![]() |
stie cv filmul ala cu aia 2 gemeni musculosi cu par lung il caut de molt da nush cum se numeste filmul ?
|
Milostiviti-vä, careva, si cäutati pe IMDb la "twins" ("gemeni"), "muscled" ("musculosi"), "long haired" ("pletosi") si "moch" ("molt") - poate-i gäsiti filmul.
Da' si tu, Gatsuo, nu mai posta ACELASI mesaj prin coispe mii de topicuri, cä nu se face. Lasä-l aici, si gata. |
io asta vreau numele la film ca degeaba scriu musculed si ce ai zis u acolo ca nu e am cautat de molte ori
|
Atunci sä speräm cä ai potin noroc si se va gäsi cineva care sä stie titlul filmului... oops, sorry, am vrut sä spun "numele la film".
|
deci sa va zic mai in detaliu sa intelegeti e un film cu doi gemeni care sunt musculosti si cu par lung adica pletosi si sunt angajati sa fie dadaca la 2 copi tot gemeni si copii aia nu voiau sa aiba dadaca si le faca tot felu de capcane
|
|
ms molt de tot
unde gasesc si eu o suptitrare la filmul Twin Sitters ca am cautata pe toate siturile??? |
does he have a twin fetish or not? :D
|
stie cv unde gasesc si eu subtitrare la Twin Sitters ca am cautat peste tot??
|
cum ai cautat, twin sitters?
|
am cautat Twin Sitters subtitrare da nu am gasit am fasit una da nu era buna
|
Da' de ce zici tu "molt" la "mult"?
Zici si "am mols vaca"? Sau "scolptorul a fäcut un molaj"? (Ori "scloptorul", poate?) Si la "Mulan" cum îi zici, "Molan"? ...Si "moltimedia"? Unditä cu "molinetä"? "Patria momä"? Ai fost la "monte"? (Nu "Carlo", c-äla-i cu Mî mare!) Esti "moritor"? (Poate "morituri te salutant!") Sau "sordo-mot"? ...Vezi ce molte mi-ai inspirat? Te declar MOZA mea! :love: |
pitbul cei cu asta
Da' de ce zici tu "molt" la "mult"? Zici si "am mols vaca"? Sau "scolptorul a fäcut un molaj"? (Ori "scloptorul", poate?) Si la "Mulan" cum îi zici, "Molan"? ...Si "moltimedia"? Unditä cu "molinetä"? "Patria momä"? Ai fost la "monte"? (Nu "Carlo", c-äla-i cu Mî mare!) Esti "moritor"? (Poate "morituri te saluant!") ???? |
pitbul cei cu asta
Da' de ce zici tu "molt" la "mult"? Zici si "am mols vaca"? Sau "scolptorul a fäcut un molaj"? (Ori "scloptorul", poate?) Si la "Mulan" cum îi zici, "Molan"? ...Si "moltimedia"? Unditä cu "molinetä"? "Patria momä"? Ai fost la "monte"? (Nu "Carlo", c-äla-i cu Mî mare!) Esti "moritor"? (Poate "morituri te saluant!") ???? si spunetimi si mie de unde iau si eu subtitrare la Twin Sitters:(:(??? |
Spuneti-i.
(Si ce-i cu asta, si de unde ia subtitrare.) |
Nu gasesti pe nicaieri si nu mai vorbi despre asta ca aici iti urmaresc IP`ul si vin acasa la tine pentru ca faci download ILEGAL !
|
Bun, da' spune-i si "ce-i cu asta".
|
bn bn
|
Pitbull iti explica ca un mod frumos de a scrie (ca sa nu zic corect) este "mult" nu "molt" cum scrii tu :)
|
Pai la iasi se vorbeste cu "molt", mai!
Ia sa vedem ce filme trage domnu' gatoso... :D |
All times are GMT +2. The time now is 02:38. |