![]() |
"Italiencele"
E un film romanesc care de-abia a intrat in productie.Ce stiti de el?
|
din pacate eu n-am auzit de el...nici macar nu stiu de cine e regizat dar presupun ca de Sergiu Nicolaescu...sau gresesc?
|
Gresheshti
|
n-ar fi prima data...cine a regizat totusi filmul?sau nici macar nu e vorba de un film?
|
Este vorba despre un regizor debutant, Napoleon Helmis.
|
Totusi, ce e filmu' asta?
|
Un film cu Napoleon rugandu-l pe Sergiu Nicolaescu sa-i faca un documentar autentic despre Waterloo.
|
Nu e mana ca ca s-ar fi cunoscut. Uite numai cum se cheama, ce titlu e asta, daca era al meu ii ziceam Italiencele trage ultimul cartus sau cu italencele curate ori tot asa.
|
Amice... Esti idiot!
|
Hai sa-mi fac si eu prieteni.
MinRep Rules...Amici sunt idioti!!!!
|
Originally Posted by MinRep:
cum iti pemiti sa vorbesti asa cu un regizor de talia Maestrului ba vierme... |
Nu stiu daca Piron glumeste, da' cand aud chestii de genu':
Originally Posted by Sergiu Nicolaescu:
...ajung sa ma intreb multe lucruri. Ori isi bate joc de film, ori de el insusi! No offence! |
Maestre ne puneti pe ganduri e momentul sa ne lamuriti esti dumneavoastra insati sau sunteti vrun impostor de duzina ba ordinarule...
|
catalin zice ca e chiar Sergiu Nicolaescu. Eu tind sa raman un pic sceptic, pentru ca nu sunt convins ca Sergiu Nicolaescu s-ar lauda mai mult cu filmele cu pistoale dacat cu "Mihai Viteazu" sau filmele fara nici un fel de impuscaturi sau violenta (cum e "Felix si Otilia"). Raspunsul ni-l va da maestrul (?).
|
Felix si Otilia e un film in regia lui Iulian Mihu fara nici un aport al tanarului pe atunci Sergiu Nicolaescu.
|
sau mai este ala... cum ii zicea...
"la portile albastre ale orasului" cred ca tot al lui e... |
nu e nici alea nici cele cu buburuza care se suie pe floare nici sa mori ranit den dragoste de viata ori alte alea puneti mana pe cartye si vorbiti in cunostinta de cauza...uite de ex a lui e capcana mercenarilor
|
Italiencele
Pana la urma, habar nu aveti de nimic. Vorbiti de Sergiu Nicolaescu in loc sa vorbiti de Italiencele. Cred ca ati gresit subiectul.
|
Sunt super italiencele, dar eu prefer suedezele. 8)
|
Italiencele
Am auzit si de la altii ca <Italiencele sunt super>. Viitorul film, adica. Tu ce-ai crezut? Crede fiecare ce este in stare.
|
acuma pe bune/ cine stie mai multe de filmul asta sa bage aicea ca sa ne lamurim si noi carei treaba
|
Italinecele
Si cel de face filmul, Helmis, de-i zice si Napoleon! Ce nume e asta, sigur o fi vreu strain care vine sa faca filme pe la noi, prin Romania.
|
Nu, nu, de el am mai auzit, e roman, ba a mai luat si niste premii de scurt-metraj...
|
Italiencele
Am aflat ca aici se discuta intens despre Italiencele, noul film. Au cam aprut deja niste informatii in presa legate de acest subiect. De exemplu in Curierul naþional din 3 iulie, intr-un articol intitulat Napoleon /Helmis/ la Calugareni. Sunt date si cateva nume din distributie. Observ ca sunt multi actori tineri, ceea ce est f.bine.
|
Pare c-o sa fie bine. Doamne ajuta!
|
Italiencele
In Nationalul de sambata este prezentat destul de dragut subiectul viitorului film.
|
E singurul film din sesiunea asta ultima de la CNC la care s-au apucat de filmat. La alealalte - pauza.
|
S-a mai grabit sa inceapa filmarile si NUtuuuuuu Carmazaaaaaan!
Nu se stie caad le va incheia. |
poate ar fi mai bine ca aceste italience sa traga...le e cam greu sa "trage"
|
Draga alicee, nu vrei tu sa fii mai precis(a)? Sa "trage" cu alicee? reformuleaza inainte sa-mi plesneasca creierii facand toate permutarile si combinatiile posibile pentru a intelege "queque chosa" din ce-ai scris(asta ca sa-ti satisfac nevoia de agramare ).DECI?!! Ce vrei tu sa spui cand scrii?
|
Cred ca se referea la mesajul lui Sergiu Nicolaescu care e de prin ianuarie "ce titlu e asta, daca era al meu ii ziceam Italiencele trage ultimul cartus"
Ce vrei...e noua pe forum. Data viitoare sa folosesti "quote" alicee. |
Originally Posted by Danny:
Adica sa apesi pe patratelu' pe care scrie "quote" / "citat" (depinde-n ce limba vezi site-ul), situata-n partea dreapta, sus a fiecarui mesaj, ca sa ne putem da seama cu totii la ce te referi. Si-n alta ordine de idei, tanti ceea de la National scrie foarte frumos despre film, da' mai stiu eu neste filme, care erau atat de frumos prezentate in defuncta revista Cinema a CNC ..... si ce prapastii au fost!! :cry: |
Danny mi-a zis:
Quote:
Quote:
|
Danny mi-a zis:
Quote:
Quote:
|
Five years later...
Am nevoie URGENTISSIMA de el pe DVD sau CD. Anybody? |
e de gasit pe hub-uri
|
Luat, verificat - e OK.
Acuma-l arde pe DVD. Multam frumoz. |
Originally Posted by Pitbull:
Ciudat, mie nu-mi merge pe mediaplayer, doar cu vlc. Scris pe DVD si play-at pe player video nu stiu, zau... Trebuie verificat. |
Merge cu toate (inclusiv de pe DVD):
- Media Player - B.S. - V.L.C. - DivX - Quick Time |
Originally Posted by Pitbull:
Mama si eu citeam crezand ca sunt scrise ieri, alaltaieri :shock: App vreau si eu filmul :P |
All times are GMT +2. The time now is 21:23. |