![]() |
exact. subiectul aici e nimic
sa vorbim nimic despre nimic |
au trecut 40 de secunde si nimeni nu a zis nimic
|
au mai trecut 40 si.......nimic
|
inca 40 si.....nimic
|
Subiectul "nimic" a fost epuizat in Seinfeld...moving along now... :cool:
|
mai stie cineva alte filme/seriale in care a aparut aceasta tema? mi s-ar parea interesant sa dezvoltam putin acest subiect...
mi se pare ca sunt multe filme care nu reusesc sa comunice nimic desi incearca destul de tare... |
i guess Seinfeld rulz...! dar mai e ceva pe MTV, un serial de animatie...cam tot despre nimic...hmmm
|
un serial despre nimic e si familia simson, zic eu. unii ar putea sa ma contrazica, dar asha cred eu.
|
I'm not saying nothing until I speak to my attorney. :lol:
Adaugare: aceasta este o replica dintr-un film, am luat-o asa cum era! |
If you're not saying nothing, then you must be saying something!
|
if you're not saying ANYTHING right...
|
Da-mi shi mie retzeta la daiquiri, plizzz... da' nu din ala de banane.
|
:D He...dak-o stiam...De fapt nici n-am vazut vreodata cum arata un blestemat de daquiri...
|
--- I have an idea! Let's make a thread about nothing!
--- OK, then! What happens on this thread? --- Absolutely nothing! --- Well, then, why am I talking on it? --- Because it's on the internet... :lol: |
Originally Posted by raptor:
De aratat, hmmm... arata f. bine in paharu' glazurat. Sau parca asta era gustul, deci devine bun. In orice caz sa nu fie banane prin preajma. :wink: |
And because it's on internet you can say anything about everything but the best thing for you to do is to say nothing.
|
..............
|
:roll:
|
Cam stupid topicul... Defapt ce ar trbui sa scriem aici? Nimic? Doamne frate... Ati ramas fara idei... si e foarte grav... :roll:
|
Originally Posted by ogto:
Cum ar spune un bun coleg de-al meu in ale forumului "stupid is as stupid does". Ce nu intelegi?Aici astia care scriu 20 mesaje/zi si nu ii observa nimeni isi pot exersa darul de a scrie mesaje fara a spune ceva,deci in concluzie maiestrii in nimic au mana libera aici. |
hmmm...deci aici se vorbeste despre nimic??
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Te-ai prins! |
Subiectul "nimic" este over-rated... :D
|
Originally Posted by ogto:
hai sa vedem in ce degenereaza o discutzie despre NIMIC ... |
Originally Posted by Gaandalf:
evident... in nimic... |
aici nu se poate spune ca nu se vorbeste nimic, pt ca noi chiar vorbim despre "NIMIC"!!! :o
|
traim intr`o tara in care nu se intampla nimik care sa fie macar tangent cu bunul simt si unde niste oamenii platiti la greu nu fac nimik
sa inteleg ca diskutam dsp guvernul nastase` enspe mii d case? |
Pai,sa va explic eu,citez:"Nimicul este o parere.O parere subiectiva a interiorului sufletesc,o transpunere in abisul primordial al conceptiei omeneshi" (profa de romana) 8)
|
LOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!
Hai ca-i buna asta |
All times are GMT +2. The time now is 17:07. |