![]() |
Va place Milos Forman?
Mie da. Primul film pe care l-am vazut dintre cele realizate de el a fost "Amadeus" si mi-a placut foarte mult. "Hair" a fost filmul care pentru mine a dat un nou inteles notiunii musical. A fost de-a dreptul zguduitor!
Astept pareri despre acest regizor remarcabil. |
Incearca sa vezi "Cutitul in apa", de Roman Polanski si "Balul pompierilor" al lui Milos Forman.
|
"Zbor deasupra unui cuib de cuci" a lui Ken Kesey e una din cartile mele preferate,as vrea s-o recitesc,desi nu cred ca ar avea acelasi impact ca in adolescenta.
Iata si filmul : http://www.imdb.com/title/tt0073486/ Milos Forman e unul din preferati,asa ca revin. |
Nu e printre preferatii mei,dar e un regizor foarte bun.Vazut doar filmele in limba engleza ale lui.As vrea sa le vad si pe cele dinainte sa vina in America.
|
pacat c-a rasolit-o cu goya's ghost...
|
ce-ar fi sa ii facem pe potentialii vizitatori ai acestui forum, sau chiar pe cunoscatori, de ce mama dracu este Milos Forman un iconoclast?
|
hehe ca a luptat impotriva curentului comunist cu balul pompierilor si zice ca nu-i asa...ceea ce-l face sa lupte si impotriva curentului alora de se falesc cat de tare au dat ei in comunism ;))
|
Originally Posted by illotempore2002:
Pentru subiectele abordate si modul in care le-a abordat in filme ca "Hair", "Amadeus" sau "Man on the moon". Exemplu: http://www.youtube.com/watch?v=Zu4S-KYjB4E |
Originally Posted by razi:
Cori,nu cobori nivelul,stiam ca ardelencele sunt fete superioare.Sigur unora le-ar fi fost mai simplu daca Milos era si el omorat de nazzi,ii scutea de o durere de cap:p |
din pacate nu am mai vazut, m-am tot tinut sa vad a blonde in love, dar nici acu n-am mai ajuns sa-l vad
|
Sa`i facem ce ? :) |
Ei, la cat parea de nervoasa, nu se mai controla, a sarit de la o idee la alta. Vroia sa-i facem pe utilizatori sa [ea stie ce], dupa care s-a gandit sa intrebe ce cauta milos forman in aceasta sectiune. Poate revine cand se mai linisteste si isi continua prima parte a frazei.
|
Originally Posted by redmen:
sa ii facem sa inteleaga de ce este Forman un iconoclast :cool: the thing is I'm at the office when I sometimes post here :) mersi de link-ul din Hair, l-am vazut si mi se pare foarte tare, cu adevarat excentric, recunosc ca am incercat sa vad Hair insa m-a enervat inceputul cu hipiotii aia penibili, insa daca as fi vazut mai demult aceasta secventa postata de Corinka, probabil ca as fi avut rabdare sa trec peste inceput |
Nici pe mine "Hair" nu m-a dat gata de la inceput, vazand ca este musical, dar m-a prins pe parcurs. Consider ca merita vazut, Forman are o maniera originala de a denunta ororile razboiului si modul in care a distrus atatea vieti. L-am revazut relativ recent alaturi de cineva. Persoana respectiva a avut aceeasi reactie ca si mine: "oh, musical, bleah", dar, totusi, dand o sansa filmului, i-a placut. offtopic: Pari asa de impulsiva. |
true, sunt impulsiva, insa intamplarea face ca in acest caz (cand am zis sa se explice de ce dracu Forman este iconoclast) chiar nu eram nervoasa, eram doar nedumerita insa probabil ca semi-injuratura ("dracu") a dat senzatie de nevrozare :)
o sa vad si eu Hair momentan sunt tot la un regizor ceh, la Menzel si sufar de o frustrare teribila ca nu gasesc subtitrare la Trenuir bine pazite iar eu nu inteleg decat 30% din ceha |
Am vazut "In slujba regelui Angliei" de Menzel. Mi s-a parut excelent. Amuzant, inspirat, tot ce vrei! Gata cu el aici, ca sa nu fim offtopic, dar poate mai discutam despre el in alta parte. Scrie ce-ai vazut de el si cum ti s-a parut.
|
30%!! pai e ceva! toate linkurile astea te vor ajuta sa gasesti subtitrarea in romana: http://www.google.ro/search?hl=ro&q=...meta=&aq=f&oq= |
Originally Posted by corinka:
woooaaaa, I served the king of England a fost genial, am fost de 3 ori la cinema sa-l vad, prima data l-am vazut chiar in prezenta lui Menzel, a fost fabulos....pe undeva este topicul despre acest film in care imi aduc aminte bine ca ne contraziceam eu, klein, marx, als, insa nu mai stiu unde :d as usual intotdeauna or sa ma seduca filmele in care personajul principal este un antierou, cum este in acest caz ospatarul lui Menzel....sau Jack Sparrow |
|
pauline, vrei un avertisment?
te rog editeaza-ti postul de mai sus, nu-ti ajunge plapuma de la In suturi? |
All times are GMT +2. The time now is 11:47. |