiu cate pagini numai prostii. concluzie : mai mult de 42 de pagini n-am rezistat. Este limbaj pentru copii.
|
|
Originally Posted by ogto:
Ca sa iti raspund la intrebare am sa-ti zic k DA, am citit toate cele 5 carti aparute pana acum mai mult decat O DATA. Am toate filmele si ma declar FANA. Insa, de asemenea am citit si LOTR cartile (mai mult decat o data) si filmele sunt geniale. De aceea vreau sa iti zic ca parerea mea este ca povestea LOTR este mai buna decat cea HP. Da-ti seama k pe forumul Fanatic oamenii isi bat joc de Harry, si nu iti mai sustine punctul de vedere sus si tare, pentru ca sunt mai multi aici care il detesta pe Harry Potter, decat care intr-adevar au citit toate cartile si au vazut filmele... Nu vreau sa te jignesc, dar daca vrei sa intalnesti fani adevarati du-te pe forumul Voi Despre Filme si gaseste acolo filmul HP. Reiau: Topicul acesta ar trebui sters. |
Va rog sa va calmati.
Iar faceti circ dintr-un topic. Lasati aici fanii Harry Potter sa scrie. Nu mai amestecati Harry Potter cu LOTR! Daca mai continuati cu injuraturile, sterg mesajele! Si vorbesc serios! |
Originally Posted by LadyEowyin:
Eu am citit 8 pag din LOTR si am adormit. Iar la film, bine ca avem MULT pepsi ca altfel nu rezistam. |
Originally Posted by emanuel:
emanuel are perfecta dreptate. Cui ii place Harry Potter sa scrie aici... cui nu, sa nu scrie aici... nu trebuie sa ne certam pe o tema asa de stupida ca asta, nu? Eu v-am zis, ma declar FANA si o sa mai vedeti mesaje ale mele pe acest topic. Intre timp, calmati-va si sa vorbim ceva intr-adevar interesant despre HP. P.S. : M-am razgandit :P Topicul nu trebuie sters :D |
Respectele mele Galadriel pentru exprimare
|
Originally Posted by ogto:
Ambele serii (si HP si LOTR) sunt super-boring LA INCEPUT, nu intelegi nimic... dar daca ai rabdare si le citesti pana la capat iti dai seama k intr-adevar merita... nu mai faceti comparatii intre filme.... Harry Potter e Harry Potter, si Lord of the Rings e Lord of the Rings. :sleep: Peace! :D |
HP 1, 2 kind of sucks
|
Dap, 1 si 2 au fost facute de Chris Columbus si nu prea cred k e asa de experimentat "in ale magiei". Daca erau facute de cineva care are stilul lui Peter Jackson ieseau de 100 de ori mai bine. Acum si eu astept sa vad ce a iesit din Prisoner of Azkaban. Am vazut trailerul... hmmm... pretty good... defenitly better than the first two. :P Totusi nu prea am incredere in Alfonso Cuaron. Celelalte filme regizate de el nu au avut asa de mare succes. Dar pot sa am incredere. Acum HP Prizonierul din Azkaban cica a inregistrat un box office in UK si NY de nu-ti vine sa crezi. Singurul film cu mai multe incasari din prima zi a fost Titanic...
P.S. : Aici HP a intrecut LOTR. :D |
Eu vorbesc implicit de carti. Filmele 1 si 2 au fost slabute din cauza ca si cartile 1 si 2 au fost mai copilaroase.
|
Hai sa ne gandim shi asha ...
Cine a fost J.R.R Tolkien shi cine este J.K Rolling ? Nu scrii 5 cartzi cu acelshi subiect shi te trezeshti scriitor peste noapte. Tolkien a scris duzine intregi de cartzi shi pe acelashi subiect dar shi pe alte teme. Asha k dupa mine Rolling can just roll the f@ck away. E la fel k la Spider-Man - de ce a incasat atatzia bani. S-a dus toata populatzia de copii a globului sa-l vada ... same thing here... |
Dap... aici chiar ai dreptate, Benny. Dar ti-am zis: mi se pare k regizorul Columbus s-a gandit : "Eh, fac ceva pt copii, nu trebuie sa fie prea horror..." ;)
|
Da' mai lasa-l pe J.R.R. Tolkien in pace!!!
Originally Posted by Sefu':
|
Originally Posted by Galadriel_queen:
Uite care era ideea topicului:
Deci daca va place HP, nu cititi pe aici si nici nu va suparati, topicul e pt astia ca noi carora nu ne place HP |
OK, then... my mistake, Sorry!
|
Bai,eu sunt fan Harry Potter de cand am auzit de el.Am citit toate cartile de la 1 la 5,caci al 6 lea apare in iulie.
