Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Cel mai simpatic(a) user si cel mai antipatic(a). (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82563)

Anonymous 31 May 2003 22:34

Cel mai simpatic(a) user si cel mai antipatic(a).

Io zic ca cea mai simpatica e Ambra Blu de departe ca rar mai gasesti in ziua de azi femeie sa fie aspectuoasa, desteapta si sa vorbeasca frumos engleza si naspa sunt destui de exemplu Amyd si cu Crydead sunt super figurantzi nu m-am descis care e mai stresant asa ca e "ex-aeqvo".

NoOne 01 Jun 2003 00:08

:lol: :lol: :lol:

P.S. Las' ca ai sa intzelegi tu de ce... :wink:

marx 01 Jun 2003 13:34

Cred ca va incepe razboiul cu un asemenea topic! De departe cel mai tematic si cinic cinemagist e Ambra Blu.Dar sigur nu e fem. Oricum asta conteaza prea putin.

Hell_Girl 01 Jun 2003 17:39

Mie imi place cum scrie MinRep si l-as nominaliza pe el.

crydead 01 Jun 2003 22:27

Amyd e profesorul stresant, o combinatie de durere surda in cot, Dan Negru, un furuncul, mauntain diu, Gabriel Cotabitza, zero tv si Boreste, dar eu sunt mai figurant k ca el! :lol:

==============================
Viitorul suna ocupat.

toni 02 Jun 2003 08:16

Moderator, inchide subiectul asta, te rog. In 2 saptamini iese cu singe pe pereti..

victor 02 Jun 2003 10:02

Iese dar poate macar o sa fie mai misto ca Matrix Reloaded.

Si daca scapa cineva punem si de o continuare.

Si ca sa-mi dau cu parerea cei mai tari sunt vizitatorii de la "Voi despre filme".

marx 02 Jun 2003 12:23

Cel mai gunoier e unu' pe nume musique sau muzichie.E venit direct din stana(frate cu tzapu').Merita un premiu pt. incoerenta si trivialitate.

catallin 02 Jun 2003 13:07

Mie imi place OMID care e asa de inteligent ca il da desteptaciunea afara din cap (a se vedea avatarul). In plus, e logoreic de modest si pentru ca are asa de putine mesaje vrea sa reboteze forumul - Amidomagia sau ...
-mania :evil:

MinRep 02 Jun 2003 15:30

Nu doresc sa ma implic in asa ceva (am pareri personale si majoritatea imi plac). Am venit sa multumesc pentru nominalizare.

toni 02 Jun 2003 16:00

Originally Posted by victor:

Iese dar poate macar o sa fie mai misto ca Matrix Reloaded.

Si daca scapa cineva punem si de o continuare.

Si ca sa-mi dau cu parerea cei mai tari sunt vizitatorii de la "Voi despre filme".

"Poate macar" e foarte corect. Asteptam si cacofonii

marx 02 Jun 2003 16:04

MinRep e rusinos....

victor 02 Jun 2003 16:35

Pt toni :

Am defecte si mai mari.

Cat despre cacofonii daca cauti atent o sa gasesti.

toni 02 Jun 2003 16:40

Nu mai caut ca ma plictisesc. Ne vedem la urmatoarea intilnire si-mi dai o bere.
Daca nu vrei, iti dau eu.

victor 02 Jun 2003 16:44

Hai sa-ti spun unul din celelalte defecte ale mele. Mai repede accept o bere decat sa o dau eu.

toni 02 Jun 2003 16:49

Emanuel, programeaza o intilnire mai curind, ca am de dat o bere. SI anunta-l PERSONAL pe Ambra, ca sa vina si el. Si vezi la ce ora pui filmele, sa ajunga si Maria. Io vreau doar sa fie in weekend.

Parerea lu' Blitz43

victor 02 Jun 2003 16:53

OK da nu vikendu asta ca plec la munte.

Apropo de ce neaparat in vikend si de ce neaparat cu film ?

emanuel 02 Jun 2003 17:35

Ma gandesc deja la o alta intalnire....

COMING SOON....

"The Return of the Intalnirea Forumishtilor Cinemagia"

Opens July / August nationwide (I hope!)

NoOne 02 Jun 2003 22:01

Daca e prin julie-jaugust poate ajung shi io. :roll:
[Cu toate ca am fost very naughty]

Ambra Blu 03 Jun 2003 08:27

Originally Posted by toni:

Parerea lu' Blitz43

Si penixul lui AB.

blitz43 03 Jun 2003 08:46

Originally Posted by emanuel:

COMING SOON....

