![]() |
User Status
Ce faceti in acest moment, sau azi, sau saptamana asta....un fel de status asa cum avem pe facebook sau twitter sau etc.
illotempore2002 se bucura de ultimele zile de vacanta pana la noul job si citeste ''Voi scuipa pe mormintele voastre'' de Boris Vian |
Eu incerc sa ma urnesc afara din casa, sa-mi platesc telefonul, sa ma duc pana la biblioteca si apoi dupa niste cumparaturi.
"Voi scuipa..." e unul din romanele lui Vian scrise sub pseudonim, in care imita pulp-fictionul american, asa ca sa nu te astepti la prea multe de la el. |
Originally Posted by illotempore2002:
De unde ai luat cartea? O prietena a mea o cauta cu disperare si prin librarii nu exista. |
Am gasit-o la prietenul meu in biblioteca.
Cartea a fost scrisa in urmatorul context: Vian a pus pariu cu editorul lui ca poate scrie un roman in o saptamana daca ii da 100 mii de franci. Which he succesfully did. Cica e foarte bine scrisa. Si a castigat pariul. |
Mai, Girafel, reformuleaza ca suna aiurea ce spui acolo: "poate gasi un roman in o saptamana". WTF???
On: Judex - se lupta cu somnul dupa o noapte nedormita. |
o frec pe cinemagia.
|
preparing for a movie :)
|
Am corectat mai sus, pariul consta in a scrie un roman intr-o saptamana.
|
O frec in continuare pe cinemagia. Voi reveni cu update-uri.
|
Originally Posted by marius_em:
Cineva sa puna vaselina... Asa Marius no mai freci.. aluneci.. Ff=0 ... Viteza accelerata. Timpi minimizati. Ideea cu vaselina fezabila :) |
Ma gandesc daca sa ma apuc sa citesc Scrieri Corsare de Pasolini. A citit-o cineva? Sunt eseuri politice semi-filosofice. Nu stiu ce sa fac.
|
Gandul asta bantuie multe suflete... My user status: Ilar |
Judex: satul de moldovence.
|
illotempore is watching Ike's Wee Wee episode from South Park.
|
Judex is eating a pumpkin pie.
|
Ciprian face calcule...
|
marius_em is still rubbing it. It's getting kind'a old.
|
Gospin it's listening music :D
|
Originally Posted by marius_em:
Stii mintrubbing.org? mintrubbing-ul este un stil de viata si de management al timpului foarte des intalnit la romani http://www.mintrubbing.org/ |
Cred ca-mi pun si io bannerul lor pe blog. :D |
All times are GMT +2. The time now is 03:23. |