Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   am 9 ani si vreau sa vorbesc cu cineva (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=87934)

mady 01 Mar 2006 00:18

am 9 ani si vreau sa vorbesc cu cineva

cu cineva caruia ii place Harry Potter ;)

Nae 01 Mar 2006 00:58

Trimis: 01 Mar 2006 01:18 Titlul subiectului: am 9 ani si vreau sa vorbesc cu cineva

you serious? hai, culcarea!

silver_boy 01 Mar 2006 01:37

:lol:

Alex Leo Serban 01 Mar 2006 06:34

nae is being patronizing.

nae, why won't u speak to the 9-year-old?
the 9-year-old is older than u ;)

Pitbull 01 Mar 2006 06:52

Dom'le, percep cä în CineMagia tocmai s-a materializat antonimul decanului de vârstä! (Cum i-o fi zicând, dom'le? Boboc de vârstä? Prâslea cel voinic si... printul semipur?)
Viteazä si curajoasä domnisoarä, nu te speria de domnii, cä nu muscä. Ia vezi mai în jos, pe la "Fanatic" pe-acolo, dincolo de "Cafenea", cä misunä niste harrypotterofili (nu "halterofili", si sper cä nici... altceva care rimeazä, da-i mai urât si periculos!). Si implementeazä-te în conversatie cu ei.

Nae 01 Mar 2006 10:56

Originally Posted by Alex Leo Serban:

nae is being patronizing.

nae, why won't u speak to the 9-year-old?
the 9-year-old is older than u ;)

thank god i answered first, ca altfel o faceai tu, si bietu copil ramanea traumatizat toata viata.... ;)

si btw........ nu te mai baga in seama als.... nobody cares about what you have to say, really.

raptor 01 Mar 2006 13:26

.copile, fara sa fiu rau-voitor iti amintesc ca exista undeva in regulament o clauza care stabileste varsta limita de accesare a forumului la 13 ani. e spre binele tau sa nu intri pe cinemagia la o varsta atat de frageda-poti suferi socuri puternice-de exemplu ai putea afla ca nu exista mos craciun...sau iepurasul de paste...

;) nu te speria-glumeam...iepurasul exista de fapt.

Bulumulu 01 Mar 2006 15:41

oftopik
bai nae, mady scrie mai corekt ca tine :P :lol: , si asta la 9 anishori... cand o sa-i creasca barba o sa scrie ca ambra 8)

ontopik
mady... daca te sui pe scaunel o sa vezi ca undeva in josul paginii de start ai fanatik unde e deja topik hp... ;)

Pitbull 01 Mar 2006 20:16

Mady dragä, dacä te cheamä "Mädälina", sau "Magdalena", sau "Magda", SA NU-TI LASI NICIODATA BARBA, cä ar fi päcat! (Dacä te cheamä "Mädälin", "Magdalen", sau "Magd", faci cum vrei.)
Apropo, Mos Cräciun sunt eu. Raptor e Iepurasul de Pasti, iar A.L.S., Iepurasul de la... (nu spun unde, da' nu de Pasti, cä el nu crede-n Iisus - apropo, si Iisus e aici, foloseste nick-ul Nightwane!). Nae e Mos Niculae, evident, iar Bulumulu...
Bulumulule! Tu cine esti, mä?
A, da, stiu! Bulumulu e chiar Harry Potter!
(Deci, de-acum încolo, dacä te-ntreabä vreun bodyguard, ceva - adicä "moderator" - zici cä ai 13 ani, da? Pui si tu niste pantofi cu toace, si n-o sä se prindä.)

films4all 02 Mar 2006 14:25

Gata...ati speriat saracul copil...nu a mai scris nimic!! Nici nu cred ca se mai intoarce...:(

Pitbull 02 Mar 2006 15:23

Stäi, Mädutza mea,
Nu te speria,
Cä vrem sä glumim
Si sä te primim
Pe forum în jos,
Pe un board frumos,
Unde mesteri, marii,
Scriu de Potter Harry.

films4all 02 Mar 2006 17:27

Acum chiar ca nu mai vrea sa vb deloc...nu mai vrea sa vb cu nimeni!!

Lino 03 Mar 2006 10:14

Atentie , coruperea de minori in Romania se pedepseste cu inchisoarea de la 2 la 7 ani.

Cinemania 03 Mar 2006 10:22

ce asociere rascolitoare :D

Pitbull 03 Mar 2006 16:01

ce räscolire asociativä! :?

films4all 03 Mar 2006 19:39

Ce asociere rascolitoare unde rascolirea asociativa e cap de afis(h)!!

raptor 06 Mar 2006 11:18

.gizas.here we go again.... :sleep: :?

Bulumulu 08 Mar 2006 17:48

vorbiti si voi mai clar si mai incet... sa inteleaga puishoru'

@pitbull
nu-s io harri... nu plang cand ma uit in oglinda 8)

Pitbull 08 Mar 2006 19:05

M a d y . . .

B u l u m u l u

n u

e

H a r r y

P o t t e r

-----------------------------

(Asa e bine, Bulumulule?) :?

Nightwane 08 Mar 2006 20:04

PITBURG e Hermione.

All times are GMT +2. The time now is 05:19.