![]() |
Cel mai comic film EVER
Salutare. Uite revin cu un alt subiect care nu stiu daca a mai fost abordat sau nu. Cea mai tare comedie ever. Dupa parerea mea, cel mai tare comedie ever este Scary Movie 1. Am ras cu lacrimi, iar acel film l-am vazut de vreo 7 ori. Super film. Alt film de comedie ..... nu-mi vine in minte. dar poate stiti voi. |
Poate ca odata, demult, as fi zis si eu acelasi lucru. Dupa ce am vazut SM a doua oara am ramas insa cu o senzatia amara in gura. O comedie savuroasa este Meet The Parents. Ma refer la comedii...comedii. Adica nu la filme care sunt partial comedii, pentru ca adeseori ca un film sa fie bun trebuie sa existe o anume doza de umor.
Foarte mult mi-a placut Bedazzled. Este o comedie deosebit care chiar are un mesaj, desi nu pare capabila de asa ceva la prima vedere. Sigur sunt multe alte comedii interesante, dar nu are sens sa le enumar pe toate. |
sunt de acord cu tine. Pact cu diavolita este fara doar si poate, unul din filmele mele preferate. L-am vazut de o gramada de ori. Este genul de film care-l poti vedea de zeci de ori. La fel si Legally Blonde 1.
|
Mi-aduc aminte din tineretea mea :) de politist din beverly hils (parca). De el ce ziceti?
|
beverly cop 1-2-3? la el te referi?
|
Originally Posted by Mircius:
|
eddie murphy...... nu mi-a placut. Nici un film cu acel tip. A, mint. In afara de showtime, care Robert de niro face tot filmu', eddie are si el o evolutie asha si asha.
|
looolza!
best comedies ever : Analyse This, Analyse That ... Bruce Almighty
|
Bruce almighty in afara de o singura faza, nu prea a fost reushit. parerea mea
|
Rat Race e capu'(vorbim de comedii la care sa razi,nu? :) ).Prezinta!Si m-am distrat zdravan la piratzii...-e un film superb-primul film cinstit pe care l-am vazut de muuuuuulta vreme incoace.
|
inca nu le-am vazut. Nici Rat Race, nici celalalt cu piratii. Inca.
|
O comedie care mi-a placut foarte mult: O, Brother, Where Art Thou? Superb.
|
Am incercat sa vad acel film, dar n-am putut. Kiar nu vad de ce il consideri asha de bun. Ma rog, gusturile nu se discuta.
|
Mai tineti minte comedia O lume nebuna nebuna nebuna?
|
O brother... a fost bun. Mi-a placut si Beverly Hills Cop destul de mult. Bruce a fost iarasi bun. Primul nas la psihiatru a fost misto, al doilea nu. Alta comedie mortala:Mickey Blue Eyes.
|
Enumar numai dintre filmele pe care le-am vazut mai recent
cel mai comic ever: Raising Arizona. Altele foarte comice (ordine aleatoare): Airplane!, Catch-22, Manhattan Murder Mystery, Take the Money and run, Love and Death, The Curse of the Jade Scorpion, Im Juli, Bruce Almighty, Dogma, O, Brother, where art thou?, Punch Drunk Love... usw. |
Spaceballs... no competition.
Rick Moranis as Dark Helmet: How many assholes we got on this ship anyhow? Dark Helmet: I knew it. I'm surrounded my assholes! Keep firing assholes! Dark Helmet: I can't breathe in this thing! |
history of the world - partea I - si singura din pacate :(
|
:)
Comedie neagra - best EVER : Pulp Fiction / Snatch / Lock,Stock and 2 Smoking Barrels ...
(*) (*) (*) (*) (*) |
Snatch a fost un film care m-a luat pe nepregatite. Bravo mie.
|
in topul comediilor mele preferate se afla in mod cert As Good As It Gets...si la o distanta foarte mica urmeaza Nothing to lose si Full Monty...
|
Originally Posted by regedit:
|
Snatch mi-a placut foarte mult. Singura problema a fost ca nu l-am vazut cu titrare in romana. Cu toate ca dvd era original si cumparat aici, nu a avut subtitrare in romana, si mi-a fost fosrte greu sa prind ce vorbeau aia pe acolo. Dar filmul mi-a placut foarte mult.
|
h3h3h3!
Snatch : "Sol! I thought u said he was a gettaway driver - what the 'fack' can he get away from ?"
or: "why didn't u park there ? Tyrone: There was no space!... hmm! You can land a 'fachin' jumbo jet there" ... " Any comments ? Yeah DON'T GO TO ENGLAND" That movie was highlarious ... |
Comediile cele mai bune sunt PARODIILE !
Adica filmu la care (daca ai mai vazut si filmele de care se face mishto) razi de la prima secunda si pana cand se termina genericu final si tot mai stai o secunda sperand ca mai e ceva !
Comdeiile din ziua de azi gen THE HOT Chick sau American wedding sau alte saracii de abia mai scot um zambet amar pe fata un spectator plictisit de acelasi bancur seci si previzibile macabre sau scarboase ! |
Mi-e dar sa vad o comedie, dar nu genu de comedii de situatii, gen scary movie - tampenii dastea americane, ci niste comedii inteligente, cu replici frumoase si comice.
|
American Pie 3 ...
Come on Scary Movie sux big time ... Scary Movie will suck even more ...
I'm looking forward to American Pie 3 - American Wedding ... |
Cu toate ca Snatch a fost o bestial ....comedia la care am ras de laun capat la altul a fost Kung Pow...
