![]() |
JET LI
Chiar nu exista(in Romania)un fan club sau macar ptr.inceput un forum despre Jet Li?Personal cred ca este cel mai bun actor de martial arts din ultimii 5 ani.Banuiesc ca si la noi sunt multi cei care il admira ca actor. Eu personal am "strans" materiale de aproape 1 gb cu poze din filme si viatza de zi cu zi a lui.
Cine este interesat de acest"subiect"va rog sa ma contactati. :x |
Imi place foarte mult Jet li. E unul dintre cei mai buni.Ma intereseaza materiale cu el.Tot ce stiu e ca are cam 45 ani ,arata foarte bine si am vazut multe filme cu el dar nu cred ca toate. :love: :love: "AN NOU FERICIT PT TINE" (*)
|
Il admir pt artele martiale, dar nu pt talentul sau actoricesc. Trebuie sa recunosc ca mi-a placut in "Sa moara Romeo" , "Craddle to the grave" si astept sa-l vad in "Unleashed", desi am vazut inceputul si mi s-a parut cam panarama. Astept totusi sa vad tot filmul.
|
Am uitat de The One care nu mi-a placut. Sper sa nu fie asa si Unleashed.
|
Multumesc celor care au"postat"la subiectul JET LI shi le aduc la cunostinta celor interesati ca urmatorul film(binenteles cu Jet) se numeste "Fearless" (asta in caz ca nu stiati deja) si trailer-ul il puteti descarca la urmatoarea adresa : http://www.cinema.com.hk/broadcast/t...Trailer2-1.wmv
Astept comentariile voastre, |
Originally Posted by alc:
eu asi mai adauga filmul "Hero" <Eroul> :w00t: |
Nu l-am vazut dar daca zici tu ca-i misto am sa incerc sa-l gasesc. :D
|
Ptr.cei interesati de filmografia Jet Li :
1982 Shaolin Temple 1984 Shaolin Temple 2: Kids from Shaolin 1986 Shaolin Temple 3: North and South Shaolin Born to Defence 1988 Dragon Fight Dragons of the Orient 1990 Once Upon a Time in China 1991 Once Upon a Time in China 2 1992 The Master Once Upon a Time in China 3 Swordsman II 1993 The Legend of Fong Sai-Yuk / The Legend The Legend of Fong Sai-Yuk II / The Legend II The Last Hero in China / Deadly China Hero The Kung Fu Cult Master The Tai Chi Master / Twin Warriors 1994 Li Lian Jie's Shaolin Kung Fu (Documentary) The New Legend of Shaolin / The Legend Of The Red Dragon The Bodyguard from Beijing / The Defender Fist of Legend 1995 My Father Is a Hero / The Enforcer High Risk / Meltdown 1996 Dr. Wai in "The Scripture with No Words" Black Mask 1997 Once Upon a Time in China and America 1998 Hitman / Contract Killer Lethal Weapon 4 2000 Romeo Must Die 2001 Kiss of the Dragon The One 2002 Hero 2003 Cradle 2 the Grave 2005 Unleashed 2006 Fearless |
@iahim01
bah...ce te-ai mai chinuit?! http://www.imdb.com/name/nm0001472/ si mie mi-a placut master Jet in orice film l-am vazut...e o combinatie reusita intre luptatorul de Wu Shu si actor, spre deosebire de, sa zicem, Van Damme... rolul din Hero, zic eu, e unul dintre cele mai reusite |
Daca si cinemania zice ca e reusit rolul atunci chair trebuie sa ma uit la filmul asta :D
|
Inca n-am vazut hero dar in schimb am vazut unleashed si mi-a placut destul de mult :D
|
Originally Posted by alc:
nu trebuie sa te obosesti sa-l cauti, o sa fie maine *sambata 14 01 06 * pe Antena 1 :huh: |
Originally Posted by Cinemania:
prietene, ce nu-ti place la J-C van D. ??? pai, dintre actorii de actiune ai ultimului deceniu si jumatate e unul dintre cei mai buni, daca nu cel mai bun :w00t: fata de The Rock de exemplu sau alti caratisti second hand !!!!! |
Re: JET LI
Originally Posted by iahim01:
atentie !!! lucrul asta <1gb > cu materiale despre Jet :shock: ,l-as numi deja obsesie, Daca as avea eu 10gb cu materiale despre, sa zicem, Monica Bellucci ??????? :w00t: |
@ATB4FOREVER
hai lasa-ma cu Van Damme...pana si in scenele in care-si babardea gagicile se facea de ras...in afara ca stie sa se bata, nu mai ofera nimic...de fapt da, act de prezenta...nu prea are cu ce se lauda...mi-a placut doar in cele cateva filme de inceput |
oarecum ai dreptate, dar totusi ramane cel mai mare actor, la capitolul vanzari de casete video, si ca si actor alb, sau mai bine zis doar bataus, e cel mai bun, pe de alta parte filmele in care joaca, au ca singur scop bataia ......
|
jcv sucks! nu cred sa fie vreun film cu el care sa-mi fi placut . Doar filme de mana a doua pe care sa le poata da astia de la pro tv
|
Jet Li e printre singurii actori de actiune care-si merita rolul, si printre singurii care-mi plac ;) . Ultimul film care ruleaza la noi "Unleashed" inca nu l-am vazut, pana acum n-a fost film cu Jet Li care sa nu-mi fi placut, sa vad cat de bine a iesit asta, saptamana asta merg sa-l vad. :)
|
hy
:love: Am vazut de cateva zile filmul "legenda dragonului rosu "cu Jet Li,e f,f, foarte frumos.L-ati vazut?
|
nici pe asta nu l-am vazut :lol: si nu cred ca am sa-l caut :)
|
All times are GMT +2. The time now is 17:56. |