Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Elan iubeste criza (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94833)

Eufrosin 05 Feb 2009 12:29

Elan iubeste criza

Elan Schwar�*tzenberg pare a fi unul dintre cei mai entuziaºti investitori de crizã. "Iubesc criza la nebunie. Spun acest lucru pentru cã vom scãpa de toþi milionarii de carton, care cred cã sunt oameni de afaceri dacã au vândut un teren moºtenit cu zece milioane de euro. Dispun de foarte mult cash ºi voi fi în postura sã pot achiziþiona foarte multe proprietãþi, la preþurile lor reale", afirmã acesta.

E de-a dreptul uimitor cum sloganul din '90 "Nu ne vindem tara", a devenit pertinent astazi; 30 de secunde extrem de revelatoare:

http://www.youtube.com/watch?v=JL4Cu-K17vE

Pitbull 05 Feb 2009 12:54

E spam - ignorati-l pânä-l sterge careva.

Eufrosin 05 Feb 2009 12:57

Nu-i spam. Chiar am scris-o si sunt responsabil pentru mesaj. De ce sa ma stearga cineva, doar pentru ca nu esti tu de acord cu mine?

Pitbull 05 Feb 2009 13:13

Ba e spam - aia o pui la locul ei, într-un thread adecvat, nu deschizi aiurea topic nou pentru fiecare träsnaie care-ti bubuie prin cap.
In plus, Cafeneaua e pentru SUBIECTE din afara filmului discutate de userii pasionati DE FILM, nu ca sä ne paraziteze forumul cu propagandä oricine care n-are nici o legäturä cu cinematograful.

Mai bine taci si du-te sä vezi "Milk", face pilaf din homofobii de-alde voi. Uite si-un link:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...asc&sta rt=25

Eufrosin 05 Feb 2009 13:23

Mai bine taci si du-te sä vezi "Milk", face pilaf din homofobii de-alde voi. Uite si-un link:
__________________________________________________ ________

Nu mersi. Lapte din ala, sa bei tu.

Pitbull 05 Feb 2009 13:39

Adevärul doare, da? :P

Suspect de bizar 05 Feb 2009 14:09

Nene eurifrosine,nici io nu-s de acord cu homosexualitatea,da' pentru asta nu trebuie sã desconsideri un film.

Pitbull 05 Feb 2009 15:17

Sau dintr-o perspectivä întru totul similarä:

Nici mie nu-mi place obezitatea, dar de aici pânä la a le interzice grasilor drepturile civile, a-i umili, insulta, demoniza, etc., mai e mult.

Suspect de bizar 05 Feb 2009 15:35

Da' totuºi,homosexualilor le-ar trebui interzise dreptul la cãsãtorie ºi la adopþat copii.

Dupã mine ar trebui interbaþi în institute de dezhomosexualizare pentru cã mi se pare inuman ºi contra naturii ce fac.

Eufrosin 05 Feb 2009 16:16

Originally Posted by Suspect de bizar:

Nene eurifrosine,nici io nu-s de acord cu homosexualitatea,da' pentru asta nu trebuie sã desconsideri un film.

Dupa cum iubesc un film bun, tot asa, resping propagandizarea si spalarea creierului, deghizata ca film artistic.

Daca dupa ce-l vezi, cumva ti-ai schimbat oarecat parerea despre ei in bine, insmeamna ca ai fost supus propagandei.

E ca si cu mancarea, nu am nevoie sa gust din ea ca sa-mi dau seama ca balega e rea.

Pitbull 05 Feb 2009 16:28

Dupã mine ar trebui interbaþi în institute de dezhomosexualizare pentru cã mi se pare inuman ºi contra naturii ce fac.

Mon cher, cu respectul pe care mi l-ai câstigat prin bunul simt dovedit de tine pe forum, si din sincera dorintä a unei informäri corecte, te înstiintez:
Acea "dezhomosexualizare", cum o numesti tu, NU EXISTA. Nimeni n-a reusit vreodatä o asemenea fantasmagorie (în pofida aberatiilor provenite din diverse surse homofobe, de un tembelsm fanatic similar cu al lui Eufrosache-al-lu-Zäpäcitu - asa-zise "relatäri" neverificabile ale unor username-uri). In schimb, biologia a demostrat în ultimii ani cä homosexualitatea e o conformatie particularä congenitalä a creierului, apärutä printr-o nepotrivire a nivelului de testosteron si progesteron din sistemul endocrin al mamei si configuratia cromozomialä a fätului, în lunile de sarcinä când se definesc centrii cerebrali care guverneazä sexualitatea. Mä îndoiesc profund cä chirurgia cerebralä va putea prea curând sä "modeleze" creierul unui pacient la nivelul acestor parametri. Si, în orice caz, chiar si când (dacä!) va fi posibil acest lucru, el va fi imposibil (legal si moral) färä acordul pacientului. Dincolo de caracterul lor utopic, pozitiile de tipul celei formulate de tine sunt similare, la nivel etic, cu a le impune oamenilor sä-si facä operatii de chirurgie esteticä fiindcä nouä nu ne plac nasurile coroiate, buzele groase, obrajii supti sau arcadele prea proeminente.

