![]() |
TU CU CINE VOTEZI ?
Eu votez cu ... MONARHIA!
|
Ca kickstart de discutie, reiau mesajele principale din schibul de opinii cu Mafalda care a dus la acest nou topic:
Originally Posted by Pitbull:
|
Apropo de monarhie: cine stie care era deviza Casei Regale?
|
Originally Posted by mafalda:
Nihil Sine Deo :P |
"Manastire intr-un picior ghici ciupera ce-i" :)
|
Originally Posted by mafalda:
pai nu, ca puteam sa zic "cine nu te omoara, te face mai puternic", nu? |
La fel de bine, puteai sã zici ºi:
"Þara mea e o veºnicã ridicare din umeri." |
ideea e ca am vazut aceasta deviza inscriptionata in sala de arme a castelului peles.
de aia stiu. si tot castelul peles mi-a trezit un mare respect pentru casa regala. |
:) |
Te rog sä nu profanezi P.P.D.P.-ul! :o :x
|
nu cumva Tariceanu a avansat recent ideea unei monarhii constitutionale?
|
Ba da, normal. Un motiv în plus ca sä-l scuip între felinare.
Demonetizeazä asa Monarhia Românä, jucându-se cu ea de-a diversiunea politicä meschinä, ca la alba-neagra. La fel ca Becali, care comite aceeasi profanare fatä de credinta crestinä, face din ea toroipan politic, valtrapuri kitsch, pretext de homofobie si cârjä moralistä (am väzut asearä cä si-a mai si înfipt în fata palatului, lângä poartä, un ditamai crucifixul de vreo cinci metri, cu un Christ aurit - dezgustätor!) |
Si eu sunt pentru monarhie.
|
ªi eu aº opta pentru monarhie, dar cred cã este un picuþ cam târziu pentru asta.
România a avut 2 regi extraordinari ºi 2 regi mai puþin buni. E oare o simplã coincidenþã cã primii doi erau exact cei 2 nemþi? În momentul de faþã, Regele Mihai are 87 de ani....Iar variante de compromis gen nepoþi sau Principesa Margareta nu cred cã sunt viabile. Nu mai spun de Radu Duda, impostorul aciuiat în sânul Casei Regale. Cât despre vot, am sã votez cu PD-L. Cred cã este cea mai bunã soluþie în momentul de faþã, pentru cã alternativele PNL, PSD-PC sau PNG ºi PRM mi se par abjecte. Oricum, sistemul politic de la noi nu se va curãþi nici peste 20 de ani... |
Daca ii sa ie monarhie sa nu fie din speta lui Mihai(care-i nu-i rege,si nici nu va mai fi).
|
Originally Posted by Pashpix:
da, PD-L |
Poti vota in Romania daca nu esti cetatean roman? (retoric)
|
Poti pune întrebäri off-topic? (Tot retoric.)
|
Pe cafenea intotdeauna.
|
Atunci e OK.
|
All times are GMT +2. The time now is 02:47. |