![]() |
Acum nu-mi vine in cap nici un film cu sfarsit timpit,dar o sa ma gandesc.Ce filme credeti ca au avut sfarsituri imprevizibile?
Pe 1 loc cred ca se afla Wild Games,pe 2 The 6th Sense. O doza foarte mare de imprevizibilitate a avut si Fight Club. |
Poate o sa radeti, dar mie Harry Potter mi s-a parut ca a avut un sfarsit imprevizibil, asta pt ca ni s-a dat senzatia la inceput ca "vrajitorul cel negru" e capul rautatilor..., prin urmare am fost surprinsa de sfarsit
|
O alegere ce-i va uimi pe unii: Casablanca, dar nu pentru scena cu pupaturi (desi nici asta nu e chiar Hollywood standard)ci pt. scena finala cu celebra replica
"Louis, I think this is the beginning of a beutiful friendship" <font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Semaca pe 2002-09-23 15:11 ]</font> |
12 Monkeys, ala da final imprevizibil!
|
capitain:
Harry Potter imprevizibil?Nu era "vrajitorul cel negru" the bad guy?Sincer am vazut 1 singura data filmul si nu mai il tin minte.Eram cu capul in alta parte. P.S:Interesant nick pentru o fata. Semaca: Pentru Casablanca ma abtin.Nu spune la nimeni ,dar nu l-am vazut si nici nu prea sunt curios sa-l vad. lecter: 12 Monkeys nu e si parerea mea.Original da,cu o intriga complexa da, cu Bruce Willis si Brad Pitt da,printre filmele mele preferate de,dar nu mi s-a parut imprevizibil. Tocmai m-am gandit la un film cu un sfarsit superrr,Dracula:2000.Pentru cei care nu l-au vazut ii sfatuiesc sa-l vada.Sfarsitul raspunde unei intrebari care ma macina de multa vreme,o intrebare pe care cred ca si voi va-ti puso cand va uitati la filme cu vampiri.Nu ve-ti fi dezamagiti. |
Sincer n-am rezistat sa vad pana la sfarsit mizeria aia de film pe nume Dracula 2000....mi s-a parut un film infect din toate punctele de vedere: actori slabi, poveste idioata, reclama la "Virgin" peste tot, plus un cliseu absolut dobitoc cand copilutul ala de Dracula zice "I never drink....coffee"-poate ca sfarsitul este interesant, dar cat am vazut din el (80%) mi s-a parut un film absolut idiot.
|
Dracula 2000 este fara indoiala unul din cele mai absurde si ridicole filme horror pe care le-am vazut vreodata.
Final cu adevarat imprevizibil? Acum imi amintesc numai de The Pledge... |
lecter & christi:
Asta e parerea voastradespre D 2000,dar nu si a mea. The Pledge nu mi-a placut si a avut un sfarsit naspa de tot.Pe asta l-as clasa in filmele cu sfarsituri tampite. |
OK, atunci zi-ne motivele pentru care il consideri un film reusit (in afara de finalul pe care nu l-am vazut, deci nu-l pot comenta).
|
The Pledge are un sfarsit superb...Arsdeviu, tu cum ai fi vrut sa se termine?...sa-l prinda pe criminal...si toata lumea sa recunoasca ca el a avut dreptate?...pai ar fi fost foarte stupid un astfel de final intrucat filmul tocmai,vroia sa distruga acel tipar...
|
Pai vezi finalui si poate o sa-ti schimbi parerea despre el.Nu stiu de ce, pur si simplu mi-a placut.Probabil ca nu mai vazusem de mult filme mai noi cu Dracula.
Poate incerci sa-l vezi pana la sfarsit. |
Quote:
Nu neaparat sa-l prinda,dar macar sa-i vedem fata.Se pare ca am fost obisnuit cu tiparul filmelor de gen Scream,Urban Legen,I Know... Final Stab,Flashback,Cut si zeci de astfel de filme,unde criminalul este dezvaluit la sfarsit. Pledge ti-a placut,dar ce zici despre "Joyride"? Spune-mi ce alte filme te-au impresionat! |
In general un sfarsit "rau" da bine de cele mai multe ori.
