![]() |
Topurile Userilor Cinemagia!
Ma gandeam ca la final de an sa tragem linie si sa vedem care a fost cel mai harnic, cel mai misto, cel mai amuzant, cel mai enervant, cel mai batut in cap, cel mai degeaba, cel mai prietenos, cel mai tare moderator, cel mai varza mod, s.a.m.d.
Nu ar fi necesar sa existe mai mult de 10 categorii si sa incepem mai intai prin a nominaliza pentru ca apoi sa votam. Ce parere aveti? |
Eu sunt de acord, daca incetati cu certurile astea penibile, dar ca orice lucru penibil...amuzante.:)
|
Mi se pare chiar o idee buna. Tot o idee buna mi se pare cea a lui keep, de enciclopedie vie in materie de cinematografie :D
O alta la care ma gandesc e cea de cel mai promitator tanar cinefil si aici ma gandesc la Disciple si Rapture, persoane de maxim 18 ani. Nu stiu daca mai sunt si alti useri cu astfel de varste si cu atata pasiune pentru film, dar cred ca merita luata in seama aceasta categorie. Cum multi ne petrecem timpul prin Cafenea, ceea ce nu e chiar de apreciat, as propune si o categorie pentru cea mai insemnata activitate in topicurile despre filme. Cam atat momentan... |
Te-am notat, Kramer!
Cam 15 oameni sa isi dea acordul si incepem. Eu sunt foarte relaxat.Altii insa... |
Si eu sunt de acord :) .
|
Si eu sunt de acord.Mai ales pe un forum unde oamenii maturi nu lasa loc de maturitate si in loc sa se gandeasca ca paici mai sunt si copii,incep sa vorbeasca vrute si nevrute.....tinta lor fiind doar orgoliul propriu.:|
|
Of course :)
|
Originally Posted by keepwalking:
Acum faptul ca ma uit la multe filme si mai citesc, din cind in cind, cite o carte in domeniu, nu ma face un atoatestiutor in ale cinema-ului. Merci oricum pentru aprecieri. Im.kino le merita din plin, ea chiar are un bagaj vast de cunostinte. Nu stiu cum de nu a aparut mai devreme pe aici.:P Revenind la oile noastre, sint si eu de acord cu "numaratul bobocilor", no pro... |
Cand eram in liceu o colega a avut initiativa unei minisondaj de opinie si ne-a dat sa completam niste chestionare, am votat cel mai simpatic coleg, elevul model, antimodel, cel mai suparacios, colegul al carui nume il uit in vacante etc.
Evident, colega cea mai morocanoasa si mai suparacioasa s-a suparat cand a aflat ce voturi a primit, a zis ca sondajul e o prostie (desi inainte nu se opusese), confirmand rezultatele.:D A mai fost o perioada pe cinemagia cand topurile erau la mare moda, dar, de regula, "minianchetele" astea constituie samanta de scandal. Pe de alta parte, sunt amuzante, eu n-am nimic impotriva, numai sa nu iasa cu certuri!:-? |
oh, da, şi mie-mi plac, mai ales că ele, aci, au fost întotdeauna bine măsluite.;)
într-adevăr ar fi păcat să se piardă o asemenea "tradiţie".:) |
Cori, tu esti jurist de meserie.
Explicä, te rog, cä orice acuzatie trebuie sä aibä mäcar un minimum de temei: dacä nu probe irefutabile, mäcar indicii concrete, precum si ipoteze credibile privind modalitatea de sävârsire. Altfel, inträ sub incidenta calomniei, a defaimarii, etc. De exemplu, dacä eu, numai pe baza unor supozitii din imaginatia mea, as spune: "Alegerile din Cernavodä au fost bine mäsluite de Dragomara, aducându-i lui Geoanä 89,7% din totalul national", as fi nu numai imoral (ponegrind ca un porc de câine o femeie nevinovatä), ci si prost ca un bocanc (afirmând un lucru pe care mi-e imposibil sä-l explic rational - fie si doar în principiu) - ba chiar, paranoic! De-aia o iubim noi pe Dragomara, cä e inteligentä, moralä si cu o personalitate foarte echilibratä si stabilä. :x |
Kudos for Pitbull ptr. mesajul de mai sus.
