![]() |
F1 fans, get ready...go!!!
Duminica incepe un nou sezon de F1! Marele Premiu de al Australiei.
Favoriti par din nou Ferrari, urmati de Williams si McLaren... |
cool!
|
Oare citi dintre voi imi sariti in cap daca il injur putin pe schumacher? :)
|
Originally Posted by christi:
da-i inainte cu tupeu! io n-am nimika impotriva lui, dar monopostul lui prea a monopolizat intrecerea....... :x |
Hmmm... ati vazut noul monopost bmw? Botul e total revolutionat... Oricum probabil tot schumacher va castigat si anul asta... Dak nu merg pe mana lu Kimi. Iar la echipe posibil bmw, dar bag mana in foc pt ferrari...
P.S: Care merge la hungaroring-us in vara?! :P |
Eu cred ca nu va mai castiga schumi...
Cat despre botul celor de la williams...e super bine aranjat :lol: |
si eu tin cu raikonnen iar la masini cu bmw
|
Eu tin cu Alonso si cu FERRARI
|
E o chestie acuma, cu Schumacher. Fanii lui se impart in categorii si sunt convins ca stiti la ce ma refer. Toti tin cu castigatorul. Sau, oricum, cei mai multi. Nu cred ca va mai castiga, desi nu as spune nu niciodata.
Imi place de Alonso si cred ca el este viitorul, alaturi de Kimi, pe care, insa, nu il am la inima. |
Reikonen e smecher, sper sa castige tot...
|
Mie nu prea imi place raikkonen .... parca nu are "tupeu"
|
Cand a aparut prima oara, ceilalti au zis: "cine-i asta? un prichindel, refuz sa intru in competitite cu amatorul asta...", dar dupa ce i-a batut mar cam pe toti, aia au tacut... Super tare faza...
|
Eu sunt fan JPMontoya 8) Sper ca stie toata lumea. :D
Reguli noi: -motorul trebuie sa reziste tot week-endul; daca va fi inlocuit, pilotul va primi o penalitate de 10 locuri pe grila de start in cazul in care problema apare in free-practice, iar in cazul in care survine in timpul calificarilor pilotul va pleca din spatele grilei. -sistemul de launch-control precum si cutiile de viteze automate sunt interzise (poate aduce ceva mai mult spectacol) -2 sesiuni de calificari. A, da...trebuie sa ne trezim la ora 5 dimineatza ca sa vedem cursa live :D |
Eu deja am inceput sa fac exercitii cu oscarul :)
Si mai sunt noutati: 1 Marele Premiu al Bahreinului 2 Marele Premiul al Chinei care arata super incalcit... 3 BAR a trecut la gume Michelin (cica Bridgestone sunt tot mai fideli lu Ferrari) 4 Buttton este pentru prima oara pilotul principar intr-o echipa(BAR) 5 Sunt trei debutanti care cred ca vor face o figura frumoasa + Se inmplinesc 10 ani de la moartea lui Ayron Senna P.S. Care se trezeste sa vada calificarile...sa nu scrie aici ce s-a intamplat...sa ne lase sa vedem si noi pe la 13 parca.. |
Nu am vazut calificarile dar va zic rezultatul..pt cei care vor sa vada..la 12 pe TVR
1 M. Schumacher 2 Barichello 3 Montoya 4 Button 5 Alonso 10 Raikinen 12 Coulthard Restu nu mai stiu :lol: |
Renault se anunta tare anul asta. Era normal ca ferrariurile sa iasa primele. Io unu sunt fan montoya si sper sa faca o fig. frumoasa iun cursa asta, adica sa o CASTIGE
|
Originally Posted by Ionutz55:
|
Schumi cam lea deat clasa azi la bmw dar cum zici si tu maine e testul final. Sper sal ia montoya :lol:
|
Si eu sunt fan Montoya dar asta nu m-a impiedicat sa pariez pe M.Schumacher ca va termina in pole-position (avea cota buna, 3/1) ... :) www.jpmontoya.go.ro (site facut de mine in joaca, nu e actualizat de cativa ani, lol, dar gasesti niste foto destul de reusite cu Pablito). Eu in cursa ma multumesc cu un loc pe podium... P.S. Ce impotenti sunt astia de la TVR! Auzi la ei, transmit in direct prima sesiune de calificari (care oricum stabileste doar ordinea de plecare in sesiunea a 2-a) si nu mai transmit ses. a 2-a (care incepe la 2 minute distanta! si care practic stabileste grila de start :o :evil: ). Noroc cu RTL! |
Asta ai dreptate, avea super cota. Da maine se va schimba treaba :D
|
Astia de la fx sunt atat de boii incat au scos din grila RTL-ul la mine... Oricum peste 45 de min voi fi torturat cu mikiduta al nstru! :evil: :evil: :Evil:
P.S: V-am zis ca-s fan Schumacher?!( si asta de prin '96... long time ago :roll: ) :P |
Quote:
|
Se anunta un nou sezon...formidabil!