"The Return of the Intalnirea Forumishtilor Cinemagia"

Opens July / August nationwide (I hope!)

Partea I - Primele 43 de beri

emanuel 03 Jun 2003 08:50

Normal! Altfel nici nu se poate! :D

catallin 04 Jun 2003 15:15

Primul loc si marele premiu pentru titlul de cel mai simpatic user a fost adjudecat de alex leo serban cel care a facut ca sa se inchida topicul care risca sa sara in aer de asa mare trafic de injuraturi ce veneau aici pe adresa lui.

blitz43 04 Jun 2003 15:21

subscriu!
parerea multora!

Alex Leo Serban 04 Jun 2003 15:30

Originally Posted by catallin:

Primul loc si marele premiu pentru titlul de cel mai simpatic user a fost adjudecat de alex leo serban cel care a facut ca sa se inchida topicul care risca sa sara in aer de asa mare trafic de injuraturi ce veneau aici pe adresa lui.

wow! i couldn't be happier :D
va rog sa ma kematzi si pe mine la urm. intilnire, ca vin, sa stitzi!

toni 04 Jun 2003 15:48

Sigur te chemam. Sa nu-ti uiti chilotii de tabla acasa.

Alex Leo Serban 04 Jun 2003 15:52

nu mi-i pun pe aia, ca vreau sa se vada daca fac in ei de frica :lol:

MinRep 04 Jun 2003 18:24

Vai, ma, nu v-ati saturat de toata chestia asta??? Deja nu mai e subiect pe forumu' asta fara ca * catalin sa scrie despre ALS!

Copii, dati cu capu' de tastatura, mai ales unul dintre voi, oricare!

*"scuzati" (Pastorel Teodoreanu)

catallin 04 Jun 2003 19:10

Cum sa nu scrii, frate, despre el daca musca momeala de fiecare data si raspunde ca in povestile alea medievale cu amantul care e ascuns sub pat si zice :"Aici nu e nimeni, nu mai scotociti. Cautati in alta parte!"
P.S. - Cu capul de tastatura las-o mai usor.

spartacus 12 Jun 2003 11:18

Servus, fratilor! Si Oscar-ul merge la............ cred ca la blitz43(frate, imi place humorul matale!). Parerea mea!

theo 12 Jun 2003 11:29

Originally Posted by spartacus:

Servus, fratilor! Si Oscar-ul merge la............ cred ca la blitz43(frate, imi place humorul matale!). Parerea mea!

Si ce tipi asa? :-?
Cu riscul de a intra in a doua categorie, iti dau un sfat: incearca sa scrii cu font normal, ca boldul, desi iese in evidenta, e mai greu lizibil.

spartacus 01 Jul 2003 14:11

Servus, fratilor! Pentru Theo, mesaj: Bre, eu nu tip, dar asa sunt io, mai... oltean. Bre, inca ceva: spuneti mai devreme daca/unde/cind va mai fi o noua intilnire a forumistilor, ca pe prima am ratat-o! No, acu va las. Salutare!

LeonardPiron 01 Jul 2003 16:45

Nea Marine, vezi ca e un topic special pentru intalnirile cu spritz. Nu mai scrie peste tot de chestii de-astea care au un loc bine stabilit pentru postari. Bafta. Sa aduci zaibar.

origami 04 Jul 2003 16:26

bai, chiar trebuie sa ma tin eu dupa fundu tau ca sa mai schimbam 2 vorbe?
de bine de rau doar tu imi mai arunci cate o ocara...

blitzu rules

dar tot cuplul catalin - piron e cel mai vesel...

catallin 04 Jul 2003 17:05

Iar dau peste tine? De data asta te iert ca incepi sa-mi fii simpatic.

origami 05 Jul 2003 14:15

we're not worthy!
we're not worthy!

theo 18 Jul 2003 10:25

Leonard Piron si-a castigat o simpatizanta!! :lol: :lol:
http://www.cinemagia.ro/actor.php?ac...=1499&hi st=0

ricutza 24 Jul 2003 00:25

daca ma numeri si pe mine, sunt chiar 2...

crydead 24 Jul 2003 08:51

Si daca ma adaugatzi si pe mine, tot doi raman.

-------------------------------------
Viitorul suna ocupat.

toni 31 Jul 2003 13:32

Originally Posted by ricutza:

daca ma numeri si pe mine, sunt chiar 2...

te-ai cam dereglat de la atita invatat, nu?

crydead 31 Jul 2003 13:55

Io cred ca Ricutza micutza are suflet de hipioata si d-aia iubeshte pa toata lumea.

