![]() |
am 9 ani si vreau sa vorbesc cu cineva
cu cineva caruia ii place Harry Potter ;)
|
Trimis: 01 Mar 2006 01:18 Titlul subiectului: am 9 ani si vreau sa vorbesc cu cineva
you serious? hai, culcarea! |
:lol:
|
nae is being patronizing.
nae, why won't u speak to the 9-year-old? the 9-year-old is older than u ;) |
Dom'le, percep cä în CineMagia tocmai s-a materializat antonimul decanului de vârstä! (Cum i-o fi zicând, dom'le? Boboc de vârstä? Prâslea cel voinic si... printul semipur?)
Viteazä si curajoasä domnisoarä, nu te speria de domnii, cä nu muscä. Ia vezi mai în jos, pe la "Fanatic" pe-acolo, dincolo de "Cafenea", cä misunä niste harrypotterofili (nu "halterofili", si sper cä nici... altceva care rimeazä, da-i mai urât si periculos!). Si implementeazä-te în conversatie cu ei. |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
thank god i answered first, ca altfel o faceai tu, si bietu copil ramanea traumatizat toata viata.... ;) si btw........ nu te mai baga in seama als.... nobody cares about what you have to say, really. |
.copile, fara sa fiu rau-voitor iti amintesc ca exista undeva in regulament o clauza care stabileste varsta limita de accesare a forumului la 13 ani. e spre binele tau sa nu intri pe cinemagia la o varsta atat de frageda-poti suferi socuri puternice-de exemplu ai putea afla ca nu exista mos craciun...sau iepurasul de paste...
;) nu te speria-glumeam...iepurasul exista de fapt. |
oftopik
bai nae, mady scrie mai corekt ca tine :P :lol: , si asta la 9 anishori... cand o sa-i creasca barba o sa scrie ca ambra 8) ontopik mady... daca te sui pe scaunel o sa vezi ca undeva in josul paginii de start ai fanatik unde e deja topik hp... ;) |
Mady dragä, dacä te cheamä "Mädälina", sau "Magdalena", sau "Magda", SA NU-TI LASI NICIODATA BARBA, cä ar fi päcat! (Dacä te cheamä "Mädälin", "Magdalen", sau "Magd", faci cum vrei.)
Apropo, Mos Cräciun sunt eu. Raptor e Iepurasul de Pasti, iar A.L.S., Iepurasul de la... (nu spun unde, da' nu de Pasti, cä el nu crede-n Iisus - apropo, si Iisus e aici, foloseste nick-ul Nightwane!). Nae e Mos Niculae, evident, iar Bulumulu... Bulumulule! Tu cine esti, mä? A, da, stiu! Bulumulu e chiar Harry Potter! (Deci, de-acum încolo, dacä te-ntreabä vreun bodyguard, ceva - adicä "moderator" - zici cä ai 13 ani, da? Pui si tu niste pantofi cu toace, si n-o sä se prindä.) |
Gata...ati speriat saracul copil...nu a mai scris nimic!! Nici nu cred ca se mai intoarce...:(
|
Stäi, Mädutza mea,
Nu te speria, Cä vrem sä glumim Si sä te primim Pe forum în jos, Pe un board frumos, Unde mesteri, marii, Scriu de Potter Harry. |
Acum chiar ca nu mai vrea sa vb deloc...nu mai vrea sa vb cu nimeni!!
|
Atentie , coruperea de minori in Romania se pedepseste cu inchisoarea de la 2 la 7 ani.
|
ce asociere rascolitoare :D
|
ce räscolire asociativä! :?
|
Ce asociere rascolitoare unde rascolirea asociativa e cap de afis(h)!!
|
.gizas.here we go again.... :sleep: :?
|
vorbiti si voi mai clar si mai incet... sa inteleaga puishoru'
@pitbull nu-s io harri... nu plang cand ma uit in oglinda 8) |
M a d y . . .
B u l u m u l u n u e H a r r y P o t t e r ----------------------------- (Asa e bine, Bulumulule?) :? |
PITBURG e Hermione.
|
All times are GMT +2. The time now is 05:19. |