Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Emisiuni TV & Everything (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84256)

WraIth 08 Apr 2004 10:37

Emisiuni TV & Everything

Vote and comment.............
Va plac nu va plac.............astea sunt emisiunile din Romania

Nightwane 08 Apr 2004 10:49

K@K@ SURPRIZE :P

sa zicem ca votez CC da' nu prea m-am mai uitat la TV de cateva luni 8)

K's 08 Apr 2004 11:15

numai tampenii sunt in emisiunile alea...

poate un poll despre talk-show-uri o sa adune mai multi participanti la vot

WraIth 08 Apr 2004 11:17

Originally Posted by K's:

numai tampenii sunt in emisiunile alea...

poate un poll despre talk-show-uri o sa adune mai multi participanti la vot

Daca astea le difuzeaza...........ce vrei sa facOK.I'm looking forward to see it...........

PoliFanAthic 08 Apr 2004 12:20

Pacat de ce a ajuns divertis.

Leonard 08 Apr 2004 13:31

Lipsesc "Mircea & Oreste" si "Gala" exact favoritele mele :) N-am cu ce sa votez

WraIth 08 Apr 2004 13:33

Originally Posted by Leonard:

Lipsesc "Mircea & Oreste" si "Gala" exact favoritele mele :) N-am cu ce sa votez

Chiar daca apar mai multe..........se rezolva :wink:

Ionutz55 08 Apr 2004 14:00

cronica carcotasilor, in rest poate vacanta mare cand nam ce face

BeNnY 08 Apr 2004 16:54

Imi placeau cei de la Divertis... acum s-au dus si ei

TLD 08 Apr 2004 18:24

Inainte urmarea saptamana de saptamana, acum nici nu stiu dak sunt sau nu in vacanta... :roll: Oricum cei mai buni ca sa zic asa din ce ati bagat la poll! ;)

Demona 08 Apr 2004 19:38

Cronica Carcotashilor...cause it's so obvious...

ogto 08 Apr 2004 19:42

Am votat "Cronica", dar s-a stricat rau... nu mai are deloc haz... Dar toate programele romanesti mi se par varza... Cel mai decent mi se pare "Gheorge"... Dar nu e in poll...

WraIth 08 Apr 2004 21:16

Originally Posted by ogto:

Am votat "Cronica", dar s-a stricat rau... nu mai are deloc haz... Dar toate programele romanesti mi se par varza... Cel mai decent mi se pare "Gheorge"... Dar nu e in poll...

sorry......am uitat de el,caci eu nu prea sunt un mare fan Gheoghe(mai ales de la Lantul Slabiciunilor :evil: )Daca vrei sa apara....zi-mi :wink:

notorious 08 Apr 2004 22:53

'cronica carcotasilor', desi o prind din ce in ce mai rar...

cine ar vrea de-aici s-o prajeasca pe teo in ulei ?

WraIth 09 Apr 2004 08:38

Originally Posted by notorious:

'cronica carcotasilor', desi o prind din ce in ce mai rar...

cine ar vrea de-aici s-o prajeasca pe teo in ulei ?

Lasa mai ca a mai scapat de ceva grasimi.. :D , deshi that's not a bad ideea :wink:

PoliFanAthic 09 Apr 2004 10:06

Orice emisiune care face misto de Mickiduta Alecksandresku e buna. :lol:

nookie 09 Apr 2004 15:04

CC dar numai pentru partea cu Dezbracatu!

notorious 09 Apr 2004 22:32

Quote:

Lasa mai ca a mai scapat de ceva grasimi.. , deshi that's not a bad ideea

eu de fapt vorbeam despre actul sadic in sine. teo merita ucisa in chinuri, fie ca are 130 sau 70 de kg, ca sa vad la ce o mai ajuta gura aia a ei ironica in fata torturii...

p.s.: sunt nebun, stiu...

Nightwane 09 Apr 2004 23:12

trebuia bagata si emisiunea "5 minute de shopping" cu Dana Savuica :P :P :P :P :P :) :) :) :) :lol: :lol: :lol:

WraIth 10 Apr 2004 09:03

Originally Posted by Nightwane:

trebuia bagata si emisiunea "5 minute de shopping" cu Dana Savuica :P :P :P :P :P :) :) :) :) :lol: :lol: :lol:

:lol: :D Uite ca asha mi-ai adus aminte de emisiunea lui Robert Turcescu de pe realitatea...100%,daca ati vazut-o??

