Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   anti-marx (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83839)

marx 29 Jan 2004 18:53

anti-marx

Pt cei 7 magnifici si pt cei care au reprosuri de facut ii astept aici pt a-si etala
dezaprobarile la adresa mea. Nu vreau sa le blochez activitate conferentiala,dar onoarea de a nu fi lasi ar putea fi salvata aici. Eu cand am avut nemultumiri la adresa oricui le-am spus in fata,aici pe forum, nu in mp,conferinte sau emailuri.
In alta ordine de idei, nimeni nu ma poate obliga sa accept superficialitatea unora dintre voi ca fiind o calitate nepretuita. Eu imi cunosc limitele, sunt dispus sa accept orice critica si sa raspund obiectiv. Deci, postati orice impresie. E mai civilizat. Asta in caz ca apreciati acest aspect.

TLD 29 Jan 2004 19:10

Re: anti-marx

Originally Posted by marx:

Pt cei 7 magnifici si pt cei care au reprosuri de facut ii astept aici pt a-si etala
dezaprobarile la adresa mea. Nu vreau sa le blochez activitate conferentiala,dar onoarea de a nu fi lasi ar putea fi salvata aici. Eu cand am avut nemultumiri la adresa oricui le-am spus in fata,aici pe forum, nu in mp,conferinte sau emailuri.
In alta ordine de idei, nimeni nu ma poate obliga sa accept superficialitatea unora dintre voi ca fiind o calitate nepretuita. Eu imi cunosc limitele, sunt dispus sa accept orice critica si sa raspund obiectiv. Deci, postati orice impresie. E mai civilizat. Asta in caz ca apreciati acest aspect.

Si ma rog care-s cei 7 magnifici si dupa ce criteriu i-ai numarat?! Si Nazgulii erau 9 puteai sa mai gasesti si tu inca 2 sa fim in efectiv complet! Parerea mea e ca ar trebuii sa vb mai mult despre filme si mai putin despre restu! ;) PAREREA MEA! - ca cica e important sa specifici asta! :roll:

PoliFanAthic 29 Jan 2004 19:45

Orice probleme si neintelegeri existenta trebuie rezolvate, pentru a nu...degenera.

Demona 29 Jan 2004 22:05

Oare am norocul sa am aflu printre cei 7? Nu de alta, dar 7 e shi numaru` meu. Hmm...poate ma limitez totushi la 666! ;) Hai marx, nu mai fii asha dramatic. Trece... :roll:

ricutza 30 Jan 2004 00:20

mie mi se pare o idee destul de proasta sa deschizi un asemenea subiect...sincer!

Demona 30 Jan 2004 00:39

Originally Posted by ricutza:

mie mi se pare o idee destul de proasta sa deschizi un asemenea subiect...sincer!

Duuuh! Itzi dai seama ce ieshea daca deschideam Anti-Demona!? Ioai! Nici nu vreau sa ma gandesc! ;)

Nightwane 30 Jan 2004 09:13

marx asta cred ca se plictiseste groaznic... :roll:

TLD 30 Jan 2004 09:25

Originally Posted by Demona:

Oare am norocul sa am aflu printre cei 7? Nu de alta, dar 7 e shi numaru` meu. Hmm...poate ma limitez totushi la 666! ;)

Sa vad dak-i ghicesc pe cei 7 magnifici: EU, Gandalf, Raptor, Min Rep, Danica - astia sigur sunt zic eu! Posibili: Demona (?), a... pe al 7-lea mi-l zici tu? :P

emanuel 30 Jan 2004 09:42

Poate chiar eu?...

marx 30 Jan 2004 12:56

Insusi Gaandalf mi-a dezvaluit intalnirea celor 7 cavaleri ai apocalipsei care la ceas de seara,intr-o conferinta gotica, au incantat proverbe lugubre la adresa mea.
Pana acum s-au dezvaluit din umbra : Gaandalf, TLD, Emanuel, Ricutza, Demona.
Pana la urma nu conteaza cine au fost, sunt curios sa stiu ce mi se reproseaza. V-am spus de la inceput, prefer nepolitetea dar nu admit lipsa civilizatiei.

Lady_Skar 30 Jan 2004 13:01

Doamne ce razboaie de culise se pregatesc pe aici. Scuza-ma Marx, sunt sigura ca ai si tu calitatile tale, dar crezi ca doare pe cineva destul de mult sa NU te placa. Prea multa energie nervoasa irosita...
Parerea mea umila e ca nobody cares about anyboy in forums.

