![]() |
What up, Doc?
Aici il intrebam pe dr. marx de diverse filme si probleme care le avem pre ele.
|
Am si eu o problema cu un film pe CD mai exact Gigolo de 2 bani...adica mai exact pe la jumatea lui imi apare o eroare si se blocheaza.
Ce pot sa ii fac sa nu se mai blocheze...? |
Nu il mai baga in cd drive.
|
Intoarce-l pe partea cealalta.
|
crydead...raptor... :lol: :lol: :lol:
|
da-i foc? (asta merge intotdeauna)
|
Originally Posted by X5:
PS: chiar daca valorezi decat 2 bani, a trebuit sa te "taxez"! |
nea doctoru', io n-am nici o problema. ma gindeam sa- mi faci matale una ca sa scap de armata. Ce zici, o dam la malau?
Sar si io cu o lada de w, ca te vad baiat de bucuresti...... |
Domnu-le doctor, nu te lua dupa ei care e numai caterincosi, eu vreau sa te intreb asa: se fute pe bune Douglas cu Stone in Basic Instinct sau e doar caterinca si rusinea ascunsa intr-un ciorap?
Asta una. Si doi, ce parere ai de felatia din "Intimacy"? Dar de cea din "Brown Bunny"? |
Originally Posted by X5:
Originally Posted by crydead:
Originally Posted by raptor:
Originally Posted by Nightwane:
loooooooooolza! :lol: :lol: :lol: Now that shit was JUST funny! |
Originally Posted by toni:
|
Originally Posted by Ambra Blu:
2. Felatia e un proces chimic-organic care a depasit de mult granitele Intimitatii. Exista si perversi care vor raul animalelor(de ex. zoofilul care se excita doar atingand iepuroaicele brunete), dar acest fenomen de relaxare sodomizeaza ierarhiile pudice. |
Originally Posted by marx:
Ia stai, doctore, care-i mai pervers, ala care pipaie iepuroaica sau ala care o mananca? "De pe frigare tata scoate-n unghii Inima caprioarei si rarunchii." |
Alta nelamurire:de ce in 'Mihai Viteazul' se implanta sageata intr-un tip care tocmai urla 'VICTORIE!'?Sa fi fost oare un mesaj subliminal adresat de 'luminat caluzitorii' iepocii de aur unui popor satul de capete de peshte si infometat de libertate sau pur-si-simplu o anticipare a succesului pe care l-a avut acupunctura dupa revolutie?
|
PS: cryule, traim intr-un mileniu confortabil, barbecue-ul a devenit o arta! :wink: |
Domnu-le doctor, va multumesc petru explicatiile docte. As dori sa continuu lista si, uitati, pentru efort, plicu' asta de Elite.
1. De ce se foloseste untul in actul sexual impotriva firii (recte intromisia penisului in rect) in "Ultimul tangou la Paris"? 2. Care este rolul lubrifiantelor si altor sexual enhancements amintite de Chloe (cea cu cancer in faza terminala) in Fight Club? |
2. Precum sa stie, cancerul creeaza disconfort fizic si mental. Tanara Chloe,obsedata de neimpliniri organice, si-a reconsiderat trupul ca pe un silentios vibrator sexual. Iar lubrufiantul pe care-l amintesti este restul de unt din butaforia "Ultimului tango la Paris". PS: Plicu' ala de Elite il bem impreuna :wink: , ca doua pulberi intelectuale. |
Originally Posted by raptor:
|
|
Am si io o intrebare...da e cumva mai serioasa(so..nu incepeti cu mistourile :wink: ).Ma uitam ieri la “Inocentul” si filmul mi-a trezit o curiozitate . Daca la o nastere cu probleme esti pus sa alegi intre viata mamei si viata copilului , din punct de vedere al eticii medicale cum alegi? Stiu ca la catolici primeaza viata copilului.
|
Originally Posted by Mala Portugal:
Iar religia nu are nici o treaba cu medicina. Doar cand e nevoia explicarii miracolelor. |
N-am putea direct sa ne facem pulbere? Uite, sa nu zici ca dau numai cu caterinca, am o intrebare serioasa: este Dumnezeu antropomorf? Esti adeptul doctrinelor apofatice? Crezi in chirofanii? Ia Steaua campionatu'? |
In religiile in care Dzeu este transcendent intr-o masura care ii permite sa-si transceada transcendenta, el poate fi oricum.