Da' totuºi,homosexualilor le-ar trebui interzise dreptul la cãsãtorie ºi la adopþat copii.

Cine ne-ar da NOUA dreptul sä le interzicem niste drepturi UMANE, LEGITIME si UNIVERSALE? :shock: Unde ne trezim aici, în Evul Mediu? :x Om fi niste supraoameni, niste zeitäti, te pomeni! :lol:
Rusinicä, Suspy! :oops: Tie ti-ar conveni sä-ti interzicä ungurii drepturile astea, doar fiindcä esti român din Tg. Mures? (Sau invers: românii, fiindcä esti ungur.)

Apropo de unii care mä întreabä "de ce le räspund cu insulte, si nu cu argumente": balega se trateazä cu mätura, nu cu logica.
In treacät fie zis, desi morala mä obligä sä-i atac, aparitiile lor pe forum mä bucurä - îmi oferä prilejul sä demasc prostia, incultura, räutatea, ura, fudulia si pägânismul subversiv, militând la rândul meu, ca întotdeauna, pentru generozitate, umanism, informare, ratiune, modestie si credintä în Dumnezeu.
Deci, Eufrosache: mai vino, Bulä, mai vino. Imi place la nebunie sä dau cu tine de toti peretii. (Cum si tie-si place, masochist cretin, cä altfel n-ai veni. ;) )
De unde reiese si cä nu sunt sadic - vezi si...:

Bancul cu sadicu' si masochista

MASOCHISTA: - Bate-mä...! Tortureazä-mä...! Umple-mä de sânge! :love: :love: :love:
SADICU': - Ntz! :hmm:

Suspect de bizar 05 Feb 2009 18:25

Da',poate aº putea sã-i tolerez.Da' n-aº accepta sã se cãsãtoreascã sau sã adopte copii,mi se pare inuman,ilogic,imoral ºi nefiresc.N-aº avea nimic cu ei dacã n-ar avea astea douã cerinþe absurde.Un copil ce-ar putea învãþa de la ei? pe lângã faptul cã ar fi supus la batjocurã zilnicã la ºcoalã ºi de câte ori iese afarã,ºi acestea l-ar traumatiza pe viaþã.ªi de ce ar vrea neapãrat sã se cãsãtoreascã? cãsãtoria îi definitã ca ºi o uniune între o femeie ºi un bãrbat pentru a forma o familie.
Deci,sã trãiascã,fericiþi,da' sã nu se cãsãtoreascã sau sã adopte copii.

ªi eufonatu ãla de mai sus.Nu-s de acord cu avortu,da' mi-a plãcut si recunosc cã 4 luni,3 sãptãmâni ºi 2 zile este un film foarte,foarte bun.De asemenea Broback Mountain este un foarte reuºit si bun,doar cã nu mi-a plãcut în mod special.Un film bun îi un film bun,indiferent de gen,temã abordatã,viaþa personalã a actorilor etc.

Pitbull 05 Feb 2009 18:44

Da',poate aº putea sã-i tolerez.Da' n-aº accepta sã se cãsãtoreascã sau sã adopte copii,mi se pare inuman,ilogic,imoral ºi nefiresc.N-aº avea nimic cu ei dacã n-ar avea astea douã cerinþe absurde.

It's NOT your problem - neither mine, neither anyone else's but THEIR OWN. Ce-ai zice sä vinä la tine vecinu', sä-ti zicä: te tolerez, da' nu accept sä-ti pui pe perete tapet cu flori! Zugräveste, cä si strämosii nostri fäceau la fel, Iancu de Hunedoara nu-si punea "tapet"!

Un copil ce-ar putea învãþa de la ei?

Päi, sä vedem: sä vorbeascä, sä se joace cu cuburile, sä se spele pe dinti, sä-si lege singur sireturile... Moralä, eticä, cinste, generozitate... Sä iubeascä animalele, sä ocroteascä florile, sä recite poezii, sä înteleagä un basm, un tablou, un film... (Sau, dimpotrivä: sä fure, sä mintä, sä batä - dacä are nenorocul sä-l adopte un cuplu de gay la fel de inapti educativ ca multi dintre pärintii heterosexuali.)

pe lângã faptul cã ar fi supus la batjocurã zilnicã la ºcoalã ºi de câte ori iese afarã,ºi acestea l-ar traumatiza pe viaþã.