TLD 30 Jan 2004 13:02

Eu iti spusei ce am avut de spus! Citeste primul post! ;) Si ce conferinta?! Am pierdut eu ceva pe aici? :x Sad sad sad! :roll:

raptor 30 Jan 2004 13:03

Astepti de mult sa deschida altcineva topicul asta,marx? :wink:
Nu crezi ca e un pic cam prea evidenta incercarea:voi veniti si ziceti,eu stau si demonstrez?

Gaandalf 30 Jan 2004 13:11

Eu nu postez decat atat : "Dk 2 izti zic k eshti BEAT, DU-TE shi te CULCA!" - in cazul asta 7 itzi zic shi nu sunt singurii!

Cu cat il discutatzi mai mult cu atat o sa se simta mai bine! Ii jucatzi jocul shi el se distreaza! Lasatzi-l k e VAi de steaua lui! :cry:

vorba lui Nightwane : "se plictiseshte de moarte!"

TLD 30 Jan 2004 13:16

Originally Posted by Gaandalf:

vorba lui Nightwane : "se plictiseshte de moarte!"

Sa mai ia o carte din biblioteca si sa o citeasca... Mai stii poate da peste Kant sant... :roll: Aici e doar un forum de filme, nu loc de caracterizat lumea! Si pe mine nu mai caracterizat, spre deliciul publicului... sau poate nu :roll:

marx 30 Jan 2004 13:20

Eu va inteleg atitudinea voastra.Unde nu exista toleranta, nu exista nici curajul asumarii unor afirmatii. Nu Gaandalf?
Apoi, nu ma intereseaza ce gandesc despre mine nici 700 de oameni daramite 7.
Eu inchei orice discutie cu voi. In primul rand suntem prea diferiti mental. Nici unul dintre voi nu va mai primi nici un cuvant din partea mea, asa ca stati linistiti.
Maestre Daniel, cortina te rog !

TLD 30 Jan 2004 13:24

Eu va inteleg atitudinea voastra.Unde nu exista toleranta, nu exista nici curajul asumarii unor afirmatii. Nu Gaandalf?
Eu inchei orice discutie cu voi. In primul rand suntem prea diferiti mental. Nici unul dintre voi nu va mai primi nici un cuvant din partea mea, asa ca stati linistiti.

Acum ar trebuii sa plangem?! Nu ne parasi maiestre... Cine o sa mai dea forumului acel aer de mica inteligenta! Crap! Stiu sa joc bien teatru uneori! :roll: Si da daniele cortina! Topicyul asta trebuie sters, nimic concret si la subiect! Inculpatul a fost judecat! This is a dead end! ;)

raptor 30 Jan 2004 13:35

N-o lua la goana,maestre marx.Iti piere interesul de la un mesaj la altul?Ce e cu atitudinea asta de Habarnam?Ai cumva impresia ca tu dirijezi mersul Universului?Nu o sa cada nici o cortina,si chiar il rog pe daniel sa lase deschis spatiul,or mai fi si altii cu pareri.
Regretele mele...domnu' marx,dar egocentrismul si aroganta se pare ca fac casa buna impreuna.

Cum e corect,marinal sau mariner?

marx 30 Jan 2004 13:37

Originally Posted by TLD:

Acum ar trebuii sa plangem?! Nu ne parasi maiestre... Cine o sa mai dea forumului acel aer de mica inteligenta! Crap! Stiu sa joc bien teatru uneori! :roll: Si da daniele cortina! Topicyul asta trebuie sters, nimic concret si la subiect! Inculpatul a fost judecat! This is a dead end! ;)

Ai inteles, ca intotdeauna, gresit draga TLD. Cand o sa insemnati doar voi Cinemagia, o sa parasesc acest forum.
Si cu ce ma-ti judecat voi, cand nici nu mi-ati spus ce-mi reprosati? Sau nu cunosti sensul cuvintelor?
Dixit.

TLD 30 Jan 2004 13:42

Ai inteles, ca intotdeauna, gresit draga TLD. Cand o sa insemnati doar voi Cinemagia, o sa parasesc acest forum.
Si cu ce ma-ti judecat voi, cand nici nu mi-ati spus ce-mi reprosati? Sau nu cunosti sensul cuvintelor?
Dixit.

