![]() |
CineMagia 1 MAI
Mai sunt vo' 3 zile pina de 1 mai,sarbatoarea preferata a romanilor...cum se descurca cinemagistii in aceasta frumoasa si sfinta zi?Desi nu pica in zi lucratoare anu' asta( :( :( :( )...Oricum,am tras si un chestionar,de preferinta completabil dupa 1 mai...Eu personal ma orientez spre munte anu' asta - sa speram k nu ploua altfel ma enervez.
Condoleantele mele celor care muncesc de 1 mai... :sleep: |
Anu' viitor sper sa fie mai bine,caci anu asta am de inv pt 2 teze :(
|
Re: CineMagia 1 MAI
Originally Posted by raptor:
Votez cu muntele.... dar lasa asta, moshule... ia zi mai bine, tu si MinRep "aveti vreun amestec" in crima aia cu studentul italian...? :(( Cica militia cauta doi tipi, genul rocker! poate, sa-i tunda! ;) Intreb si eu, nu dau cu paru'! :lol: |
Nostim :w00t: Iti fac tie cadou brishca in cauza...
|
Originally Posted by raptor:
hai bah k nu te-ai suparat, nu-i asa? and the sphincter said.... :lol: asta a fost buna! :lol: |
Normal k nu m-am suparat...mama,ce distrusa era italianca aia...oricum,sa revenim la ale noastre...pakat k atzi votat cum a fost 1 mai inainte sa fie 1 mai... :lol: se mai intimpla
|
mda
|
O punem de o defilare cu cremwursti ?
|
Depinde.Fetele ce aduc?
|
Nici una din cele 4 optziuni ... Super pizdakis a ieshit in fiekre an - adik 6 ani la rand de cand am inceput sa merg la Neptun ... gratar, bautura shi fete shi muzica shi distractzie. Cheltuiesc in jur de 3 milioane in 3 zile (enorm de mult) dar credetzi-ma k se merita asha o "escapada" de genu' asta inainte de stresiunea asta de tot kktu ' ....
|
Originally Posted by Gaandalf:
Trei moilioane cheltuiesc doar pe transport, baietzica... |
Originally Posted by Leonard Pyron:
Da cu ce te deplasezi domnule cu elicopeteru'? :w00t: :w00t: :w00t: Spre munte usor,un gratar,o muzica,o distractie,o prietena,si apoi incepe iar calvarul asta! |
Inca nu e 1 Mai, mai e o zi... :D
|
Da,ma! De abia maine e unu mai. Aveam senzatia ca a si trecut. \
Fir-ar... :? |
diseara am un mare show, asta in loc de o excursie la mare, care din pacate nu sa mai realizat :)
|
1 MAI SUCKED DIS YEAR! :sick:
|
Pentru mine e o zi ca oricare alta :)
|
De 1 mai muncitoresc...eu o sa lucrez...azi e 1 mai. Oh yeah! Pana la 11 noaptea mai e...traisca schimbu` 3!!! Same shit every year...oops...cred ca un an am scapat..dar nu mai shiu care e ala..years agoooooooo... :((
|
Unu' mai e zi de mici si bere !... asta NEAPARAT !!!
inca n-am 'prestat'.. dar ziua n-a trecut inca... am ascultat si frumosul imn muncitoresc cantat de Madrigal... cu 1 Mai muncitoresc.. sa intru in atmosfera !!! unde sunt defilarile de alta data.... aaahhh... mergeam cu pionierii... fluturam steguletze... marshaluiam .. ce vremuri... ce vremuri.... (pantera roz a devenit nostalgica ! hehehe :P ) |
Originally Posted by BeNnY:
|
La cat esti de banal,nici nu ma mira! :w00t: :w00t: :w00t: |
Originally Posted by patraulea:
Ma bucur :) P.S. O intrebare am: de ce esti tot timpul asa cu ochii bulbucati si gura cascata? Esti in calduri, ceva? Ai vazut ceva interesant? E cineva in spatele tau care?... |
il strange cineva de ... de....de.... :(( :(( :(( oh well..ce-o avea p-acolo...
|
Buna gluma!