Revenind la topuri, Cinemagia este dispusa sa si premieze castigatorul fiecarei categorii cu premii surpriza; oricum, sa ne grabim cu stabilirea categoriilor, ca indata se termina anul. |
@Pitbull - mai uşor cu golitul sticlelor, dragule, mai exact vroiam să-ţi reamintesc că iar eşti OFF-TOPIC pe forum CineMagia - da' mă rog, astea la tine sunt doar RUTINĂ. scuze de deranj! and keep up the good work! =)) =))
@Gloria - Let's do it! Şi vezi de şterge off-topicele de mai sus. thx! |
Puteti propune si voi niste categorii.Orice sugestie serioasa va fi luata in considerare.
|
postare rescrisă... ce pierdere de timp siteul ăsta "cultural"
TOPUL MEU:
cel mai pupincurist= keepwalking, MAI toţi sugacii sub 20 de ani, scuze dar nu am timp de dat nume, Cinemania... pe ultimul loc Corinka cel mai inteligent = deleted, Mistah J, majoritatea userilor plecaţi cel mai cult = deleted, Pitbull, majoritatea userilor plecaţi cel mai IN-CINEMAGIA = Pauline Kael cel mai harnic=cei are nu au nimic inteligent, interesant şi de bun-simţ de spus (vârsta < 30), cei care la locul de muncă nu fac nimic PRODUCTIV pentru firmă, scuze, dar lista e ffff mare cel mai misto=ALS, deleted, Mistah J cel mai amuzant (=cu umor)= Dragomara cel mai enervant=cei are nu au nimic inteligent, interesant şi de bun-simţ de spus (vârsta < 30) cel mai batut in cap=cei are nu au nimic inteligent, interesant şi de bun-simţ de spus (vârsta < 30) cel mai degeaba=mai toţi moderatorii şi cei are nu au nimic inteligent, interesant şi de bun-simţ de spus (vârsta < 30) cel mai prietenos=deleted, Dragomara (evident nu cu proştii!), mulţi dintre cei plecaţi, PK era unul dintre ei, halebardu cel mai tare moderator=NU EXISTĂ cel mai varză moderator= ŞtefanDo, Pitbull, Paul Aramis, CineMania absolut ok=Gloria, Corinka, Judex, redmen, Lili82 |
Originally Posted by Dragomara:
De unde stii cat e de mare lista? De unde stii ce face fiecare la munca? Pentrru ca in loc sa lucreze sunt "harnici" pe forum? Nu ii poti judeca dupa asta. Nu ai cum sa stii cat de eficient este fiecare. |
Originally Posted by Dragomara:
:)) fix ceea ce nu esti! |
Originally Posted by corinka:
|
Nici nu m-am simtit vizata, eu de regula stau logata dupa-amiaza, azi e o exceptie, recunosc cinstit ca sunt la serviciu si n-am facut mare lucru azi, spre deosebire de zilele obisnuite.
Dar nu stii cum lucreaza ceilalti, poate ca lucreaza dupa-amiaza. Si oricum, in munca doar REZULTATELE conteaza. Degeaba trudesti ca boul (fara nicio aluzie la nimeni), daca nu ai niciun rezultat concret. Este mai apreciat unul care, cu mai putina munca obtine rezultate mai bune. Se numeste EFICIENTA, o stie toata lumea. Si poate mai sunt si oameni care nu prea muncesc deoarece nu au nevoie, poate ca singurul efort pe care il fac lunar este sa mearga la banca sa incaseze o dobanda grasa si in rest freaca menta. Norocul lor! |
Originally Posted by Windom:
Cunosc cateva enciclopedii ambulante in materie de cinema - I'm not one of them. Mie "decat" imi plac filmele, atat. |
All times are GMT +2. The time now is 20:12. |