![]() |
The Hottest Woman: The Sequel
aici astept propuneri pentru calificarea in primul tur al celei de-a doua editii a campionatului feminin. Imediat voi afisa regulile si propunerile mele.
|
Ete Leonardu` !!! ;)
|
I think you should work on the title... I AM THE TITLE MASTER... in Sfanta Treime asta e rolul meu.... pe langa altele.... THE TITLE MASTER... Think about it :wink:
|
Iata ce propun eu, din ce filme am vazut (am pus intre paranteze filmele in care au jucat cele care poate sunt mai putin cunoscute de unii dintre voi). Dintre acestea, plus ce mai propuneti voi, plus cateva din pierzatoarele primei editii (vreo 6-8) se va face o selectie si vor ramane 64, dupa care va incepe campionatul.
deci astept propuneri noi sau ce alegeti din astea. Aitana Sánchez-Gijón [Walk in the Clouds] Alexandra Dahlström [Fu cking Amal] Alexandra Dinu Ali Larter Alison Lohman [White Oleander] Anna Kournikova Asia Argento Audrey Tautou Barbara Sukowa [Europa] Bjork Gudmundsdottir Bridget Fonda Brooke Shields Cameron Diaz Carrie-Anne Moss Chloë Sevigny Christiane Paul [Im Juli] Claire Forlani Courtney Love Deborah Kara Unger Diane Keaton Elisabeth Shue Elizabeth Peña Ellen Barkin Emily Watson Erika Eleniak Goldie Hawn Gwyneth Paltrow Heather Graham Helen Hunt Helena Bonham Carter Hilary Swank Holly Hunter Irene Jacob [Rouge] Jacqueline Bisset Jane Seymour Jenna Elfman Jennifer Jason Leigh Jennifer Love Hewitt Jessica Lange Judy Davis Julia Roberts Julianne Moore Julie Delpy [Killing Zoe, Before Sunrise, Blanc] Julie Hagerty Juliette Binoche Juliette Lewis Kylie Minogue Kristin Scott Thomas Lara Flynn Boyle Laura Harring Laura Linney Lea Thompson Lena Olin Lili Taylor Louise Lasser Mädchen Amick Madeleine Stowe Madonna Mariel Hemingway Marina Sirtis Mary Elizabeth Mastrantonio Meryl Streep Mia Farrow Michelle Pfeiffer Minnie Driver Mira Sorvino Miranda Richardson Natasha Lyonne Natasha McElhorne Nicoletta Braschi Pamela Anderson Patricia Arquette Paulina Porizkova Paz Vega [Lucia y el sexo] Penelope Cruz Rebecca Liljeberg [Fu cking Amal] Rebecca Romijn-Stamos Robin Wright Penn Rosanna Arquette Sigourney Weaver Sharon Stone Sheryl Lee [Twin Peaks] Téa Leoni Viorica Vodã [Filantropica] Winona Ryder + ce ati mai propus voi pana acum: Marisa Tomei Neve Campbell Meg Ryan Jodie Foster Leonor Watling |
Originally Posted by Leonard:
Asta ce cauta aici? |
Originally Posted by BeNnY:
pai am stabilit titlul topicului (daca la asta te referi pe conferinta), au fost martori: TLD, Nightwane, Ilila, Lady_Skar. daca n-ai fost, ce sa-ti fac? |
e doar o propunere. Conditia pt candidate este sa fi aparut macar intr-un film (de lungmetraj, scurtmetraj sau serial, nu conteaza). In rest votam frumusetea nu? Anna K. a avut cateva replici in "Me, Myself & Irene", deci se accepta |
![]() |
|
Partea a 3-a o fac eu.... (poate)
Still... don`t like the sound of it... |
Deci mie mi-a fost lene sa citesc tot..am vazut-o acolo shi pe Liv Tyler so...okey.. :) What's next???
