Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Catherine Zeta-Jones,Salama Hayek sau Anjelina Jolie? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=88740)

Titza_Oana 24 Jun 2006 14:44

Catherine Zeta-Jones,Salama Hayek sau Anjelina Jolie?

Care e mai talentata si mai senzuala? :happy:

Titza_Oana 24 Jun 2006 14:46

Paola Rey

Cu siguranta Catherine Zeta-Jones! (*)

Supastar 24 Jun 2006 14:50

mai ca as vota cu SALAMA hayek.... :lol:
dar angelina jolie e cea mai buna (in ambele sensuri cerute d tine)

GhitzaCartitza 24 Jun 2006 15:10

- Oglinda oglinjoara......
- Angelina!

Nu ca ar fi mai frumoasa sau mai talentata, dar ar acel ceva.

Si o steluta pentru tine because intr-un post ai intebat si in celalalt ti-ai raspuns :)

Nightwane 24 Jun 2006 15:13

Salama Hayek, Catherine Branzeta Jones

Cinemania 24 Jun 2006 16:00

toate trei la un loc...Angelina e buna din fatza, Catherine din spate iar Salma din partzi :D

qwerty 24 Jun 2006 20:13

Eu votez pentru Angelina.

crin3l 27 Jun 2006 11:21

Catherine Zeta Jones are o frumusetze mai divina , Angelina mai diabolica :lol: shi la talent crek e mai buna Jones shi aici.

don_taque 06 Jul 2006 16:22

...mai toate...depinde din ce unghi le privesti... :D...da' eu as merge pe mâna Salmei...ca eta na...e latina...si vad eu in ea o femeie pasionala...:>

Cinemania 06 Jul 2006 19:57

Originally Posted by crin3l:

Catherine Zeta Jones are o frumusetze mai divina , Angelina mai diabolica :lol: shi la talent crek e mai buna Jones shi aici.

din parti...Catherine are eventual prezenta scenica si ceva sarm...nici nu se compara cu Angeliana

norina 18 Aug 2006 12:47

Re: eu as lucra cu toate trei dar si CU RONA HARTNER

Originally Posted by TAMARAINSA:

Eu as lucra cu toate trei.
O comedie.
Pe care as scrie-o dupa Shakespeare.
Richard III si Calul sau Harap

my god, she's killing me!!!! :w00t:

qwerty 24 Aug 2006 09:54

Si eu vreau sa lucrez ceva cu Angelia. :lol:

Dea_Tofog 10 Oct 2006 11:14

cu toate ca u o prea am la suflet, Salama Hayek mi se pare cea mai pasionala si senzuala din cele mentionate. ;)

Dominic 10 Oct 2006 14:00

Cea mai talentata este Catherine...cea mai frumoasa e Angelina Jolie....Salma are cate putin din amandoua

Cazeemeer 10 Oct 2006 14:28

Originally Posted by Dea_Tofog:

[bla, bla...]Salama Hayek mi se pare cea mai pasionala si senzuala din cele mentionate. ;)

Cu siguranta Salama e apetisanta. Oricum nu intra in topul ala cu actrite nesarate, chiar daca nu e pe gustul unora... Sorry about the dumb puns...
Dar serios acum, ca cineva a gresit o data pot sa inteleg. Dar sa-i preluati greseala si sa o repetati?

tibir 10 Oct 2006 19:57

Mie mi-a placut FOARTE mult Selma in Frida. Mi s-a parut geniala, pasionala si cerebrala in acelasi timp, cred ca este de departe cel mai bun film al ei.
Anjelina jucat intr-un filmulet in care mi-a placut foarte mult, nu mai tin minte care era titlul, dar il avea ca partener pe Ryan Phillipe. Filmulet bunisor, siropos dar decent interpretat.

Dea_Tofog 10 Oct 2006 20:15

Originally Posted by tibir:

Mie mi-a placut FOARTE mult Selma in Frida. Mi s-a parut geniala, pasionala si cerebrala in acelasi timp, cred ca este de departe cel mai bun film al ei.
Anjelina jucat intr-un filmulet in care mi-a placut foarte mult, nu mai tin minte care era titlul, dar il avea ca partener pe Ryan Phillipe. Filmulet bunisor, siropos dar decent interpretat.

Playing by Heart probabil.. didn't see it though.

tibir 10 Oct 2006 20:18

Plying by heart, multumesc mult. Merita vazut atunci cand nu vrei sa iti stresezi mai mult de 3 neuroni, dar sa te descoperi ca zambesti tot timpul

Cazeemeer 10 Oct 2006 20:39

Originally Posted by tibir:

Selma
Anjelina

GRESIT. . . . . . . . CORECT
Salama
Selma. . . . . . Salma

Anjelina. . . . .Angelina

tibir 10 Oct 2006 20:51

Multumesc pentru observatii, nu promit ca le voi tine minte, dar nu se stie niciodata...
Este placut sa vezi ca cineva iti citeste mesajele, chiar si la modul critic

All times are GMT +2. The time now is 00:36.