![]() |
Nu ratati... la cinemateca ;)
nu stiu cum sunteti voi, dar eu, cand ma gandesc la cinematecile din bucuresti, suferinde din lipsa de spectatori, cum imi amintesc drumrile mele pana la cinemateca union degeaba, pt ca nu aveu nici macar 4 spectatori... parca ma apuca pandaliile.
eu zic ca ar trebui sa dam o sansa si cinematecii. se mai inatmpla sa dea si filme mari. azi, ora 14:00, eforie, 'bellissima' al lui visconti maine, nu-mais-tiu-precis-cand, 'marile sperane' in varianta david lean. ieri, 'umbrele' lui cassavetes. e rau ? |
Originally Posted by notorius:
|
sau te uiti prin b 24
|
ok, deci se duce cineva la cinemateca ? poate-om face cateva vizionari impreuna. :) am vazut ca la union ruleaza cateva filme de lukas moodysson, almodovar, tykwer... in general filme noi premiate pe la marile festivaluri europene.
p.s.: in legatura cu programul, mie nu mi se pare chiar asa mare bataie de cap: te duci o data, iti iei ghidul pt luna in curs si gata. :) eventual poti sa mai iei tzapa cu cate-o 'anulare de spectacol'. :x |
oricum, cinematecaca mi se pare a total waiste of time, in afar d fellini (alb-negru) si satra nu cred ca ma-m miscat ever pt a vedea vrun film acolo
:sick: :sick: :sick: :sick: :sick: |
Eu n-am fost niciodatã la Eforie (ºi nici nu mi-a recomandat cineva cã ar fi condiþii excelente), iar la Union o singurã datã, la Fix Alert. e prea claustrofobicã sala aia ca sã mã mai tenteze vreodatã.
|
La Eforie e 100.000 fara sa-ti faci nu stiu ce abonament. Who would want that
|
somebody who cares.
daca iti faci abonamentul (valabil toata stagiunea pana in iulie inclusiv), platesti 40.000 pe intrare. @ KORBEN waste of time ?! este visconti waste of time ? este welles waste of time ? sau, daca nu, este almodovar/tykwer/moodysson waste of time ? in orice caz, ce vroiam eu sa aflu era cati de pe forumul acesta frcventeaza cinemateca. i got my answer. ici mie nu-mi plac toti intoxicatii cu film rusesc. ba dimpotriva, dar cine cauta, gaseste ce-si doreste. kestie putin funny: acum cateva zile, o tipa intreba ce film urmeaza. 'vraciul din jungla', primeste raspuns (mctiernan, connery, stiti voi). 'ce e asta ? ceva rusesc ?', replica doamna curioasa. bai, dracu', au ajuns rusii si-n jungla ?!? :lol: |
Originally Posted by notorious:
|
Originally Posted by st3fan:
ca nu ai chef sa mergi e una, dar sa sustii ca e o porcarie denota lipsa de respect fata de tot ceea ce inseamna fenomenu. |
Emanuel, de ce nu mai este trecut si programul de la cinemateca?Sau altfel formulat,ar putea fi afisat in viitor?
|
e najpa la cinemateca...mie nu imi place...filme dealea pot sa vad si la televizor...mi se pare o idee proasta cinemateca asta :D
|
vad ca esti in posting spree si chiar te manca rau de tot sa trolluiesti peste tot dar chiar e nevoie sa iei toate topicele la rand?
|
non are dreptate. Cenzureaza-te. Or else.
|
Originally Posted by Leonard:
well enlight me, genious ! ce filme ar trebui sa dea cinemateca ?! cele pe care nici nu ti-a trecut prin capsor sa le vezi ? |
cinemateca e o idee foarte buna si nu de putine ori am vazut acolo super filme pe care le cautam de mult. Intr-adevar, conditiile nu sunt dintre cele mai bune, dar in principiu nu ma duc la cinema neaparat pentru scaunele din plus si aparatul de aer conditionat, ci pentru film in sine. E pacat ca nu e mai mult mediatizata cinemateca, sau poate e din cauza interesului scazut al publicului pentru filmele vechi. Oricum ar fi, si eu m-am simtit frustrata de cateva ori cand nu se strangeau nici patru oameni la un film foarte bun, sau, si mai rau, cand am asteptat o luna intreaga aproape sa difuzeze Anonimul venetian si dupa juma' de film, a luat foc banda. Asta e, se intampla si mici incidente, dar luna aceasta cu siguranta nu voi rata cel putin 5-6 filme de la Union care sunt trecute cu "cruce rosie" la mine in agenda.
|
orgoliul ambersonilor - cinemateca eforie, joi, ora 16:30 si zilele urmatoare
fucking amal - cinemateca union, vineri, ora 14:30 (parca), sambata, ora 21:00 |
azi la Union: Dogma #12
|
Originally Posted by notorious:
Almodovar este a waste of time. Bine, nu este a waste of time daca esti o bestie menstruanta. |
Originally Posted by Nightwane:
|
All times are GMT +2. The time now is 22:42. |