|
Pot sa fac eu parte a patra? O sa fac ceva de genul: Chrsistian Ricci vx. Toate actritele Hollywood-ului... Ar fi misto :D
|
Nicole Kidman
|
Originally Posted by Demona:
n-ai vazut bine, nu e Liv Tyler, poate ai confundat-o cu Lili Taylor. Reguli: 1. nu puteti propune din primul campionat decat pe cele care nu au trecut de turul 2 2. Cele care nu au strans minim 5 voturi (in primul tur) sau 6 voturi (in turul 2) nu pot fi propuse aici |
Eu propun pe Charlize Theron si CHRISTINA RICCI!!! YEAH!
|
Originally Posted by Demona:
|
mai adaug o regula: 3. toate cele care au pierdut in fata uneia din cele 3 finaliste (Liv, Monica sau Jolie) pot fi propuse (chiar daca au trecut de primul tur) |
|
cred totusi ca se strang cam multe cu regulile pe care le-am dat... in turul 2 au fost multe meciuri echilibrate. Naomi merge desigur (a fost invinsa de Liu cu 11-10 parca)
|
|
OK, deci regula 3 ramane valabila totusi numai pt tururile 1,2 (saisprezecimi, nu si mai departe). Naomi ramane fiindca a pierdut la mica diferente de Liu
|
Mi se pare cam aiurea, dar voi suntei sefii... :D
|
deci, rasfoind prin topicul cu primul campionat, am decis ca acestea sunt pierzatoarele primului tur carora li se mai ofera o sansa:
Catherine Bell Nicole Kidman Julia Stiles Reese Witherspoon Katerine Heigl Shannyn Sossamon Kristanna Lokken Jennifer Connelly Jennifer Aniston Kate Beckinsale Shannon Elizabeth Demi Moore Naomi Watts Laetitia Casta Natalie Portman Rachel Weisz Claire Danes Denise Richards Rosario Dawson Din acestea, fiecare sa-si aleaga maxim 4 favorite (nu conteaza ordinea). In functie de voturi, primele 6(sau 8, nu m-am decis inca) vor avea locul asigurat in primul tur al acestui campionat. |
Cele 4 propuneri pentru a doua sansa: (Leonard ai omis citeva din cele care au pierdut inca din primul tur!!)
1. Renee Zellwegger (a pierdut in primul tur in favoarea Umei Thurman) 2. Jennifer Aniston 3. Kate Beckinsale 5. Kate Hudson (a pierdut in primul tur in favoarea lui Natalie Portman) Din cele propuse de tine am ales: Audrey Tautou Carrie-Anne Moss Claire Forlani Elisabeth Shue Gwyneth Paltrow Helen Hunt Jane Seymour Julia Roberts Julianne Moore Juliette Binoche Laura Linney Michelle Pfeiffer Minnie Driver Penelope Cruz Robin Wright Penn Téa Leoni Winona Ryder ... la care mai adaug si urmatoarele care nu se gasesc in lista: Marisa Tomei Neve Campbell Meg Ryan Jodie Foster |
Vreau sa apara Ricci in aceste meciuri... Macar acolo undeva... Imi sustine cineva propunerea?
|
Eu sustin propunerea!
|
Originally Posted by Ilila:
Renee a pierdut in fata Umei (care n-a ajuns in finala) si n-a adunat 5 voturi (doar 2), deci nu se pune. Kate Hudson... (idem) a adunat doar 3 voturi. deci consider doar Aniston si Beckinsale din topul tau. gaseste altele 2 |
pot sa pun doar doua?
1. Nicole Kidman 2. Naomi Watts |
din cele ramase mi le-am ales pe urmatoarele 4:
Jennifer Connelly Kate Beckinsale Natalie Portman Rachel Weisz Iar din cele propuse de tine: Aitana Sánchez-Gijón http://www.el-mundo.es/larevista/num...es/aitana1.jpg Asia Argento Audrey Tautou Carrie-Anne Moss http://bellescan.allbreast.com/img/B...-Anne_Moss.jpg Diane Keaton Elisabeth Shue Helen Hunt Helena Bonham Carter Hilary Swank Holly Hunter Julianne Moore Paz Vega Winona Ryder |
mi-am mai adus aminte vreo 2 care ar putea fi propuse: Sharon Stone si Pamela Anderson. O sa le adaug imediat in mesajul cu propuneri.