Deci, poate sa ia el campionatul. ------------------------ Viitorul suna ocupat. |
Originally Posted by Ambra:
1. Antropomorfismul lui Dumnezeu este relativ. Ca orice teorie. Si urmeaza sfatul lui Tertulian : "Credo!"; 2. Doctrine apofatice? Dogmele distanteaza, nu apropie; 3. Cred decat in cuvintele lui Bart Simpson; 4. "U" Craiova este noul balsam din parul Stelei. |
Cine poate manca iepuroaica fara s-o mangaie, fie si cu furculita si cutitul... |
La romanii prvoslavnici primeaza viata si bunastarea medicului... |
Originally Posted by Leonard Pyron:
|
Doctore, nu mai fi cu muia! Listen up close: am fost ieri la un chef si am cunoscut o fata. Are 16 ani. Ce zici, sa ma casatoresc cu ea?
PS: Pentru detalii si informatii suplimentare, o dam pe pm. |
Abramburico, te stiam persoana serioasa, ce dracu'. Asta il intrebi tu pe nea doctoru' marx?
Doctore, reformulez eu pentru ambra, el e un pic ametit de la manele. Am un prieten care nu stie cind anume sa i-o traga unei pustoaice: marti sau miercuri. Dati-i un sfat, ca are nevoie. Nu, nu va faceti griji, e baiat finut, are niste plicuri de elit dosite in geaca.. |
Domnu-le toni, m-ati ginit: am ascultat ieri numa' manele. Chefu' a fost la tara, s-a dansat si s-a jucat, si s-a chiuit. Deci, cum facem cu problema?
|
fara
Inimioara,
verifica buletinu de populatie la fata. Ca in ziua de azi astea care arata de 16 au de fapt 12. Ai grije, nu-i da bomboane ca se poate interpreta, adica cum ca ai vrea s-o perverteshti. :P PS: Ti-am pregatit un pat la noi in celula. |
Tu rizi, mie-mi vine sa pling
E neplacut M-am tirat definitiv Sa nu ma dai disparut. Deci, frate, are 16 ani pe bune. Si la minte pare sa aiba vreo 20. Asta ma atrage pre mine mereu la ele. :oops: |
Treaba cu ganditul cum e?Adik la 30 de ani o sa gandeasca ca una de 60?
|
Eu prefer "una donna con mano d'oro". |
iti trimit un latex performant. |
Promite-i
Promite-i orice, pana obtii ce vrei. Dupa aceea, mai vezi tu. :lol:
|
Ambra ,sa ne intoarcem la epifaniile din fotbal - mie mi-e clar cine castiga campionatul(chiar daca nu se mai poate ‘imprumuta’ cu lotul Craiovei si isi vinde toti titularii). Fiindca asa cum analiza hermeneutica a Matrixului ne-a demonstrat, Neo a ales Dinamo (iar Steaua oricum ramane fara Jesus 100%)
|
la minte pare sa aiba 20?asta nu o face un pic mai matura decat tine? :P stiu ca tie iti plac provocarile! :D |
|
Originally Posted by ricutza:
Am ris la asta. Pe bune. |
Deviind disputia: ce parere ai, dpdv etnografic, de jus primae noctis, asa cum apare el ilustrat in filmul "Braveheart"? Dar medical: este oare bine ca seniorul (v. Ghilgames in general) sau nasul in particular (v. Romulus Vulcanescu0 sau un oarecare, diferit de mire (v. Godfather), sa defloreze mireasa? Asta in cazul in care nu e sparta, desigur. |
Io zic ca, ca sa se vada ca nu se implica emotional si-isi face numa treaba ceruta de obiceiul ancestral, nashu trebe ca sa o sparga cu degetu.
----------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Asta inseamna deci sa-i dai cep?
|
Cep se da la pepene. Daca fata e mai slaba, nashu ii ia caimacu'.
------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Re: fara
Asculta ce zice omu k nu zice prostii ... io in vara am cunoscut una care arata de 21 shi avea 13 ani ... deci fii grijuliu k altfel o sa-tzi pregateasca ashtia un pat la ei in celula ... |
|
marx, am eu o intrebare
care este cel mai lung cuvant din limba romana? |
Omule,eu zic sa-i faci o poza apoi o pui pe site si faci un poll ne dam toti cu parerea si iti zic eu ca-ti rezolvam problema.
In privinta celeilalte probleme:daca nu esti orgolios e mai bine sa-i "de-a altul cep",stii cum se spune in popor prima data e mai greu,da daca fata e da la tara nu-ti fa probleme ca poate sa aiba si 10 ani,acolo oricum lucrurile se petrec mai devreme :lol: :lol: :lol: |
Originally Posted by Lady_Skar:
Pot sa raspund eu? Multumesc. Nu shtiu. Dar shtiu care e cea mai lunga silaba. ---------------------- Viitrul suna ocupat. |
|
All times are GMT +2. The time now is 22:27. |