Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Chuck Norris (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84177)

Bogie 26 Mar 2004 00:35

Chuck Norris

Exista admiratori ai acestui actor? Are vreun rol cat de cat acceptabil?
Eu l-am vazut numai in filme idioate, apogeul prostiei mi se pare ca l-a atins in "The president's man", a fost marti pe ProTV; dupa fantasticul Milan-Depor nu aveam somn si m-am uitat la filmul asta; nu regret timpul pierdut, am mai vazut un film total absurd.

marcu 26 Mar 2004 01:30

Re: Chuck Norris

Originally Posted by bogie:

Exista admiratori ai acestui actor? Are vreun rol cat de cat acceptabil?
Eu l-am vazut numai in filme idioate, apogeul prostiei mi se pare ca l-a atins in "The president's man", a fost marti pe ProTV; dupa fantasticul Milan-Depor nu aveam somn si m-am uitat la filmul asta; nu regret timpul pierdut, am mai vazut un film total absurd.

Bogie, exista o anume varsta (copilaria) pentru "filmografia" lui Chuck Norris. Am privit shi eu cand eram mai mic. Nu are, sarmanul, nimic demn de retzinut.

Gaandalf 26 Mar 2004 01:30

Chuck Norris - :P Cand eram in tineretzele mele - aveam un pla sa imi fac colectzie la filmele lui, ale lui Jackie Chan shi Bruce Lee. Nu am apucat niciodata sa realizez asta dar shtiu ca am ramas fanul lui Chuckie shi am urmarit aproape toate episoadele din Walker Texas Ranger.
Long Wolf McQuade pe de alta parte RULZZZ! Am plans knd i-a murit lupul shi mi-a placut filmul la nebunie...
Ultimele lui filme a avut de prezentat ultimele metode de imobilizare - pretty acrobatic. :o

theo 26 Mar 2004 08:35

Eu il includ, alaturi de Steven Seagal, Jackie Chan, Bruce Lee, Silvester Stallone, etc. in categoria actorilor la ale caror filme nu m-as uita nici daca ar fi singurele filme care s-ar mai produce pe lumea asta.

BeNnY 26 Mar 2004 08:39

Si ai uitat de Jean Claude Van Damme :)

Anne Claire 26 Mar 2004 15:08

il urasc!ma enerveaza mutra aceea de tough guy care o afiseaza si daca te uiti un pic mai bine la el,poate sa joace rolul lui Merlin la curtea regelui Arthur.

WraIth 26 Mar 2004 16:32

Originally Posted by Anne Claire:

il urasc!ma enerveaza mutra aceea de tough guy care o afiseaza si daca te uiti un pic mai bine la el,poate sa joace rolul lui Merlin la curtea regelui Arthur.

Ii ami trebuie barba :D

Demona 26 Mar 2004 21:30

Anne Claire, te rog, ma jigneshti. Jigneshti fanii fantasy. Taliesin(Merlinul) e un personaj foarte nobil shi intzelept. E ca shi cum l-ai compara pe Sean Connery cu Leonardo DiCaprio...

WraIth 27 Mar 2004 10:27

Originally Posted by Demona:

E ca shi cum l-ai compara pe Sean Connery cu Leonardo DiCaprio...

:lol: :lol: :lol:

Nightwane 27 Mar 2004 11:11

M-a terorizat Chuck Norris cand eram mic...UGH! YUK! Il urasc :D...dar sa nu uitam si pe Van Damme, Stivãn Sigalu' si alti "Actori" care ne distrug neuronii :D

WraIth 27 Mar 2004 11:22

Originally Posted by Nightwane:

M-a terorizat Chuck Norris cand eram mic...UGH! YUK! Il urasc :D...dar sa nu uitam si pe Van Damme, Stivãn Sigalu' si alti "Actori" care ne distrug neuronii :D

Mai este shi ala Tom "the dragon" Lee (parca). apai acela chiar ma dispera ... :x

