![]() |
Because You're Gorgeous
:love: fiindca din cauza ta am ajuns pe aici,
:love: pentru toate filmele pe care le-am vazut datorita tie; :love: fiindca esti mai tanar la cap decat mine & :love: for so much more..... La multi ani Leo Bonus pentru cinefili: http://www.jurnalul.ro/articol.php?id=1208 |
daca tot ai anuntat cu asa fast aniversarea lui Alex Leo Serban atunci as dori sa ii urez si eu un calduros "La multi ani" si sa nu regrete ca s-a dus la Toscana... :happy:
|
La Multi Ani!!!! Thx 4 being kool ;) Si ca sa fiu in ton cu titlul acestui thread, dedicatie muzicala "I put a spell on you" de la Credence..., ca si versurile par sa fie wild enough and stuff :)
I put a spell on you Because you’re mine. You better stop The things that you’re doin’. I said watch out! I ain’t lyin’, yeah! I ain’t gonna take none of your Foolin’ around.... (thx Mala pentru link!!) |
La multi ani, la multi ani!
Numai bine din partea CineMagiei. |
La multi ani si din partea mea controversatului Alex Leo ªerban! ;)
46... wow... |
sa ne traiesti, hedonistule plin de contradictii.
sa asculti preclasici in Toscana, sa bei vin rosu de Umbria, sa privesti filme si sa scrii dsp filme s. cl. necesare sufletului si trupului. |
Happy Birthday, happy birthday...si'altadata x 3 o s'o facem si mai x 2 lata...
|
In sänätatea alergätorului... (pe tot mapamondul cinematografic)
care a probat patriotism... (reprezentând critica româneascä de film) si ne-a acordat... (asta... cum îi zitze, de...? Zi-i pe Nume, de...!) In sfârsit, SA TRAIASCA! :) |
La multi ani, Tata Leone!
|
La multi ani si de la mine :)
|
"You're just to good to be true"...asa m-am gandit in prima zi in care te-am cunoscut, si pana acum tot ce ai facut a confirmat ideea asta...
multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine... La multi ani, mai! |
La Multi Ani ALeSule! La cat mai multe cadouri.
|
gosh, you're really too sweet... i don't deserve it & you know i mean it! ;)
ma simt ca la oscaruri, ud leoarca - nu de la caldura, ci de la emotii & palpitatii & transpiratii. VA MULTUMESC DIN INIMA! :love: nu, inca n-am ajuns in toscana - cei de la jurnalul, la tel, au inteles gresit -, voi fi acolo, hopefully, next week... birthday resolutions? promit sa ma fac (as in f.u.c.k.) cuminte! :w00t: cu bine, my (some of you not so) virtual friends! |
Aaaa, voil�* si împricinatul!
Gata, dom'le nu ne mai scapi! SAMPANIE LA TOATA LUMEA! (Oscilatia din final se referea la "virtual", sau la "friends"? ;) ) |
ALS-ul a obtinut Oscarul Romanesc (eu asa am inteles) pt critica de film.
felicitari! vedeti pe http://www.hotnews.ro/articol_27101-...or-de-Film.htm |
"Cultura & educatie
"Premiile Asociatiei Criticilor de Film Asociatia Criticilor de Film din cadrul Uniunii Cineastilor din Romania (UCR) decerneaza premiile anuale, joi, 21 iulie, in Sala de Marmura a UCR. Regizorul Catalin Mitulescu va fi premiat pentru cel mai bun film romanesc, "Trafic", castigatorul trofeului Palme d'Or pentru scurt-metraj la Cannes 2004. O alta diploma, pentru cel mai bun distribuitor de film, ii va reveni Independentei Film, care a adus pe ecranele din Romania "Dogville" de Lars von Trier, considerat de critica de la noi cel mai bun film al anului trecut. Juriul acorda cele doua premii, pe 2004, Premiul "I.I. Cantacuzino" pentru publicistica cinematografica si Premiul "George Littera" pentru carte de cinema Anisoarei Dumitrescu, pentru promovarea culturii cinematografice la radio si respectiv, ex-aequo, volumelor "Filmat in Romania /1911 - 1969/" de B. T. Ripeanu si "Lars von Trier - filmele, femeile, fantomele" de Stefan Balan, Mihai Chirilov si Alex Leo Serban. 19 iul 2005" Nu stiu unde vezi tu oscarul in textul asta amplu ca un anunt de matrimoniale. UCR, fostul UCIN (de foarte trista amintire) e patronata de Mihnea Gheorghiu ( :sick: ) si serj( :sick: ). |
@nume
nu te supara, n-am vrut sa te indispun, sa te rascolesc... eu am sunat la UCR si mi-au spus ca premiul poate fi considerat UN OSCAR al criticii de film... ce sa fac eu?... |
@herbert
si daca suni la Academie, in State, o sa ti se spuna, ca filmele care iau Oscar la ei sunt cele mai bune :D |
@Cinemania
eu nu m-ai folosesc emoticoanele zambarete, asa ca te cred ca ma crezi ca iau de bune toate informatiile acestea... |
Originally Posted by herbert:
te cred...e bine de stiut dar vad (off topic) ca ai folosit "m-ai" in loc de "mai"...ia-o de buna informatia |
All times are GMT +2. The time now is 13:24. |