E prea suparat filmul..daca puteti face rost de el ..... merita |
Daca nu ma insel, Kung POw e filmu ala cu tipu ala care se bate cu vaka, ca in Matrix? Daca ala e, mi s-a parut cam nasparliu. Nu prea am ras la el.
|
Kung Pow Sux big time ...
Kung Pow a fost cel mai nashpa film pe care l-am vazut pana akuma ... da' nici pana la capat n-am reushit sa-l urmaresc .. tre sa recunosc k faza cu vaca shi cu "stropitul" cu laptele a fost asha shi asha ...
|
O Brother e varful piramidei.Fara discutzie...
|
Am vazut primele 5 minute din O Brother, si l-am inkis. Nu mi-a placut
|
Balul pompierilor (Hori, ma panenka!) al lui Forman.
Cel mai savuros de departe. |
poate nu chiar cel mai comic film ever da a meritat shi am ras sanatos : Asterix shi Obelix - Misiune Cleopatra ... :lol: :lol: :lol:
|
Shaolin Soccer - daca l-a vazut cineva
|
Snatch OK
Snatch e OK. Ce ziceti de tipul de umor din Road Trip ?
|
Snatch nue ok este super marpha!... iar Road Trip am ras de m-am spart la el ... super adevarat ... "what the hell am i gonna do ...? Stay here and learn ? ROAD TRIP!"
|
Spun
Pentru cei carora le place umorul de calitate, pot incerca cu "Spun" (2002) al lui Jonas Akerlund.
|
Road Trip a fost un film okay. Dar care a fost mai intai, oul sau gaina? Sau sa spunem placinta sau excursia?
|
Dr. Strangelove
Arsenic and old lace Philadelphia Story |
How about Big Lebowski ?
Mi s-a parut tare haios :D , desi lumea vad ca se imparte destul de clar intre cei care adora filmul asta, cei care nu l-au vazut, si cei care sar cu bâta la tine când le spui de el... Voi de care-mi sunteti ? :evil: |
Originally Posted by Lokibra:
Eu sunt ditre cei care il adora. Este o comedie excelenta, cu o distributie foarte bine aleasa. Pe langa Jeff Bridges, care a fost facut pentru a fi The Dude, mi-a placut foarte mult John Turturro, demential in rolul Jesus... |
Cred ca se numeste The Dinner. E o comedie frantuzeasca, de situatie, absolut fantastica! Nu stiu daca e "the best film comedy ever made", dar stiu sigur ca are un umor de mare calitate.
O clica de bogatasi se aduna o data pe saptaman la un super dineu. De ce? Sa se amuze pe seama celui mai mare prostanac, exigent selectat si racolat de unul dintre ei. La fiecare intalnire, alt prostanac. Numai ca la un moment dat, turning point :lol: , orice nas isi are nasul! Unul dintre cei pe seama caruia, tipii cu buzunarele pline, faceau mare haz, ii pune cu botu' pe labe :evil: . dana ps: l-a vazut cineva??? |
Filmul de care iti amintesti se numeste "Le Diner de cons / La cina cu un gogoman".
http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=7733&hist=0 Este o comedie haioasa, la care am auzit ca ar vrea sa faca si o continuare... |
Emanuel, multam pentru titlul corect :P . Fain ca s-au gandit la o continuare. Oare va fi mai buna, sau la fel de buna, sau macar la fel :lol: ?
dana |
nu cred ca am un singur film preferat din acest gen, insa pot spune care mi-au placut cel mai mult:
_ din seria Monty Python: Life of Brian, MP & the holy grail (umor englezesc de cea mai buna calitate si la cel mai sec nivel realizat de terry gillian & co. - "12 maimute", "brazil", "regele pescar"- astea nu sunt comedii si nici realizate si de co. _Fear & loathing in las vegas - tot terry gillian, cele mai tari ipostaze in care au aparut vreodata johnny depp si benicio del torro _pisica neagra, pisica alba - so pure, so natural! |
Ati vazut Anger Management? Nu ca ar fi Cea Mai Tare Comedie, dar a avut momentele lui.
|
Si mie
Capitain, exact la exemplele tale ma gindeam si eu ! :o
|
Originally Posted by Lokibra:
Filmul asta mi s-a parut unul dintre cele mai tari comedii pe care le-am vazut ... faza de la sfarshit cand Steve buscemi moare de infart in parcare shi ala arunca cenusha peste lebowski ... filmul este rupere ... Anyways ... nu shtiu dk atzi vazut American Wedding ... The Stiff Meister a fakut tot filmul ... kre a inceout cu : "Fockers ... shi Polish my nuts and serve me a milkshake!" ... este absolut bestial ... In primul Steve - a baut spema ... in al-doilea ... s-a pishat unu pe fatza lui ... iar in al treilea... he is gonna EAT SHIT! ... it's sooo damn highlarious ... and icky at the same time ... P.S. - Fraulein Brrrandy shi ofitzerul au fakut filmul de nota 10 ... Enjoy! |
Se pare ca m-am cam plictisit de comediile astea americane...ceva mai european imi recomandati...de exemplu: Le Placard, care mi s-a parut mishto.
Merita sa ma uit la filmul cu marele blond? PS: ziceti shi titlul original... Mi-a placut: Finding Nemo, Road Trip, Anger Management, Bruce Almighty (B-E-A-Utiful), Truman Show (cu toate ca nu prea e comedie), The In-Laws, Meet The Parents, Monsters Inc., Ice Age, shi cu un loc foarte foarte important la genul drama-comedie: La Vita e Bella (GARANTEZ CA O SA VA PLACA FILMUL ASTA) O sa ma uit la filmele de mai sus shi revin cu pareri! |
All times are GMT +2. The time now is 20:05. |