Pentru Ferrari :D |
A fost o cursa plictisitoare....m-am uitat live si daca nu eram cu inca cativa prieteni adormeam....oricum...nu s-a intamplat nimic important pe parcursul cursei...doar la inceput a fost depasirea aceea...
Mai ma uit odata si in reluare...poate e mai frumos :lol: :lol: :lol: |
eu am dormit in cea mai mare parte a cursei (aveam tv deschis pe f1 desigur). Stiu ca m-am trezit la un moment dat, am vazut ca schumacher e pe primul loc iar raikkonen tocmai o luase pe aratura si m-am culcat la loc. Acum ma uit in reluare, da e cam plictisitor.
|
I HATE SCHUMI!!!!!!!!! :D
si asta de cand era la beneton si la scos pe favoritul meu de atunci HILL. si plus ca f1 e plictisitoare cand vezi unu rosu in fata si multe masini la 20 sec distanta. revenind la cursa am fost dezamagit destartul lui montoya dar asta e. SEZONUL E LUNGGGGG :wink: |
Nu pot sa cred ce a ajuns F1...cand era Hakkinnen era mult mai spectaculos...de cand s-a retras nu am mai vazut o cursa frumoasa...nu mai are nici un haz in felu asta....
Sper sa castige Alonso campionatul.. |
ar fi frumos dar totusi imposibil. pai cand era hakinen il vedeai pe el in fata iar schumi in spate. oricum era mai frumoasa privelistea de atunci decat acum :P
|
De cand s-a retras Hakkinnen sau ma rog, cum se scrie, eu nici macar nu ma mai uit la F1 ... no fun in it...
|
pai daca ar fi asa de cand sa retras PROST si a murit :cry: AYRTON SENNA tot spectacolul f1 sa dus naibi. atunci era cu adevarat MARELE CIRC
|
Nu l-am vazut niciodata pe SENNA asa ca nu pot comenta.
|
pacat
|
pacat, nu stii ce ai pierdut
|
Hakinnen a fost unul dintre cei mai lamentabili campioni mondiali care au fost. A avut o masina super si trebuia sa fii prost, sau Coulthard, ca sa nu reusesti sa castigi. Ferrari a lucrat mult ca sa ajunga la "perfectiunea" actuala. Schumacher a facut destule chestii de prost gust, dar nimeni nu poate spune ca nu este un pilot stralucit. Problema lui a fost ca niciodata nu a avut rivali, care sa aiba masini asemanatoare.
Poate ca F1 nu este cine stie ce, dar ar fi tembel sa nu-ti convina doar fiindca exista o combinatie atat de buna precum Ferrari-Schumacher, care nu are competitie. Nu ar fi normal ca Schumacher sa treaca acuma la o echipa slaba, caci asa era Ferrari cand a venit el acolo. |
Totusi .. spectacolul a disparut
|
daca montoya castiga titlul anu asta pt. mine spectacolul revine :D
|
Originally Posted by aditza2004:
...spectaculos a fost cand s-au batut Schumi cu Villeneuve pentru titlu... (atunci tineam cu Villeneuve, acum tin cu Schumi)... dar si astia sunt departe de amintirile mele din frageda copilarie, cand Senna, Prost sau/si Mansel luptau pentru titlu si Schumi pentru locurile urmatoare... :cry: Cat despre campionatul zielelor noastre... din cand in cand mai apare o cursa palpitanta, cand lui Schumi i se rupe sau cand ploua si abandoneaza o droaie de persoane si atunci spectacol (mai tineti minte - in finalul sezonului trecut - o cursa pe ploaie pe care Schumi a castigat-o, da' a tot oscilat intre locul 1 si locul 8(!)? atunci a fost palpitant, distractiv, spectaculos...) P.S.: Sper ca Alonso sa iasa anu' asta mai bine ca Montoya. Nu as avea ceva cu ultimul, dar imi place mai mult primul. P.P.S.: Aici vroiam sa scriu ceva de "Miki" Alexandrescu, dar m-am razgandit... |
Originally Posted by MinRep:
Daca tot vrei sa zici zi..nu ne deranjeaza :lol: :lol: |
Originally Posted by aditza2004:
Parca nu aveam ce..... :lol: Ba mi-am amintit! La un moment dat, spre inceput, a zis ca Trulii era "sa se acrosheasca" cu Alonso... (pai, da, doar' a inceput noul sezon de carcoteala, nu?) |
P.s: comentariu la cursa: Hegemonia ferrari a revenit! :P |
F1 a ajuns un mare circ acum, nu in sensul in care se doreste. L-au scos pe Schumi in fata si-l tin pe post de exemplu si asta ii inspira pe copii (role model) care ii roaga pe tati sa le construiasca piste de curse (dupa punga, aia mai idealisti) si viseaza sa ajunga intr-o zi ca el. Insa nu se spune ca el (in ultimii 3 ani), ca si Hakkinen, a fost un campion de conjunctura. Cand jumatate din piloti sunt cvasinecunoscuti/debutanti, o treime sunt pusi pe bani, si cam tot atatia nu fac decat sa se bucure de viata de pilot de curse (si eu m-as da pilot pentru o tura cu Jordan), nu prea ai alte alternative decat sa castigi.
|
Formula Juan este un microb care nu te paraseste asa usor. Daca imi spune cineva ca pana in octombrie or sa fie numai curse ca astea de duminica tot am sa ma uit.