:D :D :D |
in primul rand are trei capete...
|
Originally Posted by zizi:
3 pt. a potoli pe toti 3.Mai sti,poate unu vrea mai mult... 3 doamne,si toti 3! :P :P :P |
unde era replica asta.????? o tin minte dar nush exact unde......... :? |
Originally Posted by WraIth:
Intr-un film,dom'le intr-un film!RO :w00t: :w00t: :w00t: |
O sa va cada coaiele de atat mirc,mai puneti mana pe o carte! "Trei,Doamne,si toti trei" e ultimul vers al poeziei cu acelasi nume-George Cosbuc. |
Originally Posted by Serghei:
asha.................dude u saved me thx .......nu mai dormeam la nopate :P |
ma omule...ce ai? esti constipat? :shock: |
Sa revenim la subiect... :)
...Anu' viitor o sa iasa mai bine... |
:D De povestit...1 mai pierdut pe coclauri...dar a meritat!
|
Am daramat tot blocul (in cazul asta hotelul), mi-am disperat vecinii ... :lol: Io la 1 Mai am inundat Hotelu Tomis unde am stat ... am vrut sa fac dus shi a plesnit tzeava de apa calda fierbinte shi etajul 1 s-a inundat shi s-a umplut de aburi ... mocheta a putrezit shi in urma acestui incident ne-am imprietenit cu toate 3 etajele care au venit sa vada ce s-a intamplat ... :lol: 1 mai k asta este de povestit la nepotzi ... In rest bautura la greu shi beat 24/7 ... :lol:
Shi va mai zic ceva : "Consumul Excesiv De Alcool Duce La Terminarea Lui" :lol: :P :D :lol: |
Originally Posted by Gaandalf:
:lol: :lol: :lol Petrecerea de 1 mai a iesit super klumea :D Care dintre voi, cei care suntetzi din buc. atzi fost duminica la universitatzi, unde au cantat parazitzi. A fost super klumea Nici nu se compara cu mafia, ma refeream la cum canta live, adica sunt de nota 10, dar si publicul a fost bestial. Ei cenzurau melodia, iar publicu striga cat putea de tare cuv. care erau cenzurate de CNA |
1 mai - an ordinary day in my boring life :?
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
La mine singura diferenta a fost ca am baut 2 sticle de Pepsi in loc de una... Ce petrecere!... |
da' ceva mai "tare" nu ai baut? ce draq...doar e 1 mai... :) |
|
Si ce vrei domne sa fac sa ma imbat si sa ma duc pe la vecini? (vecinii mei sunt "pesti" :shock: )
Nu-mi place berea. Imi place vinul si altele dar daca beau prea mult ametesc... Si se strica toata smecheria... Lasa ca ma inveti tu Gandalfe cand mai vii aici in Bucuresti cum sa ma imbat! Learn from the pro... |
Eu mi-am baut mintile de dimineata pana seara!
Si a meritat! :lol: :lol: :lol: |
Ce aveti toti cu bautura peste bautura.....................lasati-o mai moale mai
Uite de exemplu eu nu beau de loc hac (scuzati) :P :D |
asa oamenilor....beti...beti pana cadeti pe jos....
|
Bem cat mai putem!Cand o sa fim terminati,ne lasam de sportu'asta!
8) 8) 8) |
dupa ce o sa fiti terminati....va odihniti.....shi apoi iar beti!! :D |
Bem.Bem,Bem pana ne curatam!
Urmeaza o bauta de 1 iunie,pt.nostalgici! 8) 8) 8) |
|
shi apoi urmeaza 15 iunie (terminarea scolii) :P :D |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Eh... atunci e cu totul altceva! Atunci poate poate o sa beau si eu ceva |