Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   "Italiencele" (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82616)

Sergiu Nicolaescu 13 Jun 2003 23:07

"Italiencele"

E un film romanesc care de-abia a intrat in productie.Ce stiti de el?

ricutza 14 Jun 2003 00:50

din pacate eu n-am auzit de el...nici macar nu stiu de cine e regizat dar presupun ca de Sergiu Nicolaescu...sau gresesc?

crydead 14 Jun 2003 01:12

Gresheshti

ricutza 14 Jun 2003 01:36

n-ar fi prima data...cine a regizat totusi filmul?sau nici macar nu e vorba de un film?

crydead 14 Jun 2003 01:49

Este vorba despre un regizor debutant, Napoleon Helmis.

MinRep 15 Jun 2003 12:10

Totusi, ce e filmu' asta?

marx 15 Jun 2003 13:15

Un film cu Napoleon rugandu-l pe Sergiu Nicolaescu sa-i faca un documentar autentic despre Waterloo.

Sergiu Nicolaescu 15 Jun 2003 13:18

Nu e mana ca ca s-ar fi cunoscut. Uite numai cum se cheama, ce titlu e asta, daca era al meu ii ziceam Italiencele trage ultimul cartus sau cu italencele curate ori tot asa.

MinRep 15 Jun 2003 15:56

Amice... Esti idiot!

Simbad 15 Jun 2003 17:33

Hai sa-mi fac si eu prieteni.

MinRep Rules...Amici sunt idioti!!!!

LeonardPiron 15 Jun 2003 21:34

Originally Posted by MinRep:

Amice... Esti idiot!

cum iti pemiti sa vorbesti asa cu un regizor de talia Maestrului ba vierme...

MinRep 16 Jun 2003 21:50

Nu stiu daca Piron glumeste, da' cand aud chestii de genu':

Originally Posted by Sergiu Nicolaescu:

Uite numai cum se cheama, ce titlu e asta, daca era al meu ii ziceam Italiencele trage ultimul cartus sau cu italencele curate ori tot asa.

...ajung sa ma intreb multe lucruri. Ori isi bate joc de film, ori de el insusi! No offence!

LeonardPiron 17 Jun 2003 10:52

Maestre ne puneti pe ganduri e momentul sa ne lamuriti esti dumneavoastra insati sau sunteti vrun impostor de duzina ba ordinarule...

MinRep 17 Jun 2003 20:38

catalin zice ca e chiar Sergiu Nicolaescu. Eu tind sa raman un pic sceptic, pentru ca nu sunt convins ca Sergiu Nicolaescu s-ar lauda mai mult cu filmele cu pistoale dacat cu "Mihai Viteazu" sau filmele fara nici un fel de impuscaturi sau violenta (cum e "Felix si Otilia"). Raspunsul ni-l va da maestrul (?).

catallin 18 Jun 2003 08:03

Felix si Otilia e un film in regia lui Iulian Mihu fara nici un aport al tanarului pe atunci Sergiu Nicolaescu.

origami 18 Jun 2003 20:16

sau mai este ala... cum ii zicea...
"la portile albastre ale orasului"
cred ca tot al lui e...

LeonardPiron 19 Jun 2003 10:53

nu e nici alea nici cele cu buburuza care se suie pe floare nici sa mori ranit den dragoste de viata ori alte alea puneti mana pe cartye si vorbiti in cunostinta de cauza...uite de ex a lui e capcana mercenarilor

Sofi 24 Jun 2003 09:53

Italiencele

Pana la urma, habar nu aveti de nimic. Vorbiti de Sergiu Nicolaescu in loc sa vorbiti de Italiencele. Cred ca ati gresit subiectul.

necromancer 24 Jun 2003 09:57

Sunt super italiencele, dar eu prefer suedezele. 8)

Sofi 24 Jun 2003 10:58

Italiencele

Am auzit si de la altii ca <Italiencele sunt super>. Viitorul film, adica. Tu ce-ai crezut? Crede fiecare ce este in stare.

LeonardPiron 25 Jun 2003 20:37

acuma pe bune/ cine stie mai multe de filmul asta sa bage aicea ca sa ne lamurim si noi carei treaba

sol 26 Jun 2003 08:17

Italinecele

Si cel de face filmul, Helmis, de-i zice si Napoleon! Ce nume e asta, sigur o fi vreu strain care vine sa faca filme pe la noi, prin Romania.

