![]() |
Heath ?
|
nu se poate! nu cred ca-i pe bune... :(
dar este, stirea e pe toate site-urile |
|
i liked him... :(
RIP |
Dumnezeu sä-l ierte.
|
M-a socat nitel si pe mine cand am vazut stirea acu vreo 20 de minute...
Era un actor care promitea multe in meseria lui... R.I.P. De abia astept sa-i vad personajul din The Dark Knight. |
deci, pana la urma chiar l-a parasit pe Jake..:oops: sorry, couldn't resist.RIP. Lasa ca poate ia Oscarul postum pentru Joker;
pe de alta parte, parea baiat cuminte, nici macar nu era pe lista specimenelor pe cale de disparitie; Legende vii ca Britney si Amy Winehouse scapa cu o mahmureala, too bad. :( |
Originally Posted by bellhop:
Dar stirea chiar e socanta fiindca, indiferent de ce probleme personale avea, cariera lui mergea intr-o directie complet favorabila. |
That's... disturbing... R.I.P.
Ei bine, cum ziceau si aia pe imdb, nu cred ca e blestemul lui Joker. Nicholson inca misca... |
http://www.cinemagia.ro/news.php?news_id=7390 - declaratii de la Hollywood, o scurta incursiune in viata/ cariera actorului; aseara am stat jumatate de ora cu ochii atintiti la peretele alb din fata mea, repetandu-mi in gand vestea tragica. Ce porcarie, actorul asta chiar era foarte talentat. Era printre actorii mei de suflet.
|
Originally Posted by Gloria:
ii pocim memoria! :sleep: |
e un mesaj "de stare"; asa am simtit sa scriu la ora 13.41; si chestia cu privitul -tinta in gol e o metafora pentru dispozitia de dupa aflarea vestii.
|
Mi-a lasat un gust amar, ce mai pot spune.... |
probabil cea mai oripilanta veste auzita de ceva vreme:
nush c biserica din sua vrea sa protesteze/boicoteze inmormantarea lui ledger pt k a juca rol d gay in brokeback mountain! :shock: http://perezhilton.com/2008-01-23-ha...edgers-funeral |
Din cate se pare a fi efectiv homosexual nu iti atrage un boicot funerar, dar a indrazni sa joci un asemenea personaj intr-un film constituie un motiv suficient. Or maybe the church just has something against acting, in general.
|
Isi fac reclamä pe spezele mortului - cä de, era VIP.
Religia e si ea o marfä. Tetzel upgradat si updatat. |
Nu stiu de ce...dar mie actorul asta mi s-a parut vesnic un tip introvertit & sentimental, ( nu intamplator a facut un rol d exceptie in Brock.M. si nu intamplator - indraznesc sa spun- Ang Lee l-a ales pentru rol...)
Dupa cum nu tot intamplatoare sunt si rolurile care l-au consacrat: ( n-a intrupat mereu tipologiile sentimentalului, a celui situat totdeauna in proximitatea mortii...? The Patriot, Brokeback Mountain... Ia rememorati repede 10 actori tineri si talentati, pana in 30-33 de ani...gasiti vreun "bolnav de metafizica" cum parea Lendge ?... kred ca Mel Gibson ( in fond, cel care l-a "descoperit" & lansat)a dat cea mai inspirata caracterizare, numindu-l un actor care poseda "acel agent necunoscut capabil sa lumineze ecranul". nu m-ar mira sa se afle ca, in fond, s-a sinucis... oricum: un actor sarmant, discret si sensibil, pe care il adoram ..RIP |
Originally Posted by silver_boy:
|
sau rolul din "candy",pentru cine a vazut filmul(mie personal mi-a placut foarte tare) unde interpreteaza dealtfel f natural,un dependent de droguri...
|
Cei mai multi actori celebri ma lasa indiferenta total, si mai sunt si cativa f putini care fac parte din "familie"-- chiar imi placea de Heath... :(
Brothers Grimm & Brokeback :love: |
All times are GMT +2. The time now is 16:17. |