![]() |
Filme despre droguri
The Basketball Diaries (1995) de Scott Kalvert
Blow (2001) de Ted Demme cu Johnny Depp Christiane F. - Wir Kinder vom Bahnhof Zoo (1981) de Uli Edel http://www.observatorcultural.ro/Chr...s_details.html Trainspotting (1996) de Danny Boyle Requiem for a Dream (2000) de Darren Aronofsky Fear and Loathing in Las Vegas (1998) de Terry Gilliam |
Adaug si Spun al suedezului Jonas Akerlund, un super super film cu junkies n care joaca Jason Schwartzman, Clint Eastwood, Mena suvari si splendida Brittany Murphy
Recomand calduros si ametitor |
Originally Posted by illotempore2002:
ma scarpin intrebator la ceafa |
Originally Posted by Cinemania:
Pai care e intrebarea? Si mai ales, care e problema? |
Clint Eastwood joaca in Spun, dupa cum ai zis mai sus...asta e problema
sigur joaca ? |
Mickey Rourke, scuze, citeam in paralel un articol despre el din Cahiers du Cinema si le-am amestecat :(
Sunt deprimata :(( |
ma gandeam io ca e ceva la mijloc
altfel nu ai incurca actorii asa ca ziua buna |
Pentru filme cu dragati, recomand si topicul Un fiml mai tare decat Trainspotting....
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81936 |
BTW, ti-a placut Trainspotting?
|
Bineinteles.
|
|
Hai draga ca stim aia pe derost ce ne plictisesti atata....:P
|
si mie mi-a placut Trainspotting.... mi-a placut si cartea...mi-a placut si Requiem for a Dream...dar tot nu vad de ce sunt iconoclaste...
|
din acelasi motiv pentru care ti-au placut.
|
Originally Posted by Midnite:
daaaa, dar mie mi-au placut atatea filme...daca asta ar fi singurul criteriu.... |
Originally Posted by ricutza:
Sunt iconoclaste fie si numai prin prisma mesajului "i choose not to choose life" . Icoana fiind "choose a career, choose a car, choose your future", Renton refuza aceasta icoana impusa spre adorare de o societate consumista, materialista, frivola, dezumanizanta. |
Nu s-a mentionat Traffic, nu stiu de ce.
|
Există și filme care militează pentru legalizarea drogurilor: Polițist (adj.)
|
"Salton Sea" - 2002 R: David Caruso
"Alpha Dog" - 2006 R: Nick Cassavettes "Almost Famous" - 2000 R: Cameron Crowe "Dazed And Confused" - 1993 R: Richard Linklater "City Of God" - 2002 R: Fernando Meirelles, Katia Lund Astea's printre cele mai bune care imi vin acum in minte, in afara celor mentionate de voi. |
Drug Wars: The Camarena Story
O nominalizare Globul de Aur |
All times are GMT +2. The time now is 07:46. |