![]() |
Coltul artistilor
Sa-ncoltim si la multi ani!
fie ca e vorba de un hobby al vostru sau de ceva ce apreciati ...artistic sa fie ;) haideti sa facem un schimb de experienta si de gusturi :) spre exemplu sunt curioasa dc e careva pe aici care canta la clape :D :D :D |
Io mi-s priceputa cu pensula si creionu' :D .
|
Nice :) eu din pacate nu pot ... mai fac doar din cand in cand in gluma cate un grafitti pe foaie :)) dar imi plac persoanele care picteaza & co pentru ca in general au firi interesante. Iti doresc sa nu-ti lasi talentul sa moara niciodata.
|
eu stiu sa manuiesc maiastru: ciomagu, sabia ninja, toporu, drujba, furca, coasa ... si alte instrumente utile la casa omului :D
|
Originally Posted by Chambord:
on: eu stiu sa gatesc (binisor) O:-) |
Originally Posted by copila_satanista:
|
:)) inca nu-s buna de concert :D visul il aveam de mica,am simtit mereu ca trebuie sa fac asta, dar abia de curand m-am pus pe treaba pt k nu am avt cu ce pana acum... sunt pasionata rau de tot dar destul de incepatoare... sa speram la mai mare
gospin: cam ce gatesti? poate imi dai idei sa-l hranesc pe satanist :) se pare ca nici u nu faci rau la casa omului |
:-?, pana acum am 4 retete concrete incercate si reusite, inafara de salata, cartofi prajiti, oua ochiuri (easy stuff), si ar mai fi cateva!
|
Originally Posted by Gospin:
|
sciu poezii si povestiri
pictez |
Deci eu sunt de-a dreptu-n focurile creatiei: prepar cavatappi cu sos special marca Judex si e o caldura-n bucatarie........................ :D
|
Originally Posted by movie4:
|
Nici nu planuiesc sa fac asta vreodata. :) |
|
asta e ... ce sa-i faci? :)
|
|
nu m-am referit la faptul ca nu se poate schimba ;)
|
Continuati artistic, pls.
|
Mie-mi place traforajul si pirogravura, picturile cu ceara si mai ales sa sap dupa nimicuri.
|
Scuze, gresit-am topicul...
|
All times are GMT +2. The time now is 14:18. |