LeonardPiron 28 Jun 2003 11:08

Nu, nu, de el am mai auzit, e roman, ba a mai luat si niste premii de scurt-metraj...

lynx 04 Jul 2003 11:03

Italiencele

Am aflat ca aici se discuta intens despre Italiencele, noul film. Au cam aprut deja niste informatii in presa legate de acest subiect. De exemplu in Curierul naþional din 3 iulie, intr-un articol intitulat Napoleon /Helmis/ la Calugareni. Sunt date si cateva nume din distributie. Observ ca sunt multi actori tineri, ceea ce est f.bine.

catallin 04 Jul 2003 17:02

Pare c-o sa fie bine. Doamne ajuta!

lynx 09 Jul 2003 09:15

Italiencele

In Nationalul de sambata este prezentat destul de dragut subiectul viitorului film.

LeonardPiron 06 Aug 2003 15:18

E singurul film din sesiunea asta ultima de la CNC la care s-au apucat de filmat. La alealalte - pauza.

catallin 06 Aug 2003 19:42

S-a mai grabit sa inceapa filmarile si NUtuuuuuu Carmazaaaaaan!
Nu se stie caad le va incheia.

alicee 04 Sep 2003 19:05

poate ar fi mai bine ca aceste italience sa traga...le e cam greu sa "trage"

Bagheera 04 Sep 2003 20:49

Draga alicee, nu vrei tu sa fii mai precis(a)? Sa "trage" cu alicee? reformuleaza inainte sa-mi plesneasca creierii facand toate permutarile si combinatiile posibile pentru a intelege "queque chosa" din ce-ai scris(asta ca sa-ti satisfac nevoia de agramare ).DECI?!! Ce vrei tu sa spui cand scrii?

Danny 05 Sep 2003 01:03

Cred ca se referea la mesajul lui Sergiu Nicolaescu care e de prin ianuarie "ce titlu e asta, daca era al meu ii ziceam Italiencele trage ultimul cartus"
Ce vrei...e noua pe forum.
Data viitoare sa folosesti "quote" alicee.

Semaca 05 Sep 2003 14:49

Originally Posted by Danny:

Adica sa apesi pe patratelu' pe care scrie "quote" / "citat" (depinde-n ce limba vezi site-ul), situata-n partea dreapta, sus a fiecarui mesaj, ca sa ne putem da seama cu totii la ce te referi.

Si-n alta ordine de idei, tanti ceea de la National scrie foarte frumos despre film, da' mai stiu eu neste filme, care erau atat de frumos prezentate in defuncta revista Cinema a CNC ..... si ce prapastii au fost!! :cry:

Bagheera 05 Sep 2003 17:13

Danny mi-a zis:
Quote:

dar eu nu intelesei mare lucru.Apoi a venit Semaca:

Quote:

Adica sa apesi pe patratelu' pe care scrie "quote" / "citat" (depinde-n ce limba vezi site-ul), situata-n partea dreapta, sus a fiecarui mesaj, ca sa ne putem da seama cu totii la ce te referi

. si ma dumirii. Thanks a lot. Acum ca am previzualizat, incep sa ma indoiesc de justetea dumiririi mele. Anyway, trimit.

Bagheera 05 Sep 2003 17:13

Danny mi-a zis:
Quote:

dar eu nu intelesei mare lucru.Apoi a venit Semaca:

Quote:

Adica sa apesi pe patratelu' pe care scrie "quote" / "citat" (depinde-n ce limba vezi site-ul), situata-n partea dreapta, sus a fiecarui mesaj, ca sa ne putem da seama cu totii la ce te referi

. si ma dumirii. Thanks a lot. Acum ca am previzualizat, incep sa ma indoiesc de justetea dumiririi mele. Anyway, trimit.

Pitbull 02 Dec 2008 20:17

Five years later...

Am nevoie URGENTISSIMA de el pe DVD sau CD.
Anybody?

Led-Ze-Pencil 02 Dec 2008 21:56

e de gasit pe hub-uri

Pitbull 02 Dec 2008 23:30

Luat, verificat - e OK.
Acuma-l arde pe DVD.
Multam frumoz.

Led-Ze-Pencil 03 Dec 2008 00:08

Originally Posted by Pitbull:

Luat, verificat - e OK.
Acuma-l arde pe DVD.
Multam frumoz.

Ciudat, mie nu-mi merge pe mediaplayer, doar cu vlc.
Scris pe DVD si play-at pe player video nu stiu, zau... Trebuie verificat.

Pitbull 03 Dec 2008 00:40

Merge cu toate (inclusiv de pe DVD):
- Media Player
- B.S.
- V.L.C.
- DivX
- Quick Time

Se7en 03 Dec 2008 01:14

Originally Posted by Pitbull:

Five years later...

Mama si eu citeam crezand ca sunt scrise ieri, alaltaieri :shock: App vreau si eu filmul :P

All times are GMT +2. The time now is 21:23.