Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Alti nesuferiti de pe Cinemagia forum (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95635)

illotempore2002 05 Jun 2009 11:36

Alti nesuferiti de pe Cinemagia forum

Inca o serie de forumisti care ne fac cu nervii.
votati.

din pacate ma simt in imposibilitate, nu am cu cine vota in acest poll.

halebardul 05 Jun 2009 12:01

cum adica?
nu ti se pare niciunul antipatic?
pai parca ziceai ca faci pollul in functie de cum ti se par tie.
- sau astia sunt alesi obiectiv? -
si puteai sa mai pui pana la 10, daca tot nu tii cu niciunul.

illotempore2002 05 Jun 2009 12:03

vai ce obositori sunteti.
am facut poll-ul pt ca ati cerut voi inca unul si pt ca mi-am amintit ca unii din cei 5, marx si djindjis par exemple, fac si ei valva in jurul lor.

si nu, dintre acestia nici unul nu imi este antipatic si nu-mi repugna. ce vrei sa fac, sa ma sinucid?

halebardul 05 Jun 2009 12:07

nu mai ai cum, ca ai facut vaccinul antithanatos.

cum spuneam, puteai sa completezi pana la 10 daca tot iti sunt neutri. Asa, la intamplare, dintre cei activi.

illotempore2002 05 Jun 2009 12:09

tu ma omori cu zile. tu esti anti la antitetanos.

nu i-am ales aleatoriu, pricepe odata, cap de tabla.

pe cine vrei sa mai fi pus? pe Keepwalking? pe el lumea il iubeste. pe StefanDo? da, el ar fi mers :D

oare mai pot sa adaug?

halebardul 05 Jun 2009 12:14

incerc si eu sa adun voturi, sunt in campanie, ce vrei? :) ma fac cat mai antipatic
nu fi asa sigura despre keep (ia intreaba-l pe marx... ia intreaba-ma pe mine...)

(cap de tabla? #-o parc-ai fi taximetrist)

Chambord 05 Jun 2009 12:22

da. keep ar fi mers

illotempore2002 05 Jun 2009 12:24

atunci sa ma invete si pe mine cineva cum mai adaug optiuni in poll.

halebardul 05 Jun 2009 12:29

Nu cred ca mai poti tu, doar gloria / stefan / daniel /

da' nu-i bai, las ca "merge si-asa".

illotempore2002 05 Jun 2009 12:57

stati!
nu mai votati!
o sa mai adauge Glo niste optiuni.

hale, ce-ai facut maica de-ai ajuns in top?

halebardul 05 Jun 2009 13:06

am multe pacate, illo... ;;)

illotempore2002 05 Jun 2009 13:07

pai ai grija, ca premiul aici tot threesome este :D

si sunteti numai barbati, ma rog, unii din voi baietzei

Chambord 05 Jun 2009 13:12

bai deci nu se poate ce tre sa faca omu ca sa ia si el un votuletz akolo ia statz' ca va aranjez io ia luatzi voi d'acia: deci toti forumistii depe acest forum sunt niste luzari .... si si v-am numarat neuronii si am descoperit ca n-avetzi decat 2 haha adica toti la un loc 2 voi ce creadeatz ca s'tetzi mai dajteptzi si stati ca mai am deci mai puneti ba panaramelor mana si voi pe un dexonline ceva ca sunteti varza bai castravetilor care s'tetzi voi gulii

acu ma votati fireatzi voi sa fitzi ?!

halebardul 05 Jun 2009 13:12

illo, n-am incasat premiul ca Mister Cinemagia, scap eu si de asta. :D
stai pe-aproape si fa-ma sa par simpatic. B-)

illotempore2002 05 Jun 2009 13:18

Originally Posted by Chambord:

bai deci nu se poate ce tre sa faca omu ca sa ia si el un votuletz akolo ia statz' ca va aranjez io ia luatzi voi d'acia: deci toti forumistii depe acest forum sunt niste luzari .... si si v-am numarat neuronii si am descoperit ca n-avetzi decat 2 haha adica toti la un loc 2 voi ce creadeatz ca s'tetzi mai dajteptzi si stati ca mai am deci mai puneti ba panaramelor mana si voi pe un dexonline ceva ca sunteti varza bai castravetilor care s'tetzi voi gulii

acu ma votati fireatzi voi sa fitzi ?!

incepi sa-mi fii tot mai simpatic....pana mai ieri erai my number one la nesuferiti, dar te-am vazut preocupat de starea de sanatate a piciorului meu si am zis "uite ce baiat bun e Chambord"....iar acum, cu reply-ul de mai sus, ce sa mai, m-ai cucerit :-*

halebardul 05 Jun 2009 13:23

pai nu-i bine, ca omul vrea sa fie antipatic, ii strici bunatate de campanie.

illotempore2002 05 Jun 2009 13:24

pai stiu, tocmai asta spilu'
:D

il sabotez simpatizandu-l, sa nu ajunga sa obtina ce vrea....deci ii vreau raul

Chambord 05 Jun 2009 13:29

Originally Posted by illotempore2002:

incepi sa-mi fii tot mai simpatic....pana mai ieri erai my number one la nesuferiti, dar te-am vazut preocupat de starea de sanatate a piciorului meu si am zis "uite ce baiat bun e Chambord"....iar acum, cu reply-ul de mai sus, ce sa mai, m-ai cucerit :-*

Tu tot mai crezi ca am avut vreodata ceva cu tine ?! Cand ti se parea tie ca te intep era doar o tachinare usoara si friendly pt ca te vedeam asa inversunata si fixa pe opiniile tale, uneori. Cu piciorul, la fel as fi facut pt oricine, nu e de glumit cu chestii de astea. Sper sa se vindece repede si sa nu te mai doara. ;)

On topic: Nene si tanti forumist imi dati si mie un votuletz pls. Cat puteti, cat va lasa inima. Stiu ca sunt tanar si sa trec la treaba si sa nu mai stau cu mana intinsa si sa ma car de-aici si sa nu ma ating de hainele dvs de firma dar VA ROG ... :-S

illotempore2002 05 Jun 2009 13:32

nu, nu am crezut ca ai ceva impotriva mea cu adevarat, doar ca mi s-a parut ca sunt singura pe care o tachinezi..... :D dar nu conteaza...de fapt conteaza, pt ca imi place foarte mult takinaria / takineala / takinareala

forumisti, nu-l votati pe Chambord. este unul din userii foarte simpatici de aici, e spiritual, stie sa takineze, se pricepe si la filme, e fan Godard & friends, se poarta frumos cu fetele, ce sa mai, e forumistul ideal.

halebardul 05 Jun 2009 13:35

da, da, votati-o pe illotempore pe topicul paralel, e scorpie, are calcai de fier si-i mai si place threesome-ul. :>

All times are GMT +2. The time now is 09:56.