![]() |
Quiz movie
Este un joc,banal se pare ,dar in ton cu forumul .Se pune o intrebare din domeniul filmului(si teatrului) si urmatorul user va raspunde,alegand o varianta din trei, avand grija sa exemplifice cu o imagine(tot circula cliseul cu " o imagine face cat o mie de cuvinte),sau un link de pe youtube.
Aveti grija sa nu copiati intrebarile de pe alte siteuri,distractia consta in faptul ca trebuie sa inventati intrebarile,si sa fiti spontani(material e nelimitat).Nu puneti intrebari la care nu se poate raspunde.Succes si sa ne jucam. Incep cu o intrebare foarte usoara: .In "Stardust" ce culoare avea gulerul de pene pe care l-avea la gat Robert de Niro in timp ce dansa in camera lui? 1.Negru 2.Roz 3.Albastru |
Pink is my favourite colour :lol:
|
Originally Posted by redmen:
Uite: http://www.youtube.com/watch?v=bQKrgi2PMz8 Asa vedeam si unde am gresit :oops: Intotdeauna dupa ce raspundeti,puneti o alta intrebare cu trei variante,ca sa nu moara jocul. Pentru avatarul tau,Redmen: In care din urmatoarele filme ,ecranizari dupa Tennesee Williams,NU a jucat Paul Newman? 1. A Streetcar Named Desire 2.Cat on a Hot Tin Roof 3.Sweet Bird of Youth |
1. A Streetcar Named Desire
|
Originally Posted by R_Afc:
|
Parca ai fi o fetita care a iesit sa se joace, dar nu are cu cine. Daca oamenii nu sunt intr-o dispozitie ludica, lasa-i in toropeala lor. Nu ii mai trage atata de maneci. Imi pare rau ca entuziasmul tau ramane fara ecou, dar nu cred ca ai ce sa faci in momentul asta.
|
Alien (1979)
Cati pasageri erau la bordul navei Nostromo ? a) 7 b) 8 c) 9 |
Originally Posted by redmen:
a)7 O imagine dupa creatorul prototipului Alien,H R Giger. In care film al lui Roman Polanski a jucat Sigourney Weaver? 1.Wall-E 2. Death and the Maiden 3.Annie Hall |
Originally Posted by thequietsurfer:
E normal ca voi care sunteti pasionati sau aveti o meserie in domeniu sa fiti mai duri cu ceilalti,care bazaie ca niste tantari pe aici. Topicul acesta nu e pentru " creme de la creme" ci pentru ...oamenii de rand ,care vor si ei putin cozonac,pentru ca n-au paine... |
2) Death and the Maiden.
(Filmul se gaseste impreuna cu revista Cinemagia, editia de iunie, cu Indiana Jones pe coperta) Cum s-a lansat Angelina Jolie? 1. in videoclipul celor de la Rolling Stones -"Anybody seen my Baby?" 2. alaturi de Lenny Kravitz 3. alaturi de Jon Voight, tatal sau, in filmul "Lookin' to Get Out", pe cand era un copil |
Originally Posted by Gloria:
Sa zicem 1,dar raspund mai mult la nimereala. Care din urmatoarele actrite NU a cochetat cu regia? 1.Asia Argento 2.Jodie Foster 3Meryl Streep 4.Barbra Streissand 5.Angelica Huston 6.Ane Heche |
Originally Posted by Gloria:
|
Originally Posted by Pauline Kael:
La intrebarea cu Angelina Jolie,as zice 3. Not sure though. Idem si cu regia,merg pe mana lui Meryl Streep,daca ar fi facut vreun film,probabil ca as fi stiut de el :D. |
Si eu zic ca Meryl e.
Oricum, daca tot veni vorba de regizori-femele: Unde voia sa mearga fata cu elicea din Blow Up? =)) |
Dap,Meryl,faza cu elicea nu mi-o amintesc,dar Buticut,poate pune o intrebare...Cu variante de raspuns( de pe site-ul,sau site-urile ei);) Buti,sa nu fie grea.:P X_X :> ;;)
|
DeVito.Am văzt filmu' recent.Să pună altcineva poză.:D
|
|
Prima îi Janet Leight din „Psycho” si al doilea îi Boris Karlof,din „Frankestein”.
|
Excelent,pune si tu o intrebare,chiar sunt curioasa.:-bd
|
Unde l-o împuşcat tânărul Vitto Corleone pe Donul care l-a concediat în favoarea unui nepot.
PS:Îi din „Naşul II” |
All times are GMT +2. The time now is 06:49. |