![]() |
HAPPY BIRTHDAY... guess WHOOO? ;)
The answer is OBVIOUS, évidemment!
Tonu' la cântec! Happy birthday to you... Pluton, repe-tä!!! Happy birthday to you... Pluton, cu cântec, înainteee... ZÂT!!! Happy birthday to you... Happy birthday to youuu... Happy birthday, dear OBVIOUS... Happy... birthday... tooo... youuuuuu...!!! (Sorry, väd cä ästia n-au p-aici torturi cu lumânärici, pahare de sampanie, note muzicale, stelute, ceva... Numa' inimi d-alea ca la Sfântu' Valentin - si nu merge sä le pun, sä nu se interpreteze... |
happy b-day for da most ... and da best .... iti dedic o
VREAU SA-MI SPUI FRUMOASA ZARAAAAAAAAAZA, CINE TE-A IUBITtt. CATI AU PLANS NEBUNI PENTRU TIIIIIINE.... SI CATI AU MURITtt. (pe bune, acum, cati? :)) la multi ani, draga obvious!!! |
la multi ani si de la "noi", obvious...sa ne traiesti :) (*) (*) (*) (*) (*)
|
Multumesc, multumesc :(( :(( :((
Oh wait...nu era vorba de mine. Uhm... Happy B-day, Obvious! |
Sa ne traiesti! LA MULTI ANI!
|
La multi ani! :)
|
"you just made my day, punk"
hehehe, sarumanaaaaaa!!! va multumesc mult si din sufletelul meu care isi traieste ultimele clipe de "shpe", trecand la "zeci". 2zeci.uuu MULTUMEEEESC!!!!!! :love: :love: :love: (expansivitatea emoticoneasca vine din entuziasmul ca e ziua meaaaaa, sunt pionier). back to the old drawing board acum. tear... :(( |
Originally Posted by obvious:
macar s-ajungem si noi la "doojdeani". Macar Pitbull daca noi nu :shock: |
O manea calda de la nume si la multi ani ! :)
|
I wish you a wacky birthday & i hope you'll have a wrinkle-free life
|
Originally Posted by Nightwane:
Am doar optishpe ani, Sunt nebun... POSTEZ si nu am baaani! |
cu intarziere, de la longshot
![]() la multi ani |
Yeap...happy birthday & la multi ani...
|
& de la mine, cu intirziere (din motive explicate pe alt topic...):
doremifasoLAMULTIANI, 'cause it's so obvious c-a fost ziua ta 8) & a piece of advice & memory: cind am implinit douajdeani (back in '79!), am plins toata ziua :(( partea buna e ca mi s-a intimplat rareori dupa aceea, which makes it - probably - the last time i can remember :) so: u can cry me a river, iti doresc sa fie si pt ultima data! |
"why, thank you, thank you aaaaall"-cu voce si privire adorabil de confuza a la marylin monroe.
foarte frumos tot. great hugs for everybody. :D |
Originally Posted by obvious:
|
Originally Posted by Pitbull:
la mulþi ani ºi din partea mea! |
Originally Posted by Leonard:
cracanel, se referea la IMM. :shock: |
pitbull, dar obvy cred cã la cea realã. nu cred s-a intersectat vreodatã cu IMM pe la întîlnirile cinemagia.
|
Originally Posted by Leonard:
Extirpare de monroe Intâlnire virtualä, ce-i drept, da' SUPTSTANTIALA!!! :w00t: |
All times are GMT +2. The time now is 11:55. |