Asta e o anatemä pe capul homofobilor, cu prejudecätile lor si cultura urii si a barbariei - din fericire, pe cale de disparitie; deci, DA: orice cuplu gay dornic sä adopte trebuie sä fie convins cä träieste într-o comunitate civilizatä, nu într-una de pitecantropi degenerati; în caz contrar, ar fi recomandabil sä mai astepte, sau sä se mute - ceea ce, în fond, ar fi numai spre bine! Cine n-ar vrea sä träiascä într-un climat elevat, educat, uman...?

ªi de ce ar vrea neapãrat sã se cãsãtoreascã?

Treaba lor, nu a noasträ. Dacä vrem sä afläm si sä întelegem, foarte bine - vom fi mai informati. Dacä nu, atunci acceptäm cä nu ne intereseazä problema - si ne abtinem de la a emite opinii. Numai ignorantul se pronuntä despre ceea ce nu cunoaste.

cãsãtoria îi definitã ca ºi o uniune între o femeie ºi un bãrbat pentru a forma o familie.

Mostenire valabilä, dar incompletä, de pe vremea când se credea cä homosexualitatea ar fi anormalä. Acum stim cä, desi nepracticä sub aspect reproducätor, e foarte normalä, deci ne actualizäm si definitiile.

Deci,sã trãiascã,fericiþi,da' sã nu se cãsãtoreascã sau sã adopte copii.

Ei, uite cä "o sä"! Si ce-ai sä faci? Iti rozi unghiile de ciudä, ca fraierul? Sau accepti cä au si ei drepturi, la fel ca tine, si te bucuri pentru ei?
(Nu fi fraier: alege-o pe a doua. La socoteala finalä, în fata Tatälui, e incomparabil mai avantajoasä!)

Pauline Kael 05 Feb 2009 18:50

Nu-l putem fenta pe Dumnezeu doar de dragul compromisului cu El.
Suspect de bizar cred ca vrea sa spuna ca intr-un cuplu de gay care a salvat sa zicem 10 copii de la orfelinat sau de pe strada nu sunt admise in fata lor gesturi prea intime(saruturi de exemplu).Valabil si in cazul unui cuplu de hetero.

Pitbull 05 Feb 2009 18:54

Originally Posted by Pauline Kael:

(...) nu sunt admise in fata lor gesturi prea intime(saruturi de exemplu).Valabil si in cazul unui cuplu de hetero.

Categoric!
(Am si sugerat asta, prin modul cum am formulat räspunsul la întrebarea "ce-ar putea sä învete?")

Suspect de bizar 05 Feb 2009 18:59

Un copil pânã sã înþeleagã sã tolereze un copil a cãrui pãrinþi sunt gay,tot o sã-l chinuiascã ºi o sã-ºi batã joc de el.La 7 ani crezi cã un copil poate tolera un alt copil a cãrui pãrinþi sunt gay?

Pauline Kael 05 Feb 2009 19:02

Depinde de parintii copilului respectiv,de cat de mult stiu sa -i explice ce e bine si ce e rau.
Am vazut pe Cultural,mai demult, o emisiune cu un cuplu de gay danezi ,in varsta, care cresteau o multime de copii abandonati,chiar si un bebelus.Fii sigur ca erau in perfect acord cu legile umane si celeste.Cuplul de gay care cresc copii sunt monitorizati si urmariti ani de zile in tarile civilizate.Bine,posibil ca se intampla si tragedii.Copii au varsta ignorantei,ei judeca orice,dar simt cand e bine si cand nu.

Suspect de bizar 05 Feb 2009 19:04

Eu mã refer strict la România.Viaþa unui copil cu pãrinþi gay ar fi un infern si ar rãmâne traumatizat pe viaþã.

Pitbull 05 Feb 2009 19:05

Evident, noi nu avem încä nivelul de civilizatie al tärilor nordice - dar firesc este sä tindem spre el, nu sä ne complacem în mocirla noasträ, si sä zicem "nu" la primele dificultäti. Sä mergem într-acolo nu orbeste, nu heirupist, ci atent, lucid, prudent... Dar sä mergem! Intr-acolo! (Cäci ce ne învatä pe noi istoria? Istoria ne învatä cä o natie care nu merge înainte, stä pe loc - ba chiar, dä îndärät!)

Pauline Kael 05 Feb 2009 19:06

In Romania copiii care au parinti hetero sunt in majoritate traumatizati pe viata,rata violentei in familie e cea mai crescuta din Europa,datorita saraciei,alcoolismului,"traditiei "romanesti.Asa ca intr-un cuplu de gay sau lesbiene n-ai sa vezi femei batute sau copii maltratati psihic si abuzati,pt ca aceste cupluri sunt monitorizate,urmarite la sange.

All times are GMT +2. The time now is 16:47.