Demona 27 Mar 2004 21:27

Razi tu razi Harap-Alb...ma refeream la tine Wraith...da` e pe bune...Chuckie sux!!! Ce nume cretin are...:x

ogto 27 Mar 2004 23:35

Chuck Norris este un actor de filme categorie B. Nimic mai mult. Nu incearca sa faca filme bune... El si cu Van Dam... Ei sunt maestri filmelor proste cu batai... :D Acesti oameni au inspirat Matrix si Fight Club... :D Iar in romania filmele lor proaste au mare succes la prosti, facand audienta foarte mare... :D

WraIth 29 Mar 2004 14:26

Originally Posted by Demona:

Razi tu razi Harap-Alb...ma refeream la tine Wraith...da` e pe bune...Chuckie sux!!! Ce nume cretin are...:x

Eu radeam de comparatia facuta de tine :lol:

Gaandalf 29 Mar 2004 17:09

Originally Posted by ogto:

Chuck Norris este un actor de filme categorie B. Nimic mai mult. Nu incearca sa faca filme bune... El si cu Van Dam... Ei sunt maestri filmelor proste cu batai... :D Acesti oameni au inspirat Matrix si Fight Club... :D Iar in romania filmele lor proaste au mare succes la prosti, facand audienta foarte mare... :D

SA nu uitam k a fost o perioada in care filmele de gen Rambo shi Commando erau foarte populare in America ... faptul k akum sunt considerate absurditatzi de filme = EVOLUTION OF CINEMATOGRAPHY ... dar sa nu uitam k eram mici shi ne uitam cu entuziasm la filmele astea gen Missing In Action shi Long Wolf McQuade - film pe care il vreau in colectzie ...

BeNnY 29 Mar 2004 18:48

Originally Posted by Gaandalf:

Originally Posted by ogto:

SA nu uitam k a fost o perioada in care filmele de gen Rambo shi Commando erau foarte populare in America ... faptul k akum sunt considerate absurditatzi de filme = EVOLUTION OF CINEMATOGRAPHY ... dar sa nu uitam k eram mici shi ne uitam cu entuziasm la filmele astea gen Missing In Action shi Long Wolf McQuade - film pe care il vreau in colectzie ...

Point taken! A fost intr-adeva o vreme in care filme gen Rambo erau "venerate"!

Gaandalf 01 Apr 2004 10:58

Rambo - cel putzin primele 2 au fost un fel de protest al soldatzilor americani impotriva societatzii americane care i-au injurat shi i-au facut "BABY KILLERS". Shi au fost primite cu bratzele deschise de publicul american ... shi mie pare aiurea sa ridiculizam filmele astea kre la perioada aia erau "vorba lui BENNY - venerate" - inclusiv de mine.

WraIth 02 Apr 2004 11:50

Tu ai prins acea vreme??Adik p'atunci cand filmele de genul asta erau "venerate" ?? :o

BeNnY 02 Apr 2004 21:34

Si tu ai prins vremea aia :o :evil:

Tu esti ca tipul din emisiunile alea culinare (apropo de Cat in the Hat care l-am vazut acum 2 ore) care pune numai intrebari tampite fara nici un fel de rost!

Cat despre domnu' Chuckie, are niste filme fascinant de proaste!

Sm�agol-Gollum 02 Apr 2004 21:40

Originally Posted by BeNnY:

Cat despre domnu' Chuckie, are niste filme fascinant de proaste!

Corect

marcu 02 Apr 2004 21:51

Mai, l-ati (l-am) desfiintat pe Norris, sarmanu'. Abandonati subiectul, nu se merita. Nu e crestineste sa dansezi pe mormantul cuiva. Eu zic sa va apucati de guvernatorul Californiei, ca e mai musciulos si, banuiesc, mai rezistent.

Dan Gerose 03 Apr 2004 20:58

Stop

Nu inchide nimeni topic-ul asta ? Chuck sucks ! :lol:

marcu 03 Apr 2004 23:04

Dane, nu trebuie inchis, ci, pur si simplu, abandonat si se va duce la arhiva.

All times are GMT +2. The time now is 20:04.