------------------------
"Eazy-E's Ice Cube's and D.O.C's and Snoop D O double G's
And a group that said muthafuck the police"

toni 31 Jul 2003 14:15

Io cred ca se trage de la Sighisoara.......desi postul e de dinainte de festival..

ricutza 31 Jul 2003 23:05

nu stiu de ce sunteti atat de surprinsi...credeam ca v-ati obisnuit cu mine! "Film lovers are sick people"....
oricum mi se pare ca sunteti rai cu LeonardPiron....

Serghei 16 Mar 2004 07:59

Re: Cel mai simpatic(a) user si cel mai antipatic(a).

Originally Posted by giulkiuz:

Io zic ca cea mai simpatica e Ambra Blu de departe ca rar mai gasesti in ziua de azi femeie sa fie aspectuoasa, desteapta si sa vorbeasca frumos engleza si naspa sunt destui de exemplu Amyd si cu Crydead sunt super figurantzi nu m-am descis care e mai stresant asa ca e "ex-aeqvo".

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Era timpul sa scoatem topicul asta de la naftalina avand in vedere schimbul de generatii de pe forum.

Oricum Ambra Blu ramane cea mai aspectuoasa,desteapta si cunoscatoare de limba engleza. :lol: :lol: :lol:

Originally Posted by Hell_Girl:

Mie imi place cum scrie MinRep si l-as nominaliza pe el.

Vezi mestere cum te apreciaza lumea si tu esti modest,sau o fi fost vreo deglaratie de dragoste camuflata?
Vad ca ajungi la 1000 de mesaje.Sper sa nu-ti pierzi consistenta si sa nu cedezi calitatea in favoarea cantitatii!

P.S.spune-i lui emanuel sa-ti schimbe guru in Kubrick's Kid :lol: :lol: :lol:

ogto 16 Mar 2004 09:52

Eu propun urmatorii 4: ricutza, Demona, TLD si MinRep pt. cei mai simpatici si pt. cei mai antipatici: Gollum si Wraith.

MinRep 16 Mar 2004 10:17

Re: Cel mai simpatic(a) user si cel mai antipatic(a).

Originally Posted by Serghei:

Vezi mestere cum te apreciaza lumea si tu esti modest,sau o fi fost vreo deglaratie de dragoste camuflata?
Vad ca ajungi la 1000 de mesaje.Sper sa nu-ti pierzi consistenta si sa nu cedezi calitatea in favoarea cantitatii!

P.S.spune-i lui emanuel sa-ti schimbe guru in Kubrick's Kid :lol: :lol: :lol:

Eh... Sunt mai modest asa, dar adevarul este ca nu imi place sa ma laud... Dar am si eu momentele mele... :D

Kubrick's Kid e buna... Eu ma gandeam la ceva "Legend" (pentru ca merge bine dupa "Guru") sau ceva asemanator... Mai am vreo doua mesaje sa ma hotarasc...

Mersi petnru aprecieri oricum, si tie si lui ogto...

Lady_Skar 16 Mar 2004 18:17

daca stiam ca pe aici se tin concursuri de popularitate, poate imi dadeam silinta sa fiu mai likeable....

:roll:

NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! :lol:

TLD 16 Mar 2004 18:33

Originally Posted by ogto:

Eu propun urmatorii 4: ricutza, Demona, TLD si MinRep pt. cei mai simpatici si pt. cei mai antipatici: Gollum si Wraith.

Mdea... Eu cel mai simpatizat pe aici... Greeeeeesit! (apropo de cuvintele lungi spuse primavara :P ). Sunt doar un obsedat de forumul asta, chestie care nu o sa-mi iasa din sange prea curand! Obisnuiti-va cu ideea. A... si cred ca multi m-ar pune la antipatiile forumului! ;)
P.S: Ce s-a intamplat de au fost scoase de la naftaline toapicele antice? Sunteti nostalgici primavara or what?! Incep sa ma oftic cat mai mult pe anotimpul asta! :roll:

raptor 16 Mar 2004 18:42

(*) plagiatorii..... :D ete mah la ei...

Da' o sugestie pentru MinRep tot as avea:ce-ai zice de 'Dumnezeu pentru o zi'?in loc de guru...e cam lug da' wha'ever...

MinRep 16 Mar 2004 18:46

Originally Posted by raptor:

Da' o sugestie pentru MinRep tot as avea:ce-ai zice de 'Dumnezeu pentru o zi'?in loc de guru...e cam lug da' wha'ever...

:lol: e buna... :lol:

Totusi, cum schimb rank-u' asta? :-?

All times are GMT +2. The time now is 00:18.