|
|
Nu puneti femei din-astea asa de usuratice pe-aici daca pot spune asa... ca se duce tot farmecul...
|
pai nu le punem pentru tine Benny ca esti minor
|
Si TLD e minor. So what???
|
Bah voi ati innebunit! Eram si eu fericit ca s-au terminat meciurile alea...si acum incep altele???? :o :-?
|
Eu vreau:
ALICIA WITT keira knightley si cristina ricci si liv tyler din cele ramase SI ATAT. |
MUTUMESC RAPTOR!!! Ai vazut leonard? Suntem 2 care vrem ricci! She must be put in!!! PLS!!!
|
Suntem 3 ca si eu o vreau pe Ricci!
|
suntem 4 ca si eu le vreau pe Nicole Kidman si Naomi Watts :lol: :lol: :lol:
|
Leonard>> Fii de neinduplecat! :lol:
|
Nu cumva s-o omiteti pe Jennifer Love Hewitt!!! Nu trebuia sa lipseasca nici din primul concurs... :x
|
True... Si Jennifer Love Hewitt ar trebui sa fie!
|
pana acum urmatoarele au deja 2 voturi, deci sanse mari sa intre in campionat: Audrey Tautou, Carrie-Anne Moss, Elisabeth Shue, Helen Hunt, Jennifer Love Hewitt, Julianne Moore, Winona Ryder. Din pierzatoarele turneului trecut doar Kate Beckinsale are mai mult de 1 vot. ar mai fi si Naomi Watts, Nicole Kidman si Jennifer Connely cu 2 voturi daca imi dati si mie voie sa votez.
|
Leonard, de acord cu lista ta. Am si eu o propunere : Leonor Watling (Hable con Ella, My Life Without Me + cantareatza de jazz:Marlango). mersi.
|
Originally Posted by EgoN:
Nu poti alege toate lista mea, intrucat sunt prea multe. Poti alege si din cele noi propuse de ceilalti si din lista mea, nu conteaza, dar sa nu fie mai mult de 56 alese (64 vor intra din cele vreo 90 de propuneri adunate pana in prezent, dar 8 locuri sunt rezervate pierzatoarelor turneului trecut). Se adauga pe lista si Leonor Watling. |
ok, am inteles.. propun de pe lista ta : Audrey Tautou, Emily Watson, Juliette Binoche, Helena Bonham Carter, Sharon Stone, Winona Ryder, Bridget Fonda,Sheryl Lee, Helen Hunt, Jessica Lange, Madchen Amick, Mira Sorvino, iar dintre pierzatoare Kidman si Ricci.
|
Nu inteleg de ce tre' sa ne limitam la actrite. Eu vreau sa intre in ring Aria Giovanni (Girlfriends, na ca e si actrita :P ) si Adriana Lima.
Sau va e frica ca spulbera orice concurenta?! 8) ---------------------------- Viitorul suna ocupat |
Intr-un meci intre Angelina Jolie si Aria Giovanni as vota-o ORICAND pe JOLIE!
|
Originally Posted by crydead:
OK, se accepta ca propuneri si Aria Giovanni (am vazut-o si eu in filmul lui Andrew Blake) si Adriana Lima (a jucat intr-un scurtmetraj al lui Kar Wai Wong "Hire: Follow". Daca le mai alege cineva, au sanse mari sa intre in primul tur. Ne limitam la actrite fiindca e forum de filme. Totusi de ce nu alegeti si romance? am propus doua (Viorica Voda si Alexandra Dinu) dar nu le-a acceptat nimeni pana acum. Ma mai gandeam la una: Laura - blonda din "La Bloc". E proasta, de acord, da n-arata rau. |
Aouleu apar si romance?! Si eu care vroiam sa deschid un topic special cu vedetel noastre autohtone... Well patentul inc aimi apartine, asa ca sa nu prind pe careva ca se implica! :P
|
All times are GMT +2. The time now is 08:47. |