![]() |
O rugaminte pentru administratorii site-ului!!!
Daca s-ar putea sa reveniti la formatul vechi pentru concursul de la Hollywood Multiplex, fiindca noul format vad ca nu mai retine datele scrise anterior (functia de autocomplete pentru cei care au aceasta posibilitate in Internet Explorer) ca sa nu trebuiasca de fiecare data cand ma inscriu sa scriu datele din nou ci sa le selectez pur si simplu. Se pierde mult timp asa si oricum nu e ca si cum ai face ceva ilegal.
Multumesc. Sebastian |
am shi io o rugaminte de genul : dk se poate sa se ajunga la nivel de Guru shi Veteran la mai mult de 300 shi ... de posts ...
k se ajunge ushor akolo shi te iau drept "figurant" dk scrri ceva critici ... Multzumesc ... |
Poate ar fi mai bine o clasificare in functie de numarul de topicuri create, ca poti sa trimiti mesaje de 2 cuvinte si ajungi mare scula - guru.
|
CORECT!!!!!!!!!!
multzi asha fac ... scriu un rand shi .... dupa aia strang 30 - 40 de mesaje in 2 zile ... |
Arata te rog frumos cu degetul. Asa e politicos, ca sa se poata apara cei in cauza. Deci?
|
Originally Posted by Gaandalf:
unii oameni nu au multe de spus, ce e asa dramatic? Si nu-i asa usor sa ajungi guru, eu postez destul de mult de destula vreme si mai am pana sa-mi creasca rangul. Oricum, what's the big deal? |
COrect! Mi-am mai explicat parerea despre modul de a ajunge gurur. Poti ajunge mult prea repede. Am postata chiar si un nou sistem de rankinguri (parca)
|
Aveti dreptate! (asta face exact un rand)
|
Pentru mine importa prea putin rankingul userului sau numarul de cuvinte din mesaj ci continutul mesajului... (1 1/2 randuri) :D
|
Si totusi Gandalf, nu am primit replica.
|
Originally Posted by PoliFanAthic:
Se uita la Lorzii spritului! :o :lol: Tot un rĂ¢nd: dar la toata lumea!!!!! :lol: |
Problema tehnica
Pentru cei care pot interveni in interfata site-ului... daca intru pe sectiunea "Voi despre filme" sau "Voi despre actori" si votez, ca sa merg la urmatorul actor sau film trebuie sa ma intorc la pagina de start a forumului, alta optiune nu mai exista... daca se poate adauga un buton cu un link catre pagina de start a sectiunii din forum - Voi despre filme idem - Voi despre actori. Multumesc anticipat
|
Si inca o rugaminte... daca este posibil sa existe la fiecare sectiune posibilitatea sa alegi pagina "Go to (the page)" deoarece in cazul in care sunt mai mult de 3 pagini sa zicem 12, mi le afiseaza doar pe primele 3 si ultimile, iar ca sa ajung pe pagina 8 trebuie sa merg din pagina in pagina. Pls HELP! :cry:
|
Originally Posted by bogie:
eu zic ca depinde foarte mult de user...sunt anumiti useri care mai degraba raspund decat sa faca ei subiecte...si eu am cam renuntat la aceasta indeletnicire pentru ca pe moment foarte putine chiar au avut posturi... |
Eu nu inteleg ce importanta are titulatura. Ce conteaza daca cineva a scris pana a devenit guru sau BadMotherF.....
Conteaza ce a scris nu cat. Sau poate nici asta nu conteaza atata timp cat forumul asta nu este pentru a ne da mari. Pur si simplu discutam pentru ca suntem atrasi de film. Poate unii nici nu vor sa spuna ceva, se inregistreaza si doar citesc sa vada ce zice lumea. Parca am fi la scoala si ni se puncteaza activitatea la ore. |
'Nu conteaza cat de lung am parul...'
:lol: |
Mai multa informatie
As vrea sa va rog sa imbunatatiti site-ul in informatii despre filme,actori si alte asemenea.Iar un lucru care nu mi s-a parut normal e ca am gasit mai multe informatii despre filmele romanesti pe www.imdb.com.De exemplu aici nu gasesc Zapada mieilor in regia lui Calin Peter Netzer dar pe imdb gasesc.Daca noi romanii nu ne acordam importanta...o fac americanii.Nu stiu cate alte exemple mai sunt dar e bine ca macar despre cinematografie romaneasca sa avem totul aici.Sarbatori fericite in continuare!
|
Re: Mai multa informatie
Originally Posted by CIPRYX:
|
Asa e...dar de multe e falsa pentru ca nu sunt documentati bine dar nu asta e important.Important e ca se documenteaza sa fie aproape la zi cu toate filmele din lume.Iar faptul ca acolo am gasit un film in plus la filmografia lui Calin Peter Netzer si aici nu..iar e ceva.Oricum..site-ul e saracut.Are o interfata cat de cat accesibila dar se poate imbunatati vizibil.