Se astepta cineva la sfarsitul lui "Se7en"? Cred ca si "American beauty" a avut un sfarsit imprevizibil. |
Quote:
La "Seven" nu m-am gandit.Mi-a placut la nebunie filmul. Am auzit ca vor sa faca Seven 2.Cine ar fi crezut |
redruM :::: tu ai vazut American Beauty sau ti l-au povestit niste prieteni?
daca il vei mai vedea inca o data iti vei da seama ca povestea e spusa de un cadavru...asa ca ce e asa de imprevizibil cand il vedem mort la final?!?! sau poate te referi la criminal? mie mi s-a parut logic si deloc imprevizibil. apropoS: era sau nu gay? (ricky's dad) |
A vazut cineva Final Destination?
A fost de nu se poate.Ce nu mi-a placut a fost interpretarea lui Alex(Devon Sawa) |
un film cu un final extrem de imprevizibil a fost pentru mine, Talented Mr Ripley...chiar nu ma asteptam sa-l omoare pe Peter...dupa ce s-a terminat filmul am stat circa 30 de minute sa-mi revin din soc si sa inteleg de ce s-a terminat asa...pana la urma am descoperit ca totul avea o logica...
|
Quote:
Filmul nu l-am vazut cap coada.Stiu doar ca Matt Damon l-a omorat pe Jude Law si si-a luat identitatea lui. |
acum stii si care e sfarsitul...
am vazut azi Turnul din Pisa...are un sfarsit foarte imprevizibil...cand a aparut genericul pur si simplu nu mi-a venit sa cred...am stat cateva minute sa ma dezmeticesc! |
Pentru finaluri imprevizibile (ca si pentru toata actiunea filmului de altfel) va recomand
"When Stranger Appear". |
Daca tot vretzi filme cu sfârsit neasteptat, de ce nu va uitatzi la Zona Crepusculara...
Personal cred ca unul din cele mai neasteptate sfârshituri l-a avut Jocul. Mai poate candida pentru acest titlu shi "Ocean's Eleven" dar in general cred ca filmele cu tenta psihologica au astfel de sfarsituri... Mai uitatzi-va (in caz ca nu l-ati vazut deja) si la Vanilla Sky la care bunul meu prieten - mare cinefil (No1) se benocla de la o bucata de vreme si nu intelegea nika... Cam atât am avut de spus(scris)... pa |
Sfirsit imprevizibil? Ce ziceti de "Lord of the Rings"? Sa-mi fi vazut fata la sfirsit, dupa ce statusem trei ceasuri fara apa, fara mincare, fara tigara, fara pauza de pipi si m-au lasat cu ochii-n soare...
|
M-a calcat pe nervi sfarsitul de la LOTR.
Un sfarsit super il are Urban Legends 2.O sa va placa la nebunie,dar pentru asta trebuie sa vedeti si partea intai ca sa-i intelegeti finalul partii a 2-a. |
Ocean's Eleven varianta noua nu a avut de loc un sfarsit imprevizibil. singura chestie relativ imprevizibila la filmul ala, a fost faptul ca am reusit sa intuiesc aproape tot ce s-a intamplat.
cu varianta veche in schimb este cu totul o alta poveste...desi stiam in principiu actiunea(vazusem varianta noua inainte), tot a reusit sa ma surprinda finalul!extraordinar film! |
filme cu final imprevizibil :
Mulholland Drive Training day Vanilla Sky (dar finalul nu numai ca a fost imprevizibil, dar si o mare dezamagire ,pentru mine cel putin) astea imi vin in minte pe moment. |
cred ca Identity are un sfarsit imprevizibil...m-a surprins si sfarsitul de la The Others..
|
Mi-a placut foarte mult finalul de la 12 monkeys.
Un alt film cu un final imprevizibil este intr-adevar the 6th sense. Mi-a placut tare mult si finalul de la eyes wide shut. |
6th Sense
Fight Club Se7en Identity American Beauty |
Emanuel, American Beauty ?
La inceputul filmului ni se spune ca asta e ultima zi din viata lui... |
Quote:
PAi, filme cu finale imprevizibile.... nu stiu chiar asha de multe. gasfork park, Identity..... |
Originally Posted by Ping:
Nu m-am referit doar la moartea lui ci la toata constructia sfarsitului... si cateodata chiar daca stii ca personajul va muri, speri... sa nu moara! |
finaluri neasteptate
Brown Bunny? Zic eu ca destul de neasteptat.
