![]() |
Catherine Zeta-Jones,Salama Hayek sau Anjelina Jolie?
Care e mai talentata si mai senzuala? :happy:
|
Paola Rey
Cu siguranta Catherine Zeta-Jones! (*)
|
mai ca as vota cu SALAMA hayek.... :lol:
dar angelina jolie e cea mai buna (in ambele sensuri cerute d tine) |
- Oglinda oglinjoara......
- Angelina! Nu ca ar fi mai frumoasa sau mai talentata, dar ar acel ceva. Si o steluta pentru tine because intr-un post ai intebat si in celalalt ti-ai raspuns :) |
Salama Hayek, Catherine Branzeta Jones
|
toate trei la un loc...Angelina e buna din fatza, Catherine din spate iar Salma din partzi :D
|
Eu votez pentru Angelina.
|
Catherine Zeta Jones are o frumusetze mai divina , Angelina mai diabolica :lol: shi la talent crek e mai buna Jones shi aici.
|
...mai toate...depinde din ce unghi le privesti... :D...da' eu as merge pe mâna Salmei...ca eta na...e latina...si vad eu in ea o femeie pasionala...:>
|
Originally Posted by crin3l:
din parti...Catherine are eventual prezenta scenica si ceva sarm...nici nu se compara cu Angeliana |
Re: eu as lucra cu toate trei dar si CU RONA HARTNER
Originally Posted by TAMARAINSA:
my god, she's killing me!!!! :w00t: |
Si eu vreau sa lucrez ceva cu Angelia. :lol:
|
cu toate ca u o prea am la suflet, Salama Hayek mi se pare cea mai pasionala si senzuala din cele mentionate. ;)
|
Cea mai talentata este Catherine...cea mai frumoasa e Angelina Jolie....Salma are cate putin din amandoua
|
Originally Posted by Dea_Tofog:
Dar serios acum, ca cineva a gresit o data pot sa inteleg. Dar sa-i preluati greseala si sa o repetati? |
Mie mi-a placut FOARTE mult Selma in Frida. Mi s-a parut geniala, pasionala si cerebrala in acelasi timp, cred ca este de departe cel mai bun film al ei.
Anjelina jucat intr-un filmulet in care mi-a placut foarte mult, nu mai tin minte care era titlul, dar il avea ca partener pe Ryan Phillipe. Filmulet bunisor, siropos dar decent interpretat. |
Originally Posted by tibir:
Playing by Heart probabil.. didn't see it though. |
Plying by heart, multumesc mult. Merita vazut atunci cand nu vrei sa iti stresezi mai mult de 3 neuroni, dar sa te descoperi ca zambesti tot timpul
|
Originally Posted by tibir:
Salama Selma. . . . . . Salma Anjelina. . . . .Angelina |
Multumesc pentru observatii, nu promit ca le voi tine minte, dar nu se stie niciodata...
Este placut sa vezi ca cineva iti citeste mesajele, chiar si la modul critic |
All times are GMT +2. The time now is 00:36. |