Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Dubl? lansare de carte (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94166)

Pitbull 18 Nov 2008 01:35

Dublã lansare de carte

DUBLA LANSARE DE CARTE PENTRU TUDOR CARANFIL

Sambata 22 noiembrie, la targul de carte Gaudeamus, cunoscutul istoric de film Tudor Caranfil va avea doua lansari de carte.
La ora 11, la standul Polirom ºi Cartea Româneascã va fi lansat volumul "CITIZEN KANE, ROMANUL UNUI FILM", ed. revazuta si adaugita, cu o postfata de prof. Nicolae Manolescu. Vor vorbi criticii Irina Nistor si Andrei Gorzo.
La ora 12.30, in aceeasi dimineata, la standul ed. Litera International se va desfasura lansarea editiei a III-a a "DICTIONARULUI UNIVERSAL DE FILME", adusa la zi de criticul Tudor Caranfil. Vor vorbi scriitorul si ziaristul Cristian Tudor Popescu si criticul de film Irina Nistor.

Pitbull 18 Nov 2008 01:36

Eu voi fi colo-sa negresit.
Mai haideti, si dupä, punem de-un pui de forumeeting, p-undea pân preajmä.

Disciple 18 Nov 2008 20:54

Interesanta initiativa,dar si eu am fost primit in Atelierul de Scenaristica sustinut de Tudor Voican.
Deci ne revedem Mafalda? :)

Pitbull 19 Nov 2008 02:05

Bravo vouä, atelierul vä va ajuta de-o mie de ori mai mult. Cärtile lui Nea Tudoricä le veti citi, iar participarea la lansare are valente mai mult amical-social-mondene decât pragmatic-profesionale.

hellsteed 19 Nov 2008 10:41

si eu am fost ales... deci ne vedem :)

hellsteed 19 Nov 2008 12:00

de ce nu ? din partea mea e ok.

as.eurocinema 19 Nov 2008 15:23

e bine ca exista oameni pe cinemagia care au fost admisi la acest Atelier unde au curs aplicatiile ca la inundatii, si banuiesc ca vor fi fair-play sa povesteasca aici, onest si neimpaunat, aceasta experienta scenaristica, contestata sau aruncata de unii in derizoriu kiar prin cotloanele acestui forum.

redmen 19 Nov 2008 15:47

Originally Posted by as.eurocinema:

unde au curs aplicatiile ca la inundatii.

Sa speram ca aplicatiile alea nu vor avea efectul inundatiilor :lol:

as.eurocinema 19 Nov 2008 19:35

nu dragule, nu-ti dai seama ca am pus stavila la nivelul 20?!

Pitbull 19 Nov 2008 21:03

Marx, dragule, dacä tot n-ai räbdare sä ti se termine bannu', mäcar nu te da de gol prin limbaj.

as.eurocinema 19 Nov 2008 21:15

marx nu are rabdare cu fariseismul specific cinemagaziei.

Pitbull 19 Nov 2008 21:34

Is this the best you can...? :((

hellsteed 20 Nov 2008 11:14

nu cred ca o sa fie careva in stare sa incadreze experienta in cateva eufemisme.. Cred ca e o cauza pro buono pentru toti.

StefanDo 20 Nov 2008 11:16

on topic, va rog

oricum, marx ar fi trebuit sa foloseasca celalalt username numai pentru a da cateva informatii despre atelierul lui Voican

hellsteed 20 Nov 2008 11:17

ma refeream la lansarea de carte :happy:

as.eurocinema 20 Nov 2008 11:37

Originally Posted by hellsteed:

nu cred ca o sa fie careva in stare sa incadreze experienta in cateva eufemisme.. Cred ca e o cauza pro buono pentru toti.

"pro bono" si eufemisme nu prea au sens intr-o fraza evaluatorie.

enfin, nu mai comentez vituperarile unor scribi pseudo-amatori, ideile lor fixe sunt imune la orice contra-argument extras din realitate, iar polemica, kiar daca le umileste obrazul gros, e inutila.

StefanDo 20 Nov 2008 11:39

pseudo-amator...

mersi!

as.eurocinema 20 Nov 2008 11:43

Originally Posted by StefanDo:

pseudo-amator...

mersi!

tu esti cvasi-, pseudo-(in toate) e ala cu filmul omonim ;)

Pitbull 20 Nov 2008 11:49

Päi, logic, un pseudo-amator e un profesionist care trece drept amator. Ar fi douä posibilitäti:
- simuleazä amatorismul (to make a point, sau ca sä fraudeze o participare deschisä numai amatorilor, etc.)
- e foarte modest: se simte amator, se declarä amator, foloseste mijloace de amatori, dar de fapt are nivelul unui profesionist (adicä, un fel de veleitarism rästurnat).
No, cumu-i?

as.eurocinema 20 Nov 2008 11:58

"Amatorul", film de scurt-metraj; scenariu de Gabriel Andronache, cam analfabet de felul sau (scrie "creem" in loc de "cream"), director de editura obscura, mare contestatar si bolovanos fixist al ideilor marunte.

draga Pitbull, trimiterea era evidenta, dar tu "atat poti", ca sa-ti citez prefabricatele. mai ramane sa apara Mirodoni si-o luam de la inceput cu razbelul.

All times are GMT +2. The time now is 15:10.