![]() |
Chiar nu stie nimeni filmul asta?!?!?!
Caut un film vechi de groaza. Tot ce mai tin minte este ca erau niste tipi care se intorceau de la o petrecere si unu din ei se certa pe drum cu tovarasha lui... au ajuns acasa el a lovit-o fata a cazut si a lesinat. Fiind betzi au crezut ca a murit...au dus-o cu masina si au aruncat masina intr-un lac... da gagica nu murise de la lovitura...s-a inecat. Dupa care ea se reincarnase si s-a intors sa ii omoare pe tipii astia....cam atat mai stiu eu.....in rest poate ma ajuta cineva....
|
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=14684
(Al TREILEA topic identic s-ar putea sä se lase cu scandal! :hmm:) |
Cum s-ajunga si el de la 2 mesaje la 5322? R: Copy-paste.
Vreun ucenic-voinic de la Universitatea Mistah-J? Moare forumu', moare... :( |
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. :(
|
Nu-l va odihni! Ca a fost UN PACATOS!!! :x
Iadu'-l va arde!!! :w00t: |
nu va arde ca nu va muri ... vin eu si il resuscitez! 220 bag in el :lol:
|
Quote:
------------------------------------------------------------------------------------ Presimt ca voi ajunge Uncas-ul forumului... |
Originally Posted by Neuptolem:
felicitari neuptolem ...asa dinainte.. sa fiu prima ;) |
Originally Posted by lady_mystyque:
Ma fac ca nu pricep! :D Aici... :P Forumul traieste! :) Foarte elevat, atat de elevat!!! :happy: :happy: :happy: Mai posteaza ceva. Da' sa fie frumos, frumos si interesting, dk se poate cvadrodoct...nu, semidoct, nu...orice iti trece prin cap! Numa' sa traiasca in continuare! :happy: Hai ca apoi iti povestesc ce senzatii am simtit in timp ce mancam Snickers! :lol: |
------------------------------------------------------------------------------------ Si astfel Nauptoleum a fost cel din urma dintre forumisti, Ultimul Dintre Filmangii - rimeaza cu: "La film o zbughii!" iar mesajul sau va dainui peste veacuri (ca-n A.I.) si extraterestrii ce vor dezgropa al sau mesaj blocat in Pentiumu' de pe fundu' Lacului Sf.Ana... (iar aici ne oprim ca Ei sa creada ca era ceva interesting si cvadrodoct!) 8) http://www.cinemagia.ro/movie.php/A_...f ault&hist=1 |
"Filmangii" A folosi? |
Nope, nu e ala... :D
Creatie spontana, altceva... :? ------------------------------------------------------------------------------------ Sinapsele au fost: cinefili-filmofili-apoi zdranck!-filmangii! Destul de relevant pt momentul de fatza al forumului: http://www.cinemagia.ro/movie.php/Id...movie_id=19325 :( |
Care? |
Originally Posted by Pitbull:
Filmangii prin definitzie trag filme pe nari cu nesatz, le devoreaza, le felatzioneaza (sau cunilinguzeaza, dupa caz) feedback-ul artistic. Spre deosebire de cinemagii (sau cinemagisti) care se limiteaza doar la forum si CineMagia. |
|
|
|
|
|
mda
niste idiotzii...