![]() |
Da' la o bere cand iesim?
Deci cand, cand, cand?
|
Eu mi-am luat deja niste Timisoreana. :D
|
Originally Posted by illotempore2002:
|
Vinu sux. Meine bier ist die beste! :)
|
:-bd vin rosu sec
si cred ca corect este: mein bier ist das beste? |
Evident ca asa e corect! :))
|
da, dar macar acordul l-ai facut corect :D
|
Din cand in cand... :D
|
Chimay ruleaza dupa care urmeaza Guiness. We girls like it black :D
|
You mean brown.
Ursus si Timisoreana sunt cele mai vune beri din lume. Blonde. |
My Top 20
NO. TITLE 1 Chimay Bleue (Blue) 2 Paulaner Hefeweissbier Naturtrüb 3 Guinness Draught 4 La Trappe Dubbel 5 Hoegaarden 6 Leffe Brune 7 Leffe Blond 8 Edelweiss Weissbier Dunkel 9 La Trappe Blond 10 Erdinger Weissbier (Hefe-Weizen) 11 La Bière Du Boucanier Blonde (Golden) 12 Kilkenny 13 Hofbrau Munchen Original 14 König Ludwig Weissbier 15 DAB Original 16 Zipfer Pils 17 Krombacher Pils 18 Hofbräu München Dunkel 19 Krušovice Imperial 20 Stella Artois |
pana la urma, la o bere cand se iese ?
|
Nu stiu, da' hotaratzi-va mai repede pana nu ma sinucid :((
|
Originally Posted by Mistah J:
Beck's, blonda |
bex are gust de apa cu rugina
|
Mai ales Becks cu lămânie, am băut una şi credeam că o să vărs pe acolo. Cea mai bună rămâne Heineken. Ultima reclamă Heineken îmi place foarte mult, http://www.youtube.com/watch?v=S1ZZreXEqSY |
era un banc pe tema asta....
la o conventie a fabricilor de bere din lume, ies directorii la o bauta si fiecare isi comanda marca lui. directorul de la stella artois o stella, cel de la heineken, o heineken, cel de la carlsberg o carlsberg si asa mai departe. doar directorul de la guiness isi ia o cola. toti in jurul lui shocati. "cum domne, tu nu iei bere??" "pai, raspunde asta, m-am gandit ca daca voi nu beti bere, sa nu beau nici eu..." eu ii sustin punctul de vedere cu entuziasm |
deh...am gusturi proaste :)) N`am avut ocazia sa incerc prea multe tipuri de beri ca sa pot avea o parere generala, insa promit ca situatia se va schimba :P;) PS: Recomanda`mi tu una...care ti se pare tie ca fiind ff. buna :P
Originally Posted by Anxious_Schizoid:
Aia nici nu poate fi numita bere, iar reclama e intradevar extrem de amuzanta :)) |
Originally Posted by aDyShor:
Ceea ce spuneam şi eu despre Becks, dacă o să continuăm să spunem despre fiecare "Aia nu e bere", nu o să ajungem nicăieri, aici clar e o situaţie în care fiecare are gustul lui şi la propriu şi la figurat. |
Originally Posted by Anxious_Schizoid:
|
All times are GMT +2. The time now is 02:02. |