Da' Usual suspectii ce are? Cind ati iesit de la fim cum a fost? Da' Shallow Grave? |
Re: finaluri neasteptate
Originally Posted by Lemmy:
Despre primul si de ultimul film, nu am ce sa zic, pt ca nu le-am vazut, dar Usual suspects, a fost absolut imprevizibil. Nu ma asteptam la acest final. |
Daca tot ati inviat thread-ul asta... "8 1/2" (ma asteptam deja la ceva defilare, dar m-a impresionat), "Blow-Up", "Vertigo", "City Lights" si multe filme vechi si bune.
Oricum, tot "Odiseea spatiala" are finalul cel mai imprevizibil. De fapt, tot filmul e imprevizibil. Can you see? |
Definatelly "The Others"...sincer nu ma ashteptam la finalul acela...damn that was good...shi rolul lui Kidman...numai maica-mea mai putea sa joace rolul ala de paranoica asha de bine! :D
|
La American Beauty criminalul si sfarsitul le-am prevazut.
Dar nu si la filmul care arata unde locuiesc (scrie sub numele meu) in care te astepti ca Bridges sa o duca pana la capat, dar sfarsitul mi-a lasat un gust foarte amar si m-a lasat perplex pana a doua zi dimineata si totodata fara grai. Uitati-va si la Arlington Road. |
Fara indoiala Identity shi The Others.Doua filme extraordinare ca sa nu mai spun ca s'a jucat impecabil in ambele filme(parerea mea)!De asemenea LOTR la care am ramas :o dar ramane o trilogie destul d reushita(sa vedem shi ultima parte!).
|
Meesa thinks yousa gonna likesa Return Of The King,preciouss.Finalul n-o sa fie chiar asa de previzibil pe cat cred unii.
:evil:
Quote:
|
Corect! "Arlington Road"! Asa mi-am amintit de "Vertigo", din nou!
--- Jesus? --- Puggy! |
am revazut aseara Blowup si intr-adevar are un sfarsit nu numai imprevizibil, ci de-a dreptul genial....a fost superb din toate punctele de vedere...
|
tocmai am revazut "The ring" aseara, si are un final imprevizibil. Pt ca, la un moment dat, kiar zici ca se termina, dar nu este asha. Este unul din cele mai bune filme ale anului trecut
|
Si eu deabia astept the ring 2!
|
Ar fi super sa fie o continuare. Crezi ca ar fi o continuare? :wink:
|
Nu cred ci sigur va fi! Stai sa-i caut data! E anul vitor oricum!
Dreamworks announced that they have already set a release date of November 10, 2004 for The Ring 2. Naomi Watts is going to return (as I'm sure all of you already know) but nothing is set in stone over wheter Gore Verbinski will return, although I hope he does along with Ehren Kruger,David Dorfman and Daveigh Chase. |
Super beton. Marfa rau filmu, si ma asteptam la o continuare al filmului. Tu ai inteles bine filmu'? Nu am inteles de ca au mai facut o copie a casetei? La sfarsit, copilu mai face o copie al casetei cu ajutoru mamei lui, daca-tzi aduci aminte.
|
Da cica al doilea film va fi in acelasi timp si prequel si sequel(dak n-am scris bine va rog frumos sa ma iertati :lol: ). Mai multe ****ing amanunte aici.
Si iata si actiunea(rezumatul) din the ring 2(varianta japaiota). Habar n-am dak primul l-a copiat ca actiune pe the ringul japonez... CLICK HERE |
Originally Posted by ricutza:
In sfarsit, cineva! Mentionez asta pentru ca, recent, m-am angajat numai in discutii in care incercam sa explic de ce "Blowup"/"Blow-Up" este o capodopera. Se pare ca nu e totul pierdut pentru generatia noastra. :lol: Hey... F*ck the thing! ("Gerry") |
Hey, shi mie mi-a placut Blow-up, foarte mult, shi probabil ca sunt multzi ca mine care nu s-au exprimat, asa ca generatzia nu e deloc pierduta.
|
cele mai tari filme cu sfarshit imprevizibil ...
Locul 1 - The Ring - knd a ieshit aia din televizor ce pot sa zic decat k mi-a crescut tensiunea ... - cu 3 Distonocalme am revenit la normal
Locul 2 - Fight Club - cel mai inteligent film posibil Cine nu e de acord ? :x |
Re: cele mai tari filme cu sfarshit imprevizibil ...
Originally Posted by Gaandalf:
|
All times are GMT +2. The time now is 23:28. |