![]() |
Posters Reborn
Am decis impreuna cu Benny sa facem un topic cu postere alternative la filme. Ideea a venit de la 'Return Of the ogto', unde am vazut ce usor e sa faci un poster pt. film.
Vom posta ocazional un poster de film si puteti sa postati si voi propriile vostre creatii. Primul poster este la Secret Window. Secret Window |
:hmm:
Pacat ca nu putem sa punem poz(n)ele direct pe forum... |
Re: Posters Reborn
Originally Posted by ogto:
|
Bai ia sa-ti inchida si tie cineva Bored of the cacat ma ca oricum e un jeg literar. :x
|
Originally Posted by BeNnY:
|
Am scris.
|
|
STAR WARS: EPISODE I The BeNnY Menace
Super productie! |
Originally Posted by iepurilah:
ahhmmm foarte misto... mai ales faza cu "Forbidden" :D |
Bai retardatule era vorba de poze facute de tine. |
pai da mah...si ce?...aia nu e facuta de mine? :D
P.S: sorry everybody pt eventualele probleme in vizualizarea posterului, acum am rezolvat problema. Puteti sa admirati posterul super productiei aici |
Hehehe... Sa te aud cum plangi tu sau cel care a facut site-ul respectiv...
|
:o uuuh....o dai pe amenintari :hmm: ..crezi ca ma doare mana sa imi fac imi fiecare zi cate un cont pe la nu stiu ce site de hosting? marsh mah cu de-astea! :x
|
Da' uite ca din cauza ta am deviat de la subiect...
Nu mi-a spus nimeni o parere despre poster....si sa stii ca parerea ta nu ma intereseaza bey benny |
Neah, stii ceva? Imi bag pula
M-am plictisit de mistouri de-asta de 2 lei. Daca continui ma doare fix in cur de tine cu tot cu afisul tau. Mars la cacat |
Da, ai derivat de la subiect. Cu o poanta de kkt. Aminteste-mi sa rad ca sa ma pot opri. Taci naibi din gura retardatule. Si nu va mai certai aici cretinilor, faceti-va propriul vostru topic unde sa va certati. |
Bah baieti, daca la voi singura metoda de a face misto e injuratura, atunci mutati-va, tata, in alta parte....LOSERS!
|
Losers? :sick: :hmm: Mhm... Este clar ca mintea ta deproportionata nu poate sa vada diferenta 'subtila' intre o injuratura si o insulta. Drogat analfabet. Mai taci naibi din gura. E pacat de posturi, sa le irosesc pe tine, un idiot. |
pai ia explica-mi si mie, asa ca la idioti, cum se cheama ceea ce ai scris tu in threadul asta si in altele?
|
Se intituleaza "iepurilah e un drogat idiot" |
|
aha... cu vreo ruda de-a ta |
mah tzarane, ce ma fac eu cu tine?...ca numa' anapoda intelegi!
Nu era vorba de nici o ruda de-a mea, ca nu stiu nici una idioata.....nici ai tai nush daca-s asa, dar daca ma iau dupa ce a putut sa iasa din ei....doamneee! |
|
Originally Posted by ogto:
|
Originally Posted by LadyEowyin:
Mda... adevaru' e ca prostii cu prostii se aduna |
10x LadyEowyin :love: ...in sfarsit, cineva care imi apreciaza munca!
|
Dupa cum am spus mai sus....
|
Atunci lasa-ne in "prostia" noastra sa radem si noi oleak de astia "destepti"!
|
mai lasati incolo insultele, pt ca shi aici shi la HP tot ce faceti este sa va certati....
cred ca cel mai bine ar fi sa faceti un topic in care sa va injurati shi sa va certati pana nu ma puteti!!! :hmm: |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Iar tu a-i fi principala noastra tinta. |
Pentru mine nu.
Mesajele lui iepurilah ma ung pe suflet pe mine |
mersi...cred... :shock: |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Credinta ta e oarba |
dc te bagi in seama?
te-a intrebat cineva ceva? aa? |
I :love: u 2 Benny |
Iepurilah!!! Nu ne mai bagi postere pe aici ? Mai vrem, mai vrem! :w00t:
|
mi-e si frica, ca iar imi sar astia in cap....dar parca as mai baga unu'...
|
|
Benny cam sari in sus repede de la o vreme.. Cei cu tine ai ascultat prea mult ombladon si ti-a dat de ai sarit in sus ca michi maus?! Ai sa o lasam mai moale.. Nu de alte da conflictele deschise pe forum ocupa spatiu degeaba pe serveru cinemagia.. Yo zic sa citesti mai mult pt capacitate ca al anu p vremea asta... ;)
P.S: Sper ca nu o sa incepem acuma sa ne floodam pe nspemii de pagini ca n-am chef! ;) |
Originally Posted by LadyEowyn:
|
Originally Posted by TLD:
|
i'm flirting with my PC already. Pe seara! 8) |
Bored of the forum sau cum era... Ce sa mai vad discutii despre filmu : Cine se mai cearta azi pe cinemagia? sau Cum mai revad eu niste injuraturi frumoase si stilizate.... Stai calma nu am parasit definitiv forumu.. Dak vrei sa ma vezi v-am zis la mare la vara o sa fiu pe acolo! Tin sa mai vb cu mr. Gandalf si toti constantenii! ;) |
|
Pai eu o sa fiu ep la mare in perioada 26 iulie - 1 august.. asta sigur... Da ai sa nu mai vb off-topic ca sare michi maus asta al forumului pe noi... Si de al 2 pagini de cearta ajungem al 20! Mai vb pe privat - ca e mai shic! :P |
Sar in sus ca am si de ce. Facand abstractie de ultimele 5 mesaje total off-topic iti sugerez sa nu mai vorbesti tu asa cu mine ca pot si eu sa vorbesc la fel cu tine. Cu respect (deocamdata) |
ei na poftim educatzie...s-au emancipat puradeii... |
Puradeii?!?!?!? :x
Asta chiar ca a fost low. |
O singura injuratura, si inchid topicul!
Si vorbesc serios! |
All times are GMT +2. The time now is 01:49. |