Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce melodie ati dori sa vi se cante la inmormantare (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95047)

Pauline Kael 27 Feb 2009 20:33

Ce melodie ati dori sa vi se cante la inmormantare

Asa.Eu as vrea sa-mi cante exact la intrarea in groapa"Du-ma acasa mai tramvai numit dorinta".
Si sa incinga o hora toti prietenii mei,direct pe cosciug,mai ales colegii care ma doresc in secret :P , si ma pipaie accidental, sa zica" a naibii,nu putea sa stea pe burta".
Voi ce ati prefera?(raspunsurile vor fi la misto,nu incercati sa ne plictisiti cu liste de classics ,sau bijuterii rock).Melodiile pot fi si din filme,sau sa aibe legatura cu filmele.

buticut 27 Feb 2009 20:49

Tina Turner - Simply the Best :lol:

Suspect de bizar 27 Feb 2009 20:53

Tema muzicalã din „Naºul” sau „Nebunul cu ochii închiºii” de Pheonix sau chiar toate melodiile lor.

Pitbull 27 Feb 2009 20:58

Tema finalä din "Otto e mezzo"
Tema finalä din "All that jazz"
"The Impossible Dream"
Vama Veche, "Epilog"

buticut 27 Feb 2009 21:02

Quote:

"The Impossible Dream"

Saw that coming...

nume 27 Feb 2009 21:40

Gogol Bordelo - Start wearing purple !

redmen 27 Feb 2009 22:13

Da totusi ... cum e melodia aia "Du`ma acasa mai tramvai numit dorinta" ? E vreo romanta recenta ?

Romica Puceanu - Deschide Gropare Mormantul.

Leonard 27 Feb 2009 22:46

eu nu vreau sã fiu înmormîntat. prefer incinerare fãrã mare fast.
dar na, dacã n-ar þine nimeni cont de aceastã dorinþã, aº prefera partea I din Simfonia nr.3 de Mahler.

corinka 27 Feb 2009 23:02

Re: Ce melodie ati dori sa vi se cante la inmormantare

Originally Posted by Pauline Kael:

Asa.Eu as vrea sa-mi cante exact la intrarea in groapa"Du-ma acasa mai tramvai numit dorinta".
Si sa incinga o hora toti prietenii mei,direct pe cosciug,mai ales colegii care ma doresc in secret :P , si ma pipaie accidental, sa zica" a naibii,nu putea sa stea pe burta".
Voi ce ati prefera?(raspunsurile vor fi la misto,nu incercati sa ne plictisiti cu liste de classics ,sau bijuterii rock).Melodiile pot fi si din filme,sau sa aibe legatura cu filmele.

De ce, Pauline? Pe spate nu e bine? Cu pieptul catre cer... ;)

corinka 27 Feb 2009 23:05

Eu as vrea intai un intro patetic pe muzica lui Nicola Piovani din "La vita e bella" si dupa ce termina preotul predica sa propuna ceva mai vesel incheind cu Everly Brother si "Bye bye love", dupa care sa ma lase in singuratate mea si sa mearga toti la un chef retro, in cinstea mea, desigur, unde sa se danseze twist.

europe_east 28 Feb 2009 06:03

Jay Ho

Chambord 28 Feb 2009 13:50

o piesa frumoasa pt Marea Trecere: '23' al trupei Blonde Readhead. Dar n-o puneti pe asta ca omoara moartea si ma scol din groapa si se sparie lumea si nu e frumos din partea mea.

sa fie ori:
- Trei culori (cunosc pe lume) :D , ori
- Street spirit (Fade Out) by Radiohead :(( , ori
- I kissed a girl (and I liked it), :D ori
- Today by Smashing Pumpkins :(( , ori ... ah, ce ma mai obosesc oricum tot manele o sa bagati ca sa fiti siguri ca nu va fac faza cu sculatu din groapa :sleep:

Kristen-Cullen 07 Apr 2009 14:09

Ceva vesel!

cred ca as prefera ceva vesel:KATY PERRY "Hot'n'cold"-sa-mi aduca lumea aminte cat de enrvanta eram langa ei si ce norocosi ca au scapat de o pacoste ca mine!

silver_boy 27 Apr 2009 02:01

Romica Puceanu

Fluturash9 22 Jun 2009 09:42

:-? Sofia&Gabi Pecheanu-Vei ramane in gandul meu:D

jactati 22 Jun 2009 09:52

Armstrong - St. James Infirmary
Daca vreti si voi sa va obisnuiti cu ideea se poate obtine si un ringtone (memento mori) aici:
http://www.lyricsfreak.com/l/louis+a..._20085379.html

moltisanti88 22 Jun 2009 17:15

"Stairway to heaven."

Mala Portugal 22 Jun 2009 21:44

In inima mea se duce e o batalie intre si Morrissey - You Have Killed Me si Arcade Fire -My Body Is a Cage
Noroc ca am o viata intreaga sa ma decid

Cinemania 22 Jun 2009 22:26

Dead Can Dance - Saltarello

Judex 22 Jun 2009 22:46

Sepultura - Territory

All times are GMT +2. The time now is 10:28.