Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Când vrea Dumnezeu sä piardä pe cineva... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96543)

Pitbull 03 Jan 2010 19:16

Când vrea Dumnezeu sä piardä pe cineva...

...îi ia mintile!

Intrucât userul Halebardul9 e nelegitim (clonä - interzisä prin regulament; cu circumstante agravante când dubleazä un user bannat), nu beneficiazä de prevederile regulamentare protectoare la adresa tuturor userilor legitimi. Si, oricum, mesajul privat pe care mi l-a trimis azi nu contine date confidentiale de nici un fel despre respectivul (cu exceptia dovezii involuntare despre propriul lui cumul de cretinätate, räutate, prostie si paranoia).
Iatä continutul:

Originally Posted by halebardul9, as a private message to Pitbull:

TU ESTI SUSPECT DE BIZAR.

intra in contul ala si vei afla mai multe.

intre timp, voi discuta cu managerii imedia problema.

Bravos!

Când râsul piere, rämâne tristetea:
Oare ce-am gresit, ca specie, de îngäduie Dumnezeu ASEMENEA accidente genetice? :((

cremaxx 03 Jan 2010 19:26

Si eu am un al 2-lea cont despre care DO stie si mi-a spus ca nu am voie sa intru cu "clona" pe forum.Am inteles asta. DAR>...daca intru de pe alt calculator(ma refer la alta adresa de IP ) mai sunt vinovat ca intru cu clona?
Apropo , numele de "CLONA" mi se parea cam asa a telenovela...

Pitbull 03 Jan 2010 19:34

Nu conteazä de pe ce computer/IP intri.
O "clonä" înseamnä un alt user folosit de aceeasi persoanä realä - si e interzisä de regulament.
Fac exceptie cazurile speciale, aduse la cunostinta administratorilor si aprobate de acestia. Exemple:
- Crearea unei clone în scopul unor glume inofensive, în context limitat.
- Dorinta expresä de a posta, în conditiile în care userul titular e blocat din cauza unei erori tehnice, password uitat si imposibil de recuperat (desi asta se poate remedia cu ajutorul adminilor), etc.
- Dorinta de schimbare a userului, în conditiile în care cel vechi nu poate fi sters (de fapt, poate fi sters, dar politica site-ului exclude aceastä actiune).

L.E.

Delirul continuä:
Originally Posted by labehardul69, într-un nou m.p.:

your time is up.

pregateste-te sa parasesti scena onorabil.

Bine, mä pregätesc, da' mâine se poate? Cä acu' mi-i somnicä...

keepwalking 03 Jan 2010 20:43

si, totusi, cine e acest halebard?
majoritatea celor insultati de catre el avem publice identitatile.
el cine e? cum il cheama, stie cineva? ce face, cu ce se ocupa?

Gloria 03 Jan 2010 20:47

Pitbull, avertismet: nu mai publica mesaje private.

Dragomara 03 Jan 2010 20:49

@Pitbull - of-of-of... şi doar te-am rugat ori să nu mai bei după ora 18:30, ori dacă o faci să nu mai postezi pe CineMagia. :(

oricum, trebuie să luăm partea bună a lucurilor: noroc cu forum-ul ăsta, altminteri ce sens ar mai avea viaţa unora, unde-ar fi realizările lor măreţe, unde şi-ar mai găsi ei discipoli de calitate?! =)) =))

PS: şi acum dă-mi voie să-ţi reamintesc pentru a 500-a oară că Regulamentul interzice postarea mesajelor private. oricum, io te iert şi de data asta, de unde nu e nici Dumnezeu nu cere. ;)

Dragomara 03 Jan 2010 20:52

Originally Posted by keepwalking:

si, totusi, cine e acest halebard?
majoritatea celor insultati de catre el avem publice identitatile.
el cine e? cum il cheama, stie cineva? ce face, cu ce se ocupa?

de ce nu-l întrebi pe el face to face, şi ne întrebi pe noi?! :-O
ar fi interesant un asemenea spectacol, oricum, fac de pe-acum rezervare. ;)

cremaxx 03 Jan 2010 20:54

....Si repede a iesit vipera din tufis
....Aruncand cu venin din coltii ei, crucis.
:))

Gloria 03 Jan 2010 20:57

Halebardul nu mai poate decat de pe un user-clona sa se prezinte; sa vedem - o va face? Sau va continua doar sa scrie mesaje private de amenintare lui Pitbull?