Gaandalf 10 Apr 2004 14:00

Cronica - deshi nu am mai avut timp in ultima vreme sa ma uit la ea ...
procentajul este super funny :lol:

K's 10 Apr 2004 16:12

'marca inregistrata' nu este in poll si uneori sunt chestii de vazut!
oricum nici nu se compara cu rahatisurile celelalte!

100% nu-i talk-show :o ???

WraIth 10 Apr 2004 16:18

'marca inregistrata' nu este in poll si uneori sunt chestii de vazut!
oricum nici nu se compara cu rahatisurile celelalte!

100% nu-i talk-show :o ???

"Rahatisurile " astea sunt (in mare) emisiunile difuzate la noi............
Poti sa votezi-am uitat de ea :wink:
Cred ca da.de ce?

K's 10 Apr 2004 16:30

Originally Posted by WraIth:

"Rahatisurile " astea sunt (in mare) emisiunile difuzate la noi............
Poti sa votezi-am uitat de ea :wink:
Cred ca da.de ce?

mersi pt ca ai adaugat si marca inresgistrata.
am votat, nu mare mi-a fot mirarea sa vad cati s-au inghesuit la carcocasi. come on pll, mie mi se par jenanti in proportie de 99%- productiile lor ('piesele alea de teatru') mustesc de falsitate, ei citesc de pe prompter, plus ca de multe ori modifica materialele mult prea mult pt a obtine glumitele...
...si se maimutaresc prea mult...nu asta inseamna comedie sau umor! dar daca marea masa asta intelege, ei trebuie sa se conformeze :evil:

100% nu ar tebui inclus intr-un poll despre talk-show-uri??? si nu intr-unul despre emisiuni...

WraIth 10 Apr 2004 16:56

mersi pt ca ai adaugat si marca inresgistrata.
am votat, nu mare mi-a fot mirarea sa vad cati s-au inghesuit la carcocasi. come on pll, mie mi se par jenanti in proportie de 99%- productiile lor ('piesele alea de teatru') mustesc de falsitate, ei citesc de pe prompter, plus ca de multe ori modifica materialele mult prea mult pt a obtine glumitele...
...si se maimutaresc prea mult...nu asta inseamna comedie sau umor! dar daca marea masa asta intelege, ei trebuie sa se conformeze :evil:

100% nu ar tebui inclus intr-un poll despre talk-show-uri??? si nu intr-unul despre emisiuni...

Cu placere
Dar nu-i neparat de ceea ce fac ei,de "circ" sau stiu eu...........mie oricum imi place de ceea ce zic despre celelalte emisiuni,despre carcotelile lor.
Dar nu vreau sa bag 100%..........eu doar mi-am adus aminte de ea :D

nortis 11 Apr 2004 00:54

In materie de divertisment, cel mai mult imi plac cei de la grupul Voua care mai au din cand in cand cate o emisiune cu scenete la tvr1.

emanuel 13 Apr 2004 12:05

Carcotasii ruls... nu toate poantele lor sunt super, dar luata pe de-a intregul emisiunea e ok si amuzanta...

Sm�agol-Gollum 13 Apr 2004 12:16

yeap....carcotasii rulz

notorious 13 Apr 2004 22:22

intreb doar - exista vreo emisiune de film pe posturile romanesti ? de cand s-a desfiintat 'cinemagia' si 'pe aripile filmului'... nici macar pe irina margareta '<du-te dracului!>' nistor n-o mai vad...