Filmele au fost super misto si sper sa apara HP 5 mai repede.Cartea 7 sa apara si aia odata. |
Despre JKR, autoarea lui Harry Potter
Citesc tot felul de enormitãþi despre JKR, cea care a scris cãrþile despre aventurile lui Harrz Potter. Subscriu la pãrerea cã Tolkien este un scriitor mai mare descât JKR, pentru cã a scris mai multe genurii de cãrþi, dar, oameni buni ºi JKR a SCRIS CÃRÞI. DECI PENTRU ACEST LUCRU TREBUIE APRECIATÃ. Este adevãrat cã fiecare are gusturile lui. ªi mie mi-au plãcut cele trei filme din seria Stãpânul inelelor ºi aºtept sã vãd o ecranizare a romanului Hobiþii. Revenind la JKR, "mama" lui Harry Potter, se ºtie cã este mai bogatã decât regina Angliei. Ei, asta este ceva, nu-i aºa? Cum a devenit bogatã, dacã nu i se cumpãrau cãrþile? ªi cine i-ar fi cumpãrat cãrþile dacã ar fi scris prostii. Deci, în concluzie, vã rog sã o lãsaþi mai moale cu vorbirea jignitoare la adresa lui JKR ºi mai ales la adresa fanilor Harry Potter. Fiecare îºi alege fanii ºi nimeni nu trebuia sã îl ia în râs pentru asta. A face miºto este una, iar a jigni este altceva. ªi se pare cã unii dintre voi adorã sã jigneascã. Internetul nu este latrinã, oameni buni!!!!
|
Acets site n-ar trebui sa fie deschis pt antifanii HP. Poate lor nu le plac filmele shi cartzile bune. :P
P.S.:Filmele au avut nominalizari la Oscar, iar cartzile la Nobel. :P |
Stau ºi mã gândesc dacã nu am fãcut o greºealã când am hotãrât sã-mi dau cu pãrerea despre HARRY POTTER. Cel care a iniþiat topic-ul din acest forum a scris cã acesta este pentru „fanii” lui Harry Potter. Ce înseamnã ghilimelele? Cã, de fapt, nu adevãraþii fani ai lui Harry Potter pot sã-ºi dea cu pãrerea aici, ci doar cei cãrora nu le place de Harry Potter? Îl rog pe iniþiatorul acestui topic sã explice ce-i cu ghilimelele alea! Dacã, uneori, chiar ºi o amãrâtã de virgulã poate sã dea peste cap un document (oficial sau nu), atunci ce sã mai spunem de „banalele” (sic!!) ghilimele!!!!!!!!! ;) ;)
|
okok ii pt amandoua genurile dar totusi... oricat de anti-harry potter sunteti, nu mi se pare ok sa se vorbeasca aja si cum se spunea mai sus filmul a avut moolte nominalizari la Oscar shi cartea a primit intradevar un Nobel !!! Deci nu ii chiar aja prostie . In plus cartile lui Tolkien nu au primit nimic interesant si nici filmele !!! Poate ca Tolkien este un scriitor mai vechi sau mai mare decat Rowling dar nu inteleg ce e asa de greu de bagat la cerebel ca in lumea asta totul se schimba !!! Si nu vom ramane mereu la Mozart pt ca vor aparea si altele... daca intelegeti la ce ma refer!!!...si cu asta am terminat ce am avut de spus !! scuze pt cei anti-harry potter dar asta este parerea mea !!!
|
de acord cu ale-anda :D
daca credeti ca aceasta carte strica valoarea literaturi vechi, gresiti, no bine cartea HP nu este nici genul de Jules Verne, nici a lui Tolkein, dar pentru secolul 21 este perfect eu nu zic nimic rau despre literatura normala, dar recunosc si acel lucru, ca HP a facut mai mult bun decat rau. Sunt o gramada de copii intre 9-13 ani sau si mai mari, carora nu a placut sa citeasca. Multi au zis ca HP era cea shi prima carte care a schimbat parerea lor, si a facut sa citeasca si alte carti no eu nu stiu, dar sigur ca HP niciodata nu o sa faca nimic rau pentru tinerii din acesta lume :happy: |
exact!! in plus nu mai suntem pe vremea lui " Creanga" ca sa citim Tolkien... lumea avolueaza si se schimba la fiecare ora ... asa ca.... daca va place Tolkien ok , !!1 nu am zis nimic dar daca nu imi place LOTR nu inseamna ca il fac in toate felurile sau fac misto de el!! si gata.GUSTURILE NU SE DISCUTA... in rest pace si prietenie :D
|
Cred ca esti o rusine si pentru fanii harrypotteristi mai evoluati. Asta cu vremea lui Creanga(asta o fi trait in paleolitic si scria pe peretii pesterii langa
picturile rupestre?) nu mai trebuie comentata. Oricum Tolkien este peste Rowling. In privinta lumii care mai evolueaza, presupun ca unul care ar citi(daca ar sti ca ar fi primitiv rau) "Epopeea lui Ghilgames" ar fi nedemn de atributul de homo sapiens, nu? |
Ca tot suntem la capitolul Harry Potter, cartile si filmele, iata ultima bomba a lui Rowling: Albus Dumbledore este homosexual :D
http://www.cinemagia.ro/news.php?news_id=6375 |
Are vreun rost prostia asta?
Totusi nu inteleg ceva...in scenariu pt. ecranizare ("autoarea a povestit cum a primit scenariul penultimului film din serie, Harry Potter and the Half-Blood Prince") a taiat ea pagina aia si a scris "Dumbledore e gay" pe margine? Deci sa inteleg ca scenaristul nu a respectat cartea? Dar de ce auzim de abia acum despre asta daca era deja scris in cartea HP6? Si in alta ordine de idei...ce a vrut scriitoarea sa primeasca in schimbul acestei afirmatii? Doar aplauze, sau a vrut ca si publicul gay sa se alature fan-clubului...ca uite, daca Dumbledore e gay putem fi fani...ca nu era destul de "vesela" povestea asta a lui Harry Potter...poate chestia asta are consecinte mult mai grave si se trezesc copii, fani ai vrajitorului Dumbledore sa aiba mai multe in comun decat credeau... |
All times are GMT +2. The time now is 15:32. |