Pitbull 03 Jan 2010 21:08

Da, uite-le pe ultimele douä:

[edited by myself = abia a cum am väzut avertismentul]
Cum spuneam, nu cred cä o clonä ilicitä are dreptul la protectie regulamentarä - dar, ok... n-o sä ne certäm pentu atâta lucru. Oricum, sunt dementiale...

Incä nu-l bannati, insanitatea asta are si ceva distractiv...

Dragomara 03 Jan 2010 21:17

Domnişoara Gloria ce facem cu judecăţile de foarte mult bun-simţ pe care le emite continuu domnul moderator Pitbull, mai nou domnul psihiatru Pitbull, vis-a-vis de sănătatea mintală a userilor CineMagia?!

să înţeleg că dl. Pitbull are cumul de funcţii aci, şi că CineMagia şi-a schimbat profilul, sau ce?! :-O

te rog frumos să-ţi faci treaba până la capăt şi să-l banezi, no, hai ca să aibă şi el un motiv să iasă din casă de ziua lui! :">

l.e.
Originally Posted by Pitbull:

Cum spuneam, nu cred cä o clonä ilicitä are dreptul la protectie regulamentarä - dar, ok... n-o sä ne certäm pentu atâta lucru. Oricum, sunt dementiale...

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

asta e bună de dat la ziar!!

Gospin 03 Jan 2010 21:19

Dragomara, daca Pitbull va lua ban, presupun ca de'la de 3 zile tu iei ban permanent la cat debitezi si cat de off topic esti, :-? faire enough to me, si te rog daca o sa dai un reply sa nu incepi cu aiureli, verde'n fata!

keepwalking 03 Jan 2010 21:23

na, l-am intrebat pe halebard cine e si mi-a dat o replica de degenerat mintal: "mori si ma vei cunoaste".
stiam ca e nebun, mi s-a confirmat acum ca e si las.:)

cremaxx 03 Jan 2010 21:26

...Stiati ca...?
O vipera ramane vipera pana ii tai limba si coltii.Apoi e doar un sarpe ordinar.

Gospin 03 Jan 2010 21:27

Vedeti, tocmai asta e problema in general, cum a putut halebardul sa stea atata timp aici pe Cinemagia, sa comunice cu voi toti, si de abia acum va-ti dat seama ca e nebun, si e "Banned".
Asa e si cu Dragomara, ea va lua ban pana la urma, permanent, dar va mai trece muuuult timp ...

cremaxx 03 Jan 2010 21:29

O recomandare pt. dragomara.O sa gasesca raspuns la ceea ce vrea ea:

http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96469

O sfatuiesc sa faca unul la fel.

Dragomara 03 Jan 2010 21:35

Originally Posted by keepwalking:

na, l-am intrebat pe halebard cine e si mi-a dat o replica de degenerat mintal: "mori si ma vei cunoaste".
stiam ca e nebun, mi s-a confirmat acum ca e si las.:)

ei şi cu tine acum!?:-O :-? poate că omu' o fi cioclu, sau ţărcovnic, sau preot, sau o fi deja... mort şi aşteaptă la poarta iadului, mai ştii?! =)) =)) =))
dragă, bag de seamă că anul ăsta va fi al psihiatrilor, sau nu va fi deloc!! :D :D :D

Pitbull 03 Jan 2010 21:37

Originally Posted by Gospin:

Vedeti, tocmai asta e problema in general, cum a putut halebardul sa stea atata timp aici pe Cinemagia, sa comunice cu voi toti, si de abia acum va-ti dat seama ca e nebun, si e "Banned".
Asa e si cu Dragomara, ea va lua ban pana la urma, permanent, dar va mai trece muuuult timp ...

Gospine, tu esti mai nou si nu stii: personajul a fost bannat în repetate rânduri, pentru comportament turbulent, zâzanie, provocäri, etc. Acum i s-a mai acordat o sansä - dupä luni de zile de milogeli pe la usile noastre de serviciu, Gloriei i s-a fäcut milä se el, s-a înduplecat si l-a primit din nou. Cam o lunä a rezistat - apoi si-a dat iar în petec.

Gospin 03 Jan 2010 21:40

Sunt destul de nou, dar crede-ma ca am rasfoit mult pagini din urma sa inteleg care cum sunteti p'acilea.
Vezi? gura ta adevar graieste!
Cum hale a fost bannat in repetate randuri, la fel si Dragomara, unde au dus banarile astea?
la banare permanenta!

cremaxx 03 Jan 2010 21:40

Eu imi aduc aminte reintrarea lui pe forum,ti-a zis: Stai cuminte bubico sau cam asa ceva...:))

Are ceva cu talika , sincer.

All times are GMT +2. The time now is 06:09.