|
Re: Mai multa informatie
"Zapada mieilor" este un scurt metraj(e filmul de diploma a lui Netzer) si a castigat in 1999 premii la Tampere si Dresda.Si ca sa vezi cat de bun e imdb-ul iti spun ca mai sunt si alte scurt mertraje in filmografia lui Netzer. Nu poti sa acuzi un site(Cinemagia) ca nu promoveaza asemenea tipuri de filme(sm)daca el se ocupa DOAR de filme de circuit public,adica lungmetraje de fictiune. |
Nu cred ca daca e scurt-metraj nu trebuie sa fie mentionat in filmografia lui.Si mai apoi,oricum, site-ul e destul de saracut in informatie.Cu putin efort s-ar putea imbunatati.Nu sunteti de acord?
|
|
|
Nu stiu de ce m-ai facut imbecil...si nu cred ca stii ce idei ma definesc dar cred ca esti tipul prostului agresiv.Ideea mea nu era sa scritic site-ul ci sa subliniez ca nu ar strica ceva mai multe informatii si ca s-ar putea imbunatati acest site cu putin efort.De ce sa nu avem de castigat?Daca facem un lucru macar sa fie ceva de calitate si nu zic ca acest site nu ar fi de calitate dar ar putea fi si mai si...atat tot.
|
Si ai dreptata ca sunt prost.Altfel nu-mi puneam mintea cu tine. |
Daca e asa cum zici inseamna ca multa din informatia de pe site e inutila.Ce-ar fi sa aflu din ziare ce ma intereseaza despre filme?
|
Aici intervine avantajul forumului prin intrebari/raspunsuri despre orice legat de film. Daca ai inteles inseamna ca nu vei persista in ineptii. |
Omule...esti departe de problema.Vad ca n-are nici un sens sa incerc sa te conving.Vad ca esti un fan mare al site-ului asa ca te las in pace.Sarbatori fericite in continuare!
|
Kestia e ca esti f greu de interferat intr-o discutie la obiect. Oricum sper sa fii multumit.Ai aflat ce e cu filmul lui Netzer. |
Iti multumesc sincer pentru informatie...dar se pare ca avem puncte de vedere diferite.Oricum...bafta multa!
|
Strict obiectual,fara generalizari,la ce te referi cand spui " cu putin efort"? |
Nici ai mei nu sunt in ceata sa stii.Si cand spuneam "cu putin efort" ma refeream la faptul ca s-ar putea gasi aici mult mai multe informatii macar despre filmele romanesti.Iar problema era clara si la obiect.Pe imdb care e american in filmografia lui Netzer apare Zapada mieilor,pe cinemagia nu apare.Cum de acolo apare si aici nu?Se pare ca americanii sunt in privinta filmelor si a informatiilor despre filme mai exigenti.Chiar daca mai au si greseli.Asta e problema:filmul nostru apare la ei si la noi nu.
|
Filmul lui Netzer a fost la anumite festivaluri si preluat ca atare de imdb.Sa-ti mai spun ca "Maria" e si scurt-metraj? |
Cine a spus ca Maria e scurt-metraj?
|
"Maria" e si un scurt metraj realizat in timpul facultatii.A fost si asta premiat. Tu cum crezi c-a facut Netzer rost de finantare?Nucleul filmului deja conturat si a stiut unde sa-l arate. |
http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=8577
Asta ca sa mai calmam spiritele... Noi facem greu rost de informatii despre filmele romanesti de aceea ele apar greu pe site... dar speram ca anul viitor sa ne putem imbunatati baza de date cu filme romanesti si actori romani... Numai bine si la multi ani! |
Despre asta stiam, am aflat citind undeva.Eu mi-am exprimat clar ideea de baza.Parerea mea e ca ar trebui sa incheiem cu subiectul.Nici tu nu ma convingi si nici eu.
|
Hei..a aparut si Zapada mieilor!Cauta si vei gasi!:P :) Thanks guys!
|
|
Si pentru viitor o rugaminte: decat sa dati cu parul ca nu exista filmul in baza de date, hai mai bine sa ne spuneti despre ce e vorba si sa incercam sa rezolvam problema...
Cu putin ajutor din partea voastra acest site poate deveni unul si mai complet. Ce ziceti? Va multumim. |
Problema nu era filmul in sine...dar faptul ca l-am vazut pe imdb si aici nu m-a determinat sa scriu ceea ce am scris in mesajele de mai sus.Nu condamn site-ul...dupa cum am mai spus,apreciez munca celor care au pus bazele acestui site,e un site de calitate.Insa eu vreau si mai mult de la acest site.E ceva rau aici?Si daca se poate sa contribui si eu la aceasta imbunatatire va ajut cu cea mai mare placere.
|
Mai intai sa faci ordine in imdb.
|
http://www.cinemagia.ro/actor.php?actor_id=12625&hist=0
De astea stiati? Bai, suntem mai tari ca imdb-ul! :lol: Glumeam... si totusi.... :D |
Originally Posted by marx:
|
Originally Posted by wulfila:
Acum apare... si apar si alte scurt-metraje la filmografia lui Netzer la noi pe site... http://www.cinemagia.ro/actor.php?actor_id=12625&hist=0 |
Originally Posted by emanuel:
|
Sa zicem ca ne-am ambitionat noi putin dupa aceasta discutie...
|
Originally Posted by emanuel:
|
Spune!
|
Glumeam.Ceva precis nu pot sa obiectez ca inca n-am cautat ceva sa ma intereseze.Ar fi un DAR:sunt prea putine filme romanesti pe site si prezentate f concis.Ma rog,asta e o observatie,nu un repros.
|
All times are GMT +2. The time now is 11:56. |