BeNnY 13 Apr 2004 22:24

era chestia aia cu F&TV parca dar n-am mai vazut-o de mult...

notorious 13 Apr 2004 22:34

a iesit de muuuuuuult din program. calin georgescu n-a fost in stare sa o tina pe linia de plutire.

crydead 13 Apr 2004 22:36

Intelege-l si tu, omu' nu e la primu' eshec. :wink:

K's 14 Apr 2004 00:15

intreb doar - exista vreo emisiune de film pe posturile romanesti ? de cand s-a desfiintat 'cinemagia' si 'pe aripile filmului'... nici macar pe irina margareta '<du-te dracului!>' nistor n-o mai vad...

am prins intr-o zi pe tvr cultural o emisiune de acest gen. nu stiu sigur cand, dar uita-te in program.

aviz: prezentatoarea are voce spooky, dar nu e nistor, ci o tipa mai tinerica :-?

zizi 14 Apr 2004 01:13

am prins intr-o zi pe tvr cultural o emisiune de acest gen. nu stiu sigur cand, dar uita-te in program.

aviz: prezentatoarea are voce spooky, dar nu e nistor, ci o tipa mai tinerica :-?

e sambata pe la pranz....redactor cica ar fi viorica bucur, da e prezentata de o unatc-ista, studenta la cav, foarte antipatica, cu parul rosu...ma rog, ce zice, e in general ok(l-a facut de kko pe carmazan, odata)

Mircius 16 Apr 2004 15:01

Cu toate ca am votat CC (Sisi) imi pare enorm de bine ca emisiunea MArca Inregistreaza e pe locul 2. E super mishto facuta si merita toata atentia. Pacat de orele alea ciudata la care se difuzeaza.

Sm�agol-Gollum 16 Apr 2004 15:45

poate ca difuzeaza emisiunea la orele alea pt ca nu este chiar asa de urmarita :o
poate

Mircius 16 Apr 2004 15:48

pai si normal ca nu e urmarita, pt ca e la ora aia....
poate....

WraIth 16 Apr 2004 15:54

Originally Posted by Mircius:

pai si normal ca nu e urmarita, pt ca e la ora aia....
poate....

Correct me if i'm wrong but.................. nu cumva da reluare ziua??? :o

Mircius 16 Apr 2004 15:57

:roll: m-ai prins.... dar si atunci e aiurea...
sambata (sau duminica) la 13.30... beak

K's 16 Apr 2004 16:24

da' ce este atat de 'ciudata' ora???, doar nu vrei sa o puna la 4 dupa-masa.
1 noaptea este numai bine.

Mircius 16 Apr 2004 16:27

ei, nici kiar asha.....
poate pe la 10 de exemplu....In locul unui sitcom.....

K's 16 Apr 2004 17:08

la bloc ar trebui ras din principiu (cred ca as prefera muzica populara, in locul acestui sit-com :o - nu merita numit asa...)

Mircius 16 Apr 2004 17:12

asta ziceam si eu.....

BeNnY 16 Apr 2004 20:52

Si mie imi place Marca Inregistrata :) Misto emisiunea... La Bloc este cea mai jalnica productie romaneasca ...

WraIth 16 Apr 2004 21:03

Originally Posted by BeNnY:

Si mie imi place Marca Inregistrata :) Misto emisiunea... La Bloc este cea mai jalnica productie romaneasca ...

In comparatie cu ce da pe prima ...............nush ce porcarii de "comedii" cica.......asta inca ii buna
Ce prostii sunt alea........hate them :x

Sm�agol-Gollum 17 Apr 2004 14:21

daca la bloc este prostie atunci ce parere aveti despre Rosane (parca asa se scrie)-ala de pe prima :o

WraIth 17 Apr 2004 14:29

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

daca la bloc este prostie atunci ce parere aveti despre Rosane (parca asa se scrie)-ala de pe prima :o

Da ala nu-i productie romaneasca................ziceam de alea serialele alea doua cu "ticniti din anto" shi nush care cu nishte copii bleah:x

Sm�agol-Gollum 17 Apr 2004 14:33

productie romaneasca sau nu tot este o mare prostie!!!
prima tv sucks!!!!!!
pro tv rulz!!!!

BeNnY 17 Apr 2004 14:36

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

Roseanne e de 2000 de ori mai bun de cat La Bloc. E misto Roseanne

Sm�agol-Gollum 17 Apr 2004 14:46

aici trebuie sa te contrazic!! roseanne este o mare mare prostie!! este un film patetic!! nu merita nici cea mai mica atentie

All times are GMT +2. The time now is 02:53.