Draga marx! Lumea ta ma depaseste! Esti o MUZA! Dar nu pt mine! Esti un geniu! Dar nu pe aici! ESTI NEINTELES! PESTE TOT! Nu mai are rost sa mai vb - dak nu am cum sa ma ridic la asteptariel tale! Zbenguiete pe aici incontinuare si cam atat! Si pt tine nu sunt 'draga'! TLD e nickul! sa te aud ca-l pronunti fara draga! ;)

Danica 30 Jan 2004 14:05

toleranta shi civilizatie ...ce cuvinte mari !daca nu mai tii minte oare cine nu s-a purtat civilizat pe aici?...hmmm ...cred ca tu .shi tot nu ti-ai adus aminte de Socrate ?mai cauta ....poate itzi "aminteshti"!!shi ca-i cu topicul asta ?suferi de mania persecutiei ?daca da uite cateva sfaturi folositoare
1 joca-te pe calea ferata (f.recomandat)
2 ca sa te mai linishteti ia nishte diazempam (minum 50 de pastile)
3 nu te mai da mare filosof ...oamenii cu adevarat culti nu se straduiesc sa epateze ,ok?
4 Du-te shi te cauta !(din nou f. recomandat)
shi nu te mai da in spectacol pe aici ..ah... shtii ce spun psihologii despre oamenii aroganti ?ca este modul lor de a -shi camufla complexe de inferioritate sau alte lipsuri
Iar crede-ma NIMENI NU-TI DA O PREA MARE IMPORATANTA!(aici cat shi in viata de zi cu zi ..ca alfel nu ai fi asha)cam atat ..PA!
shi daca nu te-ai prins ASTA E UN FORUM DESPRE FILME!!!

Ambra Blu 30 Jan 2004 14:18

Originally Posted by Danica:

Iar crede-ma NIMENI NU-TI DA O PREA MARE IMPORATANTA!(aici cat shi in viata de zi cu zi ..ca alfel nu ai fi asha)cam atat ..PA!
shi daca nu te-ai prins ASTA E UN FORUM DESPRE FILME!!!

domnu-le marx, nu pune botu' la asemenea vorbe.
eu iti voi dedica un film cu viata ta, un biopic, as they say, ca sa vada toti forumistii cita importanta iti arat. deci eu imi repet pozitia pro-marx.

theo 30 Jan 2004 14:34

Prin bunavointa Cinamagia, este loc pentru toti pe forum si in definitiv, forumul suntem noi. Va mai amintiti ca au existat in trecut astfel de dispute si s-a dovedit in final ca persoanele in cauza sunt nu numai agreabile, dar fac sarea si piperul forumului. E loc si pentru cei ca Gaandalf, fara de care am avea mai putin de citit si pentru marx, fara de care forumul s-ar stinge de plictiseala.

Ilila 30 Jan 2004 15:01

Habar n-am despre ce vorbiti. Pa

ddoro 30 Jan 2004 15:04

de acord cu ultimii doi...

si in paranteza fie spus: (forumul cinemagia doar cu cei din clubul LOTR-ist ne-ar plictisi de moarte, pe noi, voyeristii!! fara suparare baieti, dar discutiile dintre voi sunt cam de fast food.. nu ma mira f tare, de altfel, ca intalnirile voastre se desfasoara pe la spring time... )

ddoro 30 Jan 2004 15:06

ultimii doi, theo si ambra

Leonard Pyron 30 Jan 2004 15:54

marx a zis:

Sapte mai treaca-mearga, dar ca nu te intereseaza nici 700 asta e f. grav si cred ca e o boala. Mizantropism sau agorafobie. Du-te la terapie !

emanuel 30 Jan 2004 16:11

Originally Posted by ddoro:

(forumul cinemagia doar cu cei din clubul LOTR-ist ne-ar plictisi de moarte, pe noi, voyeristii!! fara suparare baieti, dar discutiile dintre voi sunt cam de fast food.. nu ma mira f tare, de altfel, ca intalnirile voastre se desfasoara pe la spring time... )

De acord ca doar subiectele legate de LOTR ar plictisi forumul...
De aceea sunt o groaza de alte subiecte care capteaza atentia userilor si se scrie zilnic la ele.

