![]() |
Cei mai plictisitori useri Cinemagia
inca un topic dragutz foc. sunt sigura ca Gloriei nu o sa-i placa.
|
eu, eu, eu!
piua-ntii vreau sa fiu eu cel mai plictisitor* user :-* * se zice k daca vbesti numai dspr persoana ta esti plictisitor, asa k am toate sansele |
hai mai, tu nu ai cum sa fii plictisitor, really.....atata te dai cu curu de pamant cand nu-ti convine ceva, ca io mor de ras
:) de aia nu te-am trecut aici. |
Eram sigura ca am deja un vot de la Illo. Avand in vedere ca numai doua persoane vizualizasera topicul, raman doi posibili votanti: Illo sau Alex. Si sigur e Illo, ma asteptam sa ma voteze. :))
|
da.
sincer, te gasesc plictisitoare. de aia si am tendinta sa te batjocoresc umpic, pe ici pe colo. dar stai, continui la psihologia userilor. |
da eu vreau sa fiu plictisitoooooor!!! X(
|
we are NOT here to serve,
you dumb! >:) |
Originally Posted by illotempore2002:
Vrei sa ma enervezi, asa-i? Ei bine, n-o sa reusesti. Pentru ca nu imi pasa ce crezi si ce faci tu. De raspuns, o sa-ti mai raspund. Ma amuzi. Ti-am zis ca uneori imi esti simpatica. |
Originally Posted by illotempore2002:
Oi fi tu bun psiholog, dar ai grija si cu gramatica: continuu. Asa este corect. Stiu, vei spune ca mi-e ciuda pe tine si ca acum te corectez, dar incerc sa te ajut. Asta nu din simpatie pentru tine, ci pentru ca imi doresc ca poporul meu sa fie cat mai "sarac in agramati". |
nu vreau sa te enervez. nu ti-as fi spus ca ma plictisesti daca nu m-ai fi intrebat - adica trebuia sa spun ceva la afirmatia ta (cum ca eu te-am votat) si am ales sa fiu sincera....daca nu ziceai nimic, nici eu nu ma apucam sa-ti zic lucrurile astea, am fi continuat sa ne intzepam and that's all.
|
Originally Posted by corinka:
ei nah....nu ma deranjeaza....daca am gresit, am gresit, ce sa fac? CONTINUU. oricum, faptul ca ai sesizat o greseala nu te face mai putin plicticoasa >:) |
Nu te-am intrebat. Stiam raspunsul, l-am dedus.
|
read again:
trebuia, din punctul meu de vedere, sa spun ceva la afirmatia ta (ca eu te-am votat). dar te comporti ca si cum te deranjeaza ca ti-am spus - imi arunci argumentul ca nu m-ai intrebat (adica de ce am vorbit neintrebata?)....nu ziceai ca nu te pot enerva? :D |
eu cu siguranta sunt plictisitor.
chiar illo o spusese cu ceva vreme in urma :) acum vad ca nu m-a inclus in top, probabil in intentia de a-mi menaja orgoliul. insa chiar nu am nici o problema in a-mi recunoaste acest sentiment al plictiselii pe care-l degaj uneori. uneori vorbesc plat, superficial, neobosindu-ma sa caut formule sclipitoare. sunt prea lenes pentru a fi un bun entertainer. e destul de confortabil... |
Dar nu eram nervoasa. Si nici nu sunt. :)
|
Keep, nu imi pari plictisitor. Tamarainsa este prima care imi vine in minte cand ma gandesc la useri plictisitori.
|
Originally Posted by keepwalking:
cand mi-ai zis ca am deschis cutia pandorei mi-am dat seama ca te-am uitat sa te pun in topic :)) fir-ar sa fie de treaba! si da, esti usor plictisitor din cauza low-energy-ului care te caracterizeaza! deci sa scriem si despre tine la psihologia userilor :D |
şters
|
ma scuzati, dar dintre toti userii pusi in poll nici unul nu e plictisitor.
asadar, poll gresit din start. incercati altul. |
pai tu m-ai votat peste tot, pasarica!
doar pt ca am fost sincera cu tine! @als - ce te faci, ma uraste mai tare pe mine decat pe tine, sper ca nu trimiti asasini dupa mine, din invidie! >:) @hale - am pus in poll oamenii activi pe forum. din pacate mi-au scapat doi, Keep si mai era cineva am uitat cine |
All times are GMT +2. The time now is 13:44. |