![]() |
Bonjour,popor!
Propun ca acest topicutz sa fie tinut mereu la cald si sa salutam cand intram sa zicem ce facem in ziua respectiva,ce nu ne convine,chestii,maruntisuri personale.
Mi-e dor de Gloria,si vreau s-o vedem mai des p-aici,chiar de e busy. Acum,noapte buna. |
Sau buna dimineata,ma duc la filme :)
|
Buna ziua celor care au trecut azi pe aici si n-au salutat :)
O duminica frumoasa maine si mai putin calduroasa,fara multe treburi. Pitbull,pe cand facem gratarul?Redmen zice ca nu vrea placinte cu ravase,vrea cu...dividele in ele :D Seara buna,ni. |
Am zis în "Vreau sä fiu actritä": de cum se întomneazä, punem de-un forumeeting, cä n-am mai avut din decembrie. Poate la City Plaza, c-un film, ca atunci (Gloria organizeazä), sau mai informal, la vreo grädinä.
|
buna seara si o duminica placuta maine tuturor;) si cum zike si pauline mai putin calduroasa(sa dea domnul)
|
se pare ca nu prea e o duminica lipsita de caldura si de plictiseala :(
|
o duminicã cît mai cãlduroasã... sã nu mai vinã toamna ºi iarna niciodatã cã mã mut în Australia. Ador vara ºi cãldura!
|
si eu ador caldura da nu in halul asta...daca ar fi cald si sa bata si putin vantul ar fi perfect
|
Las' ca vine ea iarna si va fi suficient o saptamana doua de ger de crapa pietrele ci viscol ca sa duceti dorul zilelor de vara, fie si caniculare! :D
|
ABIA ASTEPT un viscol d-äla tzapän, si troiene pân-la genunchi!
Oú sont les neiges d'antan? (La propriu, de data asta! Alea de prin anii '60!) |
O iarna siberiana!?
|
numa cnd ma gandesc la viscol ma ia cu tremuratul....:-ss bataie cu zapada:-<
|
Cele 4 anotimpuri au farmecul lor.Pacat ca au ramas numai doua.Buna ziua.
Ati mancat ceva bunutz azi?Ati beut? |
da am mancat cu noduri si de baut la fel:(:(:((:((
|
Originally Posted by yssis:
Ce avatar sexy ai :lol: Mai bine ia o prietena si iesiti la un cocktail. Eu am baut espresso si am mancat biscuiti de la ykea. PS: nu sunt la regim,n-am nevoie. |
as lua o prietena daca nu ar fi sup pe mn
|
aprp ms de sfat ;)esti o dulce
|
Originally Posted by yssis:
|
mda..ai drepate numa ca se supara din nimicuri si in clipa urmatoare "lasa-ma in pace pa!"
ma scoate din minti(uofff:-<) gta hai sa vb de altceva...o sa ne impacam noi;) |
Ce filme ai vazut si imi recomanzi pt maine?
|
All times are GMT +2. The time now is 18:52. |