![]() |
Top 5 - carti citite
Daca tot sunt la moda top-urile pe acest forum, incep acest thread nou cu speranta ca nu mai exista altul asemanator, exceptand topicul"Ultima carte citita".
As incepe eu: 1. Pe aripile vantului - Margaret Mitchell 2. Cuptoarele lui Hitler - Olga Lengel 3. The Shining - Stephen King 4. Nasul - Mario Puzo 5. Tacera mieilor - Thomas Harris Posibil sa fii omis unele capodopere, insa daca pe parcurs mi le amintesc am sa le postez. Daca ati participa fiecare cu cateva titluri am reusi impreuna sa ne imbogatim orizontul cultural |
Niciun top din partea voastra?
|
Originally Posted by andreiu7z:
Pentru ca nu citim |
Trist dar adevarat!
|
???
|
Hmmmmmmmmm
1.Harry Potter si talismanele mortii - J.K. Rowling 2.Noaptea umbrelor - Agatha Christie 3.Cimitirul animalelor - Stephen King 4.Morometii - Marin Preda 5.Ion - Liviu Rebreanu |
Tocmai azi mi-am procurat The Shining - Stephen King.
|
poate:
1. Cel mai iubit dintre pamanteni-M. Preda 2. Tihna-A. Bartis 3. Magicianul-J. Fowles 4. Muntele vrajit-Th. Mann 5. Maestrul si Margareta-M. Bulgakov |
Balanta - Ion Baiesu
Procesul - Franz Kafka Tacerea mieilor - Thomas Harris Rain Main - Leonore Fleischer Terminator - Randall Frakes& W.H. Wisher am citit de Horia Tecuceanu - Capitanul Apostolescu si inamicul public nr .1 si mi-a placut f mult Ce titluri imi mai puteti recomanda? mi-a placut Actiunea Nicrom - Elena Ionescu, Cornel Samoila..mai stiti vreo carte scrisa de cei doi? |
Papillon - Charriere
Morometii - Preda Ion - Rebreanu Razboi si pace - Tolstoi Twin Peaks 2 Viata mea, benzile mele - Dale Cooper |
Ion-L Rebreanu
Tess D'Urberville-Thomas Hardy Primarul din Casterbridge-T. Hardy Singur pe lume-Hector Malot Sky O'Malley+Dulcile dimineti ale iubirii-Bertrice Small Offfff.................si muuuuuulte muuuulte altele...... |
1. Mandrie si prejudecata - Jane Austen
2. Mario Vargas Llosa - Matusa Julia si condeierul .... restul e tacere pentru ca sunt prea multe. |
Spre rusinea mea, la capitolul lectura stau si mai prost:
1. Tropicul Cancerului - Henry Miller 2. Femei - Charles Bukowski 3. Luni de fiere - Pascal Bruckner 4. Eseu despre orbire - Jose Saramago 5. Viata mea de barbat - Philip Roth ------------------------------------------------------------ Foamea - Knut Hamsun Justine - Marquis de Sade Crima si pedeapsa Magicianul - John Fowles |
:)) Frumos top! REPREZENTATIV! :)
Daca tot ai cautat atat prin pagini eternul feminin, puteai sa mai pui Sexus - Miller si, cum altfel, Pacientul englez - Michael Ondaatje. Sunt convins ca le ai. :) |
Sexus, Plexus, Nexus :D
Momentan nu am bani sa mi le procur, iar la biblioteca nu le-au adus, desigur. Pacientul englez...:-? Nu ma atrage. |
Originally Posted by omudindulap:
E chiar mai avantajos sa ti le iei asa decat in traducerile de la Polirom, iar pe site-ul asta livreaza gratuit in Ro. ;) Eu mi-am luat The Obelisk Trilogy intr-un volum din asta. Btw, ai citit Portnoy's Complaint a lui Roth? Eu l-am gasit prin clasa a 12 intr-o editie americana ferfenitzita la biblioteca liceului. :)) |
Multam pentru pont.
De Roth nu am mai citit altceva, dar Portnoy's suna tare bine. O s-o caut.:D |
Originally Posted by omudindulap:
|
Originally Posted by klaudya_e:
De Horia Tecuceanu mai poti citi "Capitanul Apostolescu si identificarea". Florin Andrei Ionescu - "Ceaiul de la ora cinci" si "Spionul ma privi surprins" (acestea sunt cu spionaj economic). Tot politiste: James Hadley Chase - "Abonament pe trenul spre iad", "Mortii nu vorbesc" si "Recviem pentru voce si pian". Titlul original al acesteia din urma e "What's better than money". |
Sa vedem......
Dresda - Federick Taylor Singur pe lume - Hector Malot Robinson Crusoe - Daniel Defoe Ion - L. Rebreanu Eragon - Christopher Paolini |
All times are GMT +2. The time now is 00:31. |