NU SUNT DE ACORD cu ce ai spus legat de "intalnirile noastre de fast-food" cum le numesti tu.
Prin simplul fapt ca m-am intalnit cu cativa dintre forumisti si am gasit un loc unde sa stam linistiti si sa discutam pe teme cinematografice, asta nu ne face maniaci LOTR sau altceva.
Eu unul nu ma declar un asa fan infocat LOTR. Pentru mine a fost un film deosbit, dar atat. Departe de mine sa-mi creez o religie din asta.
Fratele meu in schimb recita toata ziua citate din film. Am ajuns deja sa ma enervez cand mai aud ceva de LOTR.

Deci te rog nu ne baga pe toti in aceeasi oala... si te invit data viitoare (intre 26 si 28 feb.) la urmatoarea intalnire a cinemagistilor... de data asta propune te rog tu un loc unde sa stam la taclale!

Te asteptam!

MinRep 30 Jan 2004 16:22

Nici nu stii, doctore, ce amuzant este sa citesti din exterior chestia asta...

Oricum, vroiam doar sa fiu de acord cu ricutza: e o idee proasta discutia asta. Iti urez noroc! Sa treci cu bine de ea!

KORBEN 30 Jan 2004 17:21

curat adevarat
1 marx, ce draq ai vrut cu threadu` asta?
io nu pot intelege....cum nu inteleg nici ce are toata lumea cu marx
asta in cazul in care chiar aveti ceva cu el
2@marx
sa`ti plangi singur de mila (in sensul propriu) poate fi o terapie excelenta
cu conditia sa o faci in particular
3 in alta ordine de idei
speingtime`ul nu mi se pare un lok prea frecventabil
e bine ca se discuta (si) de altceva decat lotr
da totusoi se discuta/`s`a discutat prea mult de aceasta cacapodopera

emanuel 30 Jan 2004 17:29

Originally Posted by KORBEN:

e bine ca se discuta (si) de altceva decat lotr
da totusoi se discuta/`s`a discutat prea mult de aceasta cacapodopera

Total de acord cu tine!

TLD 30 Jan 2004 17:29

Ce are frate toata lumea cu springul? Nu o fi el cel mai curar, dar mai bine decat sa amnanc in alte locuri mai bin emananc aici! Asta 1 la mana...
2 la mana vb in topicul gresit! Aici buricul pamantului este marx! Sau el este buricul forumului... Aici ne mai gandim... :roll:
3 la mana fie vorba intre noi aveam rezervare la Mariot dar au intarziat unii si s-a anulat... :lol:

emanuel 30 Jan 2004 17:31

3 la mana fie vorba intre noi aveam rezervare la Mariot dar numai au intarziat unii si s-a anulat... :lol:

Asta a fost tare TLD! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gaandalf 30 Jan 2004 17:55

Quote:

ddoro wrote:
(forumul cinemagia doar cu cei din clubul LOTR-ist ne-ar plictisi de moarte, pe noi, voyeristii!! fara suparare baieti, dar discutiile dintre voi sunt cam de fast food.. nu ma mira f tare, de altfel, ca intalnirile voastre se desfasoara pe la spring time... )

Data trecuta am discutat vreo 4 ore pe toate genurile de filme existente shi am facut shi poze shi katerinka shi de toate , io am shi mancat :lol: , am baut shi bere - mi s-a facut shi rau da' a ieshit SUPER ... asha cum shtiu ca va ieshi shi de data asta la Spring ...

CAn't wait...

marx 31 Jan 2004 13:20

Originally Posted by Leonard Pyron:

Sapte mai treaca-mearga, dar ca nu te intereseaza nici 700 asta e f. grav si cred ca e o boala. Mizantropism sau agorafobie. Du-te la terapie !

Pyroane, lipsa aderentei la turma inca nu e definita ca un sindrom patologic.
PS: Cred ca te-ai molipsit de la cei 7 magnifici si incepi sa folosesti cuvinte neintelese de propria-ti exaltare. Fa un efort de dictionar, poate rasare si logica.

marx 31 Jan 2004 13:43

Aici buricul pamantului este marx! Sau el este buricul forumului...

Ce sa fac draga TLD, nu eu te-am pus sa te simti periferic. Esti doar matur, stii unde-ti gasesti fericirea !

Leonard Pyron 31 Jan 2004 15:20

Nu stiu de unde ai invatat sa te ascunzi in spatele frazelor sforaitoare si a cuvintelor pretentioase dar asta nu face decat sa satisfaca setea de fanfaronada a colegilor tai in ale snobismului . Lipsesc insa ideile. Vorbesti ca un poponar spart la cur...