Si filmul este un microb. Daca imi spune cineva ca Brad Pitt, Jack Nicholson, Robert de Niro, Edward Norton, etc vor juca numai in filme proaste in anul asta tot ma voi duce sa le vad. In orice domeniu se potriveste : "ou sont les neige d'antan ?". Probabil Benny cand va avea 40-50 de ani va spune, cand eram eu tanar se batea Schumi cu Monty cu Halfy sau cu Iceman. Acum.... La filme ce sa mai vorbim, luati pe net orice clasament mai serios al filmelor din toate timpurile si nu prea gasiti filme dupa 90. ( iar aici pe forum se nominalizeaza Equilibrium si Final destination) Eu unul ador motoarele alea care fac ca toti dracii, ador startul care mi se pare cel mai misto lucru posibil unde tensiunea este fantastica si se lupta din greu pentru cateva pozitii mai ales pe la jumate sau coada unde nu prea se uita nimeni. Ce daca Schumi se duce glont. Sunt batalii pe la mijloc si la coada cat sa-ti satisfaca pofta. Monty i-a depasit duminica pe rand pe Halhy pe Trulli si pe Button. A facut cat o cursa. Miky, va zic eu de bou' de Micky Alexandrescu, ca m-am saturat de cate ori am scris la TVR despre gafele monumentale ale celor doi comentatori. Se batea Heifeld cu Fisichela si ii incurca de zor. Dupa ce mai pe la inceputul cursei ne-a anuntat ca cei doi au schimat echipa, a uitat si tot zicea ca Fisichela a gresit si nu l-a depasit pe Heifeld. Iar acesta era bine mersi in fata si se distanta. Bun Micky ca Micky dar celalalt care nu stiu cum il cheama de ce nu l-a corectat? |
Inca nu "'v-au inchis"??? Shi eu sunt un fan F1, dar exemplarul asta, Schumacher, a distrus farmecul acestei competitzii. In F1 se shi mai moare, pentru ca se joaca pe sume enorme. Cceea ce face Schumi e respingator. A cashtigat multe curse pentru ca locotenentul sau (adica prezervativul) Barrichelo a cedat la ordinele echipei. Shi dupa asta se mai considera cel mai bun pilot in istorie. O iluzie. Cel mai bun ramane Ayrton Senna. Senna a fost un artist, un posedat, pe cand Schumacher este un contabil, care aduna victorii gretzoase, fiind ajutat shi de fratele sau, Ralf, o mediocritate...
|
Faza cu ordinea in echipa este clara, s-a polemizat in jurul ei, dar a castigat destule curse Schumacher si fara Barri, care, sinceri sa fim, ar trebuie sa poata mult mai mult considerand ca si el conduce aceeasi masina precum Schumi.
Micky e simpatic de prost, dar alalalt e mortal cand chiar are intentia sa-l corecteze. Sa vezi ce firav e! "Vai, Micky...stii, nu cumva...?" :lol: |
Originally Posted by marcu:
mai multa dreptate nu am cum sati dau. AYRTON SENNA ramane cel mai bun pilot indiferent ca schumi are 7,8 sau 9 titluri. Dupa cum a zis si alain prost cand a luat premiul pt cel mai bun sportiv la sectiunea sporturilor cu motor, adica " Un singur om lipseste acum dintre noi, un singur om merita cu adevarat acest premiu, AYRTON SENNA" nu stiu daca am reprodus f. bine citatul dar cam asa e. dar oricum schumi e de tot kk. daca nu are masina nici nu castiga |
Luati spre exemplu sezonul trecut, cand a fost mare lupta mare, iar ferrariurile nu au avut cele mai bune zile/pneuri :P Cine a castigat? Aceelasi schumacher... Nu zic ca e cel mai bun pilot din toate timpurile dar nici de tot kk nu e el! ;) |
Pai logic ca daca n-are masina nu o sa castige!!! Ce naiba sa faca, sa alerge pe pista?
|
Dupa cum spune un supliment de ziar...
Schumacher este scamatorul care poate scoate nu unul,ci 10 iepuri din joben... Senna nu ar fi avut nevoie de joben.El ar fi inventat un iepure... Deci...Senna era un geniu al F1 si nu poate fii comparat cu nici un pilot |
Originally Posted by BeNnY:
:D , mai omule tu potzi sa nu imi mai iei mesajele la misto. io ma refeream dar presupun ca ai inteles ca daca nu are o masina buna nu poate sa faca nimic, in comparatie cu senna care la monaco daca stii a ajuns pe 2, apoi s-a intrerupt cursa, dar tinand cont ca avea cea mai varza masina. deci schumi niciodata nu va face asa ceva.., dupa cum am mai zis SENNA nu va fi egalat de nimeni!!!!!! |
Just having fun
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 20:11. |