Gaandalf 31 Jan 2004 15:32

Nu stiu de unde ai invatat sa te ascunzi in spatele frazelor sforaitoare si a cuvintelor pretentioase dar asta nu face decat sa satisfaca setea de fanfaronada a colegilor tai in ale snobismului . Lipsesc insa ideile. Vorbesti ca un poponar spart la cur...

:o :D :P :lol: 8)

Gaandalf 31 Jan 2004 15:42

Pyroane, lipsa aderentei la turma inca nu e definita ca un sindrom patologic.
PS: Cred ca te-ai molipsit de la cei 7 magnifici si incepi sa folosesti cuvinte neintelese de propria-ti exaltare. Fa un efort de dictionar, poate rasare si logica.

Chiar nu l-ai nimerit pe Pyron cu "turma"! Nu cred k a fost sau o sa fie vreodata aderent la TURMA!

Nightwane 31 Jan 2004 15:46

mah...lasati-l ma pe marx in pace. Credeti ca ar mai fi stat pe aici daca nu atragea si el atentia cuiva? Nu prea cred...se da mare intelectual....dar saracu' e vai de mama lui. Foloseste cuvinte pompoase ca sa ce? Ca sa impresioneze? Ca sa se dea mare? Degeaba. E un poser!

marx 31 Jan 2004 16:03

Originally Posted by Nightwane:

Foloseste cuvinte pompoase

Acele cuvinte "pompoase" le gasesti in carti. Tu daca nu prea le folosesti ajungi sa te miri ca micul vlastar bovin in fata lor.

Nightwane 31 Jan 2004 20:53

Foloseste cuvinte pompoase

Acele cuvinte "pompoase" le gasesti in carti. Tu daca nu prea le folosesti ajungi sa te miri ca micul vlastar bovin in fata lor.

Nu-i problema ca nu le folosesc...chestia e ca tu le folosesti degeaba...doar ca sa te dai mare. Dar nu-ti merge. Tot poser esti.

marx 01 Feb 2004 13:44

Vorbesti ca un poponar spart la cur...

Ai controlat?

PS: Daca n-am idei, de ce le mai comentezi?

marx 01 Feb 2004 13:48

Nu-i problema ca nu le folosesc...chestia e ca tu le folosesti degeaba...doar ca sa te dai mare.

Stii de ce ma vezi tu "mare" ? Fiindca esti tu prea mic !

KORBEN 01 Feb 2004 15:53

am si uitat care erau cuvintele pompoase...
nevermind

2 si nu crezi ca intre sping time si mariott mai exista si alte locuri?
daca era "un spirit e gluma" ai cam esuat....
daca era o tentativa de a ma "acuza" subtil(sau nu prea) de snobism ai reusit
pana la mariott se mai poate manca bine la pizza hut botte zerillo`s si athene palace hilton

LadyEowyin 02 Feb 2004 12:21

In viata mea nu am citit atatea porcarii concentrate intr-un singur subiect sau topic. Sunteti nebuni cu totii.

raptor 02 Feb 2004 13:21

^^^ Mesajul eliberator :D
mai avem useri pe forumul asta care sa nu-si fi exprimat aici o parere despre neica marx?Orice sugestii sunt binevenite.Eu propun sa cream o pagina noua a forumului,intitulata...da,ati ghicit...marx!

marx 02 Feb 2004 13:41

Originally Posted by raptor:

^^^ Mesajul eliberator :D
mai avem useri pe forumul asta care sa nu-si fi exprimat aici o parere despre neica marx?Orice sugestii sunt binevenite.Eu propun sa cream o pagina noua a forumului,intitulata...da,ati ghicit...marx!

Esti nerealist, draga Raptor. Sau mai bine spus esti un suprarealist(daca te gandesti la o pagina speciala pt marx), dar invitatia mea la discutie era doar pt cei 7 magnifici care m-au decretat indezirabil intr-o conferinta de taina.

Leonard Pyron 02 Feb 2004 14:04

Originally Posted by LadyEowyin:

In viata mea nu am citit atatea porcarii concentrate intr-un singur subiect sau topic. Sunteti nebuni cu totii.

Dar, asa-i ca-ti place? :lol:

raptor 02 Feb 2004 19:41

Da?Si acum te-ai lamurit...draga marx?Ai aflat care erau cei 7 care te lucrau?Esti impacat sufleteste?E senin afara?Viata ta s-a luminat brusc in aceste zile?

All times are GMT +2. The time now is 15:45.